Lägg till datum

Saker att göra i
Cala Bona

Våra mest rekommenderade saker att göra i Cala Bona

Från Cala Millor: Båtresa med glasbottenbåt till östkusten

1. Från Cala Millor: Båtresa med glasbottenbåt till östkusten

Utforska Mallorcas fantastiska marina landskap på en tur med glasbottenbåt som avgår från Cala Millor. Upptäck de vackra stränderna, vikarna och grottorna på Mallorcas östra kustlinje med ett urval av 7 olika turer att välja mellan. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 1,5-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Porto Cristo. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma och Porto Cristo. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 2-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Cala Ratjada. På vägen kan du njuta av utsikten över Cala Bona, Font de Sa Cala och Canyamel. Om du väljer avgången kl. 09.40 kommer det inte att finnas något badstopp. Turen med avgång kl. 14.00 inkluderar dock ett bad- och snorklingsstopp. Sea Adventure - Från Cala Millor: 2 timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Piratgrottan. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma, Porto Cristo och Cala Romantica samt Piratgrottan, Cala Varques och dess fantastiska naturliga bro. Båten kommer att stanna i Cala Morlanda för bad och snorkling. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 2.5-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Cala Ratjada. På vägen kommer du att se de vackra stränderna Font de Sa Cala och Canyamel där båten stannar för att snorkla och upptäcka havsbotten. Du kommer också att se hamnen i Cala Bona och Cala Ratjada. Sea Adventure - Från Cala Millor: 3 timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Cala Romantica. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma, Porto Cristo och Cala Romantica samt Piratgrottan, Cala Varques och dess fantastiska naturliga bro. Båten stannar i Cala Morlanda för att snorkla och titta på havsbotten. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 4-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Porto Cristo och hela vägen upp till Cala Ratjada. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma och Porto Cristo, hamnen i Cala Bona, Font de Sa Cala Beach och Canyamel där båten stannar för bad och snorkling. Sea Paradize - Från Cala Millor: 4 timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Calas de Mallorca. På vägen ser du de vackra stränderna Sa Coma, Cala Morlanda, Porto Cristo, Cala Varques och Cala Romantica. Denna båttur inkluderar också 2 badstopp, ett i Cala Morlanda och det andra i Cala Varques. I Porto Cristo byter du båt.

Cala Millor: Jetski-tur till Sea Lion Cave eller Artàs grottor

2. Cala Millor: Jetski-tur till Sea Lion Cave eller Artàs grottor

Känn adrenalinet när du åker jetski genom Mallorcas fantastiska skönhet och dess hemliga hörn. Upptäck vilken del av kusten som helst genom att välja ett av alternativen. Vi erbjuder följande utbud av utflykter fulla av skoj och adrenalin: JetSki-tur till Sea Lion Cave: Njut av denna underbara och kompletta tur i sjölejonens grotta, där du besöker stranden Canyamel med sitt kristallklara vatten och flera grottor som bara är tillgängliga från havet. Hitta en bra plats för ett uppfriskande bad (om havsförhållandena tillåter det) och återvänd till Cala Millor. JetSki-tur till Artàs grottor: Njut av en spännande tur med jetski när du åker längs kusten för att besöka stranden, diverse grottor och utsiktsplatsen Costa de los Pinos. Åk mot Canyamel och passera genom platser där stora båtar inte kan ta sig fram tills du når den vackra Cap Vermell och den imponerande ingången till Artas grottor. Leta efter en bra plats för ett uppfriskande bad (om havsförhållandena tillåter det) och återvänd till Cala Millor. JetSki Sunset Tour: Njut av den vackra solnedgången i Cala Millor under denna exklusiva nattur. När du kör din vattenskoter i slutet av dagen kan du njuta av ett lugnt hav och en himmel som spricker av färg när solen går ner över horisonten. Åk från Cala Bona och följ kusten för att beundra några av de vackraste hörnen av kusten på ett unikt sätt vid en magisk tidpunkt. JetSki Circuit: Njut av en otrolig upplevelse när du kör den nya Seadoo 130GTX fritt på vår stora, avgränsade bana. Den perfekta aktiviteten för alla, även om vi rekommenderar att dela den med de små. Komplettera din semester och njut av Mallorca på ett annorlunda och spännande sätt, rent adrenalin!

Från Cala Ratjada: Utflykt med glasbottnad båt på östkusten

3. Från Cala Ratjada: Utflykt med glasbottnad båt på östkusten

Utforska Mallorcas östkust på en kryssning från Cala Ratjada. Se Mallorcas undervattensvärld genom båtens glasgolv och upptäck öns stränder, vikar och grottor medan du seglar. Välj mellan olika turnélängder, destinationer och tider som passar dina semesterönskningar och behov. Gå på den 2-timmars Sea Odyssey-turen för en resa genom Font de sa Cala och ett bad- och snorklingsstopp vid Canyamel. Fortsätt segla till Cala Millor och byt till Sea Adventure-båten innan du återvänder till Cala Ratjada. För en längre Sea Odyssey-kryssning, välj 2,5-timmarsturen. Segla genom Font de sa Cala, Cala Bona och Cala Millor. Stanna för att simma, snorkla och utforska havsbotten i Canyamel innan du återvänder till Cala Ratjada. Välj den 3-timmars Sea Odyssey-kryssningen för att inkludera Sa Coma. Kryssning till Font de sa Cala och fortsätt till Canyamel, där du kan snorkla och se havsbotten. Därefter seglar du till Sa Coma, Cala Millor, Cala Bona och Font de Sa Cala innan du går tillbaka till Cala Ratjada. Njut av den 5-timmars Sea Adventure-kryssningen. Segla förbi Font de sa Cala, Cala Bona, Cala Millor och Sa Coma. Stanna för en snorkelpaus i Cala Morlanda innan du fortsätter till Porto Cristo. Besök Piratgrottan och se Cala Romantica. I Cala Millor byter du till båten Sea Odyssey och återvänder. Välj ett av de 2 alternativen för pendelbåt för att njuta av lite ledig tid på stranden. Shuttle Boat till Porto Cristo Kryssning till Porto Cristo och se Font de Sa Cala, Canyamel, havsgrottorna, Cala Bona, Cala Millor, Sa Coma och Cala Morlanda. Stanna för att simma längs vägen. När du anländer kan du njuta av 3,5 timmar att koppla av på stranden, shoppa, besöka Drach-grottorna och på torsdagar och söndagar besöka den lokala marknaden. Shuttle Boat till Cala Millor Kryssning till Cala Millor och se Font de Sa Cala, Canyamel, havsgrottorna och Cala Bona-hamnen. I Cala Millor tillbringar du 3 timmar med att njuta av dess strand, restauranger och lokala butiker. På måndagar kan du utforska den lokala marknaden.

Från Porto Cristo: Ostkustens resa med glasbottnad båt

4. Från Porto Cristo: Ostkustens resa med glasbottnad båt

Utforska de fantastiska platserna på Mallorca på en båttur med glasbotten. Avresa från Porto Cristo och upptäck många vackra stränder, vikar och grottor på Mallorcas östra kust. Välj den resa som passar dig bäst baserat på de olika alternativ vi erbjuder: - Nya havets paradis: Från Porto Cristo 1,5 timmars båttur: Det inkluderar 1 timme och 30 minuters båttur från Porto Cristo till Cala de Mallorca. På vägen kommer du att se: Cala Romantica, Calas de Mallorca, Piratgrottan och andra havsgrottor samt jungfruliga stränder. Ni kommer tillbaka till Porto Cristo kl. 11.00. - Nya havets paradis: Från Porto Cristo 2-timmars båttur /Nordlig rutt Avgång kl 11:00. Det inkluderar 2 timmars båttur från Porto Cristo till Cala Bona. Du kommer att se från katamaranen: Sa Coma och Cala Millor. Du har också möjlighet att ta en simtur i Cala Morlanda och se havsbotten. Du kommer tillbaka till Porto Cristo kl. 13.00. - Nytt havsparadis: Från Porto Cristo 2 timmars båttur / Södra rutten Avgång kl. 12.45 eller kl. 15.30. Här ingår en båttur från Porto Cristo till Calas de Mallorca. Du kommer att se från katamaranen: Cala Romantica, Calas de Mallorca, Piratgrottan, andra havsgrottor och vita sandstränder som Cala Varques. Du kommer att njuta av ett badstopp för att snorkla och se havsbotten, med turen som börjar kl 13:00 kommer du att vara tillbaka till Porto Cristo kl 15:30 och med den kl 15:30 kommer du att anlända kl 17:30. - Båtpendel från Porto Cristo till Calas de Mallorca I priset ingår en båttur från Porto Cristo till Calas de Mallorca. Från båten kan du njuta av landskapet i Cala Mandia, Cala Anguila, Piratgrottan, Cala Romantica, Cala Varques, Cala Magraner, Cala Virgili, Cala Bota tills du når Calas de Mallorca kl. 10.00. På återresan ingår ett badstopp i Cala Varques. I Calas de Mallorca har du fri tid att njuta av stranden, restaurangerna och de lokala butikerna. Ni återvänder till Porto Cristo kl. 14.00.

Mallorca: Strand- och bergstur med 4X4

5. Mallorca: Strand- och bergstur med 4X4

Upptäck ön och dess kultur med 4x4! Våra 4-personersfordon ger dig möjlighet att köra och njuta av landskapet, medan din guide ser till att du får den verkliga smaken av vår ö. I små grupper korsar vi bergen, stränderna, byarna och offroad-vägarna på Mallorca, som inte finns med på turistkartorna. Du kommer också att ha lite fritid på en härlig strand med kristallklart vatten. Vårt sista stopp blir i ett välbevarat slott, beläget 475 meter över havet. Den perfekta platsen för att få den bästa panoramautsikten över den sydöstra kusten. Under din upplevelse kommer du att passera Cala Mandia- Son Macia - Felanitx - Mirador de San Salvador (30 min fritid) - Cala Murada (30 min badstopp) och Mandia. Missa inte denna unika upplevelse på Mallorca!

Cala Millor/Sa Coma: Halvdagstur med buggy på Mallorca

6. Cala Millor/Sa Coma: Halvdagstur med buggy på Mallorca

Välj mellan 2 olika turer. Upptäck Mallorca på en halvdagstur med 2-personers buggy. Mellan de spännande turerna kan du ta avkopplande pauser, bada, ta minnesvärda bilder, äta en bit mat eller bara beundra utsikten. Om någon i din grupp bara vill åka och inte köra kan du välja att lägga till medåkare när du bokar. Starta din tur i Cala Millor. Kör till brandtornet i Porto Cristo och beundra den vackra utsikten över klipporna. Fortsätt mot Felanitx till den högsta punkten på Mallorcas östkust, Sant Salvador på 506 meter över havet. Vi tar den vackraste vägen till Bonany-klostret med en hisnande utsikt över östkusten. Den slingrande färden är ett nöje för både förare och passagerare. Njut av den spektakulära utsikten över hela Mallorca. Därefter kör vi till nästa höjdpunkt, Porto Cristos klippor med den vackraste grottan på Mallorca. Vi stannar till vid en vacker vik där vi har tid att simma i Mallorcas vackra hav. Vi njuter av de fantastiska kustvyerna innan vi tar den angränsande vägen tillbaka till Cala Millor. Allt detta ingår i 2 olika turer.

Från Cala Rajada: Motorbåtsresa till Cala Millor och Cala Bona

7. Från Cala Rajada: Motorbåtsresa till Cala Millor och Cala Bona

Utforska underverken på Mallorcas östkust på denna speedbåtskryssning som besöker pittoreska platser som Canyamel, Font de Sa Cala och Costa de los Pinos. Stanna till för att utforska stranden och shoppingområdet i Cala Millor eller den traditionella hamnen i Cala Bona. Njut av strömlinjeformad ombordstigning. Avresa från hamnen i Cala Ratjada, sedan bosätta dig ombord innan du tar fart på ditt äventyr runt kusten. Kryssning längs kusten i 35 till 40 minuter tills du når Cala Millor-piren. Du kan ha lite ledig tid i Cala Millor (returtider är kl. 12:45 eller 16:00 från Cala Millor till Cala Ratjada hamn). Släpp ankaret och få tid att besöka stranden och ta ett dopp i det kristallklara vattnet. Cala Millor har en strandpromenad framför havet där du kan ta en kaffe och njuta av oslagbar utsikt över bukten. Efter mycket kul i solen och frisk havsluft, återvänd längs kusten och gör en kort ingång i en naturlig grotta innan du återvänder till Cala Ratjada tidigt på eftermiddagen.

Cala Bona: Parasailing-upplevelse

8. Cala Bona: Parasailing-upplevelse

Njut av den här spännande parasailingupplevelsen som du måste prova minst en gång i ditt liv. Målet är att ge dig en säker och rolig flygupplevelse. Upplev en unik känsla av att flyga upp till 100 meter högt när motorbåten tar fart. Beundra den ojämförliga och hisnande utsikten över den mallorcanska kusten. Den erfarna, vänliga och professionella personalen kommer att göra denna upplevelse till en av de mest spännande under din vistelse på Mallorca. Du har möjlighet att flyga tillsammans med upp till 2 andra personer (max 250 kg) och njuta av ojämförliga vyer i sällskap med din familj och dina vänner. Flygningen tar cirka 10 minuter plus båtturen, som är upp till en timme lång.

Mallorca: 4-timmars katamarankryssning på östkusten

9. Mallorca: 4-timmars katamarankryssning på östkusten

Avresa från din valda plats på Mallorcas östkust. Segla längs kusten och upptäck den vackra undervattensvärlden på en katamaran med glasbotten. Se stränderna, grottorna och vikar på östkusten under kryssningen. Segla i området mellan Calas de Mallorca och Cala Millor, förbi vackra platser som Piratgrottan, Cala Mendía, Cala Romántica, Cala Falcós grotta, Cala Varques, Punta de n'Amer, bland andra stränder. Vid Cala Morlanda, stanna för ett kort dopp i det klara vattnet.

Från Calas de Mallorca: Naturskön tur med glasbottenbåt

10. Från Calas de Mallorca: Naturskön tur med glasbottenbåt

Utforska de fantastiska platserna på Mallorca på en båttur med glasbotten. Avresa från Calas de Mallorca och upptäck många vackra stränder, vikar och grottor på Mallorcas östkust. Välj den resa som passar dig bäst baserat på de olika alternativ vi erbjuder: Avresa kl. 10.00 - 4 timmars båttur Här ingår 4 timmars båttur från Calas de Mallorca till Cala Millor. På vägen ser du från katamaranen Piratgrottan, andra havsgrottor och vita sandstränder som Cala Varques och Cala Mandia och de vackra stränderna Cala Romantica, Porto Cristo, Sa Coma, Cala Bona och Cala Millor. På vägen tillbaka stannar båten i Cala Morlanda för att göra ett badstopp för att snorkla och koppla av. Ankomsttiden till Calas de Mallorca är planerad till kl. 14.00. Avgång kl. 14.00 - 2 timmar 30 min båttur I priset ingår en 2 timmar och 30 minuter lång båttur från Calas de Mallorca till Porto Cristo. På vägen ser du från katamaranen Piratgrottan, andra havsgrottor och vita sandstränder som Cala Varques, Cala Mandia, den naturliga stranden och Cala Romatica. I Cala Magraner kommer båten att göra ett badstopp för att snorkla och koppla av. Ankomsttiden till Calas de Mallorca är planerad till kl. 16.30. - Båtbuss från Calas de Mallorca till Cala Millor - avgång kl. 10.00 - återkomst kl. 13.45 Båttur från Calas de Mallorca till Cala Millor. Från båten kan du njuta av landskapet i Cala Romantica, Porto Cristo, S'illot, Cala Morlanda och Sa Coma. På återresan kl. 13.45 ingår ett badstopp och ett besök i havsgrottorna, och kl. 15.30 måste du byta båt i Porto Cristo. I Cala Millor har du mellan 2 timmar på dig att njuta av stranden, restaurangerna och de lokala butikerna. Varje måndag kan du njuta av den lokala marknaden i Cala Millor. - Båtbuss från Calas de Mallorca till Porto Cristo - Avgång 10:00 - Återkomst 13:00. Båttur från Calas de Mallorca till Porto Cristo. Från båten kan du njuta av landskapet vid stränderna Cala Romantica, Cala Varques, Cala Mandia och Cala Anguila. I Porto Cristo har du 2 timmar på dig att njuta av stranden, restaurangerna och de lokala butikerna. Varje söndag och torsdag kan du njuta av den lokala marknaden i Porto Cristo. Återresan sker kl. 13.00 från Porto Cristo och ankomsten till Calas de Mallorca sker kl. 14.00.

Alla aktiviteter

26 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Cala Bona

Cala Bona: Fler aktiviteter och sevärdheter

Cala Bona: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Cala Bona

Samlat omdöme

4.1
(567 recensioner)

Jag rekommenderar det, en utmärkt resa (det är värt att välja 4-timmarsversionen med båtbyte). Det finns en bar på fartygen, du kan köpa kylda drycker. Vädret var vackert, så en paus för simning fann man också. Själv gick jag under en simpaus ner för att se glasbotten - då borde du göra det, för när båten står kan du se undervattensvärlden, full av fisk! :) En lång kryssning är ett bra tillfälle att beundra havet och på andra sidan Mallorcas kust, hamnar, stränder, azurblått vatten och gå in i grottorna med fladdermössen! :) Dessutom är priset för resan till och med överkomligt. Det är värt det :)

Vi deltog i en tre timmar lång kusttur. Vi var mycket nöjda. Du kan köpa dryck och glass ombord och det finns plats för alla. Fartyget fungerade också som färja och lade till vid olika platser och lät andra människor gå ombord eller landstigning. Du kan inte förvänta dig personligt stöd eller detaljerat resestöd för 30 EUR. Då måste du boka en personlig båttur med en liten turgrupp till ett högre pris. Pris/prestanda förhållande topp!

Vi hade riktigt bra väder, att se vikarna från havet var verkligen unikt. När båten stannade för badtid slet de flesta av passagerarna av sig kläderna och gick ut i öppet hav för att svalka sig, iförda baddräkter såklart. Det fanns bilder till höger och vänster det var fantastiskt. Tack till teamet

Tyvärr var kylningen defekt, det blev ingen glass och ingen pizza... Men det kan hända ;o)

Fantastisk tur längs kusten med ett kort badstopp, gärna igen!