Saker att göra i
Cala Sant Vicenc

Cala Sant Vicenc

Våra mest rekommenderade saker att göra i Cala Sant Vicenc

Mallorca: Örundtur med båt, tåg och transfer till hotellet

1. Mallorca: Örundtur med båt, tåg och transfer till hotellet

Denna tur är känd som "Island Tour of Mallorca" eftersom det är en resa som låter dig upptäcka städer som Sóller, Sollers hamn, klippor som La Calobra och kustlinjen på nordvästra Mallorca runt Serra de Tramuntana med olika transportmedel som tåg, spårvagn och båt. Resan börjar med ett vintagetåg från Palma till Sóller, en charmig stad med ett vackert torg och en historisk kyrka. Det finns inte tid att besöka denna stad, för när du kommer fram går du ombord på den historiska träspårvagnen som tar dig på en naturskön resa genom apelsinlundar och pittoreska byar till Port de Sóller där båten till La Calobra väntar - Denna del av resan är särskilt hisnande, eftersom du får se de robusta klipporna och det kristallklara vattnet i Medelhavet på nära håll. När du kommer fram till La Calobra har du tid på dig att utforska området, som har en vacker strand och en naturlig stenbåge. Du kan också besöka Torrent de Pareis, en fantastisk ravin som har skurits ut av en bergsström. Slutligen tar du en buss tillbaka till mötesplatsen Sammantaget är turen ett perfekt sätt att uppleva några av Mallorcas vackraste landskap och charmigaste städer. Rutten kan göras omvänt beroende på tidtabellen för tåg och spårvagn och rutten med båten kan ändras till en panoramarutt med buss för att komma till La Calobra, om det är dåliga väderförhållanden för att segla. *I dessa fall utgår ingen ersättning.

Mallorca: Instafamous rundtur i Palma och norra kusten

2. Mallorca: Instafamous rundtur i Palma och norra kusten

Besök de vackraste delarna av norra Mallorca. Denna dagstur guidar dig till den norra delen av Mallorca, som Formentor och mer natursköna Instagram-värdiga platser som den nordvästra kusten av Mallorca har att erbjuda. Vi inkluderar en vin- eller olivprovning i en vacker bergsmiljö, plus en entré till Bellver-slottet och en chans att fånga bilden av den världsberömda katedralen i Palma de Mallorca. Njut av att resa i ett bekvämt fordon och en erfaren lokal guide för att få ut det mesta av din dag. Längs vägen får du uppleva en vinprovning (eller olivprovning) på en liten vacker och exklusiv vingård, inklusive en lätt lunch, en chans att promenera längs de många bergiga vägarna och strandpromenaderna i nordvästra Mallorca. Du får uppleva det Mallorca vi älskar med vacker natur, kultur och lokal mat. Vi visar dig de perfekta Instagram-platserna som Formentor, Port de Pollenca (på vintern Pollenca stad), en idyllisk vingård, Tramontana-bergen, hamnen i Palma, det gotiska Bellver-slottet med en magnifik utsikt, turkosblå vikar, vackra byar, stränder och mycket mer! Om oss: Mallorca Travels älskar att visa dig det autentiska andra Mallorca. Vi erbjuder skräddarsydda resor baserade på dina specifika önskemål och med mer än 15 års erfarenhet på ön vet vi var du hittar de speciella platserna som gör din vistelse oförglömlig. Bland våra populära resor finns The big 5 of Mallorca, Highlights if the North, paella-workshopen i Palma, 1,2,3 dagars vinupplevelse och Instafamous Mallorca. Extra: Den här turen kan skräddarsys eller bokas som en privat guidad tur. En privat båttur? En gastronomisk rundtur med en lokal foodie? Prata med oss om fler alternativ! Ytterligare information: - Efter bokning kommer resan att utformas efter dina önskemål - Denna tur har maximalt 8 personer - Turerna är på engelska eller holländska

Serra de Tramuntana: Kanjonpaddling och båtresa

3. Serra de Tramuntana: Kanjonpaddling och båtresa

Canyoning i vatten med garanterad framgång. Mortitx kanjon, som ligger 16 km från Cala Sant Vicenç, är en lätt kanjon när vi har vår båt för återresan till Cala Sant Vicenç. En kanjon som har bra flödesförhållanden under hela året. Vi träffas vid Cala Molins (Cala Sant Vicenç, Pollença) där vi tillsammans med guiden och båtkaptenen utrustar oss med nödvändig canyoningutrustning (canyoningryggsäck, våtdräkt, sele, hjälm etc.). Beroende på sjöförhållandena kommer vi att närma oss Mortitx-området med båt eller minibuss, en resa som tar ungefär en timme, fram till starten av Torrent Fondo de Mortitx, för att starta vandringsturen. Mortitx kanjon är en äkta naturlig vattenpark med spektakulära karstformationer: hopp, rutschkanor, klättringar, överhäng... Ett äventyr med starka känslor i cirka två timmar, som leder oss till slutet av ravinen vid havet, där vår motorbåt väntar på oss. Båtturen tillbaka är en annan av höjdpunkterna, eftersom vi kommer att njuta av cirka 16 kilometer jungfrulig och helt vild kust, eftersom det är ett av de mest otillgängliga områdena på Mallorca: Cambra de la Senyora, Cala Castell , Cala Estremer, imponerande klippor, ruinerna av Castell del Rei (1400-talet), blått och rent vatten ... och det finns till och med möjlighet att få sällskap av delfiner och flygfiskar under vår återresa.

Mallorca: Instafamous rundtur i Palma och västkusten

4. Mallorca: Instafamous rundtur i Palma och västkusten

Upplev höjdpunkterna på västra Mallorca och njut av det lokala köket under en vin- och olivprovning. Denna dagstur guidar dig till alla natursköna Instagram-värdiga platser som Mallorcas västkust har att erbjuda plus en entré till Bellver-slottet och en chans att fånga bilden av den världsberömda katedralen. Njut av bekvämligheten med att resa i ett bekvämt fordon och en erfaren guide för att få ut det mesta av din dag på Mallorca. Längs vägen får du uppleva en vinprovning på en liten vacker och exklusiv vingård inklusive tapas eller en lätt lunch, en olivupplevelse och en chans att promenera genom de autentiska bergsbyarna. Vi visar dig de perfekta Instagram-platserna som hamnen i Palma, det gotiska slottet Bellver med en magnifik utsikt, turkosblå vikar, Tramontana-bergen med hisnande klippor, vackra byar, stränder och mycket mer! Skräddarsydd Denna tur kan bokas som en privat tur. Naturligtvis kan vi lägga till dina speciella önskemål som en båttur för att njuta av Mallorca från vattnet eller till och med en varmluftsballongupplevelse. Om oss: Mallorca Travels älskar att visa dig det autentiska andra Mallorca. Vi erbjuder skräddarsydda resor baserade på dina specifika önskemål och med mer än 15 års erfarenhet på ön vet vi var vi kan hitta de speciella platser som kommer att göra din vistelse oförglömlig. Bland våra populära resor finns The big 5 of Mallorca, Highlights if the North, paella-workshopen i Palma, 1,2,3 dagars vinupplevelse och Instafamous Mallorca. Ytterligare information: - Efter bokning kommer resan att utformas efter dina önskemål - Denna tur har maximalt 8 personer - Turerna är på engelska eller holländska

Pollença: Kajakupptäckt - snorkling och grottor

5. Pollença: Kajakupptäckt - snorkling och grottor

Innan vi seglar med vår kajak kommer vår guide att introducera oss till de mest grundläggande kajakteknikerna för att göra resan säker. Under turen kommer vi att navigera lugnt med vår kajak i den spektakulära bukten Cala Sant Vicenç, röra oss bort mot de vildaste hörnen i området, segla mellan rev, under imponerande klippor på mer än 300 meter ... Vi kommer att ha kul med klipphoppning och snorkling i transparent vatten, där vi kan upptäcka fiskar i olika storlekar och färger och, om havsförhållandena tillåter det, kommer vi att åka med vår kajak i en av havsgrottorna i området.

Cala San Vicente: Kryssning på norra delen av Mallorca.

6. Cala San Vicente: Kryssning på norra delen av Mallorca.

Om du går ombord på vår båt tar vi dig till Cala de Sant Vicenç. Det blir en oförglömlig resa där du förutom att beundra det vackra landskapet i den norra bergskedjan kommer att kunna njuta av ett dopp i en av våra vikar. *På vägen tillbaka passerar vi Formentor-stranden, där ni kan gå i land och njuta av dagen, använda er av *tidtabellen för avgångarna tillbaka eller fortsätta till Puerto de Pollença.

Cala Sant Vicenc: Fler aktiviteter och sevärdheter

Cala Sant Vicenc: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Cala Sant Vicenc

Samlat omdöme

4.4
(138 recensioner)

Det är en värdefull upplevelse. Guiden är mycket vänlig och uppmärksam hela tiden med sina förklaringar på 4 språk! Fantastiskt värde för pengarna!! Värdefulla platser! Den perfekta båtturen och spårvagns- och tågupplevelsen som att gå 100 år tillbaka i tiden. En 10a utan tvekan.

En mycket intressant, välorganiserad utflykt, bussresa genom de imponerande Tramontana-bergen, sedan båttur till hamnen i Soller och sedan Soller. Du kan se hur vackert Mallorca är, informationen från reseguiden var mycket intressant, rekommenderas starkt

Vi gillade det väldigt mycket. Vi blev överraskade av mångfalden och skönheten på Mallorca. Båt- och tågresan gjorde denna dag speciell för oss. Tack och alltid nöjd med Get Your Guide.

Mycket bra, bra kommunikation med dem. Otroliga landskap. En bra guide och en mycket skicklig förare ;) Tack för allt

Jag kan absolut rekommendera denna ö-tur. Var jättekul.