Lägg till datum

Cala Millor
För små grupper

För små grupper
10 aktiviteter hittades

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Topprankade aktiviteter i Cala Millor

45 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Våra mest rekommenderade Cala Millor Aktiviteter för små grupper

Porto Cristo: Inträdesbiljett till Cuevas dels Hams

1. Porto Cristo: Inträdesbiljett till Cuevas dels Hams

Res till en värld av glasklara grottor med biljetter till Cuevas dels Hams i Porto Cristo på Mallorca. Upptäck grottornas mystiska kammare och förundras över de magnifika stalaktitformationerna. Upplev den naturliga akustiken under en klassisk konsert på Venedigsjön, en underjordisk sjö. Beundra grottornas märkliga fiskhakformade formationer. Utforska de tre största grottorna och börja med den runda grottan. Ta ett kliv in i den botaniska trädgården med många arter av fritt flygande fåglar som är inhemska på ön. Upplev det speciella mikroklimatet som främjar den speciella vegetationen. Gå in i den blå grottan och titta på den pedagogiska dokumentären Discovering the Past, som presenteras med blått ljus med hjälp av avancerad LED-teknik. Lär dig mer om Mallorcas historia, dess första invånare, hur Hams grottor bildades och hur de upptäcktes. Du kan beundra Simsons pelare, Fra Mauros slätter och schaktet i helvetet, Genesis, livets historia och en snabb sammanfattning av världen i tiden, från Big Bang till modern tid, när det projiceras på klippväggarna i detta naturliga auditorium.  Se de 12 gallerierna i huvudgrottan. Upplev en musikshow inspirerad av Venedigs karneval på en underjordisk sjö med laserljus som projiceras på väggarna i Hams' grottor till Mozartmusik.

Cova des Coloms: Halvdags grottutflykt med transferalternativ

2. Cova des Coloms: Halvdags grottutflykt med transferalternativ

Upplev Cova des Coloms fantastiska undervattensgrottor under den här fem timmar långa utflykten. Mallorca är berömd för sina kalkstensgrottor och Cova des Coloms är det enda grottsystemet på ön som du kan simma i. Du hämtas upp från ditt hotell för att resa med minibuss till äventyrets utgångspunkt. Du kommer att förses med all nödvändig utrustning, inklusive hjälm och våtdräkt. Efter en 40 minuter lång promenad utmed kusten kommer du att simma ut till grottorna (den totala distansen är ungefär 300 meter). Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av grottdykning och du behöver inte simma under vattnet. Detta vertikala system av grottor är en jättebra introduktion till grottdykning. Förhållandena gör det här till det perfekta äventyret för nybörjare och hela familjen!

Från Cala Millor: Båtresa med glasbottenbåt till östkusten

3. Från Cala Millor: Båtresa med glasbottenbåt till östkusten

Utforska Mallorcas fantastiska marina landskap på en tur med glasbottenbåt som avgår från Cala Millor. Upptäck de vackra stränderna, vikarna och grottorna på Mallorcas östra kustlinje med ett urval av 7 olika turer att välja mellan. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 1,5-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Porto Cristo. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma och Porto Cristo. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 2-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Cala Ratjada. På vägen kan du njuta av utsikten över Cala Bona, Font de Sa Cala och Canyamel. Om du väljer avgången kl. 09.40 kommer det inte att finnas något badstopp. Turen med avgång kl. 14.00 inkluderar dock ett bad- och snorklingsstopp. Sea Adventure - Från Cala Millor: 2 timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Piratgrottan. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma, Porto Cristo och Cala Romantica samt Piratgrottan, Cala Varques och dess fantastiska naturliga bro. Båten kommer att stanna i Cala Morlanda för bad och snorkling. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 2.5-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Cala Ratjada. På vägen kommer du att se de vackra stränderna Font de Sa Cala och Canyamel där båten stannar för att snorkla och upptäcka havsbotten. Du kommer också att se hamnen i Cala Bona och Cala Ratjada. Sea Adventure - Från Cala Millor: 3 timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Cala Romantica. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma, Porto Cristo och Cala Romantica samt Piratgrottan, Cala Varques och dess fantastiska naturliga bro. Båten stannar i Cala Morlanda för att snorkla och titta på havsbotten. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 4-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Porto Cristo och hela vägen upp till Cala Ratjada. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma och Porto Cristo, hamnen i Cala Bona, Font de Sa Cala Beach och Canyamel där båten stannar för bad och snorkling. Sea Paradize - Från Cala Millor: 4 timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Calas de Mallorca. På vägen ser du de vackra stränderna Sa Coma, Cala Morlanda, Porto Cristo, Cala Varques och Cala Romantica. Denna båttur inkluderar också 2 badstopp, ett i Cala Morlanda och det andra i Cala Varques. I Porto Cristo byter du båt.

Cala Millor: Jetski-tur till Sea Lion Cave eller Artàs grottor

4. Cala Millor: Jetski-tur till Sea Lion Cave eller Artàs grottor

Känn adrenalinet när du åker jetski genom Mallorcas fantastiska skönhet och dess hemliga hörn. Upptäck vilken del av kusten som helst genom att välja ett av alternativen. Vi erbjuder följande utbud av utflykter fulla av skoj och adrenalin: JetSki-tur till Sea Lion Cave: Njut av denna underbara och kompletta tur i sjölejonens grotta, där du besöker stranden Canyamel med sitt kristallklara vatten och flera grottor som bara är tillgängliga från havet. Hitta en bra plats för ett uppfriskande bad (om havsförhållandena tillåter det) och återvänd till Cala Millor. JetSki-tur till Artàs grottor: Njut av en spännande tur med jetski när du åker längs kusten för att besöka stranden, diverse grottor och utsiktsplatsen Costa de los Pinos. Åk mot Canyamel och passera genom platser där stora båtar inte kan ta sig fram tills du når den vackra Cap Vermell och den imponerande ingången till Artas grottor. Leta efter en bra plats för ett uppfriskande bad (om havsförhållandena tillåter det) och återvänd till Cala Millor. JetSki Sunset Tour: Njut av den vackra solnedgången i Cala Millor under denna exklusiva nattur. När du kör din vattenskoter i slutet av dagen kan du njuta av ett lugnt hav och en himmel som spricker av färg när solen går ner över horisonten. Åk från Cala Bona och följ kusten för att beundra några av de vackraste hörnen av kusten på ett unikt sätt vid en magisk tidpunkt. JetSki Circuit: Njut av en otrolig upplevelse när du kör den nya Seadoo 130GTX fritt på vår stora, avgränsade bana. Den perfekta aktiviteten för alla, även om vi rekommenderar att dela den med de små. Komplettera din semester och njut av Mallorca på ett annorlunda och spännande sätt, rent adrenalin!

Mallorca: Katamaran med glasbotten längs östkusten

5. Mallorca: Katamaran med glasbotten längs östkusten

Avgår från din valda plats, kommer denna lyxiga katamarantur att segla längs östkusten av ön Mallorca ombord på en modern glasbottenbåt, så att du kan upptäcka det fascinerande marina livet under vattnet längs vägen.Denna katamaranresa är det bästa sättet att upptäcka stränderna, grottorna och vikar på Mallorcas östkust. Det finns två olika rutter tillgängliga på detta tour:  Norra vägen Denna turné till Punta de n'Amer kommer du att få besöka Porto Cristo, Sa Coma, Cala Millor, Punta de n'Amer, Cala Petita och Cala Morlanda, där du kommer att få stanna i 20 minuter för att njuta av ett uppfriskande bad. Södra rutten: Den här rutten inkluderar ett besök på stränderna från Porto Cristo till Cales de Mallorca, upptäckande av en piratgrotta, Cala Mendia, Cala Anguila, Cala Romantica och grottan Cala Falcó och Cala Varques. Missa inte chansen att njuta av en vacker båttur och fånga oförglömliga ögonblick med din kamera.

Mallorca: En timmes flygning med varmluftsballong

6. Mallorca: En timmes flygning med varmluftsballong

Upplev Mallorcas fantastiska landskap från ett fågelperspektiv på en timmes flygning med varmluftsballong för att se bergen Serra de Tramuntana och byarna på öns nordöstra kust. Gör ett fotoalbum med bilder av dina upplevelser som ett minne. Ha fördel av en upplevelse i en liten grupp och av ett team med över 30 års erfarenhet. Få information om vad du kan förvänta dig medan ballongerna blåses upp. Hjälp till med förberedelserna om du vill ta del av det praktiska arbetet. Glid lugnt upp i luften och hör mer om de områden du flyger över medan du dricker ett glas mousserande champagne. Se soluppgången eller solnedgången och koppla bort all stress från vardagen när du bärs av vinden på över 275 meters höjd. Sväva tillbaka mot marken och få ett souvenirflygcertifikat från upplevelsen innan du återvänder till mötesplatsen i ett fyrhjulsdrivet fordon.

Mallorca: Biljett till grottorna i Drach med upphämtning

7. Mallorca: Biljett till grottorna i Drach med upphämtning

På detta natursköna äventyr tar du dig ner under marken för att utforska Drach-grottorna. Koppla av med bekvämligheten av en bussupphämtning i kombination med din inträdesbiljett. I grottorna kan du förundras över de naturliga stenstrukturerna och njuta av en kort konsert med levande musik. Din tur till Drach-grottorna börjar med en upphämtning med buss från närmaste mötesplats på Mallorca. Hur lång tid upphämtningen tar beror på var du befinner dig. Anländer till Porto Cristo och går nedför de 121 trappstegen för att komma in i Drach-grottorna. Fortsätt din rundtur i Drach-grottorna enligt en fastställd resplan. Turen är inte guidad, utan du upptäcker den själv med hjälp av en broschyr som du kan ta med dig med en QR-kod. När du anländer till auditoriet kommer du att kunna njuta av ett kort recital. Konserten varar i 10 minuter. När det sista ackordet har spelats ut över vattnet och kalkstenen kan du ta en kort båttur över sjön för att titta närmare på detaljerna i grottformationerna, eller gå till fots över bron. När du har utforskat rummen med stalaktiter och stalagmiter går du mot utgången. Innan du återvänder till din önskade avhämtningsplats kan du ta en promenad runt hamnen i Porto Cristo. Om du vill kan du titta in i butiken Pearls of Mallorca för att minnas din upplevelse med en pärla eller någon annan souvenir. Slutligen återvänder du med bussen till din ursprungliga mötesplats för att avsluta din rundtur.

Från Cala Ratjada: Utflykt med glasbottnad båt på östkusten

8. Från Cala Ratjada: Utflykt med glasbottnad båt på östkusten

Utforska Mallorcas östkust på en kryssning från Cala Ratjada. Se Mallorcas undervattensvärld genom båtens glasgolv och upptäck öns stränder, vikar och grottor medan du seglar. Välj mellan olika turnélängder, destinationer och tider som passar dina semesterönskningar och behov. Gå på den 2-timmars Sea Odyssey-turen för en resa genom Font de sa Cala och ett bad- och snorklingsstopp vid Canyamel. Fortsätt segla till Cala Millor och byt till Sea Adventure-båten innan du återvänder till Cala Ratjada. För en längre Sea Odyssey-kryssning, välj 2,5-timmarsturen. Segla genom Font de sa Cala, Cala Bona och Cala Millor. Stanna för att simma, snorkla och utforska havsbotten i Canyamel innan du återvänder till Cala Ratjada. Välj den 3-timmars Sea Odyssey-kryssningen för att inkludera Sa Coma. Kryssning till Font de sa Cala och fortsätt till Canyamel, där du kan snorkla och se havsbotten. Därefter seglar du till Sa Coma, Cala Millor, Cala Bona och Font de Sa Cala innan du går tillbaka till Cala Ratjada. Njut av den 5-timmars Sea Adventure-kryssningen. Segla förbi Font de sa Cala, Cala Bona, Cala Millor och Sa Coma. Stanna för en snorkelpaus i Cala Morlanda innan du fortsätter till Porto Cristo. Besök Piratgrottan och se Cala Romantica. I Cala Millor byter du till båten Sea Odyssey och återvänder. Välj ett av de 2 alternativen för pendelbåt för att njuta av lite ledig tid på stranden. Shuttle Boat till Porto Cristo Kryssning till Porto Cristo och se Font de Sa Cala, Canyamel, havsgrottorna, Cala Bona, Cala Millor, Sa Coma och Cala Morlanda. Stanna för att simma längs vägen. När du anländer kan du njuta av 3,5 timmar att koppla av på stranden, shoppa, besöka Drach-grottorna och på torsdagar och söndagar besöka den lokala marknaden. Shuttle Boat till Cala Millor Kryssning till Cala Millor och se Font de Sa Cala, Canyamel, havsgrottorna och Cala Bona-hamnen. I Cala Millor tillbringar du 3 timmar med att njuta av dess strand, restauranger och lokala butiker. På måndagar kan du utforska den lokala marknaden.

Mallorca: Örundtur med båt, tåg och transfer till hotellet

9. Mallorca: Örundtur med båt, tåg och transfer till hotellet

Denna tur är känd som "Island Tour of Mallorca" eftersom det är en resa som låter dig upptäcka städer som Sóller, Sollers hamn, klippor som La Calobra och kustlinjen på nordvästra Mallorca runt Serra de Tramuntana med olika transportmedel som tåg, spårvagn och båt. Resan börjar med ett vintagetåg från Palma till Sóller, en charmig stad med ett vackert torg och en historisk kyrka. Det finns inte tid att besöka denna stad, för när du kommer fram går du ombord på den historiska träspårvagnen som tar dig på en naturskön resa genom apelsinlundar och pittoreska byar till Port de Sóller där båten till La Calobra väntar - Denna del av resan är särskilt hisnande, eftersom du får se de robusta klipporna och det kristallklara vattnet i Medelhavet på nära håll. När du kommer fram till La Calobra har du tid på dig att utforska området, som har en vacker strand och en naturlig stenbåge. Du kan också besöka Torrent de Pareis, en fantastisk ravin som har skurits ut av en bergsström. Slutligen tar du en buss tillbaka till mötesplatsen Sammantaget är turen ett perfekt sätt att uppleva några av Mallorcas vackraste landskap och charmigaste städer. Rutten kan göras omvänt beroende på tidtabellen för tåg och spårvagn och rutten med båten kan ändras till en panoramarutt med buss för att komma till La Calobra, om det är dåliga väderförhållanden för att segla. *I dessa fall utgår ingen ersättning.

Från Porto Cristo: Ostkustens resa med glasbottnad båt

10. Från Porto Cristo: Ostkustens resa med glasbottnad båt

Utforska de fantastiska platserna på Mallorca på en båttur med glasbotten. Avresa från Porto Cristo och upptäck många vackra stränder, vikar och grottor på Mallorcas östra kust. Välj den resa som passar dig bäst baserat på de olika alternativ vi erbjuder: - Nya havets paradis: Från Porto Cristo 1,5 timmars båttur: Det inkluderar 1 timme och 30 minuters båttur från Porto Cristo till Cala de Mallorca. På vägen kommer du att se: Cala Romantica, Calas de Mallorca, Piratgrottan och andra havsgrottor samt jungfruliga stränder. Ni kommer tillbaka till Porto Cristo kl. 11.00. - Nya havets paradis: Från Porto Cristo 2-timmars båttur /Nordlig rutt Avgång kl 11:00. Det inkluderar 2 timmars båttur från Porto Cristo till Cala Bona. Du kommer att se från katamaranen: Sa Coma och Cala Millor. Du har också möjlighet att ta en simtur i Cala Morlanda och se havsbotten. Du kommer tillbaka till Porto Cristo kl. 13.00. - Nytt havsparadis: Från Porto Cristo 2 timmars båttur / Södra rutten Avgång kl. 12.45 eller kl. 15.30. Här ingår en båttur från Porto Cristo till Calas de Mallorca. Du kommer att se från katamaranen: Cala Romantica, Calas de Mallorca, Piratgrottan, andra havsgrottor och vita sandstränder som Cala Varques. Du kommer att njuta av ett badstopp för att snorkla och se havsbotten, med turen som börjar kl 13:00 kommer du att vara tillbaka till Porto Cristo kl 15:30 och med den kl 15:30 kommer du att anlända kl 17:30. - Båtpendel från Porto Cristo till Calas de Mallorca I priset ingår en båttur från Porto Cristo till Calas de Mallorca. Från båten kan du njuta av landskapet i Cala Mandia, Cala Anguila, Piratgrottan, Cala Romantica, Cala Varques, Cala Magraner, Cala Virgili, Cala Bota tills du når Calas de Mallorca kl. 10.00. På återresan ingår ett badstopp i Cala Varques. I Calas de Mallorca har du fri tid att njuta av stranden, restaurangerna och de lokala butikerna. Ni återvänder till Porto Cristo kl. 14.00.

Cala Millor

Cala Millor

Vanliga frågor om Aktiviteter för små grupper i Cala Millor

Vad finns det för andra saker att göra än Aktiviteter för små grupper som är värt att besöka i Cala Millor?

Andra upplevelser du inte bör missa i Cala Millor:

Cala Millor: Fler aktiviteter och sevärdheter

Cala Millor: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Cala Millor

Jordi (jag tror att det var vår pilots förnamn) var verkligen enastående. Vi skulle ursprungligen göra det här flyget på torsdagen och det flyttades till dagen innan. Men vi hade bokat en nautisk aktivitet i Alcudia för 10:00 och han försäkrade oss att timingen skulle vara bra och han gjorde verkligen allt för det. Vi åkte iväg i den första luftballongen. Han var mycket professionell och kan sitt jobb perfekt. Ett vackert, fridfullt och avkopplande äventyr. tack igen för allt

En aktivitet man inte får missa, det är en riktig ögonöppnare.Vi stötte på en grupp och en guide som var riktigt bra.Vår guide pratade franska, spanska och engelska, förklaringarna var verkligen väldigt tydliga och han var väldigt lugnande. Möjlighet att simma tillbaka in i grottan eller hoppa i vattnet. inne i grottan Det tog andan ur dig, en verkligt fantastisk dag med charmiga människor och toppguider som verkligen älskar sina jobb och sitt arv Stephanie och Fabrice

Ballongfärden i solnedgången var bara fantastisk! Jag hade redan gjort en resa i Tyskland, men det går inte att jämföra. Landskapet med havet i bakgrunden och den nedgående solen gör hela evenemanget till en oförglömlig upplevelse. Teamet runt piloten utstrålar stort lugn och professionalism. Du märker direkt att det finns en stor rutin. På yr höjd fanns det mousserande vin och apelsinjuice för barnen. Jag kan ge en absolut rekommendation här med gott samvete!

Utmärkt, promenaden är onödig för mig, eftersom du lätt kan ta dig dit med båt, men grottan är spektakulär. Fler människor än jag förväntade mig eftersom det finns många grupper som erbjuder samma utflykt.

En fantastisk aktivitet att göra absolut Besöket i grottorna är spektakulärt