Lägg till datum

Can Pastilla

Can Pastilla: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Mallorca: Entrébiljett till Palma Aquarium med 3D-bio

1. Mallorca: Entrébiljett till Palma Aquarium med 3D-bio

Få snabbare tillgång till Palma Aquarium med denna biljett och besök en autentisk marinpark där du kommer att upptäcka skatterna i undervattensvärlden, både för familjer med barn och för vuxna. Under en mer än 1 km lång rundtur kan du utforska och lära dig mer om livet under ytan med våra havsexperter i 8 olika tematiska miljöer som Medelhavet, Tropikerna, Djungeln eller Medusarium. Nu kan du njuta av vår 3D Cinema Aquadome-upplevelse som ingår i din biljett.

Can Pastilla: Uthyrning av kajaker

2. Can Pastilla: Uthyrning av kajaker

Ta en havskajak ut på öppet vatten med en 2 timmars uthyrning från Can Pastilla på Balearerna. Upplev det lugnare havet från soluppgången till cirka 13.00 eller vid solnedgången från 16.00 på eftermiddagen. Överväg att ta dig till ön Sa Galera som ligger cirka 150 meter till 175 meter från Can Pastilla kust. Detta område utmärker sig för sin arkeologiska utgrävning från feniciernas tid mellan 400-talet och 200-talet f.Kr. Där kan du göra ett stopp för att besöka holmen, bada, snorkla och njuta av utsikten över Palma stad. Om du vill kan du fortsätta utflykten till Portixol eller lite längre bort till katedralen i Palma.

Can Pastilla : Uthyrning av stand-up-paddle

3. Can Pastilla : Uthyrning av stand-up-paddle

Upplev en fantastisk upplevelse på en stand-up-paddle board från stranden Ca'n Pastilla i Palma. Njut av denna vattensport runt bukten under din semester på egen hand, tillsammans med vänner eller familj. Detta är den mest populära plats som rekommenderas på Mallorca, för alla åldrar, med en trevlig och kosmopolitisk atmosfär under hela året. Ta en paus och ta lite fritid för att uppleva denna möjlighet att utforska denna trevliga plats mycket nära stadens centrum.

Can Pastilla: segelbåtstur med snorkling, tapas och drycker

4. Can Pastilla: segelbåtstur med snorkling, tapas och drycker

Utforska skönheten i Mallorcas karga kustlinje på denna segelbåt med egen kapten genom Palmabukten. Slappna av med lite cava och tapas, eller snorkla eller simma om du vill; valet är ditt. Möt din kapten i hamnen i San Antonio, hoppa ombord, slappna av och njut av färden. Kryssa förbi klippformationer, stanna vid vackra vikar och njut av utsikten. Plaska sedan ner i det klara vattnet för att simma, snorkla eller paddla. Om du har tur kan du till och med få syn på det lokala marina livet som lurar under vattnet. Är du hungrig? Oroa dig inte, du kan äta ett urval av läckra tapas tillsammans med cava, öl eller läskedrycker för att släcka törsten. Det här är en oförglömlig upplevelse som du inte kommer att vilja lämna.

Mallorca: Cykeluthyrning i Can Pastilla

5. Mallorca: Cykeluthyrning i Can Pastilla

Upptäck Mallorcas skönhet på cykel och hyr en cykel per dag eller vecka till ett rimligt pris på cykeluthyrningen Can Pastilla, på den sydvästra delen av ön. Upptäck Palma i din egen takt och bestäm själv hur länge du vill åka på två hjul. Använd cykelvägarna på Mallorca och ta en tur från Ballermann till Palma, till exempel, och njut av det vackra landskapets otaliga underverk. Cykla genom Palmas gamla stad och beundra de smala gränderna och vackra husen. Stanna till på olika ställen för att få tips, till exempel om vilka stigar som ger de bästa cykelturerna.

Kajaktur Playa de Palma

6. Kajaktur Playa de Palma

Njut av en kajaktur längs Mallorcas sydkust, Ca'n Pastilla Beach, den närmaste stranden till Palma. Denna aktivitet inkluderar en kajakinstruktör som guidar dig att utforska Palmabukten och den vackra Islote Sa Galera. Det är en speciell aktivitet för att ha en avkopplande tid och titta på den vackra utsikten över kusten från havet. Det finns individuella och singelkajaker så att du kan njuta av denna vattensport på egen hand eller med din familj och dina vänner.

Kartuthyrning i Palmabukten

7. Kartuthyrning i Palmabukten

Unik upplevelse för barn. Uthyrningstjänsten tillhandahåller specialdesignade kartar som passar barn och vuxna och garanterar deras säkerhet medan de njuter av strandmiljön. Under 1,5 timme kan du välja mellan att åka på cykelbanan eller köra på sanden. Kartåkning i Palmabukten är en populär och spännande aktivitet. Med den fantastiska bakgrunden av bukten. Det finns förvaringsskåp där du kan förvara dina viktiga tillhörigheter på ett säkert sätt. Denna aktivitet rekommenderas starkt för barn, vilket garanterar en trevlig upplevelse.

Hyr en Giant Stand Up Paddle XXL för grupper

8. Hyr en Giant Stand Up Paddle XXL för grupper

Njut av denna spännande teambuilding-aktivitet på dessa gigantiska Stand Up Paddle-brädor som är speciellt utformade för grupper på upp till 10 deltagare som kan paddla tillsammans längs bukten Ca'n Pastilla Beach i Palma. Denna aktivitet är otroligt rolig och erbjuder en unik upplevelse av äventyr till havs.

Can Pastilla: Fler aktiviteter och sevärdheter

Can Pastilla: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Can Pastilla

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 461 omdömen

Mycket fint akvarium, både barn och vuxna kan bara imponeras. Ett foto är taget vid entrén som såldes till dig för 10€. Vid utgången avsedd att finansiera en djursak, om du vet hur man säger nej, har du inget emot det. Hajakvariet är imponerande. Å andra sidan är 3D-biografen verkligen inte hemsk, för att inte säga värre... mycket kort, inte riktigt intressant eller fängslande... Onödigt enligt mig. Verkligt värde för pengarna.

Fantastisk upplevelse, vi förväntade oss inte ett så långt besök, akvariet är väldigt stort och det finns till och med en stor park med andra djur som sköldpaddor. Vi fotograferas vid starten framför en havsbotten, samt med en papegoja under besöket. 10 euro per bild som går direkt till djurskyddsstiftelsen. Riktigt trevlig upplevelse att göra!

Besöket i akvariet var underbart, både den marina delen och den yttre delen av Medelhavsträdgården är riktigt välstrukturerade. Tankarna med de verkligt magnifika hajarna och delen med den verkligt välskötta och vackert färgade tropiska faunan och floran. Jag rekommenderar absolut besöket till alla från den minsta till den största.

Enkelt att boka, men senaste tiden innan bokning är satt på 1,5h. Råkar man vara i närheten så måste man vänta länge på att få gå in. I så fall är bättre att köpa biljetten på plats. har man tur så är det inte fullbokat. Men har man en bra plan så funkar det kanon!

Fungerade bra. Smidigt att boka, betalning via Klarna, ingen kö och ett häftigt ställe. Bara bra.