Caminito del Rey
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bästsäljare

Caminito del Rey: Upplevelser

Se alla upplevelser i Caminito del Rey

Vad besökare tycker om Caminito del Rey

Samlat omdöme
4.6 / 5
baserat på 8 582 omdömen

Caminito del Rey är fantastiskt. Vi tog 6-timmarsturen. Det är väldigt mycket besökare där så allt tar väldigt lång tid och man måste köa mycket, även i januari när vi var där eftersom det var skolklasser där. Det finns ett mycket begränsat antal toaletter vid entrén som hela gruppen ska köa till tillsammans med de andra grupperna. Det tar ca 40 minuter. Sen ska grupperna köa vid entrén och sen köar grupperna vid smala passager. Ta med ordentligt med matsäck och vatten för besöket kan dra ut mycket på tiden och det finns inget att köpa längs vägen. Inga toaletter heller. Det verkar som att alla guidade turer ( inklusive skolklasser) startar turen tidigt på morgonen. En idé kan vara att komma dit mitt på dagen eller eftermiddag istället.

Caminito del Rey: guidad rundtur från Málaga & Costa del Sol Omdöme från:

Kan varmt rekommendera denna vandring i vackra landskap. Dock inte för människor som är har höjdskräck. Rekommenderar att ha en guide man får mycket mera information än om man går alena.

Caminito del Rey: Guidad rundtur med drink Omdöme från:

Fantastisk upplevelse. Allt fungerade jättebra och guiden var superbra. Berättade mycket för oss med kunnighet och humor. Otroligt vacker natur och det kändes tryggt fast spännande.

Caminito del Rey: Guidad rundtur med drink Omdöme från:

En mycket härlig och utmanande vandring. Vi hade två som var höjdrädda med oss och de klarade av detta. Vår guide lotsade över dom på de värsta ställena.

Malaga: Guidad premiumtur i Caminito del Rey Omdöme från:

Att gå denna led med guiden Rachel var fantastiskt. Hon är både kunnig och har humor! Rekommenderas varmt (men kom i tid för att hitta p-plats)!

Caminito del Rey: Guidad rundtur med drink Omdöme från: