Cala Millor
För vuxna

För vuxna
5 aktiviteter hittades

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Topprankade aktiviteter i Cala Millor

51 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Våra mest rekommenderade Cala Millor För vuxna

Porto Cristo: Inträdesbiljett till Cuevas dels Hams

Porto Cristo: Inträdesbiljett till Cuevas dels Hams

Res till en värld av glasklara grottor med biljetter till Cuevas dels Hams i Porto Cristo på Mallorca. Upptäck grottornas mystiska kammare och förundras över de magnifika stalaktitformationerna. Upplev den naturliga akustiken under en klassisk konsert på Venedigsjön, en underjordisk sjö. Beundra grottornas märkliga fiskhakformade formationer. Utforska de tre största grottorna och börja med den runda grottan. Ta ett kliv in i den botaniska trädgården med många arter av fritt flygande fåglar som är inhemska på ön. Upplev det speciella mikroklimatet som främjar den speciella vegetationen. Gå in i den blå grottan och titta på den pedagogiska dokumentären Discovering the Past, som presenteras med blått ljus med hjälp av avancerad LED-teknik. Lär dig mer om Mallorcas historia, dess första invånare, hur Hams grottor bildades och hur de upptäcktes. Du kan beundra Simsons pelare, Fra Mauros slätter och schaktet i helvetet, Genesis, livets historia och en snabb sammanfattning av världen i tiden, från Big Bang till modern tid, när det projiceras på klippväggarna i detta naturliga auditorium.  Se de 12 gallerierna i huvudgrottan. Upplev en musikshow inspirerad av Venedigs karneval på en underjordisk sjö med laserljus som projiceras på väggarna i Hams' grottor till Mozartmusik.

Mallorca: Katamaran med glasbotten längs östkusten

Mallorca: Katamaran med glasbotten längs östkusten

Vår tur med katamaran med glasbotten avgår från valfri plats och tar dig längs Mallorcas östkust där du kan upptäcka stränder, grottor och det fascinerande marina livet under vattnet. Det finns olika rutter tillgängliga (och varaktighet) beroende på avgångsplats och schema: Från Porto Cristo - 9:30: 3,5 timmars utflykt med navigering till Cala Bona, för att sedan återvända till Porto Cristo och besöka några jungfrugrottor och den berömda Cala Varques, där ett stopp kommer att göras. Bad när väderförhållandena tillåter. - 13:00: 2,5 timmars utflykt till Cala Bona och retur. Ankomst kl. 15.30. Inkluderar ett badstopp på återresan i Cala Morlanda, om väderförhållandena tillåter. - 13:15 & 15:30: 2 timmars utflykt till Calas de Mallorca och retur. Ankomst kl. 15.30. Inkluderar ett badstopp vid Cala Varques/Magraner/Virgili på återresan, om väderförhållandena tillåter. Besök i flera grottor där båten gör en liten entré. FRÅN CALA MILLOR - 10:30: 3 timmar tur och retur via sa Coma, Porto Cristo, Cala Romantica, Piratgrottan och till Cala Varques. Inkluderar ett badstopp i Cala Varques-området, om väderförhållandena tillåter. Besök i flera grottor där båten gör en liten entré. - 13:45: 2,5 timmar tur och retur. Navigation från Cala Millor, passerar genom Cala Bona, Sa Coma och Porto Cristo, besöker naturområdet Punta de n'Amer. Inkluderar ett simstopp i Cala Morlanda om väderförhållandena tillåter. Besök i en grotta där fartyget gör en liten ingång. FRÅN CALAS DE MALLORCA - 14:00: Tur och retur till Porto Cristo och tillbaka, besök på de vackraste stränderna i Mallorcas Levante som Cala Varques, Cala Virgili, Cala Magraner, Cala Romantica... Det ingår två stopp för att simma i dessa vikar, en på väg till och en på väg tillbaka till Calas de Mallorca. Flera grottor besöks också där fartyget gör en liten entré, bland annat Piratgrottan. Från CALA BONA - 10:15: Passerar genom sa Coma, Porto Cristo, Cala Romantica, Piratgrottan och till Cala Varques. Inkluderar ett badstopp i Cala Varques-området, om väderförhållandena tillåter. Besök i flera grottor där båten gör en liten entré. - 14:00: 2h15 tur och retur. Navigation från Cala Bona, passerar genom Cala Millor, Sa Coma och Porto Cristo, besöker naturområdet Punta de n'Amer. Det ingår ett badstopp i Cala Morlanda om väderförhållandena tillåter. Besök i en grotta där fartyget gör en liten entré. Från SA COMA - 10:00: 3,5 timmar tur och retur. Passerar genom Cala Bona/Millor, Porto Cristo, Cala Romantica, Piratgrottan och till Cala Varques. Inkluderar ett badstopp i Cala Varques-området, om väderförhållandena tillåter. Besök i flera grottor där båten gör en liten entré.

Mallorca: Grottutflykt till Cova des Coloms med transferalternativ

Mallorca: Grottutflykt till Cova des Coloms med transferalternativ

Upplev de spektakulära grottorna i Cova des Coloms på ett halvdags grottäventyr med valfri transfer från utvalda hotell på Mallorca. Utforska Mallorcas kalkstensgrottor och Cova des Coloms, det enda havsgrottsystemet där du kan simma inuti. Om du väljer transferalternativet börjar ditt familjevänliga äventyr med upphämtning från ditt hotell och resa med minibuss direkt till startpunkten. Vid ankomsten träffar du din guide och får all nödvändig utrustning, inklusive skyddshjälmar och våtdräkt. Efter en kustpromenad på ca 40 minuter simmar du ut till grottan (ett avstånd på ca 300 meter). Ingen tidigare erfarenhet av havsgrottor krävs, och du behöver inte gå under vattnet. Lär dig mer om grottorna av din guide medan du beundrar deras unika formationer. Dra nytta av praktiskt stöd och instruktioner från din erfarna guide när du navigerar i dessa vertikala grottsystem. Välj att ta ett uppfriskande dopp i de världsunika grottsjöarna för en upplevelse som bara händer en gång i livet med familj och vänner. Avsluta turen på avreseplatsen eller njut av en transfer tillbaka till ditt hotell (om du har valt transferalternativet).

Från Cala Millor: Båtresa med glasbottenbåt till östkusten

Från Cala Millor: Båtresa med glasbottenbåt till östkusten

Utforska Mallorcas fantastiska marina landskap på en tur med glasbottenbåt som avgår från Cala Millor. Upptäck de vackra stränderna, vikarna och grottorna på Mallorcas östra kustlinje med ett urval av 7 olika turer att välja mellan. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 1,5-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Porto Cristo. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma och Porto Cristo. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 2-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Cala Ratjada. På vägen kan du njuta av utsikten över Cala Bona, Font de Sa Cala och Canyamel. Om du väljer avgången kl. 09.40 kommer det inte att finnas något badstopp. Turen med avgång kl. 14.00 inkluderar dock ett bad- och snorklingsstopp. Sea Adventure - Från Cala Millor: 2 timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Piratgrottan. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma, Porto Cristo och Cala Romantica samt Piratgrottan, Cala Varques och dess fantastiska naturliga bro. Båten kommer att stanna i Cala Morlanda för bad och snorkling. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 2.5-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Cala Ratjada. På vägen kommer du att se de vackra stränderna Font de Sa Cala och Canyamel där båten stannar för att snorkla och upptäcka havsbotten. Du kommer också att se hamnen i Cala Bona och Cala Ratjada. Sea Adventure - Från Cala Millor: 3 timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Cala Romantica. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma, Porto Cristo och Cala Romantica samt Piratgrottan, Cala Varques och dess fantastiska naturliga bro. Båten stannar i Cala Morlanda för att snorkla och titta på havsbotten. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 4-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Porto Cristo och hela vägen upp till Cala Ratjada. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma och Porto Cristo, hamnen i Cala Bona, Font de Sa Cala Beach och Canyamel där båten stannar för bad och snorkling. Sea Paradize - Från Cala Millor: 4 timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Calas de Mallorca. På vägen ser du de vackra stränderna Sa Coma, Cala Morlanda, Porto Cristo, Cala Varques och Cala Romantica. Denna båttur inkluderar också 2 badstopp, ett i Cala Morlanda och det andra i Cala Varques. I Porto Cristo byter du båt.

Cala Millor: Jetski-tur till Sea Lion Cave eller Artàs grottor

Cala Millor: Jetski-tur till Sea Lion Cave eller Artàs grottor

Känn adrenalinet när du åker jetski genom Mallorcas fantastiska skönhet och dess hemliga hörn. Upptäck vilken del av kusten som helst genom att välja ett av alternativen. Vi erbjuder följande utbud av utflykter fulla av nöje och adrenalin: JetSki-tur till sjölejongrottan: Njut av denna underbara och kompletta tur i sjölejonens grotta, där du besöker stranden i Canyamel med sitt kristallklara vatten och flera grottor som endast är tillgängliga från havet. Hitta ett bra ställe att ta ett uppfriskande dopp (om havsvattnet tillåter) och återvänd till Cala Millor. JetSki-tur till Artàs grottor: Njut av en spännande tur med vattenskoter längs kusten för att besöka stranden, olika grottor och utsiktspunkten Costa de los Pinos. Kör mot Canyamel och passera platser där stora båtar inte kan ta sig fram tills du når det vackra Cap Vermell och den imponerande ingången till Artas grottor. Leta upp en bra plats för ett uppfriskande dopp (om havsvattnet tillåter) och återvänd till Cala Millor. JetSki solnedgångstur: Njut av den vackra solnedgången i Cala Millor under denna exklusiva kvällstur. Om du kör din jetski i slutet av dagen kan du njuta av ett lugnt hav och en himmel som är full av färger när solen går ner över horisonten. Avresa från Cala Bona och kör längs kusten för att beundra några av de vackraste hörnen av kusten på ett unikt sätt vid en magisk timme. JetSki Tour Cala Millor Bay: Njut av ett jetski-äventyr i Cala Millor-bukten och njut av panoramautsikten över Costa de los Pinos och Punta de n'Amer. Perfekt för alla och rekommenderas att dela med de små, ren adrenalin! Avsluta din semester med att njuta av Mallorca på ett annorlunda och spännande sätt, ren adrenalin!

Från Cala Ratjada: Utflykt med glasbottnad båt på östkusten

Från Cala Ratjada: Utflykt med glasbottnad båt på östkusten

Utforska Mallorcas östkust på en kryssning från Cala Ratjada. Se Mallorcas undervattensvärld genom båtens glasgolv och upptäck öns stränder, vikar och grottor medan du seglar. Välj mellan olika turnélängder, destinationer och tider som passar dina semesterönskningar och behov. Gå på den 2-timmars Sea Odyssey-turen för en resa genom Font de sa Cala och ett bad- och snorklingsstopp vid Canyamel. Fortsätt segla till Cala Millor och byt till Sea Adventure-båten innan du återvänder till Cala Ratjada. För en längre Sea Odyssey-kryssning, välj 2,5-timmarsturen. Segla genom Font de sa Cala, Cala Bona och Cala Millor. Stanna för att simma, snorkla och utforska havsbotten i Canyamel innan du återvänder till Cala Ratjada. Välj den 3-timmars Sea Odyssey-kryssningen för att inkludera Sa Coma. Kryssning till Font de sa Cala och fortsätt till Canyamel, där du kan snorkla och se havsbotten. Därefter seglar du till Sa Coma, Cala Millor, Cala Bona och Font de Sa Cala innan du går tillbaka till Cala Ratjada. Njut av den 5-timmars Sea Adventure-kryssningen. Segla förbi Font de sa Cala, Cala Bona, Cala Millor och Sa Coma. Stanna för en snorkelpaus i Cala Morlanda innan du fortsätter till Porto Cristo. Besök Piratgrottan och se Cala Romantica. I Cala Millor byter du till båten Sea Odyssey och återvänder. Välj ett av de 2 alternativen för pendelbåt för att njuta av lite ledig tid på stranden. Shuttle Boat till Porto Cristo Kryssning till Porto Cristo och se Font de Sa Cala, Canyamel, havsgrottorna, Cala Bona, Cala Millor, Sa Coma och Cala Morlanda. Stanna för att simma längs vägen. När du anländer kan du njuta av 3,5 timmar att koppla av på stranden, shoppa, besöka Drach-grottorna och på torsdagar och söndagar besöka den lokala marknaden. Shuttle Boat till Cala Millor Kryssning till Cala Millor och se Font de Sa Cala, Canyamel, havsgrottorna och Cala Bona-hamnen. I Cala Millor tillbringar du 3 timmar med att njuta av dess strand, restauranger och lokala butiker. På måndagar kan du utforska den lokala marknaden.

Mallorca: Biljett till grottorna i Drach med upphämtning

Mallorca: Biljett till grottorna i Drach med upphämtning

På detta natursköna äventyr tar du dig ner under marken för att utforska Drach-grottorna. Koppla av med bekvämligheten av en bussupphämtning i kombination med din inträdesbiljett. I grottorna kan du förundras över de naturliga stenstrukturerna och njuta av en kort konsert med levande musik. Din tur till Drach-grottorna börjar med en upphämtning med buss från närmaste mötesplats på Mallorca. Hur lång tid upphämtningen tar beror på var du befinner dig. Anländer till Porto Cristo och går nedför de 121 trappstegen för att komma in i Drach-grottorna. Fortsätt din rundtur i Drach-grottorna enligt en fastställd resplan. Turen är inte guidad, utan du upptäcker den själv med hjälp av en broschyr som du kan ta med dig med en QR-kod. När du anländer till auditoriet kommer du att kunna njuta av ett kort recital. Konserten varar i 10 minuter. När det sista ackordet har spelats ut över vattnet och kalkstenen kan du ta en kort båttur över sjön för att titta närmare på detaljerna i grottformationerna, eller gå till fots över bron. När du har utforskat rummen med stalaktiter och stalagmiter går du mot utgången. Innan du återvänder till din önskade avhämtningsplats kan du ta en promenad runt hamnen i Porto Cristo. Om du vill kan du titta in i butiken Pearls of Mallorca för att minnas din upplevelse med en pärla eller någon annan souvenir. Slutligen återvänder du med bussen till din ursprungliga mötesplats för att avsluta din rundtur.

Mallorca: En timmes flygning med varmluftsballong

Mallorca: En timmes flygning med varmluftsballong

Upplev Mallorcas fantastiska landskap från ett fågelperspektiv på en timmes flygning med varmluftsballong för att se bergen Serra de Tramuntana och byarna på öns nordöstra kust. Gör ett fotoalbum med bilder av dina upplevelser som ett minne. Ha fördel av en upplevelse i en liten grupp och av ett team med över 30 års erfarenhet. Få information om vad du kan förvänta dig medan ballongerna blåses upp. Hjälp till med förberedelserna om du vill ta del av det praktiska arbetet. Glid lugnt upp i luften och hör mer om de områden du flyger över medan du dricker ett glas mousserande champagne. Se soluppgången eller solnedgången och koppla bort all stress från vardagen när du bärs av vinden på över 275 meters höjd. Sväva tillbaka mot marken och få ett souvenirflygcertifikat från upplevelsen innan du återvänder till mötesplatsen i ett fyrhjulsdrivet fordon.

Från Porto Cristo: Ostkustens resa med glasbottnad båt

Från Porto Cristo: Ostkustens resa med glasbottnad båt

Utforska de fantastiska platserna på Mallorca på en båttur med glasbotten. Avresa från Porto Cristo och upptäck många vackra stränder, vikar och grottor på Mallorcas östra kust. Välj den resa som passar dig bäst baserat på de olika alternativ vi erbjuder: - Nya havets paradis: Från Porto Cristo 1,5 timmars båttur: Det inkluderar 1 timme och 30 minuters båttur från Porto Cristo till Cala de Mallorca. På vägen kommer du att se: Cala Romantica, Calas de Mallorca, Piratgrottan och andra havsgrottor samt jungfruliga stränder. Ni kommer tillbaka till Porto Cristo kl. 11.00. - Nya havets paradis: Från Porto Cristo 2-timmars båttur /Nordlig rutt Avgång kl 11:00. Det inkluderar 2 timmars båttur från Porto Cristo till Cala Bona. Du kommer att se från katamaranen: Sa Coma och Cala Millor. Du har också möjlighet att ta en simtur i Cala Morlanda och se havsbotten. Du kommer tillbaka till Porto Cristo kl. 13.00. - Nytt havsparadis: Från Porto Cristo 2 timmars båttur / Södra rutten Avgång kl. 12.45 eller kl. 15.30. Här ingår en båttur från Porto Cristo till Calas de Mallorca. Du kommer att se från katamaranen: Cala Romantica, Calas de Mallorca, Piratgrottan, andra havsgrottor och vita sandstränder som Cala Varques. Du kommer att njuta av ett badstopp för att snorkla och se havsbotten, med turen som börjar kl 13:00 kommer du att vara tillbaka till Porto Cristo kl 15:30 och med den kl 15:30 kommer du att anlända kl 17:30. - Båtpendel från Porto Cristo till Calas de Mallorca I priset ingår en båttur från Porto Cristo till Calas de Mallorca. Från båten kan du njuta av landskapet i Cala Mandia, Cala Anguila, Piratgrottan, Cala Romantica, Cala Varques, Cala Magraner, Cala Virgili, Cala Bota tills du når Calas de Mallorca kl. 10.00. På återresan ingår ett badstopp i Cala Varques. I Calas de Mallorca har du fri tid att njuta av stranden, restaurangerna och de lokala butikerna. Ni återvänder till Porto Cristo kl. 14.00.

Cala Bona: Parasailing-upplevelse

Cala Bona: Parasailing-upplevelse

Njut av den här spännande parasailingupplevelsen som du måste prova minst en gång i ditt liv. Målet är att ge dig en säker och rolig flygupplevelse. Upplev en unik känsla av att flyga upp till 100 meter högt när motorbåten tar fart. Beundra den ojämförliga och hisnande utsikten över den mallorcanska kusten. Den erfarna, vänliga och professionella personalen kommer att göra denna upplevelse till en av de mest spännande under din vistelse på Mallorca. Du har möjlighet att flyga tillsammans med upp till 2 andra personer (max 250 kg) och njuta av ojämförliga vyer i sällskap med din familj och dina vänner. Flygningen tar cirka 10 minuter plus båtturen, som är upp till en timme lång.

Cala Millor

Cala Millor

Våra mest rekommenderade Cala Millor För vuxna

Porto Cristo: Inträdesbiljett till Cuevas dels Hams

Porto Cristo: Inträdesbiljett till Cuevas dels Hams

Res till en värld av glasklara grottor med biljetter till Cuevas dels Hams i Porto Cristo på Mallorca. Upptäck grottornas mystiska kammare och förundras över de magnifika stalaktitformationerna. Upplev den naturliga akustiken under en klassisk konsert på Venedigsjön, en underjordisk sjö. Beundra grottornas märkliga fiskhakformade formationer. Utforska de tre största grottorna och börja med den runda grottan. Ta ett kliv in i den botaniska trädgården med många arter av fritt flygande fåglar som är inhemska på ön. Upplev det speciella mikroklimatet som främjar den speciella vegetationen. Gå in i den blå grottan och titta på den pedagogiska dokumentären Discovering the Past, som presenteras med blått ljus med hjälp av avancerad LED-teknik. Lär dig mer om Mallorcas historia, dess första invånare, hur Hams grottor bildades och hur de upptäcktes. Du kan beundra Simsons pelare, Fra Mauros slätter och schaktet i helvetet, Genesis, livets historia och en snabb sammanfattning av världen i tiden, från Big Bang till modern tid, när det projiceras på klippväggarna i detta naturliga auditorium.  Se de 12 gallerierna i huvudgrottan. Upplev en musikshow inspirerad av Venedigs karneval på en underjordisk sjö med laserljus som projiceras på väggarna i Hams' grottor till Mozartmusik.

Mallorca: Katamaran med glasbotten längs östkusten

Mallorca: Katamaran med glasbotten längs östkusten

Vår tur med katamaran med glasbotten avgår från valfri plats och tar dig längs Mallorcas östkust där du kan upptäcka stränder, grottor och det fascinerande marina livet under vattnet. Det finns olika rutter tillgängliga (och varaktighet) beroende på avgångsplats och schema: Från Porto Cristo - 9:30: 3,5 timmars utflykt med navigering till Cala Bona, för att sedan återvända till Porto Cristo och besöka några jungfrugrottor och den berömda Cala Varques, där ett stopp kommer att göras. Bad när väderförhållandena tillåter. - 13:00: 2,5 timmars utflykt till Cala Bona och retur. Ankomst kl. 15.30. Inkluderar ett badstopp på återresan i Cala Morlanda, om väderförhållandena tillåter. - 13:15 & 15:30: 2 timmars utflykt till Calas de Mallorca och retur. Ankomst kl. 15.30. Inkluderar ett badstopp vid Cala Varques/Magraner/Virgili på återresan, om väderförhållandena tillåter. Besök i flera grottor där båten gör en liten entré. FRÅN CALA MILLOR - 10:30: 3 timmar tur och retur via sa Coma, Porto Cristo, Cala Romantica, Piratgrottan och till Cala Varques. Inkluderar ett badstopp i Cala Varques-området, om väderförhållandena tillåter. Besök i flera grottor där båten gör en liten entré. - 13:45: 2,5 timmar tur och retur. Navigation från Cala Millor, passerar genom Cala Bona, Sa Coma och Porto Cristo, besöker naturområdet Punta de n'Amer. Inkluderar ett simstopp i Cala Morlanda om väderförhållandena tillåter. Besök i en grotta där fartyget gör en liten ingång. FRÅN CALAS DE MALLORCA - 14:00: Tur och retur till Porto Cristo och tillbaka, besök på de vackraste stränderna i Mallorcas Levante som Cala Varques, Cala Virgili, Cala Magraner, Cala Romantica... Det ingår två stopp för att simma i dessa vikar, en på väg till och en på väg tillbaka till Calas de Mallorca. Flera grottor besöks också där fartyget gör en liten entré, bland annat Piratgrottan. Från CALA BONA - 10:15: Passerar genom sa Coma, Porto Cristo, Cala Romantica, Piratgrottan och till Cala Varques. Inkluderar ett badstopp i Cala Varques-området, om väderförhållandena tillåter. Besök i flera grottor där båten gör en liten entré. - 14:00: 2h15 tur och retur. Navigation från Cala Bona, passerar genom Cala Millor, Sa Coma och Porto Cristo, besöker naturområdet Punta de n'Amer. Det ingår ett badstopp i Cala Morlanda om väderförhållandena tillåter. Besök i en grotta där fartyget gör en liten entré. Från SA COMA - 10:00: 3,5 timmar tur och retur. Passerar genom Cala Bona/Millor, Porto Cristo, Cala Romantica, Piratgrottan och till Cala Varques. Inkluderar ett badstopp i Cala Varques-området, om väderförhållandena tillåter. Besök i flera grottor där båten gör en liten entré.

Mallorca: Grottutflykt till Cova des Coloms med transferalternativ

Mallorca: Grottutflykt till Cova des Coloms med transferalternativ

Upplev de spektakulära grottorna i Cova des Coloms på ett halvdags grottäventyr med valfri transfer från utvalda hotell på Mallorca. Utforska Mallorcas kalkstensgrottor och Cova des Coloms, det enda havsgrottsystemet där du kan simma inuti. Om du väljer transferalternativet börjar ditt familjevänliga äventyr med upphämtning från ditt hotell och resa med minibuss direkt till startpunkten. Vid ankomsten träffar du din guide och får all nödvändig utrustning, inklusive skyddshjälmar och våtdräkt. Efter en kustpromenad på ca 40 minuter simmar du ut till grottan (ett avstånd på ca 300 meter). Ingen tidigare erfarenhet av havsgrottor krävs, och du behöver inte gå under vattnet. Lär dig mer om grottorna av din guide medan du beundrar deras unika formationer. Dra nytta av praktiskt stöd och instruktioner från din erfarna guide när du navigerar i dessa vertikala grottsystem. Välj att ta ett uppfriskande dopp i de världsunika grottsjöarna för en upplevelse som bara händer en gång i livet med familj och vänner. Avsluta turen på avreseplatsen eller njut av en transfer tillbaka till ditt hotell (om du har valt transferalternativet).

Från Cala Millor: Båtresa med glasbottenbåt till östkusten

Från Cala Millor: Båtresa med glasbottenbåt till östkusten

Utforska Mallorcas fantastiska marina landskap på en tur med glasbottenbåt som avgår från Cala Millor. Upptäck de vackra stränderna, vikarna och grottorna på Mallorcas östra kustlinje med ett urval av 7 olika turer att välja mellan. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 1,5-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Porto Cristo. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma och Porto Cristo. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 2-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Cala Ratjada. På vägen kan du njuta av utsikten över Cala Bona, Font de Sa Cala och Canyamel. Om du väljer avgången kl. 09.40 kommer det inte att finnas något badstopp. Turen med avgång kl. 14.00 inkluderar dock ett bad- och snorklingsstopp. Sea Adventure - Från Cala Millor: 2 timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Piratgrottan. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma, Porto Cristo och Cala Romantica samt Piratgrottan, Cala Varques och dess fantastiska naturliga bro. Båten kommer att stanna i Cala Morlanda för bad och snorkling. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 2.5-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Cala Ratjada. På vägen kommer du att se de vackra stränderna Font de Sa Cala och Canyamel där båten stannar för att snorkla och upptäcka havsbotten. Du kommer också att se hamnen i Cala Bona och Cala Ratjada. Sea Adventure - Från Cala Millor: 3 timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Cala Romantica. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma, Porto Cristo och Cala Romantica samt Piratgrottan, Cala Varques och dess fantastiska naturliga bro. Båten stannar i Cala Morlanda för att snorkla och titta på havsbotten. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 4-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Porto Cristo och hela vägen upp till Cala Ratjada. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma och Porto Cristo, hamnen i Cala Bona, Font de Sa Cala Beach och Canyamel där båten stannar för bad och snorkling. Sea Paradize - Från Cala Millor: 4 timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Calas de Mallorca. På vägen ser du de vackra stränderna Sa Coma, Cala Morlanda, Porto Cristo, Cala Varques och Cala Romantica. Denna båttur inkluderar också 2 badstopp, ett i Cala Morlanda och det andra i Cala Varques. I Porto Cristo byter du båt.

Cala Millor: Jetski-tur till Sea Lion Cave eller Artàs grottor

Cala Millor: Jetski-tur till Sea Lion Cave eller Artàs grottor

Känn adrenalinet när du åker jetski genom Mallorcas fantastiska skönhet och dess hemliga hörn. Upptäck vilken del av kusten som helst genom att välja ett av alternativen. Vi erbjuder följande utbud av utflykter fulla av nöje och adrenalin: JetSki-tur till sjölejongrottan: Njut av denna underbara och kompletta tur i sjölejonens grotta, där du besöker stranden i Canyamel med sitt kristallklara vatten och flera grottor som endast är tillgängliga från havet. Hitta ett bra ställe att ta ett uppfriskande dopp (om havsvattnet tillåter) och återvänd till Cala Millor. JetSki-tur till Artàs grottor: Njut av en spännande tur med vattenskoter längs kusten för att besöka stranden, olika grottor och utsiktspunkten Costa de los Pinos. Kör mot Canyamel och passera platser där stora båtar inte kan ta sig fram tills du når det vackra Cap Vermell och den imponerande ingången till Artas grottor. Leta upp en bra plats för ett uppfriskande dopp (om havsvattnet tillåter) och återvänd till Cala Millor. JetSki solnedgångstur: Njut av den vackra solnedgången i Cala Millor under denna exklusiva kvällstur. Om du kör din jetski i slutet av dagen kan du njuta av ett lugnt hav och en himmel som är full av färger när solen går ner över horisonten. Avresa från Cala Bona och kör längs kusten för att beundra några av de vackraste hörnen av kusten på ett unikt sätt vid en magisk timme. JetSki Tour Cala Millor Bay: Njut av ett jetski-äventyr i Cala Millor-bukten och njut av panoramautsikten över Costa de los Pinos och Punta de n'Amer. Perfekt för alla och rekommenderas att dela med de små, ren adrenalin! Avsluta din semester med att njuta av Mallorca på ett annorlunda och spännande sätt, ren adrenalin!

Från Cala Ratjada: Utflykt med glasbottnad båt på östkusten

Från Cala Ratjada: Utflykt med glasbottnad båt på östkusten

Utforska Mallorcas östkust på en kryssning från Cala Ratjada. Se Mallorcas undervattensvärld genom båtens glasgolv och upptäck öns stränder, vikar och grottor medan du seglar. Välj mellan olika turnélängder, destinationer och tider som passar dina semesterönskningar och behov. Gå på den 2-timmars Sea Odyssey-turen för en resa genom Font de sa Cala och ett bad- och snorklingsstopp vid Canyamel. Fortsätt segla till Cala Millor och byt till Sea Adventure-båten innan du återvänder till Cala Ratjada. För en längre Sea Odyssey-kryssning, välj 2,5-timmarsturen. Segla genom Font de sa Cala, Cala Bona och Cala Millor. Stanna för att simma, snorkla och utforska havsbotten i Canyamel innan du återvänder till Cala Ratjada. Välj den 3-timmars Sea Odyssey-kryssningen för att inkludera Sa Coma. Kryssning till Font de sa Cala och fortsätt till Canyamel, där du kan snorkla och se havsbotten. Därefter seglar du till Sa Coma, Cala Millor, Cala Bona och Font de Sa Cala innan du går tillbaka till Cala Ratjada. Njut av den 5-timmars Sea Adventure-kryssningen. Segla förbi Font de sa Cala, Cala Bona, Cala Millor och Sa Coma. Stanna för en snorkelpaus i Cala Morlanda innan du fortsätter till Porto Cristo. Besök Piratgrottan och se Cala Romantica. I Cala Millor byter du till båten Sea Odyssey och återvänder. Välj ett av de 2 alternativen för pendelbåt för att njuta av lite ledig tid på stranden. Shuttle Boat till Porto Cristo Kryssning till Porto Cristo och se Font de Sa Cala, Canyamel, havsgrottorna, Cala Bona, Cala Millor, Sa Coma och Cala Morlanda. Stanna för att simma längs vägen. När du anländer kan du njuta av 3,5 timmar att koppla av på stranden, shoppa, besöka Drach-grottorna och på torsdagar och söndagar besöka den lokala marknaden. Shuttle Boat till Cala Millor Kryssning till Cala Millor och se Font de Sa Cala, Canyamel, havsgrottorna och Cala Bona-hamnen. I Cala Millor tillbringar du 3 timmar med att njuta av dess strand, restauranger och lokala butiker. På måndagar kan du utforska den lokala marknaden.

Mallorca: Biljett till grottorna i Drach med upphämtning

Mallorca: Biljett till grottorna i Drach med upphämtning

På detta natursköna äventyr tar du dig ner under marken för att utforska Drach-grottorna. Koppla av med bekvämligheten av en bussupphämtning i kombination med din inträdesbiljett. I grottorna kan du förundras över de naturliga stenstrukturerna och njuta av en kort konsert med levande musik. Din tur till Drach-grottorna börjar med en upphämtning med buss från närmaste mötesplats på Mallorca. Hur lång tid upphämtningen tar beror på var du befinner dig. Anländer till Porto Cristo och går nedför de 121 trappstegen för att komma in i Drach-grottorna. Fortsätt din rundtur i Drach-grottorna enligt en fastställd resplan. Turen är inte guidad, utan du upptäcker den själv med hjälp av en broschyr som du kan ta med dig med en QR-kod. När du anländer till auditoriet kommer du att kunna njuta av ett kort recital. Konserten varar i 10 minuter. När det sista ackordet har spelats ut över vattnet och kalkstenen kan du ta en kort båttur över sjön för att titta närmare på detaljerna i grottformationerna, eller gå till fots över bron. När du har utforskat rummen med stalaktiter och stalagmiter går du mot utgången. Innan du återvänder till din önskade avhämtningsplats kan du ta en promenad runt hamnen i Porto Cristo. Om du vill kan du titta in i butiken Pearls of Mallorca för att minnas din upplevelse med en pärla eller någon annan souvenir. Slutligen återvänder du med bussen till din ursprungliga mötesplats för att avsluta din rundtur.

Mallorca: En timmes flygning med varmluftsballong

Mallorca: En timmes flygning med varmluftsballong

Upplev Mallorcas fantastiska landskap från ett fågelperspektiv på en timmes flygning med varmluftsballong för att se bergen Serra de Tramuntana och byarna på öns nordöstra kust. Gör ett fotoalbum med bilder av dina upplevelser som ett minne. Ha fördel av en upplevelse i en liten grupp och av ett team med över 30 års erfarenhet. Få information om vad du kan förvänta dig medan ballongerna blåses upp. Hjälp till med förberedelserna om du vill ta del av det praktiska arbetet. Glid lugnt upp i luften och hör mer om de områden du flyger över medan du dricker ett glas mousserande champagne. Se soluppgången eller solnedgången och koppla bort all stress från vardagen när du bärs av vinden på över 275 meters höjd. Sväva tillbaka mot marken och få ett souvenirflygcertifikat från upplevelsen innan du återvänder till mötesplatsen i ett fyrhjulsdrivet fordon.

Från Porto Cristo: Ostkustens resa med glasbottnad båt

Från Porto Cristo: Ostkustens resa med glasbottnad båt

Utforska de fantastiska platserna på Mallorca på en båttur med glasbotten. Avresa från Porto Cristo och upptäck många vackra stränder, vikar och grottor på Mallorcas östra kust. Välj den resa som passar dig bäst baserat på de olika alternativ vi erbjuder: - Nya havets paradis: Från Porto Cristo 1,5 timmars båttur: Det inkluderar 1 timme och 30 minuters båttur från Porto Cristo till Cala de Mallorca. På vägen kommer du att se: Cala Romantica, Calas de Mallorca, Piratgrottan och andra havsgrottor samt jungfruliga stränder. Ni kommer tillbaka till Porto Cristo kl. 11.00. - Nya havets paradis: Från Porto Cristo 2-timmars båttur /Nordlig rutt Avgång kl 11:00. Det inkluderar 2 timmars båttur från Porto Cristo till Cala Bona. Du kommer att se från katamaranen: Sa Coma och Cala Millor. Du har också möjlighet att ta en simtur i Cala Morlanda och se havsbotten. Du kommer tillbaka till Porto Cristo kl. 13.00. - Nytt havsparadis: Från Porto Cristo 2 timmars båttur / Södra rutten Avgång kl. 12.45 eller kl. 15.30. Här ingår en båttur från Porto Cristo till Calas de Mallorca. Du kommer att se från katamaranen: Cala Romantica, Calas de Mallorca, Piratgrottan, andra havsgrottor och vita sandstränder som Cala Varques. Du kommer att njuta av ett badstopp för att snorkla och se havsbotten, med turen som börjar kl 13:00 kommer du att vara tillbaka till Porto Cristo kl 15:30 och med den kl 15:30 kommer du att anlända kl 17:30. - Båtpendel från Porto Cristo till Calas de Mallorca I priset ingår en båttur från Porto Cristo till Calas de Mallorca. Från båten kan du njuta av landskapet i Cala Mandia, Cala Anguila, Piratgrottan, Cala Romantica, Cala Varques, Cala Magraner, Cala Virgili, Cala Bota tills du når Calas de Mallorca kl. 10.00. På återresan ingår ett badstopp i Cala Varques. I Calas de Mallorca har du fri tid att njuta av stranden, restaurangerna och de lokala butikerna. Ni återvänder till Porto Cristo kl. 14.00.

Cala Bona: Parasailing-upplevelse

Cala Bona: Parasailing-upplevelse

Njut av den här spännande parasailingupplevelsen som du måste prova minst en gång i ditt liv. Målet är att ge dig en säker och rolig flygupplevelse. Upplev en unik känsla av att flyga upp till 100 meter högt när motorbåten tar fart. Beundra den ojämförliga och hisnande utsikten över den mallorcanska kusten. Den erfarna, vänliga och professionella personalen kommer att göra denna upplevelse till en av de mest spännande under din vistelse på Mallorca. Du har möjlighet att flyga tillsammans med upp till 2 andra personer (max 250 kg) och njuta av ojämförliga vyer i sällskap med din familj och dina vänner. Flygningen tar cirka 10 minuter plus båtturen, som är upp till en timme lång.

Vanliga frågor om För vuxna i Cala Millor

Vad finns det för andra saker att göra än För vuxna som är värt att besöka i Cala Millor?

Andra upplevelser du inte bör missa i Cala Millor:

Att göra i Cala Millor

Städer i Spanien

Cala Millor: Fler aktiviteter och sevärdheter

Cala Millor: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.