Våra mest rekommenderade saker att göra i Cala d'Or

Cala d'Or: Guidad tur med jetski

1. Cala d'Or: Guidad tur med jetski

Njut av en spännande tur med jetski i ett av Mallorcas mest spektakulära områden, från Cala D'Or. Välj mellan tre olika alternativ och upptäck antingen Mondragó, Cala Lombards eller njut av en jetski-tur i solnedgången. Vi erbjuder 3 olika alternativ för denna produkt med olika resvägar: Vi erbjuder olika typer av turer: Jetski-tur i naturparken Cala Mondragó: Sätt fart på en tur söder om Cala d'Or längs den mallorcanska kusten och genom en mängd olika grottor och vikar som utgör detta naturparadis, där du bränner adrenalin tills du når den idylliska viken som ligger i naturparken Mondragó. Den utmärker sig för det orörda blå och lugna havet där du kan ta ett dopp medan du njuter av den fantastiska omgivningen. Jetski-tur i solnedgången: Gå ombord i slutet av dagen och åk jetski under en otrolig solnedgång. Du kommer att kunna se hur solen sakta går ner vid horisonten. Vid den tiden på dagen är havet lugnt, vilket gör att du kan njuta av solnedgångens varma ljus samtidigt som du släpper ut adrenalin i högsta hastighet. Jet Ski Tour Cala Llombards, es Pontás: Njut av denna spännande utflykt till en av de bästa vikarna på södra Mallorca, Cala Llombards. Uppskatta otroliga klippor och små vikar gömda i den naturliga skönheten. Efter att ha nått den berömda klippformationen "Es Pontas" kommer du att ta några spektakulära bilder innan du fräschar upp dig i det kristallklara turkosa vattnet i Cala Llombards. Komplettera din semester och njut av Mallorca på ett annorlunda och spännande sätt, rent adrenalin!

Cala d'or Jetski-turer 30 min

2. Cala d'or Jetski-turer 30 min

Inget behov av båtkörkort! Cala D'or : La Marina, en av de viktigaste småbåtshamnarna på ön och en av de vackraste i Medelhavet Ta en jetski på Mallorca för att upptäcka det turkosa vattnet och de fantastiska landskapen! Under denna unika upplevelse kan du ta dig tid att njuta av landskapet och de känslor som vattenskotern ger dig. Du kommer att övervakas av ett team av licensierade proffs som kommer att följa med dig under din aktivitet! Havets oändlighet och de säkerhetsåtgärder som vidtagits gör att du kan känna dig fri! Ride Experiences flotta består uteslutande av vattenskotrar av märket Seadoo.

Lägg till datum

Saker att göra i
Cala d'Or

2 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Utforska i närheten av Cala d'Or

Utforska alla

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Cala d'Or

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Cala d'Or?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Cala d'Or:

Vilka är de bästa friluftsaktiviteterna att göra i Cala d'Or?

Cala d'Or: Fler aktiviteter och sevärdheter

Cala d'Or: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Cala d'Or

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 615 omdömen

Vad du kan se på Mallorca på kort tid! De rit genom de bergen var fantastisk liksom när han träffade Chauffeuse Chris. Zede ontzettend mycket över vad ni alla såg var. De leerfabriek hade för mij inte gehoeven men det var handig om även till de wc att kunna. Met de boot var fantastiskt även här. Hade gärna vad längre i Port de Soller höll och även gärna Soller själv inte sett. Spårvagnen och tåget genom det vackra landskapet gör att allt är riktigt bra. Fantastiskt

stor turné...massor att se. Vi önskar att vi kunde ha mer tid att gå runt i Soller och ta bilder och kanske ta en kopp kaffe där. Du får den här känslan av att du är på flykt hela tiden men allt och allt väldigt bra och trevlig upplevelse. Don Pedro var perfekt och så var vår förare Daniella.

Dag att göra, blandat mellan bergen och havet. Tiden mellan varje stopp är lite kort, det är synd, men du har inget val om du vill göra alla aktiviteter. Reseledare och busschaufför på toppen! jag rekomenderar

Mycket välorganiserat, trevlig guide och bra busschaufför (särskilt i bergen). Och fick ett vackert och mångsidigt intryck av Mallorca.

Mycket trevlig och omfattande utflykt. Mycket varierande. Välorganiserad