Cala Vella

Cala Vella: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Palma de Mallorca: 5 timmars kryssning med katamaran med lunch och bad

Palma de Mallorca: 5 timmars kryssning med katamaran med lunch och bad

Kliv ombord en katamaran och åk från Palma de Mallorca till strandorterna Portal Vells eller Cala Vella, beroende på vindförhållandena. Beundra de lyxiga fartygen och lustjakterna i hamnen Port de Palma och segla längs den spektakulära sydkusten. Kasta ankar och hoppa i vattnet när du anlänt till din destination. Simma i de turkosa vattnen bara några meter bort från en idyllisk strand. Sola i Medelhavets sköna solsken och slappna av i den lugna atmosfären. Låna några gratis snorkelmasker och ge dig ut för att spana efter det lokala marinlivet på en snorklingsäventy r, innan du reser vidare till ditt andra stopp, där du kan ta ett bad igen. På den här turen gör du två stopp, först i Cala Vella eller Portals Vells och sedan i en av vikarna intill. Ta dig sedan tillbaka ombord på båten för att njuta av en lunchbuffé med ett fint urval av grillat kött (med kycklingbröst,  grillspett och goda  korvar), som serveras med fräsch sallad och en god bakelse till efterrätt. Lättdrycker och mineralvatten ingår under hela turen, med sangria och lokalproducerade viner från Mallorca under måltiden.  Välj mellan en avgång på morgonen kl. 10.00 eller en avgång på eftermiddagen kl. 15.30 och ta del av fem timmars fritid. Segla sedan tillbaka till Palma de Mallorca i slutet av dagen.

Palma: Katamarankryssning med simning och snorkling

Palma: Katamarankryssning med simning och snorkling

Följ med på en båtutflykt på en modern segelkatamaran genom den vackra Palma-bukten. Tillbringa några timmar med att koppla av på båten och ta dig tid att simma och snorkla. Utflykten utgår från Arenal Nautical Club och går mot Cap Enderrocat och Cala Vella, som är skyddade miljöområden. Känn dig bekväm i den avslappnade atmosfären under hela utflykten. Ankra på en vacker plats och njut av 90 minuter för att simma eller sola. Du kan också snorkla med den utrustning som tillhandahålls.  Om du väljer att njuta av en nylagad grillmat med pastasallad och lokalt bröd ombord. Du får också en drink med vatten, öl eller sangria att dricka medan du njuter av maten.

Palma de Mallorca: Halvdagstur med katamaran och buffémåltid

Palma de Mallorca: Halvdagstur med katamaran och buffémåltid

Välkomnas av besättningen vid piren i Palma och gå ombord på den moderna lyxkatamaranen, som tar dig ut ur hamnen på en havsresa söderut. Om väderförhållandena tillåter används seglen istället för motorn så att du kan uppleva segling på öppet hav. Kasta ankar vid Cala Vella och beundra det vackra kristallklara vattnet. Njut av fritid här för att bada och snorkla (utrustning finns att hyra ombord), eller sola på båtens däck och lyssna på den avkopplande musiken. Under resan förbereder besättningen en dignande buffé, lagad med färska ingredienser. Njut av ett rikt utbud av olika rätter tillagade med ingredienser av högsta kvalitet. Välj bland flera välsmakande rätter, som även inkluderar vegetariska alternativ. På vägen tillbaka seglar båten genom Palmabukten. Håll utkik efter katedralen i Palma och slottet Bellver. Lyssna på besättningen när de ger dig bra lokala tips om vad du kan göra under resten av din tid på Mallorca. Om du har bokat tiden på eftermiddagen kan du beundra utsikten över den magnifika solnedgången när du återvänder till marinan. När du seglar på kvällen kan du njuta av avslappnade låtar som spelas av DJ:n ombord.

El Arenal, Mallorca: Båttur i Palmabukten med snorkling

El Arenal, Mallorca: Båttur i Palmabukten med snorkling

Utforska den vackra Palmabukten på en båttur. Koppla av på ett traditionellt fartyg, sola medan du lyssnar på musik från vårt högkvalitativa ljudsystem och unna dig en cocktail från vår bar ombord. Stanna till och bada i det kristallklara vattnet i naturreservatet. Utforska undervattensvärlden med hjälp av den snorkelutrustning som tillhandahålls. Beundra utsikten över Mallorcas södra kustlinje. Se Palmas stadsbild i fjärran och de många stränderna längs kusten, inklusive Cala Vella, Cap Rocat och Cala Blava.

Palma: Katamarankryssning i Cueva Verde och Cala Vella med BBQ

Palma: Katamarankryssning i Cueva Verde och Cala Vella med BBQ

Utforska Palmabuktens kust på en kryssning från Palma de Mallorca. Segla till Cueva Verde-viken och Cala Vella, ett marint naturreservat, med stopp för att simma, snorkla och koppla av med en aperitif. Njut av en läcker grill på katamaranen och använd baren ombord. Avresa från Palma hamn och gå mot Cueva Verde, en vacker vik där du har ledig tid att simma. Sippa på en aperitif innan du fortsätter till Cala Vella. Här kan du använda de paddleboards som tillhandahålls för att utforska det kristallklara vattnet i det marina naturreservatet. Hoppa tillbaka ombord för att njuta av en nylagad grillmåltid, inklusive aptitretare och dessert. Stanna vid båtens bar för att prova cocktails, blandade drycker och andra drycker. Ta in den fantastiska kusten när du kryssar tillbaka till Palma Bay.

Palma de Mallorca: Rundtur med vattenskoter vid Los Deltas

Palma de Mallorca: Rundtur med vattenskoter vid Los Deltas

Utforska Los Deltas vackra skyddade områden på en guidad tur med jetski. Gör stopp för att bada och snorkla och besök den berömda stranden Cala Vella för att se den dramatiska kustutsikten över Palma de Mallorca. Du börjar aktiviteten med en genomgång om hur du använder din jetski, samt några säkerhetsriktlinjer från din guide. Hoppa sedan på din vattenskoter och åk till Cap Rocat och Los Deltas naturskyddade kustområde. Njut av de vackra naturliga omgivningarna från din jetski, med utsikter över höga klippor, gamla grottor och turkosfärgat vatten. Stanna till i Cala Vella där du kan simma eller snorkla i det kristallklara vattnet. Kör avslutningsvis tillbaka till utgångspunkten genom att följa kusten förbi områdena Cala Blava och Son Veri.

Palma Bay: Båttur med BBQ, snorkling och solnedgångsalternativ

Palma Bay: Båttur med BBQ, snorkling och solnedgångsalternativ

Njut av en kryssning med catering, grillning, musik och ett paradisiskt landskap utomhus på vår båttur, med uppmärksamhet från vår lokala och pålitliga besättning på din semester ombord på Super Delfin Verde. Stanna till för en simtur och njut av maten ombord. Vi avgår från Can Pastilla och går ombord på en båt som kör i riktning mot Palmas marina naturreservat och sätter segel. Gör ett badstopp (om vädret är bra) längs rutten på idylliska och dolda platser som Cala Vella. Passa på att sola, ta ett uppfriskande dopp och snorkla i Medelhavets kristallklara vatten. Segla till Palmanova om du reser från Palma. Beundra Palma, en kuststad som ligger vid den västra änden av Palmabukten. Njut av den otroliga utsikten över Mallorcas kustlinje och se kontrasten mellan Medelhavets vegetation och sandstränderna som Illetas och Cala Mayor.

Palma de Mallorca: Deluxe seglingstur med katamaran och måltid

Palma de Mallorca: Deluxe seglingstur med katamaran och måltid

Upptäck Mallorca på en utflykt antingen under dagen eller i solnedgången. Njut av ett bad i Cala Vella, njut av en måltid ombord och koppla av med drinkar medan du seglar genom Medelhavet. För dagturen avgår du från Palmas hamn och seglar mot Cala Vella, ett naturreservat med idylliska vikar med kristallklart vatten, för ett badstopp. Njut av en grill som tillagas direkt ombord. Ta ytterligare ett dopp i vattnet med paddleboards och snorkling. Njut av en bar ombord, öppen under hela utflykten, där du kan njuta av cocktails, blandade drinkar och andra alkoholhaltiga och alkoholfria drycker. Segla tillbaka till hamnen genom bukten. För solnedgångsutflykten seglar även mot Cala Vella och stannar för ett bad. Istället för grillning kan du njuta av en middag med tapas och kanapéer medan du beundrar den mallorcinska solnedgången. Segla tillbaka till Palma, medan du njuter av utsikten över den gamla staden och katedralen.

Palma de Mallorca: Katamarankryssning med grillning och drinkar

Palma de Mallorca: Katamarankryssning med grillning och drinkar

Lämna fastlandets jäkt och bege dig ut på en härlig kryssning i Palmabukten. Beundra stränderna som omger Palma de Mallorca, Kap Rocat, Cala Vella och alla platser mellan dem från den bekväma magiska katamaranen. Stanna till för ett bad med snorkling och njut sedan av en god lunchbuffé med ett urval av drycker ombord. Åk ut på en trevlig seglats till Kap Rocat och stanna till för ett snabbt dopp i det uppfriskande havsvattnet. Snacksa på några goda iberiska tilltugg som serveras på däck och ta för dig av en mängd olika drycker, så som läsk, sangria och öl. Fortsätt sedan till Cala Vella, en av de mest populära platserna på Mallorcas sydkust. Testa på paddelboarding, snorkling och kajakpaddling, eller ta en simtur för att utforska grottorna och det glittrande klara vattnet. När du känner dig redo är det bara att återvända till katamaranen för mer snacks och drycker. Segla tyst över de lugna vattnen, tillbaka till Palma de Mallorca. Passa på att beundra de imponerande yachterna och kryssningsfartygen som fyller de lokala hamnarna.

S'Arenal: Katamarankryssning i solnedgången med BBQ

S'Arenal: Katamarankryssning i solnedgången med BBQ

Följ med på en kryssning på en modern segelkatamaran genom den vackra Palmabukten. Tillbringa några timmar med att koppla av på båten, beundra den vackra solnedgången och ta dig tid att simma och prova snorkling. Vi avgår från Arenal Nautical Club och seglar mot Cap Enderrocat och Cala Vella, som är skyddade miljöområden. Känn dig bekväm med den avslappnade atmosfären under hela kryssningen. Kasta ankar på en vacker plats och njut av att simma eller sola. Du kan också snorkla lite med den utrustning som tillhandahålls. Njut av en nylagad BBQ med pastasallad och lokalt bröd ombord. Smutta på vatten, öl eller sangria medan du avnjuter din mat och njuter av den fantastiska utsikten över solnedgången.

19 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Cala Vella

Cala Vella: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Palma de Mallorca: 5 timmars kryssning med katamaran med lunch och bad

Palma de Mallorca: 5 timmars kryssning med katamaran med lunch och bad

Kliv ombord en katamaran och åk från Palma de Mallorca till strandorterna Portal Vells eller Cala Vella, beroende på vindförhållandena. Beundra de lyxiga fartygen och lustjakterna i hamnen Port de Palma och segla längs den spektakulära sydkusten. Kasta ankar och hoppa i vattnet när du anlänt till din destination. Simma i de turkosa vattnen bara några meter bort från en idyllisk strand. Sola i Medelhavets sköna solsken och slappna av i den lugna atmosfären. Låna några gratis snorkelmasker och ge dig ut för att spana efter det lokala marinlivet på en snorklingsäventy r, innan du reser vidare till ditt andra stopp, där du kan ta ett bad igen. På den här turen gör du två stopp, först i Cala Vella eller Portals Vells och sedan i en av vikarna intill. Ta dig sedan tillbaka ombord på båten för att njuta av en lunchbuffé med ett fint urval av grillat kött (med kycklingbröst,  grillspett och goda  korvar), som serveras med fräsch sallad och en god bakelse till efterrätt. Lättdrycker och mineralvatten ingår under hela turen, med sangria och lokalproducerade viner från Mallorca under måltiden.  Välj mellan en avgång på morgonen kl. 10.00 eller en avgång på eftermiddagen kl. 15.30 och ta del av fem timmars fritid. Segla sedan tillbaka till Palma de Mallorca i slutet av dagen.

Palma: Katamarankryssning med simning och snorkling

Palma: Katamarankryssning med simning och snorkling

Följ med på en båtutflykt på en modern segelkatamaran genom den vackra Palma-bukten. Tillbringa några timmar med att koppla av på båten och ta dig tid att simma och snorkla. Utflykten utgår från Arenal Nautical Club och går mot Cap Enderrocat och Cala Vella, som är skyddade miljöområden. Känn dig bekväm i den avslappnade atmosfären under hela utflykten. Ankra på en vacker plats och njut av 90 minuter för att simma eller sola. Du kan också snorkla med den utrustning som tillhandahålls.  Om du väljer att njuta av en nylagad grillmat med pastasallad och lokalt bröd ombord. Du får också en drink med vatten, öl eller sangria att dricka medan du njuter av maten.

Palma de Mallorca: Halvdagstur med katamaran och buffémåltid

Palma de Mallorca: Halvdagstur med katamaran och buffémåltid

Välkomnas av besättningen vid piren i Palma och gå ombord på den moderna lyxkatamaranen, som tar dig ut ur hamnen på en havsresa söderut. Om väderförhållandena tillåter används seglen istället för motorn så att du kan uppleva segling på öppet hav. Kasta ankar vid Cala Vella och beundra det vackra kristallklara vattnet. Njut av fritid här för att bada och snorkla (utrustning finns att hyra ombord), eller sola på båtens däck och lyssna på den avkopplande musiken. Under resan förbereder besättningen en dignande buffé, lagad med färska ingredienser. Njut av ett rikt utbud av olika rätter tillagade med ingredienser av högsta kvalitet. Välj bland flera välsmakande rätter, som även inkluderar vegetariska alternativ. På vägen tillbaka seglar båten genom Palmabukten. Håll utkik efter katedralen i Palma och slottet Bellver. Lyssna på besättningen när de ger dig bra lokala tips om vad du kan göra under resten av din tid på Mallorca. Om du har bokat tiden på eftermiddagen kan du beundra utsikten över den magnifika solnedgången när du återvänder till marinan. När du seglar på kvällen kan du njuta av avslappnade låtar som spelas av DJ:n ombord.

El Arenal, Mallorca: Båttur i Palmabukten med snorkling

El Arenal, Mallorca: Båttur i Palmabukten med snorkling

Utforska den vackra Palmabukten på en båttur. Koppla av på ett traditionellt fartyg, sola medan du lyssnar på musik från vårt högkvalitativa ljudsystem och unna dig en cocktail från vår bar ombord. Stanna till och bada i det kristallklara vattnet i naturreservatet. Utforska undervattensvärlden med hjälp av den snorkelutrustning som tillhandahålls. Beundra utsikten över Mallorcas södra kustlinje. Se Palmas stadsbild i fjärran och de många stränderna längs kusten, inklusive Cala Vella, Cap Rocat och Cala Blava.

Palma: Katamarankryssning i Cueva Verde och Cala Vella med BBQ

Palma: Katamarankryssning i Cueva Verde och Cala Vella med BBQ

Utforska Palmabuktens kust på en kryssning från Palma de Mallorca. Segla till Cueva Verde-viken och Cala Vella, ett marint naturreservat, med stopp för att simma, snorkla och koppla av med en aperitif. Njut av en läcker grill på katamaranen och använd baren ombord. Avresa från Palma hamn och gå mot Cueva Verde, en vacker vik där du har ledig tid att simma. Sippa på en aperitif innan du fortsätter till Cala Vella. Här kan du använda de paddleboards som tillhandahålls för att utforska det kristallklara vattnet i det marina naturreservatet. Hoppa tillbaka ombord för att njuta av en nylagad grillmåltid, inklusive aptitretare och dessert. Stanna vid båtens bar för att prova cocktails, blandade drycker och andra drycker. Ta in den fantastiska kusten när du kryssar tillbaka till Palma Bay.

Palma de Mallorca: Rundtur med vattenskoter vid Los Deltas

Palma de Mallorca: Rundtur med vattenskoter vid Los Deltas

Utforska Los Deltas vackra skyddade områden på en guidad tur med jetski. Gör stopp för att bada och snorkla och besök den berömda stranden Cala Vella för att se den dramatiska kustutsikten över Palma de Mallorca. Du börjar aktiviteten med en genomgång om hur du använder din jetski, samt några säkerhetsriktlinjer från din guide. Hoppa sedan på din vattenskoter och åk till Cap Rocat och Los Deltas naturskyddade kustområde. Njut av de vackra naturliga omgivningarna från din jetski, med utsikter över höga klippor, gamla grottor och turkosfärgat vatten. Stanna till i Cala Vella där du kan simma eller snorkla i det kristallklara vattnet. Kör avslutningsvis tillbaka till utgångspunkten genom att följa kusten förbi områdena Cala Blava och Son Veri.

Palma Bay: Båttur med BBQ, snorkling och solnedgångsalternativ

Palma Bay: Båttur med BBQ, snorkling och solnedgångsalternativ

Njut av en kryssning med catering, grillning, musik och ett paradisiskt landskap utomhus på vår båttur, med uppmärksamhet från vår lokala och pålitliga besättning på din semester ombord på Super Delfin Verde. Stanna till för en simtur och njut av maten ombord. Vi avgår från Can Pastilla och går ombord på en båt som kör i riktning mot Palmas marina naturreservat och sätter segel. Gör ett badstopp (om vädret är bra) längs rutten på idylliska och dolda platser som Cala Vella. Passa på att sola, ta ett uppfriskande dopp och snorkla i Medelhavets kristallklara vatten. Segla till Palmanova om du reser från Palma. Beundra Palma, en kuststad som ligger vid den västra änden av Palmabukten. Njut av den otroliga utsikten över Mallorcas kustlinje och se kontrasten mellan Medelhavets vegetation och sandstränderna som Illetas och Cala Mayor.

Palma de Mallorca: Deluxe seglingstur med katamaran och måltid

Palma de Mallorca: Deluxe seglingstur med katamaran och måltid

Upptäck Mallorca på en utflykt antingen under dagen eller i solnedgången. Njut av ett bad i Cala Vella, njut av en måltid ombord och koppla av med drinkar medan du seglar genom Medelhavet. För dagturen avgår du från Palmas hamn och seglar mot Cala Vella, ett naturreservat med idylliska vikar med kristallklart vatten, för ett badstopp. Njut av en grill som tillagas direkt ombord. Ta ytterligare ett dopp i vattnet med paddleboards och snorkling. Njut av en bar ombord, öppen under hela utflykten, där du kan njuta av cocktails, blandade drinkar och andra alkoholhaltiga och alkoholfria drycker. Segla tillbaka till hamnen genom bukten. För solnedgångsutflykten seglar även mot Cala Vella och stannar för ett bad. Istället för grillning kan du njuta av en middag med tapas och kanapéer medan du beundrar den mallorcinska solnedgången. Segla tillbaka till Palma, medan du njuter av utsikten över den gamla staden och katedralen.

Palma de Mallorca: Katamarankryssning med grillning och drinkar

Palma de Mallorca: Katamarankryssning med grillning och drinkar

Lämna fastlandets jäkt och bege dig ut på en härlig kryssning i Palmabukten. Beundra stränderna som omger Palma de Mallorca, Kap Rocat, Cala Vella och alla platser mellan dem från den bekväma magiska katamaranen. Stanna till för ett bad med snorkling och njut sedan av en god lunchbuffé med ett urval av drycker ombord. Åk ut på en trevlig seglats till Kap Rocat och stanna till för ett snabbt dopp i det uppfriskande havsvattnet. Snacksa på några goda iberiska tilltugg som serveras på däck och ta för dig av en mängd olika drycker, så som läsk, sangria och öl. Fortsätt sedan till Cala Vella, en av de mest populära platserna på Mallorcas sydkust. Testa på paddelboarding, snorkling och kajakpaddling, eller ta en simtur för att utforska grottorna och det glittrande klara vattnet. När du känner dig redo är det bara att återvända till katamaranen för mer snacks och drycker. Segla tyst över de lugna vattnen, tillbaka till Palma de Mallorca. Passa på att beundra de imponerande yachterna och kryssningsfartygen som fyller de lokala hamnarna.

S'Arenal: Katamarankryssning i solnedgången med BBQ

S'Arenal: Katamarankryssning i solnedgången med BBQ

Följ med på en kryssning på en modern segelkatamaran genom den vackra Palmabukten. Tillbringa några timmar med att koppla av på båten, beundra den vackra solnedgången och ta dig tid att simma och prova snorkling. Vi avgår från Arenal Nautical Club och seglar mot Cap Enderrocat och Cala Vella, som är skyddade miljöområden. Känn dig bekväm med den avslappnade atmosfären under hela kryssningen. Kasta ankar på en vacker plats och njut av att simma eller sola. Du kan också snorkla lite med den utrustning som tillhandahålls. Njut av en nylagad BBQ med pastasallad och lokalt bröd ombord. Smutta på vatten, öl eller sangria medan du avnjuter din mat och njuter av den fantastiska utsikten över solnedgången.

De mest populära sevärdheterna i Palma de Mallorca

Att göra i Cala Vella

Städer i Spanien

Cala Vella: Fler aktiviteter och sevärdheter

Cala Vella: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Cala Vella

Samlat omdöme

4.3
(3 253 recensioner)

Hade en bra stund !! Besättningen var trevlig och maten var också bra. Sallad med grillat kött. Stannade två gånger för att simma. Första stoppet var ganska långt medan det andra var ganska kort. Platserna var VACKRA!! Helt fantastiskt. Vattnet var kristallklart. Besättningen kastade bröd i vattnet så vi var omgivna av en stor svärm av fisk. Var väldigt snäll !! Det var inte heller för trångt, du hade mycket utrymme att koppla av och koppla av :)

Fantastisk utflykt ombord på katamaranen, en dynamisk, leende och mycket vänlig besättning! Vi stannade vid 2 fantastiska calas där vi kunde simma. Vi kunde också dela en kall buffé som var mycket bra samt mycket vällagade cocktails. Jag rekommenderar denna utflykt.

Fantastisk ! 2 badstopp i vackra vikar med turkost vatten, härlig grillning, härlig stämning med musik! Inget att klaga på, jag rekommenderar!!

Mycket trevlig besättning, mycket uppmärksam och vänlig. Fantastisk vistelse på fartyget, bra läge för snorkling. Högt rekommenderad

Det var bra ! En härlig tid, bra musik, god mat och sol, allt du behöver