Saker att göra i
Cala Rajada

Alla aktiviteter

Våra mest rekommenderade saker att göra i Cala Rajada

Från Cala Millor: Båtresa med glasbottenbåt till östkusten

Från Cala Millor: Båtresa med glasbottenbåt till östkusten

Utforska Mallorcas fantastiska marina landskap på en tur med glasbottenbåt som avgår från Cala Millor. Upptäck de vackra stränderna, vikarna och grottorna på Mallorcas östra kustlinje med ett urval av 7 olika turer att välja mellan. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 1,5-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Porto Cristo. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma och Porto Cristo. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 2-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Cala Ratjada. På vägen kan du njuta av utsikten över Cala Bona, Font de Sa Cala och Canyamel. Om du väljer avgången kl. 09.40 kommer det inte att finnas något badstopp. Turen med avgång kl. 14.00 inkluderar dock ett bad- och snorklingsstopp. Sea Adventure - Från Cala Millor: 2 timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Piratgrottan. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma, Porto Cristo och Cala Romantica samt Piratgrottan, Cala Varques och dess fantastiska naturliga bro. Båten kommer att stanna i Cala Morlanda för bad och snorkling. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 2.5-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Cala Ratjada. På vägen kommer du att se de vackra stränderna Font de Sa Cala och Canyamel där båten stannar för att snorkla och upptäcka havsbotten. Du kommer också att se hamnen i Cala Bona och Cala Ratjada. Sea Adventure - Från Cala Millor: 3 timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Cala Romantica. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma, Porto Cristo och Cala Romantica samt Piratgrottan, Cala Varques och dess fantastiska naturliga bro. Båten stannar i Cala Morlanda för att snorkla och titta på havsbotten. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 4-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Porto Cristo och hela vägen upp till Cala Ratjada. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma och Porto Cristo, hamnen i Cala Bona, Font de Sa Cala Beach och Canyamel där båten stannar för bad och snorkling. Sea Paradize - Från Cala Millor: 4 timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Calas de Mallorca. På vägen ser du de vackra stränderna Sa Coma, Cala Morlanda, Porto Cristo, Cala Varques och Cala Romantica. Denna båttur inkluderar också 2 badstopp, ett i Cala Morlanda och det andra i Cala Varques. I Porto Cristo byter du båt.

Från Cala Ratjada: Utflykt med glasbottnad båt på östkusten

Från Cala Ratjada: Utflykt med glasbottnad båt på östkusten

Utforska Mallorcas östkust på en kryssning från Cala Ratjada. Se Mallorcas undervattensvärld genom båtens glasgolv och upptäck öns stränder, vikar och grottor medan du seglar. Välj mellan olika turnélängder, destinationer och tider som passar dina semesterönskningar och behov. Gå på den 2-timmars Sea Odyssey-turen för en resa genom Font de sa Cala och ett bad- och snorklingsstopp vid Canyamel. Fortsätt segla till Cala Millor och byt till Sea Adventure-båten innan du återvänder till Cala Ratjada. För en längre Sea Odyssey-kryssning, välj 2,5-timmarsturen. Segla genom Font de sa Cala, Cala Bona och Cala Millor. Stanna för att simma, snorkla och utforska havsbotten i Canyamel innan du återvänder till Cala Ratjada. Välj den 3-timmars Sea Odyssey-kryssningen för att inkludera Sa Coma. Kryssning till Font de sa Cala och fortsätt till Canyamel, där du kan snorkla och se havsbotten. Därefter seglar du till Sa Coma, Cala Millor, Cala Bona och Font de Sa Cala innan du går tillbaka till Cala Ratjada. Njut av den 5-timmars Sea Adventure-kryssningen. Segla förbi Font de sa Cala, Cala Bona, Cala Millor och Sa Coma. Stanna för en snorkelpaus i Cala Morlanda innan du fortsätter till Porto Cristo. Besök Piratgrottan och se Cala Romantica. I Cala Millor byter du till båten Sea Odyssey och återvänder. Välj ett av de 2 alternativen för pendelbåt för att njuta av lite ledig tid på stranden. Shuttle Boat till Porto Cristo Kryssning till Porto Cristo och se Font de Sa Cala, Canyamel, havsgrottorna, Cala Bona, Cala Millor, Sa Coma och Cala Morlanda. Stanna för att simma längs vägen. När du anländer kan du njuta av 3,5 timmar att koppla av på stranden, shoppa, besöka Drach-grottorna och på torsdagar och söndagar besöka den lokala marknaden. Shuttle Boat till Cala Millor Kryssning till Cala Millor och se Font de Sa Cala, Canyamel, havsgrottorna och Cala Bona-hamnen. I Cala Millor tillbringar du 3 timmar med att njuta av dess strand, restauranger och lokala butiker. På måndagar kan du utforska den lokala marknaden.

Mallorca: Biljett till grottorna i Drach med upphämtning

Mallorca: Biljett till grottorna i Drach med upphämtning

På detta natursköna äventyr tar du dig ner under marken för att utforska Drach-grottorna. Koppla av med bekvämligheten av en bussupphämtning i kombination med din inträdesbiljett. I grottorna kan du förundras över de naturliga stenstrukturerna och njuta av en kort konsert med levande musik. Din tur till Drach-grottorna börjar med en upphämtning med buss från närmaste mötesplats på Mallorca. Hur lång tid upphämtningen tar beror på var du befinner dig. Anländer till Porto Cristo och går nedför de 121 trappstegen för att komma in i Drach-grottorna. Fortsätt din rundtur i Drach-grottorna enligt en fastställd resplan. Turen är inte guidad, utan du upptäcker den själv med hjälp av en broschyr som du kan ta med dig med en QR-kod. När du anländer till auditoriet kommer du att kunna njuta av ett kort recital. Konserten varar i 10 minuter. När det sista ackordet har spelats ut över vattnet och kalkstenen kan du ta en kort båttur över sjön för att titta närmare på detaljerna i grottformationerna, eller gå till fots över bron. När du har utforskat rummen med stalaktiter och stalagmiter går du mot utgången. Innan du återvänder till din önskade avhämtningsplats kan du ta en promenad runt hamnen i Porto Cristo. Om du vill kan du titta in i butiken Pearls of Mallorca för att minnas din upplevelse med en pärla eller någon annan souvenir. Slutligen återvänder du med bussen till din ursprungliga mötesplats för att avsluta din rundtur.

Från Porto Cristo: Ostkustens resa med glasbottnad båt

Från Porto Cristo: Ostkustens resa med glasbottnad båt

Utforska de fantastiska platserna på Mallorca på en båttur med glasbotten. Avresa från Porto Cristo och upptäck många vackra stränder, vikar och grottor på Mallorcas östra kust. Välj den resa som passar dig bäst baserat på de olika alternativ vi erbjuder: - Nya havets paradis: Från Porto Cristo 1,5 timmars båttur: Det inkluderar 1 timme och 30 minuters båttur från Porto Cristo till Cala de Mallorca. På vägen kommer du att se: Cala Romantica, Calas de Mallorca, Piratgrottan och andra havsgrottor samt jungfruliga stränder. Ni kommer tillbaka till Porto Cristo kl. 11.00. - Nya havets paradis: Från Porto Cristo 2-timmars båttur /Nordlig rutt Avgång kl 11:00. Det inkluderar 2 timmars båttur från Porto Cristo till Cala Bona. Du kommer att se från katamaranen: Sa Coma och Cala Millor. Du har också möjlighet att ta en simtur i Cala Morlanda och se havsbotten. Du kommer tillbaka till Porto Cristo kl. 13.00. - Nytt havsparadis: Från Porto Cristo 2 timmars båttur / Södra rutten Avgång kl. 12.45 eller kl. 15.30. Här ingår en båttur från Porto Cristo till Calas de Mallorca. Du kommer att se från katamaranen: Cala Romantica, Calas de Mallorca, Piratgrottan, andra havsgrottor och vita sandstränder som Cala Varques. Du kommer att njuta av ett badstopp för att snorkla och se havsbotten, med turen som börjar kl 13:00 kommer du att vara tillbaka till Porto Cristo kl 15:30 och med den kl 15:30 kommer du att anlända kl 17:30. - Båtpendel från Porto Cristo till Calas de Mallorca I priset ingår en båttur från Porto Cristo till Calas de Mallorca. Från båten kan du njuta av landskapet i Cala Mandia, Cala Anguila, Piratgrottan, Cala Romantica, Cala Varques, Cala Magraner, Cala Virgili, Cala Bota tills du når Calas de Mallorca kl. 10.00. På återresan ingår ett badstopp i Cala Varques. I Calas de Mallorca har du fri tid att njuta av stranden, restaurangerna och de lokala butikerna. Ni återvänder till Porto Cristo kl. 14.00.

Mallorca: Delad enkelresa från flygplatsen till hotellet

Mallorca: Delad enkelresa från flygplatsen till hotellet

Njut av bekvämligheten med en delad flygplatstransfer till ditt hotell. Välj ett alternativ för enkel resa till norra, östra, södra eller sydvästra Mallorca. Välj en delad transporttjänst som är snabb och effektiv samt tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året. Det är bara att bli upphämtad på flygplatsen, luta dig sedan tillbaka och slappna av i vetskapen om att du reser i ett licensierat fordon med en professionell förare. Spara dig själv från att navigera i kollektivtrafiken och ta det lugnt med att alla fordon regelbundet underhålls enligt höga hygieniska standarder. Och oroa dig inte för ditt bagage: två stycken i standardstorlek ingår per person.

Mallorca: Örundtur med båt, tåg och transfer till hotellet

Mallorca: Örundtur med båt, tåg och transfer till hotellet

Denna tur är känd som "Island Tour of Mallorca" eftersom det är en resa som låter dig upptäcka städer som Sóller, Sollers hamn, klippor som La Calobra och kustlinjen på nordvästra Mallorca runt Serra de Tramuntana med olika transportmedel som tåg, spårvagn och båt. Resan börjar med ett vintagetåg från Palma till Sóller, en charmig stad med ett vackert torg och en historisk kyrka. Det finns inte tid att besöka denna stad, för när du kommer fram går du ombord på den historiska träspårvagnen som tar dig på en naturskön resa genom apelsinlundar och pittoreska byar till Port de Sóller där båten till La Calobra väntar - Denna del av resan är särskilt hisnande, eftersom du får se de robusta klipporna och det kristallklara vattnet i Medelhavet på nära håll. När du kommer fram till La Calobra har du tid på dig att utforska området, som har en vacker strand och en naturlig stenbåge. Du kan också besöka Torrent de Pareis, en fantastisk ravin som har skurits ut av en bergsström. Slutligen tar du en buss tillbaka till mötesplatsen Sammantaget är turen ett perfekt sätt att uppleva några av Mallorcas vackraste landskap och charmigaste städer. Rutten kan göras omvänt beroende på tidtabellen för tåg och spårvagn och rutten med båten kan ändras till en panoramarutt med buss för att komma till La Calobra, om det är dåliga väderförhållanden för att segla. *I dessa fall utgår ingen ersättning.

Mallorca: Halvdagsäventyr med coasteering

Mallorca: Halvdagsäventyr med coasteering

Njut av simning, firning, klipphoppning, bergsvandring och utforska havsgrottor längs Mallorcas vackra kust. Delta i alla dessa spännande aktiviteter med hjälp av din licensierade instruktör och guide. Coasteering är en helt ny äventyrsaktivitet för alla som semestrar på Mallorca. Coasteering kombinerar äventyrssimning, abseiling, klipphopp, bergsklättring och havsgrottor i en enda actionfylld aktivitet för en ultimat äventyrsfylld dag. Din instruktör kommer att leda dig på en spännande resa längs en del av öns kustlinje. Det här äventyret kommer att få pulsen att rusa när du tar dig ner från enorma klippor, simmar genom grottor och klättrar längs den klippiga kusten.

Mallorca: Strand- och bergstur med 4X4

Mallorca: Strand- och bergstur med 4X4

Upptäck ön och dess kultur med 4x4! Våra 4-personersfordon ger dig möjlighet att köra och njuta av landskapet, medan din guide ser till att du får den verkliga smaken av vår ö. I små grupper korsar vi bergen, stränderna, byarna och offroad-vägarna på Mallorca, som inte finns med på turistkartorna. Du kommer också att ha lite fritid på en härlig strand med kristallklart vatten. Vårt sista stopp blir i ett välbevarat slott, beläget 475 meter över havet. Den perfekta platsen för att få den bästa panoramautsikten över den sydöstra kusten. Under din upplevelse kommer du att passera Cala Mandia- Son Macia - Felanitx - Mirador de San Salvador (30 min fritid) - Cala Murada (30 min badstopp) och Mandia. Missa inte denna unika upplevelse på Mallorca!

Från Cala Rajada: Båttur till Cala Millor

Från Cala Rajada: Båttur till Cala Millor

Utforska underverken på Mallorcas östkust på denna kryssning med motorbåt som besöker pittoreska platser som Canyamel, Font de Sa Cala och Costa de los Pinos. Stanna till för att utforska stranden och shoppingområdet i Cala Millor eller den traditionella hamnen i Cala Bona. Njut av strömlinjeformad ombordstigning. Avresa från hamnen i Cala Ratjada, sedan bosätta dig ombord innan du tar fart på ditt äventyr runt kusten. Kryssa längs kusten i 35 till 40 minuter tills du når Cala Millor-piren. Du kan ha lite ledig tid i Cala Millor (returtider är kl. 12:45 eller 16:00 från Cala Millor till Cala Ratjada hamn). Släpp ankar och få tid att besöka stranden och ta ett dopp i det kristallklara vattnet. Cala Millor har en strandpromenad framför havet där du kan ta en kaffe och njuta av oslagbar utsikt över bukten. Efter massor av kul i solen och frisk havsluft, återvänd längs kusten och gör en kort entré i en naturlig grotta innan du återvänder tur och retur till Cala Ratjada tidigt på eftermiddagen.

Mallorca: Delad enkelresa till Palma flygplats

Mallorca: Delad enkelresa till Palma flygplats

Njut av bekvämligheten med en delad flygplatstransfer från ditt hotell till Palma de Mallorcas internationella flygplats (PMI). Välj ditt alternativ för enkeltransfer från norra, östra, södra eller sydvästra Mallorca. Välj en delad transporttjänst som är snabb och effektiv samt tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året. Det är bara att bli hämtad på ditt hotell och sedan luta dig tillbaka och slappna av i vetskapen om att du reser i ett licensierat fordon med en professionell förare. Spara dig själv från att navigera i kollektivtrafiken och ta det lugnt med att alla fordon regelbundet underhålls enligt höga hygieniska standarder. Och oroa dig inte för ditt bagage: två stycken i standardstorlek ingår per person.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Cala Rajada

De mest populära sevärdheterna i Cala Rajada

Att göra i Cala Rajada

Städer i Spanien

Cala Rajada: Fler aktiviteter och sevärdheter

Cala Rajada: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Cala Rajada

Samlat omdöme

4.2
(752 recensioner)

Det var bra tre timmar runt Mallorcas östkust (väl åtminstone en del av det)..Vi fick inte chansen att simma på grund av starka vindar, men utsikten kompenserade det.Jag skulle definitivt åka igen om jag kunde.en Saken är att om du lider av åksjuka skulle jag inte rekommendera det på en blåsig dag. Överlag fantastisk upplevelse, inte många människor (jag tror att det är för att det nästan är slut på säsongen här) och jag hade turen att göra en solig dag . Det finns en bar och du kan köpa alkoholhaltiga drycker som alkoholfria. Du kan köpa några snacks och smörgåsar, så jag är säker på att de flesta kommer att hitta något för sig själva.

Jag gjorde turnén med min 80-åriga mamma. Hon går inte bra och jag var orolig att denna långa dag skulle bli för ansträngande för henne. Det var han inte! Vi hade väldigt roligt, processen gick fantastiskt smidigt. Reseguiden var uppmärksam. Turen rekommenderas starkt. Jag kommer att ha fina minnen av det länge och min mamma kommer att ha ännu fler.

Det var en fantastisk dag med reseledaren Aziz! Allt var extremt organiserat. Hans humoristiska sätt gjorde det roligt att följa hans förklaringar. En stor eloge till busschauffören, som tryggt chaufferade oss genom den ofta hårresande trafiken. Vi kan rekommendera denna ö-tur.

Jag hade en underbar upplevelse och njöt av min resa. Tack för en mycket välkomnande värd och gästfrihet :)

Jag kan absolut rekommendera denna ö-tur. Var jättekul.