Saker att göra i
Cala d'Or

Våra mest rekommenderade saker att göra i Cala d'Or

Mallorca: Biljett till grottorna i Drach med upphämtning

1. Mallorca: Biljett till grottorna i Drach med upphämtning

På detta natursköna äventyr tar du dig ner under marken för att utforska Drach-grottorna. Koppla av med bekvämligheten av en bussupphämtning i kombination med din inträdesbiljett. I grottorna kan du förundras över de naturliga stenstrukturerna och njuta av en kort konsert med levande musik. Din tur till Drach-grottorna börjar med en upphämtning med buss från närmaste mötesplats på Mallorca. Hur lång tid upphämtningen tar beror på var du befinner dig. Anländer till Porto Cristo och går nedför de 121 trappstegen för att komma in i Drach-grottorna. Fortsätt din rundtur i Drach-grottorna enligt en fastställd resplan. Turen är inte guidad, utan du upptäcker den själv med hjälp av en broschyr som du kan ta med dig med en QR-kod. När du anländer till auditoriet kommer du att kunna njuta av ett kort recital. Konserten varar i 10 minuter. När det sista ackordet har spelats ut över vattnet och kalkstenen kan du ta en kort båttur över sjön för att titta närmare på detaljerna i grottformationerna, eller gå till fots över bron. När du har utforskat rummen med stalaktiter och stalagmiter går du mot utgången. Innan du återvänder till din önskade avhämtningsplats kan du ta en promenad runt hamnen i Porto Cristo. Om du vill kan du titta in i butiken Pearls of Mallorca för att minnas din upplevelse med en pärla eller någon annan souvenir. Slutligen återvänder du med bussen till din ursprungliga mötesplats för att avsluta din rundtur.

Mallorca: Örundtur med båt, tåg och transfer till hotellet

2. Mallorca: Örundtur med båt, tåg och transfer till hotellet

Denna tur är känd som "Island Tour of Mallorca" eftersom det är en resa som låter dig upptäcka städer som Sóller, Sollers hamn, klippor som La Calobra och kustlinjen på nordvästra Mallorca runt Serra de Tramuntana med olika transportmedel som tåg, spårvagn och båt. Resan börjar med ett vintagetåg från Palma till Sóller, en charmig stad med ett vackert torg och en historisk kyrka. Det finns inte tid att besöka denna stad, för när du kommer fram går du ombord på den historiska träspårvagnen som tar dig på en naturskön resa genom apelsinlundar och pittoreska byar till Port de Sóller där båten till La Calobra väntar - Denna del av resan är särskilt hisnande, eftersom du får se de robusta klipporna och det kristallklara vattnet i Medelhavet på nära håll. När du kommer fram till La Calobra har du tid på dig att utforska området, som har en vacker strand och en naturlig stenbåge. Du kan också besöka Torrent de Pareis, en fantastisk ravin som har skurits ut av en bergsström. Slutligen tar du en buss tillbaka till mötesplatsen Sammantaget är turen ett perfekt sätt att uppleva några av Mallorcas vackraste landskap och charmigaste städer. Rutten kan göras omvänt beroende på tidtabellen för tåg och spårvagn och rutten med båten kan ändras till en panoramarutt med buss för att komma till La Calobra, om det är dåliga väderförhållanden för att segla. *I dessa fall utgår ingen ersättning.

Mallorca: Caló des Moro Jetski och grottor

3. Mallorca: Caló des Moro Jetski och grottor

Ge dig ut på en vattenskotertur med en guide på Mallorca och ta ditt livs åktur. Känn adrenalinet rusa genom din kropp när du susar längs havet, passerar Caló des Moro, Caló des Borgit, Cala Mondragó och S'Amarador. Njut av snorkling mellan turerna och förundras över de färgglada fiskarna. Möt din guide i hamnen i Cala D'or för att börja ditt äventyr. Ge dig ut på det turkosa vattnet med jetski och tillfredsställ dina adrenalinbegär. Beundra de vita sandstränderna, bergen och små vikar. Rid vid den vackra stranden; Caló des Moro, samt Caló des Borgit och Cala Mondragó. Sugen på ett dopp? Inga bekymmer hoppa i havet och snorkla för att upptäcka den livliga korallen och de iögonfallande fiskarna. Ta med din undervattenskamera om du har en, eftersom du inte vill missa fototillfällen. Ha en fantastisk dag ute på havet, utforska och åka jetski med dina vänner och familj. Njut av ditt livs åktur som du inte kommer att glömma.

Mallorca: Strand- och bergstur med 4X4

4. Mallorca: Strand- och bergstur med 4X4

Upptäck ön och dess kultur med 4x4! Våra 4-personersfordon ger dig möjlighet att köra och njuta av landskapet, medan din guide ser till att du får den verkliga smaken av vår ö. I små grupper korsar vi bergen, stränderna, byarna och offroad-vägarna på Mallorca, som inte finns med på turistkartorna. Du kommer också att ha lite fritid på en härlig strand med kristallklart vatten. Vårt sista stopp blir i ett välbevarat slott, beläget 475 meter över havet. Den perfekta platsen för att få den bästa panoramautsikten över den sydöstra kusten. Under din upplevelse kommer du att passera Cala Mandia- Son Macia - Felanitx - Mirador de San Salvador (30 min fritid) - Cala Murada (30 min badstopp) och Mandia. Missa inte denna unika upplevelse på Mallorca!

Mallorca: Cala Mondragó naturpark Jetski Tour

5. Mallorca: Cala Mondragó naturpark Jetski Tour

För att se Cala Mondragó från ett unikt perspektiv, nämligen från vattnet, kan du ge dig ut på ett spännande äventyr med jetski. Glid snabbt över det lugna turkosa vattnet och förundras över den naturliga skönhet som omger dig när du susar längs kusten. Följ din guide till några av de mest fantastiska platserna. När du åker jetski beundrar du orörda stränder som Caló des Borgit, Sa Barca Trencada och Caló des Llamp. När du är på plats kan du svalka dig genom att hoppa i det klara vattnet och simma eller snorkla medan din monitor tar minnesvärda bilder av dig att ta med hem. Hoppa tillbaka på din jetski och kryssa tillbaka till din utgångspunkt.

Mallorca: Alcudias gamla stadsdel, marknad och Formentor Beach

6. Mallorca: Alcudias gamla stadsdel, marknad och Formentor Beach

Njut av en heldagsutflykt över land och hav för att se det bästa på norra Mallorca. Promenera ner för de gamla gatorna, koppla av på stranden och beundra den vackra kusten av den spanska ön. Börja dagen med att utforska den historiska och charmiga staden Alcudia som är beläget på en liten halvö mellan Pollensa-bukten och Alcudia. Upptäck historia i alla hörn och se fornlämningar av romerska städer, tempelmurar och slott utspridda över hela kommunen. Du får fri tid att upptäcka Alcudias traditionella marknad, en av öns viktigaste och mest unika marknader. Bläddra bland stånd som säljer ett brett utbud av frukt, grönsaker, smycken, lädervaror och hantverk. Promenera runt bland de närliggande ruinerna av den antika romerska staden Pollentia. Ta en båttur längs kusten från Pollensas hamn (om vädret tillåter det). Från ombord på en modern båt kommer du att ha en fantastisk utsikt över Cap de Formentor med dess imponerande klippor och dolda vikar. Vi stannar till vid Formentor Beach, en av Mallorcas vackraste och mest kända stränder. Ta en timmes paus för att njuta av en promenad, bad eller avkoppling på den vita sandstranden.  Slutligen ska du bege dig till den ikoniska utsiktsplatsen Colomer's viewpoint. Förundras över den underbara utsikten och det unika landskapet. 

Cala D'or: Cala D'or Beach Jet Ski Tour

7. Cala D'or: Cala D'or Beach Jet Ski Tour

Njut av en spännande 30-minuters jetski-tur längs Mallorcas kust. Lär dig hur du åker vattenskoter, kryssar genom kristallklart vatten och åker förbi Cala D'ors vackra landskap. Börja din tur med en omfattande lektion med vattenskoter. Ta på dig din säkerhetsutrustning och lyssna när din instruktör förklarar teorin om att åka vattenskoter. När du är redo, hoppa på din vattenskoter och gå ut i det klara vattnet. Åk längs Cala D'or-kusten och njut av kraften i vattenskotern när du hoppar över vågorna. Se den vackra Mallorca-kusten från ett annat perspektiv. När du rider, le mot kameran medan din instruktör tar bilder av dig i aktion.

Från östra Mallorca: Guidad tur med strand- och bergsbuggy

8. Från östra Mallorca: Guidad tur med strand- och bergsbuggy

Kom och gör dig redo att börja ditt äventyr! Buggyn är ett av de roligaste terrängfordonen. Dess stora kraft och mångsidighet gör den till det perfekta sättet att lära känna Mallorca. Den kommer att kombinera resvägar mellan kusten, stranden, landsbygdsvägar, berg, typiska byar och panoramavyer, berg, typiska byar och panoramavyer. Guidade rutter som låter dig njuta och överraska dig. med Mallorcas underverk, med skoj, glädje och säkerhet. Under din upplevelse kommer du att passera Cala Mandia- Son Macia - Felanitx - Mirador de San Salvador (30 minuter fritid) - Cala Murada (30 minuter badstopp) och Mandia. Svårighetsgraden för denna aktivitet är låg. Målet är att få dig att på olika sätt njuta av Buggy, landskap och okonventionella vägar på ett roligt och säkert sätt. Utflykterna är helt guidade, och man ser till att kunden njuter av turen och alltid respekterar trafikreglerna.

Mallorca: Palma City dagsutflykt

9. Mallorca: Palma City dagsutflykt

Denna aktivitet inkluderar en upphämtningstjänst i närheten av din ubication. Varaktigheten av rutten till Palma beror på det område där du bor. När du anländer till Palma har du cirka 2 timmar ledig tid att upptäcka staden på egen hand. Du kan gå och shoppa, besöka den kommunala marknaden eller promenera genom gamla stan. Vid lunchtid kl. 13.15 tar vi bussen igen till Playa de Palma. Du har 2 timmar på dig att besöka stadens akvarium, promenera runt glaskyrkan eller koppla av på stranden.

Mallorca: Hams grottor Inträdesbiljett med transport

10. Mallorca: Hams grottor Inträdesbiljett med transport

Utforska de dolda underverken i Hams' grottor med inträdesbiljetter och transfer tur och retur från din plats på Mallorca. Låt dig fascineras av unika formationer i form av krokar och bevittna en magi utan motstycke när du passerar genom de olika salarna i de upplysta grottorna. Besöket tar ca 1 timme att genomföra. Din resa till Hams grottor börjar med en upphämtning med buss från din adress eller närmaste mötesplats på Mallorca. Hur lång tid det tar att ta sig till grottorna beror på var ditt hotell ligger. Efter ankomsten kan du gå in med de biljetter som ingår och utforska grottorna i din egen takt. Från första stund kommer du att förundras över den charmiga botaniska trädgården i Cueva Redonda. Denna underjordiska grotta, som var stängd i miljontals år, är nu öppen för dig att se. Innan du återvänder till avresestället kan du ta en promenad i Porto Cristos hamn (20 minuter) eller om du föredrar det kan du besöka butiken med utställningen av Majoricas pärlor där du kan köpa en pärla eller souvenir för att minnas din upplevelse. Slutligen väntar en buss för återresan.

Alla aktiviteter

Våra mest rekommenderade saker att göra i Cala d'Or

Mallorca: Biljett till grottorna i Drach med upphämtning

Mallorca: Biljett till grottorna i Drach med upphämtning

På detta natursköna äventyr tar du dig ner under marken för att utforska Drach-grottorna. Koppla av med bekvämligheten av en bussupphämtning i kombination med din inträdesbiljett. I grottorna kan du förundras över de naturliga stenstrukturerna och njuta av en kort konsert med levande musik. Din tur till Drach-grottorna börjar med en upphämtning med buss från närmaste mötesplats på Mallorca. Hur lång tid upphämtningen tar beror på var du befinner dig. Anländer till Porto Cristo och går nedför de 121 trappstegen för att komma in i Drach-grottorna. Fortsätt din rundtur i Drach-grottorna enligt en fastställd resplan. Turen är inte guidad, utan du upptäcker den själv med hjälp av en broschyr som du kan ta med dig med en QR-kod. När du anländer till auditoriet kommer du att kunna njuta av ett kort recital. Konserten varar i 10 minuter. När det sista ackordet har spelats ut över vattnet och kalkstenen kan du ta en kort båttur över sjön för att titta närmare på detaljerna i grottformationerna, eller gå till fots över bron. När du har utforskat rummen med stalaktiter och stalagmiter går du mot utgången. Innan du återvänder till din önskade avhämtningsplats kan du ta en promenad runt hamnen i Porto Cristo. Om du vill kan du titta in i butiken Pearls of Mallorca för att minnas din upplevelse med en pärla eller någon annan souvenir. Slutligen återvänder du med bussen till din ursprungliga mötesplats för att avsluta din rundtur.

Mallorca: Örundtur med båt, tåg och transfer till hotellet

Mallorca: Örundtur med båt, tåg och transfer till hotellet

Denna tur är känd som "Island Tour of Mallorca" eftersom det är en resa som låter dig upptäcka städer som Sóller, Sollers hamn, klippor som La Calobra och kustlinjen på nordvästra Mallorca runt Serra de Tramuntana med olika transportmedel som tåg, spårvagn och båt. Resan börjar med ett vintagetåg från Palma till Sóller, en charmig stad med ett vackert torg och en historisk kyrka. Det finns inte tid att besöka denna stad, för när du kommer fram går du ombord på den historiska träspårvagnen som tar dig på en naturskön resa genom apelsinlundar och pittoreska byar till Port de Sóller där båten till La Calobra väntar - Denna del av resan är särskilt hisnande, eftersom du får se de robusta klipporna och det kristallklara vattnet i Medelhavet på nära håll. När du kommer fram till La Calobra har du tid på dig att utforska området, som har en vacker strand och en naturlig stenbåge. Du kan också besöka Torrent de Pareis, en fantastisk ravin som har skurits ut av en bergsström. Slutligen tar du en buss tillbaka till mötesplatsen Sammantaget är turen ett perfekt sätt att uppleva några av Mallorcas vackraste landskap och charmigaste städer. Rutten kan göras omvänt beroende på tidtabellen för tåg och spårvagn och rutten med båten kan ändras till en panoramarutt med buss för att komma till La Calobra, om det är dåliga väderförhållanden för att segla. *I dessa fall utgår ingen ersättning.

Mallorca: Caló des Moro Jetski och grottor

Mallorca: Caló des Moro Jetski och grottor

Ge dig ut på en vattenskotertur med en guide på Mallorca och ta ditt livs åktur. Känn adrenalinet rusa genom din kropp när du susar längs havet, passerar Caló des Moro, Caló des Borgit, Cala Mondragó och S'Amarador. Njut av snorkling mellan turerna och förundras över de färgglada fiskarna. Möt din guide i hamnen i Cala D'or för att börja ditt äventyr. Ge dig ut på det turkosa vattnet med jetski och tillfredsställ dina adrenalinbegär. Beundra de vita sandstränderna, bergen och små vikar. Rid vid den vackra stranden; Caló des Moro, samt Caló des Borgit och Cala Mondragó. Sugen på ett dopp? Inga bekymmer hoppa i havet och snorkla för att upptäcka den livliga korallen och de iögonfallande fiskarna. Ta med din undervattenskamera om du har en, eftersom du inte vill missa fototillfällen. Ha en fantastisk dag ute på havet, utforska och åka jetski med dina vänner och familj. Njut av ditt livs åktur som du inte kommer att glömma.

Mallorca: Strand- och bergstur med 4X4

Mallorca: Strand- och bergstur med 4X4

Upptäck ön och dess kultur med 4x4! Våra 4-personersfordon ger dig möjlighet att köra och njuta av landskapet, medan din guide ser till att du får den verkliga smaken av vår ö. I små grupper korsar vi bergen, stränderna, byarna och offroad-vägarna på Mallorca, som inte finns med på turistkartorna. Du kommer också att ha lite fritid på en härlig strand med kristallklart vatten. Vårt sista stopp blir i ett välbevarat slott, beläget 475 meter över havet. Den perfekta platsen för att få den bästa panoramautsikten över den sydöstra kusten. Under din upplevelse kommer du att passera Cala Mandia- Son Macia - Felanitx - Mirador de San Salvador (30 min fritid) - Cala Murada (30 min badstopp) och Mandia. Missa inte denna unika upplevelse på Mallorca!

Mallorca: Cala Mondragó naturpark Jetski Tour

Mallorca: Cala Mondragó naturpark Jetski Tour

För att se Cala Mondragó från ett unikt perspektiv, nämligen från vattnet, kan du ge dig ut på ett spännande äventyr med jetski. Glid snabbt över det lugna turkosa vattnet och förundras över den naturliga skönhet som omger dig när du susar längs kusten. Följ din guide till några av de mest fantastiska platserna. När du åker jetski beundrar du orörda stränder som Caló des Borgit, Sa Barca Trencada och Caló des Llamp. När du är på plats kan du svalka dig genom att hoppa i det klara vattnet och simma eller snorkla medan din monitor tar minnesvärda bilder av dig att ta med hem. Hoppa tillbaka på din jetski och kryssa tillbaka till din utgångspunkt.

Mallorca: Alcudias gamla stadsdel, marknad och Formentor Beach

Mallorca: Alcudias gamla stadsdel, marknad och Formentor Beach

Njut av en heldagsutflykt över land och hav för att se det bästa på norra Mallorca. Promenera ner för de gamla gatorna, koppla av på stranden och beundra den vackra kusten av den spanska ön. Börja dagen med att utforska den historiska och charmiga staden Alcudia som är beläget på en liten halvö mellan Pollensa-bukten och Alcudia. Upptäck historia i alla hörn och se fornlämningar av romerska städer, tempelmurar och slott utspridda över hela kommunen. Du får fri tid att upptäcka Alcudias traditionella marknad, en av öns viktigaste och mest unika marknader. Bläddra bland stånd som säljer ett brett utbud av frukt, grönsaker, smycken, lädervaror och hantverk. Promenera runt bland de närliggande ruinerna av den antika romerska staden Pollentia. Ta en båttur längs kusten från Pollensas hamn (om vädret tillåter det). Från ombord på en modern båt kommer du att ha en fantastisk utsikt över Cap de Formentor med dess imponerande klippor och dolda vikar. Vi stannar till vid Formentor Beach, en av Mallorcas vackraste och mest kända stränder. Ta en timmes paus för att njuta av en promenad, bad eller avkoppling på den vita sandstranden.  Slutligen ska du bege dig till den ikoniska utsiktsplatsen Colomer's viewpoint. Förundras över den underbara utsikten och det unika landskapet. 

Cala D'or: Cala D'or Beach Jet Ski Tour

Cala D'or: Cala D'or Beach Jet Ski Tour

Njut av en spännande 30-minuters jetski-tur längs Mallorcas kust. Lär dig hur du åker vattenskoter, kryssar genom kristallklart vatten och åker förbi Cala D'ors vackra landskap. Börja din tur med en omfattande lektion med vattenskoter. Ta på dig din säkerhetsutrustning och lyssna när din instruktör förklarar teorin om att åka vattenskoter. När du är redo, hoppa på din vattenskoter och gå ut i det klara vattnet. Åk längs Cala D'or-kusten och njut av kraften i vattenskotern när du hoppar över vågorna. Se den vackra Mallorca-kusten från ett annat perspektiv. När du rider, le mot kameran medan din instruktör tar bilder av dig i aktion.

Från östra Mallorca: Guidad tur med strand- och bergsbuggy

Från östra Mallorca: Guidad tur med strand- och bergsbuggy

Kom och gör dig redo att börja ditt äventyr! Buggyn är ett av de roligaste terrängfordonen. Dess stora kraft och mångsidighet gör den till det perfekta sättet att lära känna Mallorca. Den kommer att kombinera resvägar mellan kusten, stranden, landsbygdsvägar, berg, typiska byar och panoramavyer, berg, typiska byar och panoramavyer. Guidade rutter som låter dig njuta och överraska dig. med Mallorcas underverk, med skoj, glädje och säkerhet. Under din upplevelse kommer du att passera Cala Mandia- Son Macia - Felanitx - Mirador de San Salvador (30 minuter fritid) - Cala Murada (30 minuter badstopp) och Mandia. Svårighetsgraden för denna aktivitet är låg. Målet är att få dig att på olika sätt njuta av Buggy, landskap och okonventionella vägar på ett roligt och säkert sätt. Utflykterna är helt guidade, och man ser till att kunden njuter av turen och alltid respekterar trafikreglerna.

Mallorca: Palma City dagsutflykt

Mallorca: Palma City dagsutflykt

Denna aktivitet inkluderar en upphämtningstjänst i närheten av din ubication. Varaktigheten av rutten till Palma beror på det område där du bor. När du anländer till Palma har du cirka 2 timmar ledig tid att upptäcka staden på egen hand. Du kan gå och shoppa, besöka den kommunala marknaden eller promenera genom gamla stan. Vid lunchtid kl. 13.15 tar vi bussen igen till Playa de Palma. Du har 2 timmar på dig att besöka stadens akvarium, promenera runt glaskyrkan eller koppla av på stranden.

Mallorca: Hams grottor Inträdesbiljett med transport

Mallorca: Hams grottor Inträdesbiljett med transport

Utforska de dolda underverken i Hams' grottor med inträdesbiljetter och transfer tur och retur från din plats på Mallorca. Låt dig fascineras av unika formationer i form av krokar och bevittna en magi utan motstycke när du passerar genom de olika salarna i de upplysta grottorna. Besöket tar ca 1 timme att genomföra. Din resa till Hams grottor börjar med en upphämtning med buss från din adress eller närmaste mötesplats på Mallorca. Hur lång tid det tar att ta sig till grottorna beror på var ditt hotell ligger. Efter ankomsten kan du gå in med de biljetter som ingår och utforska grottorna i din egen takt. Från första stund kommer du att förundras över den charmiga botaniska trädgården i Cueva Redonda. Denna underjordiska grotta, som var stängd i miljontals år, är nu öppen för dig att se. Innan du återvänder till avresestället kan du ta en promenad i Porto Cristos hamn (20 minuter) eller om du föredrar det kan du besöka butiken med utställningen av Majoricas pärlor där du kan köpa en pärla eller souvenir för att minnas din upplevelse. Slutligen väntar en buss för återresan.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Cala d'Or

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Cala d'Or?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Cala d'Or:

Sevärdheterna i Cala d'Or du inte bör missa

Vilka är de bästa dagsturerna från Cala d'Or?

De bästa dagsturerna från Cala d'Or:

Se alla dagsturer från Cala d'Or på GetYourGuide

De mest populära sevärdheterna i Cala d'Or

Att göra i Cala d'Or

Städer i Spanien

Cala d'Or: Fler aktiviteter och sevärdheter

Cala d'Or: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Cala d'Or

Samlat omdöme

4.3
(615 recensioner)

Vår reseguide Hogo var mycket trevlig. Han hälsade alla passagerare personligen och chattade med dem. Under resan berättade han mycket om ön och platserna vi passerade. Perlen Fabrik borde inte falla mig i smaken, för där kan man bara dricka. Men vi hade 1 timme på fritiden som man kunde använda för att titta närmare på platsen. Själva grottan var hisnande. Det enda som inte var bra var de extrema massorna av människor som knuffades genom grottan. Jag njöt också verkligen av konserten vid sjön och överfarten med båt. Jag kan bara rekommendera utflykten.

Denna turné täcker direkt transport till och från ditt hotell och inträde i grottorna. Allt som allt hade jag en fantastisk tid. Jag tycker att det är bra valuta för pengarna, allt jag behövde var transport och inresa, som jag fick. Vår guide pekade ut coola landmärken på vägen. Vi stannade också till vid en pärlfabrik för att använda toaletten och ta en bit mat.

Det är en värdefull upplevelse. Guiden är mycket vänlig och uppmärksam hela tiden med sina förklaringar på 4 språk! Fantastiskt värde för pengarna!! Värdefulla platser! Den perfekta båtturen och spårvagns- och tågupplevelsen som att gå 100 år tillbaka i tiden. En 10a utan tvekan.

Mycket bra, bra kommunikation med dem. Otroliga landskap. En bra guide och en mycket skicklig förare ;) Tack för allt

Jag kan absolut rekommendera denna ö-tur. Var jättekul.