Calvià
Safarier och vilda djur

Safarier och vilda djur
21 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Calvià

Calvià

Våra mest rekommenderade Calvià Safarier och vilda djur

Mallorca: Cuevas del Drach och valfri Cuevas del Hams

Mallorca: Cuevas del Drach och valfri Cuevas del Hams

Utforska det naturliga underverket och skönheten i Cuevas del Drach (Drak-grottorna) i Manacor. Lär dig om deras historia och formation av din guide. Avsluta besöket med ett stopp för att ta reda på mer om pärlproduktionen i Manacor. Efter att ha blivit hämtad, bege dig direkt till grottorna, som bildades för miljoner år sedan av Medelhavets vattentryck. Grottsystemet Cuevas del Drach består av fyra olika separata enorma grottor som är fyllda av hänförande naturliga stalagmiter och stalaktiter. Den mest häpnadsväckande attraktionen i grottorna är den 177 meter långa underjordiska sjön, som kallas Martelsjön. Inne i grottorna kan du beundra den otroliga ljusshowen som speglar över vattnet, ackompanjerad av en riktig liten orkester. Avsluta ditt äventyr med en utställning om Manacors unika pärlproduktion. Få reda på allt du kan tänka dig om tillverkningsprocessen när du beundrar de klassiska smyckesobjekten. Om du väljer heldagsalternativet kan du sedan fortsätta vidare till Cuevas del Hams, vars grottor är kända för sina fiskkroksformade stalaktiter och stalagmiter – hur de fått denna unika form är fortfarande okänt. Avsluta sedan din heldagstur med ett trevligt besök i pittoreska Porto Cristo på öns östkust.

Mallorca: Katamarankryssning med simning och snorkling

Mallorca: Katamarankryssning med simning och snorkling

Njut av en avkopplande kryssning längs Mallorcas sydvästra kust. Sola på däck medan du tar dig till de skyddade vattnen och marina reservaten. Gå ombord på katamaranen vid mötesplatsen och sätt dig tillrätta. Ta en drink i en av de två barerna ombord (drinkar mot extra kostnad) eller njut av en bit mat och arbeta på solbrännan. Hoppa i det klara vattnet på ön och utforska de färgglada undervattenslandskapen. Leta efter marint liv och fantastiska fiskar med snorklingsutrustningen som tillhandahålls (deposition på 20 €). Återvänd till mötesplatsen vid slutet av kryssningen.

Mallorca: 2-timmars kryssning med delfinskådning och glasbottnad båt

Mallorca: 2-timmars kryssning med delfinskådning och glasbottnad båt

Lämna Mallorcas sandstränder bakom dig på en två timmar lång kryssning på morgonen. Res ut på havet ombord på en båt med glasbotten. Segla utmed kustlinjen, beundra det magiska landskapet och se delfinerna leka utmed båtens kant. Upptäck Medelhavet och dess många skatter, med över 20 marina djur och flera olika typer av delfiner. Segla över glittrande kristallklara vatten och spana efter vanliga delfiner, Rissos delfiner och flasknosdelfiner. Kika genom panoramafönstren i det lägre däcket under ytan, med fascinerande vyer över undervattensvärlden. När du väntar på att se de vilda delfinerna kan du passa på att köpa några tilltugg från baren ombord eller solbada på båtens övre däck. 

Mallorca: Kryssning med delfinskådning

Mallorca: Kryssning med delfinskådning

Bege dig ut på en tre timmar lång båttur med delfinskådning. Upptäck delfinerna när de leker i sin naturliga miljö på denna kryssning med delfinskådning, som utgår från Santa Ponsa eller Paguera. Slappna av med en dryck eller andra förfriskningar som du kan köpa ombord. Använd snorkelutrustningen för att utforska det marina livet under vattnet på turens badstopp.  Stig ombord på båten på Playa Tora i Paguera eller på  Santa Ponsa  strand. Segla iväg utmed kustlinjen och ta dig ut mot det öppna havet. Spana efter delfinerna i vattnet. Här finner du bland annat Rissos delfiner, flasknosdelfiner och delfiner med vita flanker. Spana efter 21 olika arter av marina djur. Dra nytta av det halvsänkta nedre däcket som har panoramafönster för undervattensvyer. Tillbringa också tid på båtens huvuddäck som är utrustat med en bar, servicerum och ett underhållningsområde. Det finns även två barer ombord, där du kan köpa drycker och snacks! Slappna av i solen på det rymliga soldäcket. Återvänd sedan till Santa Ponsa eller Paguera i slutet av din resa. 

Mallorca: Kustlinje och Malgratöarna - rundtur med katamaran

Mallorca: Kustlinje och Malgratöarna - rundtur med katamaran

Ta en båttur med katamaran längs Mallorcas sydvästra kust och utforska Paguerabukten, Santa Ponsa och Camp de Mar. Se öns höga klippor och djupblåa vatten. Res runt Malgratsöarna, ett marinreservat i skärgården, när du ser lokala fåglar och fiskar eller bara kopplar av på däck. Njut av det fantastiska landskapet och om tiden tillåter, stanna för ett uppfriskande dopp. På övre däck finns en rymlig solterrass som är idealisk för att sola och för sightseeing. Det nedre däcket är halvt nedsänkt med undervattensfönster där du kan se en stor variation av inhemska fiskar. Katamaranen har ett huvuddäck utrustat med 2 toaletter och ett underhållningsområde. Förfriskningar och snacks finns också att köpa på 2 barer ombord.

Mallorca: Kustkryssning med katamaran och lunch

Mallorca: Kustkryssning med katamaran och lunch

Upptäck den vackra sydvästkusten på Mallorca och njut av den skönhet som havet har att erbjuda på denna exklusiva katamaran. Kryssa längs sydvästkusten av Mallorca på en modern katamaran med ubåtsliknande fönster på båtens skrov. Välj mellan olika mötestider, eller koppla av med alternativ för upphämtning och avlämning från ditt hotellområde. Under kryssningen har du chansen att släppa ankaret vid en avskild vik där du kan simma och snorkla i kristallblått vatten på Malgrats Island. Din turné kommer också att göra ett stopp i Port Andratx i 40 minuter, en av de mest exklusiva hamnarna på Mallorca. Fräscha upp med en gratis buffélunch med pasta bolognese och pastasallad, och njut av en av våra två barer ombord. Koppla av och sola ombord medan du navigerar genom naturreservaten på Malgrats Island. Båten avgår från Santa Ponsa kl. 10.45 men vi erbjuder även transfer om du bor i Palma-Arenal-Calvia-området. Vänligen se tillgängliga upphämtningsalternativ nedan. Efter aktiviteten kommer bussen att ta dig tillbaka till den ursprungliga mötesplatsen.

Costa d'en Blanes: Inträdesbiljett till Marineland Mallorca

Costa d'en Blanes: Inträdesbiljett till Marineland Mallorca

Gå in i Mallorcas fantastiska Marineland och tillbringa en rolig och lärorik dag med att se havets mest charmiga djur på nära håll. Lär dig mer om parkens delfiner och sjölejon medan du ser deras spektakulära föreställningar. Besök akvariet, fågelhuset, det tropiska huset för att upptäcka parkens alla olika typer av charmerande djur. Under två föreställningar per dag kan du se när de sju delfinerna stjäl uppmärksamheten och vad dessa intelligenta och eleganta varelserna är kapabla till. Strosa genom akvarierna i din egen takt och se hajar och tropiska fiskar glida fram i miljöer med både salt- och sötvatten. Beundra flamingor och Humboldt-pingviner i fågelhuset samt se efter leguaner, papegojor och giftiga grodor bland de lövtäckta träden i den konstruerade regnskogen i det tropiska huset. Låt barnen springa av sig på den nyrenoverade lekplatsen när ni inte tittar på djur.

Magaluf: Biljett till Gringo's Bingo Night - endast för vuxna

Magaluf: Biljett till Gringo's Bingo Night - endast för vuxna

Känn spänningen och spela om roliga priser med denna biljett till Gringo's Bingo Night i Magalufs Pirate Theatre. Njut av feststämningen och köp en god drink från baren. Spela två omgångar bingo varje kväll, med tre sätt att vinna i varje omgång och minst 6 priser som står på spel. Välj mellan standardplatser högst 15 meter från scenen, premiumplatser som är närmare scenen eller VIP-platser som är nära händelsernas centrum och ger företräde i kön hela kvällen. Alla platser inkluderar ett bingohäfte och en penna.  Första priset är för en rad, så den första personen som får alla siffrorna i en horisontell rad vinner första priset. Det andra priset är för två rader, så den första personen med två rader och som ropar Bingo kommer att vinna priset. Dessa två rader måste finnas inom samma hus och måste vara horisontella. Vinn det tredje priset för ett fullt hus. Framgångsrika Bingo-ropare kommer att få sitt kort kontrollerat av Gringos assistent och om siffrorna är korrekta vinner du priset. Om fler än en spelare ropar Bingo måste vinnarna tävla om priset på scenen och det är här det roliga börjar.

Mallorca: Formula Car rundtur

Mallorca: Formula Car rundtur

Efter en förklaring av din guide börjar du din underbara tur längs Mallorcas kust mot Palma.Vi lämnar Paguera längs Calviàs kust och passerar genom de mest intressanta platserna för att komma till den vackra ön Malgratz. Fortsätt till Mallorcas huvudstad Palma och gå förbi Nautical Club och framför katedralen. Gör ditt andra stopp vid havet vid Dique del Oeste för att ta några fina bilder innan du återvänder längs Paseo Maritimo i riktning mot Port Andratx. Som tredje stopp, beroende på tid och trafik, kan du stanna i Port Andratx, ett exklusivt och vackert område på den sydvästra delen av ön. Därefter återvänder du till kontoret och passerar bergen med vacker utsikt över Camp de Mars golfbanor.

Santa Ponsa: 3 timmars kajaktur i marinreservatet

Santa Ponsa: 3 timmars kajaktur i marinreservatet

Upptäck Mallorcas sydvästra kust, ett perfekt område för kajakpaddling, fyllt av klippor och bergsformationer som ger ett fantastiskt landskap och många platser att utforska. Njut av en rolig tur som ger utmärkt motion och det perfekta tillfället att komma ut på vattnet. Kom först till mötesplatsen eller, om du bor på ett hotell som ligger inom de nämnda områdena, dra nytta av en hämtning på hotellet genom att välja relevant alternativ när du bokar. Därefter ska du få allt nödvändigt material och information från guiden. Lyssna när de i detalj förklarar några paddeltekniker, turens rutt på en karta och säkerhetsrutinerna. Hoppa in i din enkel- och dubbelkajak som är mycket stabila och lätta att manövrera. Sätena har ett ryggstöd för mer komfort under turen. Följ din guide under hela turen när de visar dig de bästa platserna och garanterar din säkerhet. När du är redo att ge dig av paddlar du längs kusten mot Malgrats Islands marina reservat. Under resan kan du besöka grottor, gå på en liten strand och utforska den naturliga poolen. Njut av möjligheten att bada här i det kristallklara vattnet och ta en paus innan du återvänder till startpunkten. Härifrån kan du, om du har valt alternativet med avlämning på hotellet, njuta av en bekväm returtransport tillbaka till ditt boende.

Vanliga frågor om Safarier och vilda djur i Calvià

Vad finns det för andra saker att göra än Safarier och vilda djur som är värt att besöka i Calvià?

Andra upplevelser du inte bör missa i Calvià:

De mest populära sevärdheterna i Calvià

Att göra i Calvià

Städer i Spanien

Calvià: Fler aktiviteter och sevärdheter

Calvià: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Calvià

Samlat omdöme

5.0
(2 recensioner)

En mycket avkopplande segling runt kusten med en lätt lunch. Allt var perfekt förutom att folk försökte behålla platser när de gick i land i en timme. Damtoaletten spolade inte, vilket var lite stötande.

en perfekt kryssning för priset och framför allt en toppvärd som satt stämningen, det verkar för mig att det är Starban. att göra för priset

Bra organisation. För priset var vi mycket väl underhållna och hade en fantastisk upplevelse med denna utflykt. Gärna igen!

Perfekt för en eftermiddag om man vill komma ut på havet men inte vill utsätta sig för allt för mycket sol på en gång.

Allt perfekt! De otroliga vyerna och den supervarma och professionella besättningen.