Cala Comte

31 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Cala Comte: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Ibiza: Snorkling och paddelboarding i havsgrottor

Ibiza: Snorkling och paddelboarding i havsgrottor

Segla längs Ibizas kust på denna kryssning från Sant Antoni de Portmany till Ibizas västkust. Dyk i kristallklart vatten och utforska världen under vågorna med det medföljande snorkelutrustningen. Blötlägg lite sol och smutta på öl, vin, sangria, läskedrycker och vatten från den öppna baren. Det sista alternativet för bokning har ett extra stopp för solnedgång som tittar från båten efter att standardresan slutar, vi kommer tillbaka 30 minuter efter solnedgången Njut av en läcker välkomstcocktail när du tar dig till en autentisk piratgrotta. Simma, snorkla eller paddla med SUP inuti havsgrottorna under rättvist väder och föreställ dig hur det var att använda detta utrymme för att lagra skatt. Gå till den lugna atmosfären i de två stoppen i olika Calas. Ha ledig tid att sola ombord eller snorkla genom skolor med färgglada fiskar i det turkosa vattnet. Smaka på frukt ombord och beundra kustens dynamiska landskap när du tar dig tillbaka till din avgångsplats i Sant Antoni de Portmany.

Från San Antoni: Båttur till Cala Bassa, Cala Comte och Caves

Från San Antoni: Båttur till Cala Bassa, Cala Comte och Caves

Få en tur runt Ibizas mest kristallklara vatten och ta dig till de spektakulära klipporna och grottorna på södra delen av ön. Besök Cala Conta och Cala Bassa, två stränder som inte behöver någon introduktion, bara för att upplevas. Möt din kapten och gå ombord på din båt för att bege dig mot södra Ibiza. Medan du åker, slappna av och njut av det sanna nöjet att segla på Medelhavet. Ankomst till din första destination, stranden Cala Conta, och välj mellan att promenera på stranden, snorkla i det klara vattnet eller paddla på en surfbräda. Åk sedan vidare till Cala Bassa för att göra om allting igen.

Ibiza: Havsgrottor med guidad kajakpaddling och snorkling

Ibiza: Havsgrottor med guidad kajakpaddling och snorkling

Börja ditt äventyr vid Cala Codolar, hoppa på dina kajaker och ge dig ut på en upptäcktsfärd längs den fantastiska Ibizakusten. Paddla fram, håll utkik efter färgglada fiskar som dyker upp under det kristallklara vattnet och njut av den hisnande utsikten. Stanna först vid den mystiska Codolar-grottan och paddla rakt in i grottans ingång och fånga den unika upplevelsen med GoPro-foton som du kan spara för alltid. Fortsätt paddla mot den avskilda Cala Comte-grottan. Byt kajakerna mot den mjuka sanden och ta en välförtjänt 30-minuters paus. Koppla av och njut av det idylliska landskapet medan du njuter av en uppfriskande dryck som ingår i aktiviteten (vatten, läsk, juice eller öl). Ta ett dopp i det kristallklara vattnet när du vill, eller utforska undervattensvärlden med lite rolig snorkling. Njut av lättillgängliga och lättframkomliga rutter längs vägen.

Cala Codolar: Guidad tur med havskajak och snorkling

Cala Codolar: Guidad tur med havskajak och snorkling

Utforska några av Ibizas mest imponerande naturskatter på denna guidade kajaktur från Cala Codolar. Välj att börja dagen med en lugnande morgontur eller avsluta dagen rätt med en solnedgångstur som inkluderar ett glas cava. Börja med en förklaring av hur man hanterar kajaken och några riktlinjer för utflykten. När alla är redo, gå in i det turkosa vattnet i Cala Codolar för att börja på en fantastisk rutt och göra lite övning för att få förtroende. . Besök otroliga klippor, fantastiska grottor och använd den medföljande utrustningen för att snorkla över spektakulära havsbäddar. Under turnén stannar du för att vila, simma, lyssna på nyfikenheter på ön och öva snorkling. Håll din energi uppe längs vägen med den medföljande frukten och nötterna. Välj solnedgångsalternativet och bli imponerad av utsikten över solnedgången på vattnet medan du smuttar på ett glas cava. Fånga ögonblicket med fotografier av turnén som tillhandahålls av din guide.

Ibiza: Ötur med hemliga platser med Land Rover Defender

Ibiza: Ötur med hemliga platser med Land Rover Defender

Njut av den vildaste och vackraste sidan av Ibiza på denna 4 timmars tur. Ta plats i vår Land Rover 4x4 Defender och låt dig transporteras bort för att utforska alla de bästa platserna på ön !!! På denna tur kommer vi att utforska alla de mest hemliga och mystiska platserna i sydvästra Ibiza. Vårt första stopp blir att upptäcka en grotta bort från turistmassorna runt Cala Comte, som är det område på Ibiza med det klaraste vattnet, där du kan njuta av en simtur med snorkelutrustning. Nästa stopp är det mystiska monumentet över tid och rum, eller vad vi kallar Ibizas stonehenge samt konstverket "Cala LLentias dörrar". Vi fortsätter med en rolig terrängkörning i skogen tills vi betraktar den magiska klippan Es Vedra från olika perspektiv, stannar först vid den typiska vykortspunkten och avslutar med en liten stenig vandring på 15 minuter till de vackraste och minst turistiska utsiktspunkterna som omger Es Vedra. Denna mystiska klippa är en av de mest magnetiska punkterna i världen, perfekt för att andas, känna energin och njuta av den absoluta skönheten på platsen, perfekt för fantastiska bilder och videor också!

Ibiza: Båttur i solnedgången med snorkling, kajakpaddling och drinkar

Ibiza: Båttur i solnedgången med snorkling, kajakpaddling och drinkar

Den här ultimata klassiska partybåten med trädäck har kapacitet för upp till 38 personer som vill njuta av 3 timmar till havs vid Ibizas oförstörda västkust. Båten avgår från den livliga hamnen i San Antonio. Från den här sidan av ön kan du upptäcka fantastiska vikar som Cala Gracioneta, Cala Comte, Cala Salada och Cala Bassa, med den berömda Cala Bassa Beach Club. Här finns solsängar med alternativ för sol, skugga eller blekt sol samt utrustning för snorkling och stand-up paddling. Båten är fullt utrustad för att njuta av tiden i en fantastisk naturmiljö med en iskall drink i handen. Den är också redo om du vill skruva upp action för fullskalig Ibiza-fest!

Ibiza: Båtutflykt med West Coat med drinkar

Ibiza: Båtutflykt med West Coat med drinkar

Den ultimata klassiska partybåten med trädäck har kapacitet för upp till 38 personer som vill njuta av 3 timmar till havs utanför Ibizas oförstörda västkust. Båten avgår från den livliga hamnen i San Antonio. Från den här sidan av ön kan du upptäcka fantastiska vikar som Cala Gracioneta, Cala Comte, Cala Salada och Cala Bassa, med den berömda Cala Bassa Beach Club. Här finns solsängar med alternativ för sol, skugga eller blekt sol samt utrustning för snorkling och stand-up paddling. Båten är fullt utrustad för att njuta av tiden i en fantastisk naturmiljö med en iskall drink i handen. Den är också redo om du vill skruva upp action för fullskalig Ibiza-fest!

Ibiza: Kryssning endast för vuxna med dryck, mat, snorkling och DJ

Ibiza: Kryssning endast för vuxna med dryck, mat, snorkling och DJ

Ge dig ut på ett kryssningsäventyr när du reser in i paradiset Ibiza. Börja vid den charmiga San Antonio-hamnen, som fungerar som porten till Ibizas västkust. Upplev Cala Bassas lockelse, där du kan gå i land för att utforska stranden i 30 minuter. Därefter tar du dig till Cala Conta, en fristad vid kusten som är känd för sina pittoreska vyer, kristallklara vatten och avslappnade atmosfär. Kasta ankar och njut av snorkling, paddleboarding och simning med den utrustning som tillhandahålls, vilket förvandlar området till en vattenlekplats. Under hela utflykten kan du njuta av sex drinkar, med ett urval av öl, vin och läskedrycker tillsammans med en lunchlåda. Använd snorkelutrustning, SUP-brädor och gummibåtar och njut av live DJ-underhållning.

Ibiza: Snabb båtutflykt till Atlantis & Es Vedra +Snorkel

Ibiza: Snabb båtutflykt till Atlantis & Es Vedra +Snorkel

Känn adrenalinet av att färdas på en motorbåt och upptäck den mytiska ön Es Vedrá, stenbrottet Sa Pedrera (Atlantis) och de bästa vikarna och grottorna på Ibizas kust ur ett unikt perspektiv på denna guidade utflykt från bukten San Antonio. Avresa från San Antonio-bukten och passera genom de mest populära vikarna och stränderna på Ibizas västkust. Efter ca 1 timme anländer du till Es Vedrá och Atlantis. Gör ett stopp för bad och snorkling. På vägen tillbaka stannar du vid den berömda Comte Cove för en andra simtur och njuter av det kristallklara vattnet.

Ibiza: Upptäck de bästa vikarna i en båt som du själv kör

Ibiza: Upptäck de bästa vikarna i en båt som du själv kör

Båtuthyrning utan licens Den bästa utsikten över Ibizas kust har man från havet. Om du aldrig har haft möjlighet att segla själv kan du hyra en båt utan körkort och njuta en halv eller en hel dag i Ibizas kristallklara vatten. Din upplevelse kommer att äga rum ombord på en motorkatamaran med kapacitet för högst 6 personer. Det är en båt som är speciellt utformad för oerfarna förare, mycket stabil och säker, med stora solarier. Dessutom är katamaranen utrustad med 15 hk motorer, som startar enkelt med ett elektroniskt system, och styrs med en ratt. Den har också hopfällbara markiser, flytvästar och kylskåp med is. Skatter, försäkring och ett GPS-system ingår också. Rutter Du har möjlighet att hyra denna båt utan körkort på Ibiza och göra en av följande tre rutter på egen hand. Alla avgår från hamnen i Sant Antoni de Portmany: Norra rutten: denna möjlighet ger dig möjlighet att lära känna Cala Salada och andra pittoreska hörn av den norra kusten av San Antoni. Södra rutten: du kan styra din båt till en av de vackraste platserna i detta område av Ibiza, den paradisiska stranden Cala Bassa. Rutt till de vilda öarna: en förlängning av den tidigare rutten, du kommer att segla till Isla del Bosque och Isla Conejera. På dess kuster hittar du en stor variation av fauna och flora. Alla rutter har samma pris, som bara varierar beroende på hur länge du hyr båten. Scheman Halvdag (morgon): från kl. 10.30 till kl. 15.00 Halvdag (eftermiddag): från kl. 15.00 till kl. 19.30 Heldag: från kl. 11.00 till kl. 20.00 Dessa tidtabeller gäller för alla linjer.

De mest populära sevärdheterna i Sant Josep de sa Talaia

Att göra i Cala Comte

Städer i Spanien

Cala Comte: Fler aktiviteter och sevärdheter

Cala Comte: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Cala Comte

Samlat omdöme

4.7
(82 recensioner)