Caminito del Rey

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Más actividades y cosas que hacer en Caminito del Rey

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Caminito del Rey? Pincha aquí para ver la lista completa.

Vad besökare tycker om Caminito del Rey

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 9 003 omdömen

Själva vandringen var en makalös upplevelse. Lätt att gå trots värmen (över 30 grader) och vyerna enorma. Pick-up från hotellet som var lovat i beställningen stämde inte och beskeden om det varierade. Vi gick till ett av Naturandas kontor dagen innan för att få klarhet vad som gällde och de var mycket hjälpsamma. Vi fick besked om var vi skulle hämtas och även ett exakt klockslag när vi skulle vara där (och inte mellan 6:30 och 8:30). Så till slut blev allt bra men bokningsbekräftelsen gav mycket motstridiga besked, bl a att det skulle vara en privat tour vilket det inte var.

We had a great experience. Our guide was excellent and spoke good English. The weather was quite cool and cloudy since it is in the winter time but at the end of the walk the sun warmed us up. Bring warm clothes it’s cooler than you think.

En mycket härlig och utmanande vandring. Vi hade två som var höjdrädda med oss och de klarade av detta. Vår guide lotsade över dom på de värsta ställena.

Det var en spännande vandring. Det var mycket lätt att hitta startplatsen via appen, bara att trycka på vägbeskrivningen och så hittade man på en gång.

Mina döttrar i 20 års åldern tyckte det var otroligt coolt och jätte vackert! Och lite läskigt. Så det var en tur som hade alla ingredienser.