Cancún

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära upplevelser i Cancún

Cancún: as melhores coisas para fazer

Deseja descobrir tudo o que há para fazer em Cancún? Clique aqui para uma lista completa.

Vad besökare tycker om Cancún

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 4 182 omdömen

Underbar kombination att kombinera Maya kultur & därefter snorkla i det varma havet med stora havssköldpaddor & vackra korall fiskar! Fantastiskt duktig guide Jorge & flera stop för toalett samt lite shopping. Den här upplevelsen med att vara 2 m ifrån en betande Havssköldpadda nere på havsbotten är det absolut vackraste & starkaste minnet jag tar med mig från Mexico. Rekommenderas starkt om man älskar djur & natur. Eva Sköld Stockholm, Sverige

En otrolig upplevelse för alla åldrar. Vi var i åldrarna, 10, 36 och 65 och alla uppskattade det lika mycket. Lagom långt, ingen dötid eller för mycket och utdragen information. Klockrent! Finns inget alls att anmärka på. Proffsigt från början till slut och vår guide Paulina var helt suverän! Så genuin, kunnig, rolig och inkännande och omhändertagande.

Klart värt pengarna men boka i tid så blir det ännu billigare Skåp finns att låsa in mindre väskor. Handdukar finns att låna. Bra att ha badskor men funkar att gå barfota. Fantastisk mat och dryck! Snorkla från Mangroveträsket ut till havet är ett måste.

Fantastiskt! Helt magiskt och något alla borde få uppleva! Guiden hette Jorgos och var bra på alla sätt! Speciellt med våra barn 7 och 10. Barnen uppskattade detta minst lika mycket som oss vuxna!

Jättebra upplägg med gott om tid på ställena. Vår guide David var fantastisk, gjorde resan minnesvärd!