Lägg till datum

Cala Romantica

Cala Romantica: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Cala Millor: Båtresa med glasbottenbåt till östkusten

1. Från Cala Millor: Båtresa med glasbottenbåt till östkusten

Utforska Mallorcas fantastiska marina landskap på en tur med glasbottenbåt som avgår från Cala Millor. Upptäck de vackra stränderna, vikarna och grottorna på Mallorcas östra kustlinje med ett urval av 7 olika turer att välja mellan. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 1,5-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Porto Cristo. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma och Porto Cristo. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 2-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Cala Ratjada. På vägen kan du njuta av utsikten över Cala Bona, Font de Sa Cala och Canyamel. Om du väljer avgången kl. 09.40 kommer det inte att finnas något badstopp. Turen med avgång kl. 14.00 inkluderar dock ett bad- och snorklingsstopp. Sea Adventure - Från Cala Millor: 2 timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Piratgrottan. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma, Porto Cristo och Cala Romantica samt Piratgrottan, Cala Varques och dess fantastiska naturliga bro. Båten kommer att stanna i Cala Morlanda för bad och snorkling. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 2.5-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Cala Ratjada. På vägen kommer du att se de vackra stränderna Font de Sa Cala och Canyamel där båten stannar för att snorkla och upptäcka havsbotten. Du kommer också att se hamnen i Cala Bona och Cala Ratjada. Sea Adventure - Från Cala Millor: 3 timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Cala Romantica. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma, Porto Cristo och Cala Romantica samt Piratgrottan, Cala Varques och dess fantastiska naturliga bro. Båten stannar i Cala Morlanda för att snorkla och titta på havsbotten. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 4-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Porto Cristo och hela vägen upp till Cala Ratjada. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma och Porto Cristo, hamnen i Cala Bona, Font de Sa Cala Beach och Canyamel där båten stannar för bad och snorkling. Sea Paradize - Från Cala Millor: 4 timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Calas de Mallorca. På vägen ser du de vackra stränderna Sa Coma, Cala Morlanda, Porto Cristo, Cala Varques och Cala Romantica. Denna båttur inkluderar också 2 badstopp, ett i Cala Morlanda och det andra i Cala Varques. I Porto Cristo byter du båt.

Mallorca: Katamaran med glasbotten längs östkusten

2. Mallorca: Katamaran med glasbotten längs östkusten

Avgår från din valda plats, kommer denna lyxiga katamarantur att segla längs östkusten av ön Mallorca ombord på en modern glasbottenbåt, så att du kan upptäcka det fascinerande marina livet under vattnet längs vägen.Denna katamaranresa är det bästa sättet att upptäcka stränderna, grottorna och vikar på Mallorcas östkust. Det finns två olika rutter tillgängliga på detta tour:  Norra vägen Denna turné till Punta de n'Amer kommer du att få besöka Porto Cristo, Sa Coma, Cala Millor, Punta de n'Amer, Cala Petita och Cala Morlanda, där du kommer att få stanna i 20 minuter för att njuta av ett uppfriskande bad. Södra rutten: Den här rutten inkluderar ett besök på stränderna från Porto Cristo till Cales de Mallorca, upptäckande av en piratgrotta, Cala Mendia, Cala Anguila, Cala Romantica och grottan Cala Falcó och Cala Varques. Missa inte chansen att njuta av en vacker båttur och fånga oförglömliga ögonblick med din kamera.

Från Cala Ratjada: Utflykt med glasbottnad båt på östkusten

3. Från Cala Ratjada: Utflykt med glasbottnad båt på östkusten

Utforska Mallorcas östkust på en kryssning från Cala Ratjada. Se Mallorcas undervattensvärld genom båtens glasgolv och upptäck öns stränder, vikar och grottor medan du seglar. Välj mellan olika turnélängder, destinationer och tider som passar dina semesterönskningar och behov. Gå på den 2-timmars Sea Odyssey-turen för en resa genom Font de sa Cala och ett bad- och snorklingsstopp vid Canyamel. Fortsätt segla till Cala Millor och byt till Sea Adventure-båten innan du återvänder till Cala Ratjada. För en längre Sea Odyssey-kryssning, välj 2,5-timmarsturen. Segla genom Font de sa Cala, Cala Bona och Cala Millor. Stanna för att simma, snorkla och utforska havsbotten i Canyamel innan du återvänder till Cala Ratjada. Välj den 3-timmars Sea Odyssey-kryssningen för att inkludera Sa Coma. Kryssning till Font de sa Cala och fortsätt till Canyamel, där du kan snorkla och se havsbotten. Därefter seglar du till Sa Coma, Cala Millor, Cala Bona och Font de Sa Cala innan du går tillbaka till Cala Ratjada. Njut av den 5-timmars Sea Adventure-kryssningen. Segla förbi Font de sa Cala, Cala Bona, Cala Millor och Sa Coma. Stanna för en snorkelpaus i Cala Morlanda innan du fortsätter till Porto Cristo. Besök Piratgrottan och se Cala Romantica. I Cala Millor byter du till båten Sea Odyssey och återvänder. Välj ett av de 2 alternativen för pendelbåt för att njuta av lite ledig tid på stranden. Shuttle Boat till Porto Cristo Kryssning till Porto Cristo och se Font de Sa Cala, Canyamel, havsgrottorna, Cala Bona, Cala Millor, Sa Coma och Cala Morlanda. Stanna för att simma längs vägen. När du anländer kan du njuta av 3,5 timmar att koppla av på stranden, shoppa, besöka Drach-grottorna och på torsdagar och söndagar besöka den lokala marknaden. Shuttle Boat till Cala Millor Kryssning till Cala Millor och se Font de Sa Cala, Canyamel, havsgrottorna och Cala Bona-hamnen. I Cala Millor tillbringar du 3 timmar med att njuta av dess strand, restauranger och lokala butiker. På måndagar kan du utforska den lokala marknaden.

Från Porto Cristo: Ostkustens resa med glasbottnad båt

4. Från Porto Cristo: Ostkustens resa med glasbottnad båt

Utforska de fantastiska platserna på Mallorca på en båttur med glasbotten. Avresa från Porto Cristo och upptäck många vackra stränder, vikar och grottor på Mallorcas östra kust. Välj den resa som passar dig bäst baserat på de olika alternativ vi erbjuder: - Nya havets paradis: Från Porto Cristo 1,5 timmars båttur: Det inkluderar 1 timme och 30 minuters båttur från Porto Cristo till Cala de Mallorca. På vägen kommer du att se: Cala Romantica, Calas de Mallorca, Piratgrottan och andra havsgrottor samt jungfruliga stränder. Ni kommer tillbaka till Porto Cristo kl. 11.00. - Nya havets paradis: Från Porto Cristo 2-timmars båttur /Nordlig rutt Avgång kl 11:00. Det inkluderar 2 timmars båttur från Porto Cristo till Cala Bona. Du kommer att se från katamaranen: Sa Coma och Cala Millor. Du har också möjlighet att ta en simtur i Cala Morlanda och se havsbotten. Du kommer tillbaka till Porto Cristo kl. 13.00. - Nytt havsparadis: Från Porto Cristo 2 timmars båttur / Södra rutten Avgång kl. 12.45 eller kl. 15.30. Här ingår en båttur från Porto Cristo till Calas de Mallorca. Du kommer att se från katamaranen: Cala Romantica, Calas de Mallorca, Piratgrottan, andra havsgrottor och vita sandstränder som Cala Varques. Du kommer att njuta av ett badstopp för att snorkla och se havsbotten, med turen som börjar kl 13:00 kommer du att vara tillbaka till Porto Cristo kl 15:30 och med den kl 15:30 kommer du att anlända kl 17:30. - Båtpendel från Porto Cristo till Calas de Mallorca I priset ingår en båttur från Porto Cristo till Calas de Mallorca. Från båten kan du njuta av landskapet i Cala Mandia, Cala Anguila, Piratgrottan, Cala Romantica, Cala Varques, Cala Magraner, Cala Virgili, Cala Bota tills du når Calas de Mallorca kl. 10.00. På återresan ingår ett badstopp i Cala Varques. I Calas de Mallorca har du fri tid att njuta av stranden, restaurangerna och de lokala butikerna. Ni återvänder till Porto Cristo kl. 14.00.

Mallorca: 4-timmars katamarankryssning på östkusten

5. Mallorca: 4-timmars katamarankryssning på östkusten

Avresa från din valda plats på Mallorcas östkust. Segla längs kusten och upptäck den vackra undervattensvärlden på en katamaran med glasbotten. Se stränderna, grottorna och vikar på östkusten under kryssningen. Segla i området mellan Calas de Mallorca och Cala Millor, förbi vackra platser som Piratgrottan, Cala Mendía, Cala Romántica, Cala Falcós grotta, Cala Varques, Punta de n'Amer, bland andra stränder. Vid Cala Morlanda, stanna för ett kort dopp i det klara vattnet.

Från Calas de Mallorca: Naturskön tur med glasbottenbåt

6. Från Calas de Mallorca: Naturskön tur med glasbottenbåt

Utforska de fantastiska platserna på Mallorca på en båttur med glasbotten. Avresa från Calas de Mallorca och upptäck många vackra stränder, vikar och grottor på Mallorcas östkust. Välj den resa som passar dig bäst baserat på de olika alternativ vi erbjuder: Avresa kl. 10.00 - 4 timmars båttur Här ingår 4 timmars båttur från Calas de Mallorca till Cala Millor. På vägen ser du från katamaranen Piratgrottan, andra havsgrottor och vita sandstränder som Cala Varques och Cala Mandia och de vackra stränderna Cala Romantica, Porto Cristo, Sa Coma, Cala Bona och Cala Millor. På vägen tillbaka stannar båten i Cala Morlanda för att göra ett badstopp för att snorkla och koppla av. Ankomsttiden till Calas de Mallorca är planerad till kl. 14.00. Avgång kl. 14.00 - 2 timmar 30 min båttur I priset ingår en 2 timmar och 30 minuter lång båttur från Calas de Mallorca till Porto Cristo. På vägen ser du från katamaranen Piratgrottan, andra havsgrottor och vita sandstränder som Cala Varques, Cala Mandia, den naturliga stranden och Cala Romatica. I Cala Magraner kommer båten att göra ett badstopp för att snorkla och koppla av. Ankomsttiden till Calas de Mallorca är planerad till kl. 16.30. - Båtbuss från Calas de Mallorca till Cala Millor - avgång kl. 10.00 - återkomst kl. 13.45 Båttur från Calas de Mallorca till Cala Millor. Från båten kan du njuta av landskapet i Cala Romantica, Porto Cristo, S'illot, Cala Morlanda och Sa Coma. På återresan kl. 13.45 ingår ett badstopp och ett besök i havsgrottorna, och kl. 15.30 måste du byta båt i Porto Cristo. I Cala Millor har du mellan 2 timmar på dig att njuta av stranden, restaurangerna och de lokala butikerna. Varje måndag kan du njuta av den lokala marknaden i Cala Millor. - Båtbuss från Calas de Mallorca till Porto Cristo - Avgång 10:00 - Återkomst 13:00. Båttur från Calas de Mallorca till Porto Cristo. Från båten kan du njuta av landskapet vid stränderna Cala Romantica, Cala Varques, Cala Mandia och Cala Anguila. I Porto Cristo har du 2 timmar på dig att njuta av stranden, restaurangerna och de lokala butikerna. Varje söndag och torsdag kan du njuta av den lokala marknaden i Porto Cristo. Återresan sker kl. 13.00 från Porto Cristo och ankomsten till Calas de Mallorca sker kl. 14.00.

Font de Sa Cala: Båttur runt östkusten i katamaran

7. Font de Sa Cala: Båttur runt östkusten i katamaran

Utforska Mallorcas östra kust och dess vackra natur på en unik segeltur. Beundra klippformationerna som kantar stranden och beundra det turkosa vattnet från den glasbottnade katamaranen. Välj ditt eget äventyr med olika ruttalternativ för att besöka kuststäder. Börja din tur från Font de Sa Cala. Efter att du har träffat din kapten och gjort dig hemmastadd ombord på katamaranen, är det dags att kosta loss för att utforska Mallorcas natursköna kust. Kryssa förbi orörda stränder, vikar och grottor under båtturen. Om du har valt tvåtimmarsalternativet ombord på båten Sea Odyssey, ser du Sa Coma, Cala Bona och Cala Millor från däck. Njut av möjligheten att dyka i vattnet vid Canyamel och utforska havsbotten innan du återvänder till Font de Sa Cala. Med den 4,5 timmar långa rundturen på Sea Adventure reser du från Font de Sa Cala till Cala Romántica. Under båtturen kan du se sevärdheterna i Cala Bona, Cala Millor, Sa Coma och Porto Cristo, såväl som havsgrottorna, den naturliga bron i Cala Varques och piratgrottan. Pausa för ett dopp i Cala Morlanda. Om du vill stanna till vid en av de charmiga kusthamnarna, kan du välja mellan Cala Millor, Porto Cristo eller Sa Coma. På väg till Cala Millor passerar båten Canyamel och Cala Bona. Sedan får du ett par timmars egen tid då du kan utforska Cala Millor. På måndagar får du chansen att strosa runt på Cala Millor-marknaden. Resan till Porto Cristo inkluderar sevärdheterna Canyamel, Cala Bona och Cala Millor, samt Sa Coma och Cala Morlanda. Upptäck havsgrottorna och pausa för ett dopp och utforska Porto Cristo i 3,5 timmar. Här kan du besöka marknaden som är öppen varje torsdag och söndag. Om du har valt att besöka Sa Coma, kan du njuta av utsikten över havets grottor, Canyamel och hamnarna i Cala Bona och Cala Millor. Vandra längs Sa Comas gator, besök butikerna eller koppla av på stranden i cirka 2,5 timmar innan du återvänder till Font de Sa Cala.

Mallorca: Aquatic Cave Exploration Guidad tur

8. Mallorca: Aquatic Cave Exploration Guidad tur

Börja på den ultimata underjordiska escapaden med denna Aquatic Cave Tour på Mallorca på en guidad tur. Förbered dig på att bli bländad när du går in i en värld där stenar kommer till liv och naturens konstverk vet inga gränser. Möt din guide och få en ryggsäck med din våtdräkt och hjälm, där du kan lägga dina snacks, vatten, fenor och vad du behöver. Därefter går du ungefär en halvtimme till grottan. Ta på dig våtdräkten och simma med din guide till grottan. Känn dig som en riktig utforskare med din hjälm och pannlampa på, redo att avslöja hemligheterna under ytan. Gå djupare in i de mystiska grottorna och var beredd att få andan borttagen av naturens konstnärskap. Förundras över käftande stalaktiter som hänger som ljuskronor från taket och stalagmiter som stiger majestätiskt från grottgolvet. Lyssna när din guide berättar fascinerande berättelser om grottornas bildning, krydda den med humoristiska anekdoter och spännande legender. Se bisarra djur som kallar dessa grottor hem och känner att du av misstag har snubblat in i en sci-fi-filmuppsättning. Avsluta din dag på en hög med långvariga minnen och bilder som du kommer att komma ihåg under en livstid.

Från Cala Bona: Utflykt med glasbottnad båt på östkusten

9. Från Cala Bona: Utflykt med glasbottnad båt på östkusten

Utforska Mallorcas bildsköna kust och dess undervattensvärld på en kryssning från Cala Bona. Förundras över färgglada fiskar som simmar under din glasbottnade båt, välj den bästa turnélängden för dig och, beroende på ditt alternativ, stanna för att simma och snorkla vid vackra stränder. Välj mellan 7 olika alternativ som passar din semesterstil med 3 olika båtar. Avresa från Cala Bona och upptäck vackra stränder, klart vatten och fantastiskt kustlandskap. Välj den 2-timmars Sea Odyssey-kryssningen för att njuta av en morgontur till Porto Cristo. Kryssa förbi de orörda stränderna i Cala Millor och Sa Coma innan du återvänder till Cala Bona. För en kryssning på eftermiddagen väljer du 2,5-timmars Sea Odyssey-alternativet till Cala Ratjada och Sa Coma. När du seglar, se de vackra stränderna Font de Sa Cala, Cala Millor och Sa Coma. Stanna till för att snorkla och koppla av i Canyamel. På lördagar kan du åka på den 1,5 timmar långa Sea Odyssey-kryssningen till Cala Ratjada. När du seglar kan du förundras över landskapet och se Font de Sa Cala, Canyamel och Cap Vermell. För ett längre äventyr, välj den 4,5 timmars Sea Odyssey-turen till Porto Cristo och Cala Ratjada. Segla förbi stränderna i Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo och Font de Sa Cala. Stanna för en avkopplande simning och snorkla i Canyamel. Om du föredrar en eftermiddagstur, välj den 2,5-timmars Sea Adventure Cruise till Sa Coma. Segla till Cala Morlanda och stanna för att simma, snorkla och njuta av havsbotten. Fortsätt sedan segla till Porto Cristo och besök piratgrottan. Återvänd till Cala Bona via Porto Cristo, Sa Coma och Cala Millor. För en morgontur till Cala Romantica, välj den 3,5-timmars Sea Adventure-kryssningen. Ta in sevärdheterna på de fantastiska stränderna i Cala Millor, Sa Coma och Porto Cristo. Njut av ett badstopp för att snorkla och koppla av i Cala Morlanda innan du återvänder till Cala Bona. Välj den 5-timmars New Sea Paradise-turen för ett halvdagsäventyr till Calas de Mallorca. Passera stränderna Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo, Cala Varques och Cala Romantica och stanna till för att snorkla och koppla av i Cala Magraner. På vägen tillbaka byter du båt i Porto Cristo till Sea Adventure.

Mallorca: Sea caving, 5 timmar för att besöka en grotta under land

10. Mallorca: Sea caving, 5 timmar för att besöka en grotta under land

Denna ö är känd för sina magnifika grottor och fantastiska underjordiska gångar. Låt dig guidas av våra lokala bergsguider och upptäck den andra sidan av Mallorca. Vi föreslår en äventyrstur där du kan gå djupt ner i underjorden och njuta av att gå runt i de olika utrymmena i grottorna och ta ett uppfriskande bad i de kristallklara sötvattensjöarna på denna extraordinära plats. Turen börjar med en vandring från Cala Romántica på en stig mellan klippor där du kan njuta av en typisk medelhavsskog med mastikträd, rosmarin och pinjeträd. Efter detta kommer vi till en enslig vik där vi klär oss i neoprenkläder. Efter en kort simtur på 300 meter in i grottan går du djupt ner under jorden och upptäcker jordens inre med de olika gallerierna och formationerna som är ett resultat av årens gång och naturliga kemiska reaktioner: stalaktiter, stalagmiter, kolonner, kristallina sötvattensjöar ... och oändligt nöje för alla sinnen. Svalka dig från sommarsolen med dina vänner och din familj! Vid instabila väderprognoser besöker vi torra grottor, t.ex. cova de cala falcó, cala Barques eller sa cova tancada.

12 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Cala Romantica

Cala Romantica: Fler aktiviteter och sevärdheter

Cala Romantica: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Cala Romantica

Samlat omdöme

3.8
(558 recensioner)

Vi startade från Cales de Mallorca till Porto Cristo och tillbaka. En kust värd att se med fantastiska vikar. På vägen dit stannade vi en gång för att bada från båten, antingen från stegen eller rutschkanan i havet. Höjdpunkten på vägen tillbaka var att locka fisk med mat under andra simningen. Toaletter och en bar med drinkar och snacks finns också ombord. Förresten...om du tror att du knappt kan känna någon svullnad på en katamaran så har du tänkt fel ;)

Vi deltog i en tre timmar lång kusttur. Vi var mycket nöjda. Du kan köpa dryck och glass ombord och det finns plats för alla. Fartyget fungerade också som färja och lade till vid olika platser och lät andra människor gå ombord eller landstigning. Du kan inte förvänta dig personligt stöd eller detaljerat resestöd för 30 EUR. Då måste du boka en personlig båttur med en liten turgrupp till ett högre pris. Pris/prestanda förhållande topp!

Vi hade riktigt bra väder, att se vikarna från havet var verkligen unikt. När båten stannade för badtid slet de flesta av passagerarna av sig kläderna och gick ut i öppet hav för att svalka sig, iförda baddräkter såklart. Det fanns bilder till höger och vänster det var fantastiskt. Tack till teamet

Kan bara rekommendera det. Fantastiskt äventyr, superskönt att hoppa direkt från båten ut i havet och se fisken. Besättningen är totalt uppmärksam och tar verkligen hand om allt. Jag skulle göra det om och om igen. Förtjänar 5 stjärnor!

Mycket trevlig aktivitet som gör att man kan upptäcka ön på ett annat sätt.