Våra mest rekommenderade saker att göra i Can Picafort

Can Picafort: Båttur med delfinskådning och simning

1. Can Picafort: Båttur med delfinskådning och simning

Skynda dig till den unika möjligheten att titta på delfiner i deras naturliga miljö. Gå ombord på en båttur från Can Picafort och njut av utsikten över den majestätiska ön Mallorca medan du seglar iväg på jakt efter denna charmiga art. Upptäck några lokala dolda pärlor längs vägen. Du åker med snabbbåt från Can Picafort Marina i norra delen av Mallorca. Ge dig ut på jakt efter delfiner och låt din kapten peka ut dessa lekfulla djur. Observera Mallorcas vackra konturer på avstånd och upptäck även Cap de Formentor. På vägen tillbaka tar du dig tid att utforska en fantastisk närliggande grotta och en vik. Om vädret tillåter har du kanske till och med möjlighet att simma och snorkla i djupt blått vatten.

Från Alcudia: Båttur med delfinskådning i soluppgången

2. Från Alcudia: Båttur med delfinskådning i soluppgången

Bli med på en spännande båtutflykt i soluppgången för att observera delfiner med denna båttur i Alcúdia. Börja dagen på rätt sätt med den inkluderade croissanten. Lär dig mer om dessa förtjusande varelser med hjälp av din ombordguide. Börja med hämtning från ditt boende i Alcúdia eller Can Picafort. Koppla av på körningen till båten i en klimatkontrollerad båt. Hoppa ombord på en bekväm båt och navigera i det kristallklara vattnet när du tar in färgerna på soluppgången. Skapa varaktiga minnen när du letar efter delfiner med hjälp av din guide som kommer att låta dig veta mer om delfinens beteende och deras miljö. Delta i ett tips som fokuserar på bevarande och respekt för den marina miljön, samtidigt som du hjälper dig att ansluta till naturen och bidra till bevarandet av dessa otroliga varelser. Återvänd till ditt boende i slutet av din turné.

Mallorca: Delad enkelresa från flygplatsen till hotellet

3. Mallorca: Delad enkelresa från flygplatsen till hotellet

Njut av bekvämligheten med en delad flygplatstransfer till ditt hotell. Välj ett alternativ för enkel resa till norra, östra, södra eller sydvästra Mallorca. Välj en delad transporttjänst som är snabb och effektiv samt tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året. Det är bara att bli upphämtad på flygplatsen, luta dig sedan tillbaka och slappna av i vetskapen om att du reser i ett licensierat fordon med en professionell förare. Spara dig själv från att navigera i kollektivtrafiken och ta det lugnt med att alla fordon regelbundet underhålls enligt höga hygieniska standarder. Och oroa dig inte för ditt bagage: två stycken i standardstorlek ingår per person.

Alcudia: Speedboat-tur på norra Mallorca och upphämtning på hotellet

4. Alcudia: Speedboat-tur på norra Mallorca och upphämtning på hotellet

Ge dig ut på en spännande utflykt med motorbåt och börja med att hämta dig på ditt hotell. Upplev den orörda skönheten i en avskild vik när du unnar dig ett uppfriskande dopp i kristallklart vatten. Utforska fascinerande grottor och förundras över deras fantastiska klippformationer och dolda underverk. Den här turen tar dig till de mest pittoreska platserna i Mallorcas norra region och visar upp dess naturliga prakt. Den rankas som en av de mest populära utflykterna i området och lovar ett oförglömligt äventyr. Fördjupa dig i det hisnande kustlandskapet, njut av solen och skapa bestående minnen när du navigerar i det turkosa vattnet. Med expertguider och toppmodern utrustning garanterar denna speedbåtstur en säker och spännande upplevelse för alla. Upptäck Mallorcas dolda pärlor och njut av en utflykt som kombinerar spänning, avkoppling och naturlig skönhet. Missa inte detta mycket uppskattade och eftertraktade äventyr som har fängslat besökare från hela världen.

Mallorca: Delad enkelresa till Palma flygplats

5. Mallorca: Delad enkelresa till Palma flygplats

Njut av bekvämligheten med en delad flygplatstransfer från ditt hotell till Palma de Mallorcas internationella flygplats (PMI). Välj ditt alternativ för enkeltransfer från norra, östra, södra eller sydvästra Mallorca. Välj en delad transporttjänst som är snabb och effektiv samt tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året. Det är bara att bli hämtad på ditt hotell och sedan luta dig tillbaka och slappna av i vetskapen om att du reser i ett licensierat fordon med en professionell förare. Spara dig själv från att navigera i kollektivtrafiken och ta det lugnt med att alla fordon regelbundet underhålls enligt höga hygieniska standarder. Och oroa dig inte för ditt bagage: två stycken i standardstorlek ingår per person.

Från Can Picafort: Ballermann Night Tour med buss

6. Från Can Picafort: Ballermann Night Tour med buss

Ballermann Bus nattutflykt börjar med en upphämtning från ditt hotell eller en närliggande upphämtningsplats. Resan går till Playa de Palma, guiden ombord på bussen ger dig information om vad du kan göra på Ballermann. Vi kommer att nå Ballermann runt 21.00 och du har fri tid fram till 02.30. Partybussen från Playa de Palma släpper av dig nära Megapark, som är den största ölträdgården på Ballermann i Arenal. Megapark-komplexet har ett friluftsområde med 3500m, 6 barer, showscen, 3 storbildsskärmar och en stor pool. Välkända DJ:s och stora hits från schlagerbranschen som Jürgen Drews, Paul Janke, Micaela Schäfer, Buddy, Norman Langen och många fler uppträder i Megapark. Även de andra diskoteken längs festmilen lovar massor av skoj, musik och underhållning under hela kvällen. Välkända festplatser på Ballermann på Mallorca är Bierkönig, RIU Palace, Ballermann 6, Oberbayern och Paradies Beach. Hamngatan och strandpromenaden längs Arenalstranden inbjuder till flanering.

Mallorca: Klipphoppning - fyra timmars äventyrsupplevelse

7. Mallorca: Klipphoppning - fyra timmars äventyrsupplevelse

Upplev en av de mest äventyrliga aktiviteterna som är möjliga att göra på Mallorca. I detta fyra timmars program bli du upphämtad vid ditt hotell och strax därefter får du lära dig säkerhetsaspekterna vid klipphoppning. Lär dig hur man hoppar säkert från några av Mallorcas mest symboliska klippor. Det finns ingen anledning till oro eftersom du åtföljs av en professionell guide som hjälper dig genom hela upplevelsen. Var noga med att ange skostorlek och längd när du bokar.

Alcudia: Avkopplande båttur

8. Alcudia: Avkopplande båttur

Följ med på en oförglömlig resa med avkoppling och lugn på vår lyxiga båttur. Med hisnande vyer, oklanderlig service och en lugn atmosfär är detta den perfekta tillflykten för att varva ner och föryngra kropp, själ och sinne. Kom ombord och upplev den perfekta avkopplingen på vår njutningsfulla båttur. Låt vår expertbesättning tillgodose alla dina behov medan du varvar ner, laddar upp och skapar fina minnen som kommer att vara livet ut. Förbered dig på att ge dig ut på en resa med salig stillhet och oöverträffad lyx på vår anmärkningsvärda båtresa.

Fiskebåtstur på Mallorca

9. Fiskebåtstur på Mallorca

Hej alla sportfiskare! Njut av en fem timmars båtutflykt med all fiskeutrustning du behöver. Efter avfärden från Can Picaforts hamn kl. 08.30 kan du börja fiska direkt med den speciella sportfiskeutrustning som tillhandahålls. Färdas med båten tills den ankrar upp på en fantastisk plats för fiske på lite djupare vatten. Alcudia-bukten är ungefär 50 meter djup, så du kan med säkerhet räkna med få bra fångst här. Om du inte fiskar, koppla av på båten i solen, simma i det vackra Medelhavet och njut av typisk mallorquinsk mat och dryck som ingår i priset. Under färden tillbaka mot hamnen fortsätter du att fiska och kan visa upp din fångst när du går iland.

Alcudia: Båttur Formentor & Sa Fortaleza

10. Alcudia: Båttur Formentor & Sa Fortaleza

Njut av det ultimata havsäventyret när du kryssar till Formentor, en av Mallorcas mest kända destinationer. Utforska kustens dolda pärlor och njut av solen på denna oförglömliga resa. Lär dig mer om öns historia och kultur samtidigt som du njuter av den spektakulära panoramautsikten. Denna havsresa är perfekt för både äventyrare och naturälskare, med gott om möjligheter till simning, snorkling och avkoppling längs vägen. Boka din resa nu och upptäck Formentors underverk

Lägg till datum

Saker att göra i
Can Picafort

16 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Utforska i närheten av Can Picafort

Utforska alla

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Can Picafort

Vilka är de bästa turerna med låga priser i Can Picafort?

Can Picafort: Fler aktiviteter och sevärdheter

Can Picafort: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Can Picafort

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 1 511 omdömen

Jose vår guide var fantastisk, han förklarade allt mycket bra på engelska. Super sympatisk och autentisk. Vår grupp på 5 var perfekt! Jose svarade på våra förfrågningar så långt de var genomförbara inom ramen för säkerhet och regler. Oförglömlig upplevelse. Om du vill fästa din GoPro på hjälmen, fråga innan om det finns ett fäste. Du har köpt nya hjälmar och inte haft något fäste på dem än. Som tur var hade jag med mig en hållare med självhäftande folie.

Very nice guide! No fishing luck, but that’s life!