Lägg till datum

Cala Millor
Turer i solnedgången

Turer i solnedgången

Våra mest rekommenderade Cala Millor Turer i solnedgången

Porto Cristo: Hams grottor Inträdesbiljett

1. Porto Cristo: Hams grottor Inträdesbiljett

Res till en värld av kristallina grottor med biljetter till Hams' Caves i Porto Cristo på Mallorca. Upptäck grottornas mystiska kammare och förundras över de magnifika stalaktitformationerna. Upplev den naturliga akustiken under en klassisk konsert på Venedigsjön, en underjordisk sjö. Beundra grottornas märkliga fiskhakformade formationer. Utforska de tre största grottorna och börja med den runda grottan. Ta ett kliv in i den botaniska trädgården med många arter av fritt flygande fåglar som är inhemska på ön. Upplev det speciella mikroklimatet som främjar den speciella vegetationen. Gå in i den blå grottan och titta på den pedagogiska dokumentären Discovering the Past, som presenteras med blått ljus med hjälp av avancerad LED-teknik. Lär dig mer om Mallorcas historia, dess första invånare, hur Hams grottor bildades och hur de upptäcktes. Du kan beundra Simsons pelare, Fra Mauros slätter och schaktet i helvetet, Genesis, livets historia och en snabb sammanfattning av världen i tiden, från Big Bang till modern tid, när det projiceras på klippväggarna i detta naturliga auditorium.  Se de 12 gallerierna i huvudgrottan. På den underjordiska sjön i Venedigs hav kan du njuta av en musikshow inspirerad av Venedigs karneval med laserljus som projiceras på väggarna i Hams' grottor till Mozartmusik.

Cova des Coloms: Halvdags grottutflykt med transferalternativ

2. Cova des Coloms: Halvdags grottutflykt med transferalternativ

Upplev Cova des Coloms fantastiska undervattensgrottor under den här fem timmar långa utflykten. Mallorca är berömd för sina kalkstensgrottor och Cova des Coloms är det enda grottsystemet på ön som du kan simma i. Du hämtas upp från ditt hotell för att resa med minibuss till äventyrets utgångspunkt. Du kommer att förses med all nödvändig utrustning, inklusive hjälm och våtdräkt. Efter en 40 minuter lång promenad utmed kusten kommer du att simma ut till grottorna (den totala distansen är ungefär 300 meter). Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av grottdykning och du behöver inte simma under vattnet. Detta vertikala system av grottor är en jättebra introduktion till grottdykning. Förhållandena gör det här till det perfekta äventyret för nybörjare och hela familjen!

Mallorca: En timmes flygning med varmluftsballong

3. Mallorca: En timmes flygning med varmluftsballong

Upplev Mallorcas fantastiska landskap från ett fågelperspektiv på en timmes flygning med varmluftsballong för att se bergen Serra de Tramuntana och byarna på öns nordöstra kust. Gör ett fotoalbum med bilder av dina upplevelser som ett minne. Ha fördel av en upplevelse i en liten grupp och av ett team med över 30 års erfarenhet. Få information om vad du kan förvänta dig medan ballongerna blåses upp. Hjälp till med förberedelserna om du vill ta del av det praktiska arbetet. Glid lugnt upp i luften och hör mer om de områden du flyger över medan du dricker ett glas mousserande champagne. Se soluppgången eller solnedgången och koppla bort all stress från vardagen när du bärs av vinden på över 275 meters höjd. Sväva tillbaka mot marken och få ett souvenirflygcertifikat från upplevelsen innan du återvänder till mötesplatsen i ett fyrhjulsdrivet fordon.

Mallorca: Luftballongflyg

4. Mallorca: Luftballongflyg

Utflykten börjar med ett välkomnande på ballongflygplatsen i Manacor, där personalen ger dig en säkerhetsgenomgång. Byggandet av ballongerna är en av de mest spännande delarna av utflykten och du kan hjälpa till om du vill. Föreställ dig känslan av att flytta fötterna från golvet och se hur ön Mallorca framstår under dina fötter. Upptagningen är försiktig, medan själva flygningen är ett romantiskt äventyr i slow motion. Få en otrolig känsla av frihet och frid som kommer att stanna kvar i ditt hjärta för alltid. Landningen av ballongen är lugn och spännande. Tillbaka på ballongflygplatsen får du ett certifikat.

Från Cala Millor: Halvdagstur med buggy på Mallorca

5. Från Cala Millor: Halvdagstur med buggy på Mallorca

Välj mellan 2 olika turer. Upptäck Mallorca på en halvdagstur med 2-personers buggy. Mellan de spännande turerna kan du ta avkopplande pauser, bada, ta minnesvärda bilder, äta en bit mat eller bara beundra utsikten. Om någon i din grupp bara vill åka och inte köra kan du välja att lägga till medåkare när du bokar. Starta din tur i Cala Millor. Kör till brandtornet i Porto Cristo och beundra den vackra utsikten över klipporna. Fortsätt mot Felanitx till den högsta punkten på Mallorcas östkust, Sant Salvador på 506 meter över havet. Vi tar den vackraste vägen till Bonany-klostret med en hisnande utsikt över östkusten. Den slingrande färden är ett nöje för både förare och passagerare. Njut av den spektakulära utsikten över hela Mallorca. Därefter kör vi till nästa höjdpunkt, Porto Cristos klippor med den vackraste grottan på Mallorca. Vi stannar till vid en vacker vik där vi har tid att simma i Mallorcas vackra hav. Vi njuter av de fantastiska kustvyerna innan vi tar den angränsande vägen tillbaka till Cala Millor. Allt detta ingår i 2 olika turer.

Sa Coma: Segwaytur till Castell Punta de n'Amer: Off-Road Segway Tour

6. Sa Coma: Segwaytur till Castell Punta de n'Amer: Off-Road Segway Tour

Din upplevelse börjar med lite träning precis framför turistbutiken. När du har övat på att använda din Segway börjar din tur när alla känner sig bekväma. Därifrån kör ni längs Sa Comas underbara strandpromenad till naturparken. Under körningen kommer din guide att ge dig nyttig information om din omgivning. När du har kommit in i naturparken kommer din bana att börja gå över kullar och klippor med vackra, fantastiska vyer. Under resans gång finns det alltid tid för att ta bilder eller videor. Du stannar 10 minuter vid Castell "Punta den'amer". Där kan du gå upp och njuta av den fina panoramavyn över Cala Millor och Sa Coma. Om du vill kan du också ta en kaffe, läsk eller glass i restaurangen. Efter ert stopp åker ni längs kusten till Cala Millor. Du kommer så småningom att slingra dig tillbaka runt naturparken tillbaka till turens startpunkt, som markerar slutet på din tur.

Cala Millor: Mallorca Scooteruthyrning (125ccm)

7. Cala Millor: Mallorca Scooteruthyrning (125ccm)

Utforska området Cala Millor eller sätt kurs genom Mallorca med denna skoteruthyrning i Cala Millor. Välj mellan ett 1, 2 eller 3 tre dagars hyresalternativ och ha friheten att avslöja de hemliga hörnen på denna fantastiska ö. Undvik besväret med att anställa en förare eller behöva göra onödiga stopp på kollektivtrafiken. Res till destinationer som intresserar dig, eller hitta dig själv i avskilda naturliga miljöer långt ifrån turistspåret. Njut av bekvämligheten med att veta att ditt fordon är väl underhållet till höga säkerhetsstandarder. Känn dig säker på att veta att den medföljande hjälmen och det låsningsfria bromssystemet kommer att erbjuda ytterligare skydd när du kör. Återlämna skoterbutiken i slutet av din hyresperiod. !!! Skotererfarenhet är nödvändig !!!

Mallorca: Halvdagstur med Mini Jeep i Cala Millor

8. Mallorca: Halvdagstur med Mini Jeep i Cala Millor

Denna guidade rundtur i en mini-jeep börjar i Cala Millor och tar dig till bergen eller till stranden. Upplev kurviga vägar med mycket rolig körning, spektakulära utsikter och insikter om Mallorcas naturliga värld. Välj mellan en 3-timmars (med ett badstopp) rundtur och 4-timmars (sightseeing) rundtur. Kör din mini-jeep på säkra sidogator för en underhållande dag. Utforska Mallorcas olika världar och gör uppehåll för fotografering längs rutten. De jeep-buggies som används för rundturerna är riktiga blickfång. Kör runt på ön med ett leende på läpparna. Körkort för bil krävs, dock inte hjälm, så du kan njuta av färden och känna vinden i håret.

Trike Panorama Highlight Tour (2 Küsten & 2 Berge-1-3 Pers.)

9. Trike Panorama Highlight Tour (2 Küsten & 2 Berge-1-3 Pers.)

Börja din trike-tur med en genomgång och kör sedan via Son Servera mot Capdepera. Efter genomgången kan du hoppa på din egen trike. Varje Trike är för 1 förare och 1-2 passagerare för totalt 1-3 personer (passagerare kan läggas till under utcheckningen). På vägen kan ni se det imponerande slottet Sant Salvador. Ditt första stopp är vid en hisnande utsiktsplats vid Cala Torta med utsikt mot Menorca. Ta foton med en fantastisk bakgrund av havet i bakgrunden. Därefter tar du serpentinvägen till Bonany-klostret. Efter att ha njutit av utsikten över östkusten fortsätter du till Santuari Salvador, ett vackert kloster som är resans höjdpunkt. Härifrån kan du njuta av den fantastiska utsikten över hela ön. Därefter kör ni via Porto Cristo tillbaka till utgångspunkten i Cala Millor, där turen avslutas.

Mallorca: Privat tur i varmluftsballong

10. Mallorca: Privat tur i varmluftsballong

Starta nära kusten beroende på väder- och vindförhållanden och påbörja sedan en romantisk 1 timmes flygning längs Mallorcas kustlinje. Under flygningen kan du dricka ett glas Möet Chandon-champagne och njuta av snacks från Mallorca. Observera en hisnande utsikt över hela ön vid soluppgång eller solnedgång. Piloten kommer att förklara alla detaljer om ballongsystemet och peka ut platser på Mallorca som ni flyger över. Ballongen kommer att komma att landa någonstans på ön. Efter att ha packat ihop ballongen tar teamet dig tillbaka till mötesplatsen där du får ett flygcertifikat och ett album med bilder och videor från resan.

2 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Andra alternativ som kan passa dig

Cala Millor

Cala Millor

Vanliga frågor om Turer i solnedgången i Cala Millor

Vad finns det för andra saker att göra än Turer i solnedgången som är värt att besöka i Cala Millor?

Andra upplevelser du inte bör missa i Cala Millor:

Turer i solnedgången i Cala Millor –Vilka är de bästa upplevelserna?

Turer i solnedgången i Cala Millor – de bästa upplevelserna är:

Vilka Turer i solnedgången i Cala Millor vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Dessa Turer i solnedgången i Cala Millor vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19:

Cala Millor: Fler aktiviteter och sevärdheter

Cala Millor: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.