Can Pastilla

Can Pastilla: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Palma: Båttur och snorkling i Palmabukten med dryck inkluderad

1. Palma: Båttur och snorkling i Palmabukten med dryck inkluderad

En extra dos vitaminer ombord på Super Delfin Verde. Njut av en kryssning med musik, chill out, ett paradisiskt landskap utomhus på vår båttur, med uppmärksamhet från vår lokala och pålitliga besättning. Simma från en båt i Mallorcas kristallklara vatten i naturreservatet i Palmabukten. Sa Calma Boats är platsen där havet och ön Mallorca möts. En plats full av drömmar och oförglömliga upplevelser. Sa Calma är sommar, är vänskap, är fest, är sol, är hav, är lugn. Vårt enda mål är att se till att du kan njuta av din semester i lugn och ro. Resväg från Can Pastilla: Vi går ombord på en båt och startar i riktning mot Palmas marina naturreservat och sätter segel. Vi gör ett badstopp (om vädret är bra) längs vägen på idylliska och dolda platser som Cala Vella. Du kan passa på att sola, ta ett uppfriskande dopp och snorkla i Medelhavets kristallklara vatten. Resväg från Palma: Vi sätter segel mot Palmanova, en kuststad som ligger vid den västra änden av Palmabukten. Under denna resa kommer vi att njuta av den otroliga utsikten över Mallorcas kustlinje och se kontrasten mellan Medelhavets vegetation och sandstränderna som Illetas och Cala Mayor.

Mallorca: Entrébiljett till Palma Aquarium med valfri 3D-film

2. Mallorca: Entrébiljett till Palma Aquarium med valfri 3D-film

Få snabbare tillgång till Palma Aquarium med denna biljett och besök en autentisk marinpark där du kommer att upptäcka skatterna i undervattensvärlden, både för familjer med barn och för vuxna. Under en mer än 1 km lång rundtur kan du utforska och lära dig mer om livet under ytan tillsammans med våra havsexperter i 8 olika tematiska miljöer som Medelhavet, Tropikerna, Djungeln eller Medusarium. Nu kan du välja Ticket + 3D Cinema Aquadome och njuta av en unik virtuell upplevelse där du simmar med valar utan att behöva resa dig från din plats.

Mallorca: Örundtur med båt, spårvagn och tåg från söder

3. Mallorca: Örundtur med båt, spårvagn och tåg från söder

Upptäck Mallorca på olika sätt under denna dagsutflykt från söder. Hämta upp dig i en bekväm och luftkonditionerad buss, ta den berömda spårvagnen Tren de Soller och njut av en båttur till La Calobra-bukten. Njut av upphämtning från ditt hotell var som helst i Arenal, Can Pastilla, Palma, Costa den Blanes, Cala Major, Portals, Palmanova, Magalluf, Santa Ponsa, Paguera eller Camp de Mar. Ta en tur med öns legendariska elektriska tåg i trä. Detta är den perfekta utsiktspunkten för att beundra de vackraste landskapen i Tramuntanabergen, som är ett av UNESCO:s världsarv. Fortsätt med en båttur till La Calobra Cove. Stanna för lunch och njut av lite tid på fritiden. Du besöker också Torrent de Pareis, en smal mynning av en bäck mellan två klippor.

Mallorca: Katamarankryssning med simning och snorkling

4. Mallorca: Katamarankryssning med simning och snorkling

Njut av en avkopplande kryssning längs sydvästkusten på ön Mallorca. Sola på däck medan du tar dig till skyddade vatten och marina reservat. Ta en titt genom undervattensutsikten på däck. Gå ombord på katamaranen vid din mötesplats och njut av kryssningen. Sippa, snacka och arbeta på din solbränna eller ta en drink från en av de två barerna ombord (drycker tillgängliga mot extra kostnad). Gå ner under däck och titta på havsbotten från det familjevänliga undervattensdäcket. Hoppa i öns klara vatten och utforska det färgglada undervattenslandskapet. Leta efter marint liv och fantastiska fiskar med den snorkelutrustning som tillhandahålls (deposition på 20 €). Återvänd till din mötesplats i slutet av din kryssning.

Mallorca: Kustkryssning med katamaran och lunch

5. Mallorca: Kustkryssning med katamaran och lunch

Upptäck den vackra sydvästkusten på Mallorca och njut av den skönhet som havet har att erbjuda på denna exklusiva katamaran. Kryssa längs sydvästkusten av Mallorca på en modern katamaran med ubåtsliknande fönster på båtens skrov. Välj mellan olika mötestider, eller koppla av med alternativ för upphämtning och avlämning från ditt hotellområde. Under kryssningen har du chansen att släppa ankaret vid en avskild vik där du kan simma och snorkla i kristallblått vatten på Malgrats Island. Din turné kommer också att göra ett stopp i Port Andratx i 40 minuter, en av de mest exklusiva hamnarna på Mallorca. Fräscha upp med en gratis buffélunch med pasta bolognese och pastasallad, och njut av en av våra två barer ombord. Koppla av och sola ombord medan du navigerar genom naturreservaten på Malgrats Island. Båten avgår från Santa Ponsa kl. 10.45 men vi erbjuder även transfer om du bor i Palma-Arenal-Calvia-området. Vänligen se tillgängliga upphämtningsalternativ nedan. Efter aktiviteten kommer bussen att ta dig tillbaka till den ursprungliga mötesplatsen.

Palma de Mallorca: Äventyr med 2-sitsig buggy

6. Palma de Mallorca: Äventyr med 2-sitsig buggy

Njut av en spännande buggy-tur genom de pittoreska landsbygdsområdena i den charmiga kommunen Llucmajor. Utforska unika landskap och njut av brisen från Medelhavet på denna 2-timmars tur. Ta dig ut på landsbygdens stigar som erbjuder fantastiska vyer och en autentisk upplevelse av livet på den mallorkinska landsbygden. Ta dig till den pittoreska strandpromenaden för att njuta av utsikten över havet och känna den friska havsbrisen. Därefter stannar du till vid en vacker strand där du har 30 minuter på dig att koppla av, fräscha upp dig och njuta av den naturliga omgivningen. Ta en promenad längs stranden, sola eller ta ett dopp i Medelhavets kristallklara vatten. Tillsammans med erfarna guider ser vi till att du får ut det mesta av detta unika äventyr. Ingen tidigare erfarenhet krävs eftersom du får alla nödvändiga instruktioner och din säkerhet garanteras hela tiden.

Från Palma: 3-timmars båttur med delfinskådning på morgonen

7. Från Palma: 3-timmars båttur med delfinskådning på morgonen

Följ med oss på detta underbara äventyr! En 3 timmars båt där vi seglar längs sydvästkusten och långsamt kommer in i det öppna havet för att njuta av delfinskådning. Tack vare vår mångåriga erfarenhet kan vi förutsäga var delfinerna finns och även om vi inte kan garantera 100% att vi kommer att se dem, eftersom de är vilda och fria, finns det en stor chans att hitta dem under denna speciella resa. Att se dem i sin naturliga miljö är en helt hisnande upplevelse. Delfiner är extremt sällskapliga, de älskar att simma i båtens bågvåg och överraska passagerarna med sina hopp. Efter delfinskådningen kommer vi att åka till en trevlig vik för att simma. Båtens avgång kommer att vara från Santa Ponsa. Du kan boka denna utflykt med överföringstjänst från Playa de Palma, Arenal och Can Pastilla. Du behöver bara välja bland de tillgängliga upphämtningspunkterna som du hittar vid bokningstillfället.

Cap de Formentor: Marknad, strand och Alcudia-tur

8. Cap de Formentor: Marknad, strand och Alcudia-tur

Besök en traditionell marknad för att träffa lokalbefolkningen och upptäcka sevärdheter, dofter och smaker i denna region. Upptäck staden Alcudia, som är en vacker plats full av historia. Beundra stadsmurarna som omger Gamla stan. På den vackra stranden "Playa de Formentor" har du gratis, tid beroende på vädret, under vilken du kan njuta av utsikten och koppla av. Återvänd på en kustväg med panoramautsikt från havsklipporna.

Palma Bay: Båttur med BBQ, snorkling och solnedgångsalternativ

9. Palma Bay: Båttur med BBQ, snorkling och solnedgångsalternativ

Njut av en kryssning med catering, grillning, musik och ett paradisiskt landskap utomhus på vår båttur, med uppmärksamhet från vår lokala och pålitliga besättning på din semester ombord på Super Delfin Verde. Stanna till för en simtur och njut av maten ombord. Vi avgår från Can Pastilla och går ombord på en båt som kör i riktning mot Palmas marina naturreservat och sätter segel. Gör ett badstopp (om vädret är bra) längs rutten på idylliska och dolda platser som Cala Vella. Passa på att sola, ta ett uppfriskande dopp och snorkla i Medelhavets kristallklara vatten. Segla till Palmanova om du reser från Palma. Beundra Palma, en kuststad som ligger vid den västra änden av Palmabukten. Njut av den otroliga utsikten över Mallorcas kustlinje och se kontrasten mellan Medelhavets vegetation och sandstränderna som Illetas och Cala Mayor.

Can Pastilla : Uthyrning av stand-up-paddle

10. Can Pastilla : Uthyrning av stand-up-paddle

Upplev en fantastisk upplevelse på en stand-up-paddle board från stranden Ca'n Pastilla i Palma. Njut av denna vattensport runt bukten under din semester på egen hand, tillsammans med vänner eller familj. Detta är den mest populära plats som rekommenderas på Mallorca, för alla åldrar, med en trevlig och kosmopolitisk atmosfär under hela året. Ta en paus och ta lite fritid för att uppleva denna möjlighet att utforska denna trevliga plats mycket nära stadens centrum.

27 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Can Pastilla

Can Pastilla: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Palma: Båttur och snorkling i Palmabukten med dryck inkluderad

Palma: Båttur och snorkling i Palmabukten med dryck inkluderad

En extra dos vitaminer ombord på Super Delfin Verde. Njut av en kryssning med musik, chill out, ett paradisiskt landskap utomhus på vår båttur, med uppmärksamhet från vår lokala och pålitliga besättning. Simma från en båt i Mallorcas kristallklara vatten i naturreservatet i Palmabukten. Sa Calma Boats är platsen där havet och ön Mallorca möts. En plats full av drömmar och oförglömliga upplevelser. Sa Calma är sommar, är vänskap, är fest, är sol, är hav, är lugn. Vårt enda mål är att se till att du kan njuta av din semester i lugn och ro. Resväg från Can Pastilla: Vi går ombord på en båt och startar i riktning mot Palmas marina naturreservat och sätter segel. Vi gör ett badstopp (om vädret är bra) längs vägen på idylliska och dolda platser som Cala Vella. Du kan passa på att sola, ta ett uppfriskande dopp och snorkla i Medelhavets kristallklara vatten. Resväg från Palma: Vi sätter segel mot Palmanova, en kuststad som ligger vid den västra änden av Palmabukten. Under denna resa kommer vi att njuta av den otroliga utsikten över Mallorcas kustlinje och se kontrasten mellan Medelhavets vegetation och sandstränderna som Illetas och Cala Mayor.

Mallorca: Entrébiljett till Palma Aquarium med valfri 3D-film

Mallorca: Entrébiljett till Palma Aquarium med valfri 3D-film

Få snabbare tillgång till Palma Aquarium med denna biljett och besök en autentisk marinpark där du kommer att upptäcka skatterna i undervattensvärlden, både för familjer med barn och för vuxna. Under en mer än 1 km lång rundtur kan du utforska och lära dig mer om livet under ytan tillsammans med våra havsexperter i 8 olika tematiska miljöer som Medelhavet, Tropikerna, Djungeln eller Medusarium. Nu kan du välja Ticket + 3D Cinema Aquadome och njuta av en unik virtuell upplevelse där du simmar med valar utan att behöva resa dig från din plats.

Mallorca: Örundtur med båt, spårvagn och tåg från söder

Mallorca: Örundtur med båt, spårvagn och tåg från söder

Upptäck Mallorca på olika sätt under denna dagsutflykt från söder. Hämta upp dig i en bekväm och luftkonditionerad buss, ta den berömda spårvagnen Tren de Soller och njut av en båttur till La Calobra-bukten. Njut av upphämtning från ditt hotell var som helst i Arenal, Can Pastilla, Palma, Costa den Blanes, Cala Major, Portals, Palmanova, Magalluf, Santa Ponsa, Paguera eller Camp de Mar. Ta en tur med öns legendariska elektriska tåg i trä. Detta är den perfekta utsiktspunkten för att beundra de vackraste landskapen i Tramuntanabergen, som är ett av UNESCO:s världsarv. Fortsätt med en båttur till La Calobra Cove. Stanna för lunch och njut av lite tid på fritiden. Du besöker också Torrent de Pareis, en smal mynning av en bäck mellan två klippor.

Mallorca: Katamarankryssning med simning och snorkling

Mallorca: Katamarankryssning med simning och snorkling

Njut av en avkopplande kryssning längs sydvästkusten på ön Mallorca. Sola på däck medan du tar dig till skyddade vatten och marina reservat. Ta en titt genom undervattensutsikten på däck. Gå ombord på katamaranen vid din mötesplats och njut av kryssningen. Sippa, snacka och arbeta på din solbränna eller ta en drink från en av de två barerna ombord (drycker tillgängliga mot extra kostnad). Gå ner under däck och titta på havsbotten från det familjevänliga undervattensdäcket. Hoppa i öns klara vatten och utforska det färgglada undervattenslandskapet. Leta efter marint liv och fantastiska fiskar med den snorkelutrustning som tillhandahålls (deposition på 20 €). Återvänd till din mötesplats i slutet av din kryssning.

Mallorca: Kustkryssning med katamaran och lunch

Mallorca: Kustkryssning med katamaran och lunch

Upptäck den vackra sydvästkusten på Mallorca och njut av den skönhet som havet har att erbjuda på denna exklusiva katamaran. Kryssa längs sydvästkusten av Mallorca på en modern katamaran med ubåtsliknande fönster på båtens skrov. Välj mellan olika mötestider, eller koppla av med alternativ för upphämtning och avlämning från ditt hotellområde. Under kryssningen har du chansen att släppa ankaret vid en avskild vik där du kan simma och snorkla i kristallblått vatten på Malgrats Island. Din turné kommer också att göra ett stopp i Port Andratx i 40 minuter, en av de mest exklusiva hamnarna på Mallorca. Fräscha upp med en gratis buffélunch med pasta bolognese och pastasallad, och njut av en av våra två barer ombord. Koppla av och sola ombord medan du navigerar genom naturreservaten på Malgrats Island. Båten avgår från Santa Ponsa kl. 10.45 men vi erbjuder även transfer om du bor i Palma-Arenal-Calvia-området. Vänligen se tillgängliga upphämtningsalternativ nedan. Efter aktiviteten kommer bussen att ta dig tillbaka till den ursprungliga mötesplatsen.

Palma de Mallorca: Äventyr med 2-sitsig buggy

Palma de Mallorca: Äventyr med 2-sitsig buggy

Njut av en spännande buggy-tur genom de pittoreska landsbygdsområdena i den charmiga kommunen Llucmajor. Utforska unika landskap och njut av brisen från Medelhavet på denna 2-timmars tur. Ta dig ut på landsbygdens stigar som erbjuder fantastiska vyer och en autentisk upplevelse av livet på den mallorkinska landsbygden. Ta dig till den pittoreska strandpromenaden för att njuta av utsikten över havet och känna den friska havsbrisen. Därefter stannar du till vid en vacker strand där du har 30 minuter på dig att koppla av, fräscha upp dig och njuta av den naturliga omgivningen. Ta en promenad längs stranden, sola eller ta ett dopp i Medelhavets kristallklara vatten. Tillsammans med erfarna guider ser vi till att du får ut det mesta av detta unika äventyr. Ingen tidigare erfarenhet krävs eftersom du får alla nödvändiga instruktioner och din säkerhet garanteras hela tiden.

Från Palma: 3-timmars båttur med delfinskådning på morgonen

Från Palma: 3-timmars båttur med delfinskådning på morgonen

Följ med oss på detta underbara äventyr! En 3 timmars båt där vi seglar längs sydvästkusten och långsamt kommer in i det öppna havet för att njuta av delfinskådning. Tack vare vår mångåriga erfarenhet kan vi förutsäga var delfinerna finns och även om vi inte kan garantera 100% att vi kommer att se dem, eftersom de är vilda och fria, finns det en stor chans att hitta dem under denna speciella resa. Att se dem i sin naturliga miljö är en helt hisnande upplevelse. Delfiner är extremt sällskapliga, de älskar att simma i båtens bågvåg och överraska passagerarna med sina hopp. Efter delfinskådningen kommer vi att åka till en trevlig vik för att simma. Båtens avgång kommer att vara från Santa Ponsa. Du kan boka denna utflykt med överföringstjänst från Playa de Palma, Arenal och Can Pastilla. Du behöver bara välja bland de tillgängliga upphämtningspunkterna som du hittar vid bokningstillfället.

Cap de Formentor: Marknad, strand och Alcudia-tur

Cap de Formentor: Marknad, strand och Alcudia-tur

Besök en traditionell marknad för att träffa lokalbefolkningen och upptäcka sevärdheter, dofter och smaker i denna region. Upptäck staden Alcudia, som är en vacker plats full av historia. Beundra stadsmurarna som omger Gamla stan. På den vackra stranden "Playa de Formentor" har du gratis, tid beroende på vädret, under vilken du kan njuta av utsikten och koppla av. Återvänd på en kustväg med panoramautsikt från havsklipporna.

Palma Bay: Båttur med BBQ, snorkling och solnedgångsalternativ

Palma Bay: Båttur med BBQ, snorkling och solnedgångsalternativ

Njut av en kryssning med catering, grillning, musik och ett paradisiskt landskap utomhus på vår båttur, med uppmärksamhet från vår lokala och pålitliga besättning på din semester ombord på Super Delfin Verde. Stanna till för en simtur och njut av maten ombord. Vi avgår från Can Pastilla och går ombord på en båt som kör i riktning mot Palmas marina naturreservat och sätter segel. Gör ett badstopp (om vädret är bra) längs rutten på idylliska och dolda platser som Cala Vella. Passa på att sola, ta ett uppfriskande dopp och snorkla i Medelhavets kristallklara vatten. Segla till Palmanova om du reser från Palma. Beundra Palma, en kuststad som ligger vid den västra änden av Palmabukten. Njut av den otroliga utsikten över Mallorcas kustlinje och se kontrasten mellan Medelhavets vegetation och sandstränderna som Illetas och Cala Mayor.

Can Pastilla : Uthyrning av stand-up-paddle

Can Pastilla : Uthyrning av stand-up-paddle

Upplev en fantastisk upplevelse på en stand-up-paddle board från stranden Ca'n Pastilla i Palma. Njut av denna vattensport runt bukten under din semester på egen hand, tillsammans med vänner eller familj. Detta är den mest populära plats som rekommenderas på Mallorca, för alla åldrar, med en trevlig och kosmopolitisk atmosfär under hela året. Ta en paus och ta lite fritid för att uppleva denna möjlighet att utforska denna trevliga plats mycket nära stadens centrum.

De mest populära sevärdheterna i Palma de Mallorca

Att göra i Can Pastilla

Städer i Spanien

Can Pastilla: Fler aktiviteter och sevärdheter

Can Pastilla: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Can Pastilla

Samlat omdöme

4.4
(461 recensioner)

Hade en fantastisk dag. Ger ett bra intryck av ön. Vackra vikar med idyllisk utsikt från båten. Autentisk spårvagnsresa från hamnen i Sollèr till staden. Återresa från norr till söder genom de 13 tunnlarna i Tramuntanabergen med tåg, en upplevelse i sig. Välorganiserad och fantastisk guide! Tack för denna upplevelse.

Vi märkte inte någon av de dåliga recensionerna! Superrolig resa med många stopp för att titta och bada. Även 50 minuter att gå runt i hamnstaden Andratx. Trevlig upplevelse!

Allt var väldigt fint inrett, vi var där från 13.40. Det var en show där många olika fiskar matades. Det finns många områden att utforska. Allt är helt enkelt toppen!

allt det var en mycket trevlig dag och underbart att se de sårbara och vackra varelserna vi MÅSTE ta hand om innan det är för sent!

Det var väldigt trevligt! Vår treårige son njöt av att se alla dessa vackra fiskar!