Cala Petita - Turer och aktiviteter

1 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Cala Petita

Cala Petita: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Mallorca: Katamaran med glasbotten längs östkusten

Mallorca: Katamaran med glasbotten längs östkusten

Vår tur med katamaran med glasbotten avgår från valfri plats och tar dig längs Mallorcas östkust där du kan upptäcka stränder, grottor och det fascinerande marina livet under vattnet. Det finns olika rutter tillgängliga (och varaktighet) beroende på avgångsplats och schema: Från Porto Cristo - 9:30: 3,5 timmars utflykt med navigering till Cala Bona, för att sedan återvända till Porto Cristo och besöka några jungfrugrottor och den berömda Cala Varques, där ett stopp kommer att göras. Bad när väderförhållandena tillåter. - 13:00: 2,5 timmars utflykt till Cala Bona och retur. Ankomst kl. 15.30. Inkluderar ett badstopp på återresan i Cala Morlanda, om väderförhållandena tillåter. - 13:15 & 15:30: 2 timmars utflykt till Calas de Mallorca och retur. Ankomst kl. 15.30. Inkluderar ett badstopp vid Cala Varques/Magraner/Virgili på återresan, om väderförhållandena tillåter. Besök i flera grottor där båten gör en liten entré. FRÅN CALA MILLOR - 10:30: 3 timmar tur och retur via sa Coma, Porto Cristo, Cala Romantica, Piratgrottan och till Cala Varques. Inkluderar ett badstopp i Cala Varques-området, om väderförhållandena tillåter. Besök i flera grottor där båten gör en liten entré. - 13:45: 2,5 timmar tur och retur. Navigation från Cala Millor, passerar genom Cala Bona, Sa Coma och Porto Cristo, besöker naturområdet Punta de n'Amer. Inkluderar ett simstopp i Cala Morlanda om väderförhållandena tillåter. Besök i en grotta där fartyget gör en liten ingång. FRÅN CALAS DE MALLORCA - 14:00: Tur och retur till Porto Cristo och tillbaka, besök på de vackraste stränderna i Mallorcas Levante som Cala Varques, Cala Virgili, Cala Magraner, Cala Romantica... Det ingår två stopp för att simma i dessa vikar, en på väg till och en på väg tillbaka till Calas de Mallorca. Flera grottor besöks också där fartyget gör en liten entré, bland annat Piratgrottan. Från CALA BONA - 10:15: Passerar genom sa Coma, Porto Cristo, Cala Romantica, Piratgrottan och till Cala Varques. Inkluderar ett badstopp i Cala Varques-området, om väderförhållandena tillåter. Besök i flera grottor där båten gör en liten entré. - 14:00: 2h15 tur och retur. Navigation från Cala Bona, passerar genom Cala Millor, Sa Coma och Porto Cristo, besöker naturområdet Punta de n'Amer. Det ingår ett badstopp i Cala Morlanda om väderförhållandena tillåter. Besök i en grotta där fartyget gör en liten entré. Från SA COMA - 10:00: 3,5 timmar tur och retur. Passerar genom Cala Bona/Millor, Porto Cristo, Cala Romantica, Piratgrottan och till Cala Varques. Inkluderar ett badstopp i Cala Varques-området, om väderförhållandena tillåter. Besök i flera grottor där båten gör en liten entré.

De mest populära sevärdheterna i Porto Cristo

Att göra i Cala Petita

Städer i Spanien

Cala Petita: Fler aktiviteter och sevärdheter

Cala Petita: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Cala Petita

Samlat omdöme

3.7
(203 recensioner)

Vi startade från Cales de Mallorca till Porto Cristo och tillbaka. En kust värd att se med fantastiska vikar. På vägen dit stannade vi en gång för att bada från båten, antingen från stegen eller rutschkanan i havet. Höjdpunkten på vägen tillbaka var att locka fisk med mat under andra simningen. Toaletter och en bar med drinkar och snacks finns också ombord. Förresten...om du tror att du knappt kan känna någon svullnad på en katamaran så har du tänkt fel ;)

Bra tillfälle att se olika delar av Mallorcas kuster, med möjlighet att simma i 20 minuters intervaller, hoppa på och av om du vill utforska andra områden. Det fanns också en prisvärd snackbar där med chips, glass och drinkar. Värt pengarna om du vill ha en enkel, rolig dag ute på havet.

Vacker hop-on hop-off båttur nära kusten med stopp i olika vikar och grottor. Du kan tillbringa 2,5 timmar i Porto Cristo och sedan börja återresan med ett badstopp i Cala Varques. Hela turen varade från 11:30 till 16:30. På båten finns snacks, glass, läsk och öl för €3 styck.

Mycket trevlig aktivitet som gör att man kan upptäcka ön på ett annat sätt.

Det var en trevlig resa, allt var fläckfritt på båten