Campo de' Fiori

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Campo de' Fiori

Samlat omdöme

4.8 / 5

baserat på 5 056 omdömen

Vi fick en både proffsig, personlig och rolig guidning av Stefano, som verkligen kunde sin sak och som också var beredd på alla våra möjliga och omöjliga frågor. Det var härligt att kunna varva informations- och frågestunderna med behaglig cykling i lugnt tempo genom staden. Min fru och jag hade dessutom lite extra tur att det bara blev vi i gruppen.

Började på torget där vi gick igenom vilka ingredienser vi skulle använda. Mkt trevlig guide. Liten pizza bit innan vi gick till takvåningen i närheten. Extremt välordnat och trevligt. Lite prosecco vid tillagningen och vin till maten.

Vi var 6 stycken som häromdagen var i Rom och gick den 4 timmar långa mat och vinturen. Allt var väldigt gott. Det bjöds på mycket mat och vin. Hade dock önskat lite mer info om maten och drycken. Vi är ändå nöjda med turen.

Annorlunda sätt att uppleva Roms sevärdheter på.

Spännande och roligt, men vi var kanske inte så populära hos alla turister då det var mycket trångt med folk på flera av de platser vi besökte. Skönt med en kvällstur när dagarna var för varma för att orka turista.

En annorlunda och väldigt trevlig tur i glatt sällskap.

Ett annorlunda sätt att upptäcka rom. Trevliga underhållande guider. Fantastiskt skoj att träffa människor från hela världen och få prova på specialiteter man annars inte skulle ätit Rekommenderas varmt