Våra mest rekommenderade saker att göra i Canaries, Saint Lucia

Saint Lucia: Privat ötur med skräddarsydd resplan

1. Saint Lucia: Privat ötur med skräddarsydd resplan

Tillbringa 5-6 timmar på en privat skräddarsydd tur till St Lucia med öns viktigaste sevärdheter. Du blir hämtad på ditt hotell och åker för att njuta av utsikten över de berömda Pitons, en drive-in-vulkan, Marigot Bay, Botaniska trädgården, Morne Coubaril och små fiskebyar. Välj ut de viktigaste sevärdheterna och din chaufför skräddarsyr din tur för dig. Här är några alternativ för förstagångsbesökare som vill uppleva öns natur, historia och kultur. Fördjupa dig i den rika vulkaniska historien i St Lucia Sulphur Springs Park, Karibiens enda drive-in-vulkan. Bevittna de spektakulära landmärkena Petit Piton och Gros Piton, två vulkaniska torn som majestätiskt reser sig upp ur havet. Utforska naturens härlighet på Saint Lucia i Marigot Bay. Du är omgiven på tre sidor av branta, skogsklädda kullar. Se generalguvernörens herrgård, lokala fiskebyar och öns största bananplantage. Beundra vattenfall, den botaniska trädgården, Tet Paul Nature Trail, Morne Coubaril Estate och mycket mer. Njut av strandtid, shopping, romprovning och förfriskningar.

Soufriere: Privat dagstur

2. Soufriere: Privat dagstur

Du hämtas från kryssningsfartyget eller boendet vid 9.00 på morgonen. Du körs ner till den gamla franska staden Soufriere. På vägen dit gör du ett stopp vid natursköna platser som Marigot Bay, bananplantager och fiskebyarna Anse La Ray och Canaries. Därefter åker ni genom ett vackert skogsreservat innan ni anländer till Soufriere. Härifrån kan vi besöka flera platser. Den botaniska trädgården är full av tropiska blommor och har ett fantastiskt svart vattenfall. Det finns en drive-in-vulkan med svavelkällor och gyttjebad. Toraille Falls är ett svalkande och kraftigt strömmande vattenfall. Tet Paul Nature Trail är en naturskön stig med vackra panoramavyer. Vid Piton Falls kan du njuta av det naturliga varma vattnet. Du kan ta en rundtur i en historisk socker- och kakaoplantage på Morne Coubarille Estate. I slutet av din rundtur kan du njuta av den natursköna körningen tillbaka till ditt kryssningsfartyg eller ditt boende senast klockan 16.00.

St Lucia Heldagstur till Soufrière från Castries

3. St Lucia Heldagstur till Soufrière från Castries

Starta denna heldagstur till Soufriere med en pick-up från kryssningsterminal i Castries. Kör förbi bananplantager nära Roseau Valley, stanna upp och smaka sött gröda och se hantverk gjorda av torra bananblad. Fortsätt till fiskebyn Anse Raye, hem till den berömda Sea Food fredag Festivals. Kör vidare till mindre fiskebyn Kanarieöarna för en genuin smak av St Lucia, och prova några av de nybakat kassava bröd. Går vidare till Soufriere, kommer din förare ger information om de viktigaste platserna att besöka, såsom Sulphur Springs, Botaniska trädgården, och Diamond vattenfall. Sväva ovanför trädet skärmtak på en zip-linje, eller snorkla en av Soufrière vackra stränder med bultar i bakgrunden. Om du föredrar att promenera genom staden, det finns massor av restauranger där du kan njuta av det lokala köket, innan du besöker platserna i din egen takt.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Canaries, Saint Lucia

Canaries, Saint Lucia: Fler aktiviteter och sevärdheter

Canaries, Saint Lucia: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.