Våra mest rekommenderade saker att göra i Cala Rajada

Mallorca: Delad enkelresa från flygplatsen till hotellet

1. Mallorca: Delad enkelresa från flygplatsen till hotellet

Njut av bekvämligheten med en delad flygplatstransfer till ditt hotell. Välj ett alternativ för enkel resa till norra, östra, södra eller sydvästra Mallorca. Välj en delad transporttjänst som är snabb och effektiv samt tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året. Det är bara att bli upphämtad på flygplatsen, luta dig sedan tillbaka och slappna av i vetskapen om att du reser i ett licensierat fordon med en professionell förare. Spara dig själv från att navigera i kollektivtrafiken och ta det lugnt med att alla fordon regelbundet underhålls enligt höga hygieniska standarder. Och oroa dig inte för ditt bagage: två stycken i standardstorlek ingår per person.

Mallorca: Halvdagsäventyr med coasteering

2. Mallorca: Halvdagsäventyr med coasteering

Njut av simning, firning, klipphoppning, bergsvandring och utforska havsgrottor längs Mallorcas vackra kust. Delta i alla dessa spännande aktiviteter med hjälp av din licensierade instruktör och guide. Coasteering är en helt ny äventyrsaktivitet för alla som semestrar på Mallorca. Coasteering kombinerar äventyrssimning, abseiling, klipphopp, bergsklättring och havsgrottor i en enda actionfylld aktivitet för en ultimat äventyrsfylld dag. Din instruktör kommer att leda dig på en spännande resa längs en del av öns kustlinje. Det här äventyret kommer att få pulsen att rusa när du tar dig ner från enorma klippor, simmar genom grottor och klättrar längs den klippiga kusten.

Mallorca: Delad enkelresa till Palma flygplats

3. Mallorca: Delad enkelresa till Palma flygplats

Njut av bekvämligheten med en delad flygplatstransfer från ditt hotell till Palma de Mallorcas internationella flygplats (PMI). Välj ditt alternativ för enkeltransfer från norra, östra, södra eller sydvästra Mallorca. Välj en delad transporttjänst som är snabb och effektiv samt tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året. Det är bara att bli hämtad på ditt hotell och sedan luta dig tillbaka och slappna av i vetskapen om att du reser i ett licensierat fordon med en professionell förare. Spara dig själv från att navigera i kollektivtrafiken och ta det lugnt med att alla fordon regelbundet underhålls enligt höga hygieniska standarder. Och oroa dig inte för ditt bagage: två stycken i standardstorlek ingår per person.

Cala Ratjada: Stand Up Paddle morgon eller eftermiddagstur

4. Cala Ratjada: Stand Up Paddle morgon eller eftermiddagstur

Vi tar dig runt Cala Ratjada så att du kan njuta av det otroliga havet och upptäcka underbara platser. Under turen kommer vi att göra stopp för att bada och snorkla.

Cala Rajada: Stand Up Paddle Sunset Tour

5. Cala Rajada: Stand Up Paddle Sunset Tour

upplev solnedgången i Cala Rajada på en avkopplande tur med en guide på en stand-up paddle board. Njut av naturens sevärdheter och ljud samt fantastiska vyer från vattnet. Incheckning i receptionen, du får din SUP-bräda, en paddel och en flytväst (tillval). Få hjälp av din guide med att välja en bräda som är anpassad till din erfarenhetsnivå, storlek och vikt. Sätt fart från land längs den lugna kusten och håll utkik efter lokala fåglar och det marina livet i vassen. Paddla långsamt och känn dig fri att prata med vänner eller bara ta in det lugna landskapet. Om det är tillräckligt varmt kan du ta en paus och bada eller bara luta dig tillbaka på din bräda. Lämna tillbaka din utrustning till startpunkten i slutet av din aktivitet och få foton och videor från din upplevelse av din guide.

Cala Ratjada: Kustnära båttur

6. Cala Ratjada: Kustnära båttur

Kryssa längs Mallorcas spektakulära kust med motorbåt. Följ med vår lilla grupp på den snabba båten när vi styr mot naturreservatet. Själva resan kommer att göra dig upprymd. Upplev kusten, klipporna och de dolda vikarna. Vi stannar till vid de bästa platserna för bad, klipphoppning och till och med för att gå in i fascinerande grottor. Under vattnet kan du förvänta dig unik snorkling på avskilda platser som är otillgängliga för andra båtar. Bättra på din solbränna i Medelhavssolen och njut av atmosfären i din omgivning.

Från Cala Ratjada: Hav och land SUP Mission Tour

7. Från Cala Ratjada: Hav och land SUP Mission Tour

Letar du efter den bästa platsen för stand up-paddling i nordöstra delen av ön där du kan ägna dig åt olika aktiviteter? Då behöver du inte leta längre! Upplev glädjen av att snorkla i kristallklart vatten, hoppa från klippor och utforska havsgrottor medan du paddlar längs den vackra kustlinjen. Detta är det perfekta valet för natur- och havsentusiaster. Vad ska man ta med sig? Glöm inte din vattenflaska, keps och solkräm för solskydd. Du kan vara säker på att vi tillhandahåller professionell utrustning och ingen tidigare erfarenhet krävs. Ge dig ut på ett fantastiskt äventyr och upptäck magin med paddleboarding på denna fantastiska plats!

Cala Ratjada: Privat SUP-solnedgångsupplevelse med drycker

8. Cala Ratjada: Privat SUP-solnedgångsupplevelse med drycker

Ta dig ut på vattnet och prova något nytt med en privat solnedgångsupplevelse. Efter en snabb introduktion guidar vi dig med våra SUP-brädor till en liten plattform som ligger på en privilegierad plats där du kan njuta av de otroliga färgerna i Cala Ratjadas solnedgång medan du delar en drink med dina favoritpersoner. Välj bara vem och vi tar hand om resten.

Cala Ratjada: Nybörjarlektion i Stand Up Paddleboard

9. Cala Ratjada: Nybörjarlektion i Stand Up Paddleboard

Njut av steg-för-steg-instruktion i paddleboarding från ett kvalificerat proffs med denna kurs i Cala Ratjada. Ha roligt medan du tar dig ut på vattnet för att omsätta det du lärt dig i praktiken på öppet vatten. Möt din guide på aktivitetsleverantörens kontor i Cala Ratjada och gör dig redo med din högkvalitativa paddleboardutrustning. Få hjälp med att välja rätt bräda för din storlek, vikt och erfarenhetsnivå. Lyssna på lättförståelig instruktion om den tekniska sidan av stand-up paddle och delta i ett stretchingpass innan du ger dig ut i vattnet för att visa upp dina nya färdigheter. Prova att kryssa på platt vatten och prova på måttliga skvalp till rullande vågor (beroende på havsförhållandena). Lektionerna håller sig i allmänhet till de lugnaste områdena där du kan öva på grundläggande slag och tekniker. Din lektion börjar med paddlingsinstruktioner och en kort introduktionskurs.

Från Cala Ratjada: Strandjägare båttur

10. Från Cala Ratjada: Strandjägare båttur

Fånga ö-vibbar över hela nordöstra delen. Njut av grottor, snorkling, klipphoppning och en trevlig strand för att ta några öl och snacks. Avkopplande eller aktivt, du bestämmer. Fördjupa dig i exklusiviteten på en båttur i nordöstra Mallorca, endast tillgänglig på torsdagar och begränsad till högst 11 gäster. Utforska orörda vikar och mystiska grottor. Det kristallklara vattnet inbjuder till snorkling och klippdykning. Njut av en lugn picknick på en avskild strand och insup den extraordinära atmosfären. Denna tur skapar oförglömliga minnen som du kommer att vårda för alltid i ditt hjärta

Lägg till datum

Saker att göra i
Cala Rajada

Cala Rajada
12 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Utforska i närheten av Cala Rajada

Utforska alla

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Cala Rajada

Cala Rajada: Fler aktiviteter och sevärdheter

Cala Rajada: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Cala Rajada

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 752 omdömen

Vad du kan se på Mallorca på kort tid! De rit genom de bergen var fantastisk liksom när han träffade Chauffeuse Chris. Zede ontzettend mycket över vad ni alla såg var. De leerfabriek hade för mij inte gehoeven men det var handig om även till de wc att kunna. Met de boot var fantastiskt även här. Hade gärna vad längre i Port de Soller höll och även gärna Soller själv inte sett. Spårvagnen och tåget genom det vackra landskapet gör att allt är riktigt bra. Fantastiskt

stor turné...massor att se. Vi önskar att vi kunde ha mer tid att gå runt i Soller och ta bilder och kanske ta en kopp kaffe där. Du får den här känslan av att du är på flykt hela tiden men allt och allt väldigt bra och trevlig upplevelse. Don Pedro var perfekt och så var vår förare Daniella.

Dag att göra, blandat mellan bergen och havet. Tiden mellan varje stopp är lite kort, det är synd, men du har inget val om du vill göra alla aktiviteter. Reseledare och busschaufför på toppen! jag rekomenderar

Mycket välorganiserat, trevlig guide och bra busschaufför (särskilt i bergen). Och fick ett vackert och mångsidigt intryck av Mallorca.

Mycket trevlig och omfattande utflykt. Mycket varierande. Välorganiserad