Saker att göra i
Cala Anguila

Cala Anguila: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Mallorca: Katamaran med glasbotten längs östkusten

1. Mallorca: Katamaran med glasbotten längs östkusten

Vår tur med katamaran med glasbotten avgår från valfri plats och tar dig längs Mallorcas östkust där du kan upptäcka stränder, grottor och det fascinerande marina livet under vattnet. Det finns olika rutter tillgängliga (och varaktighet) beroende på avgångsplats och schema: Från Porto Cristo - 9:30: 3,5 timmars utflykt med navigering till Cala Bona, för att sedan återvända till Porto Cristo och besöka några jungfrugrottor och den berömda Cala Varques, där ett stopp kommer att göras. Bad när väderförhållandena tillåter. - 13:00: 2,5 timmars utflykt till Cala Bona och retur. Ankomst kl. 15.30. Inkluderar ett badstopp på återresan i Cala Morlanda, om väderförhållandena tillåter. - 13:15 & 15:30: 2 timmars utflykt till Calas de Mallorca och retur. Ankomst kl. 15.30. Inkluderar ett badstopp vid Cala Varques/Magraner/Virgili på återresan, om väderförhållandena tillåter. Besök i flera grottor där båten gör en liten entré. FRÅN CALA MILLOR - 10:30: 3 timmar tur och retur via sa Coma, Porto Cristo, Cala Romantica, Piratgrottan och till Cala Varques. Inkluderar ett badstopp i Cala Varques-området, om väderförhållandena tillåter. Besök i flera grottor där båten gör en liten entré. - 13:45: 2,5 timmar tur och retur. Navigation från Cala Millor, passerar genom Cala Bona, Sa Coma och Porto Cristo, besöker naturområdet Punta de n'Amer. Inkluderar ett simstopp i Cala Morlanda om väderförhållandena tillåter. Besök i en grotta där fartyget gör en liten ingång. FRÅN CALAS DE MALLORCA - 14:00: Tur och retur till Porto Cristo och tillbaka, besök på de vackraste stränderna i Mallorcas Levante som Cala Varques, Cala Virgili, Cala Magraner, Cala Romantica... Det ingår två stopp för att simma i dessa vikar, en på väg till och en på väg tillbaka till Calas de Mallorca. Flera grottor besöks också där fartyget gör en liten entré, bland annat Piratgrottan. Från CALA BONA - 10:15: Passerar genom sa Coma, Porto Cristo, Cala Romantica, Piratgrottan och till Cala Varques. Inkluderar ett badstopp i Cala Varques-området, om väderförhållandena tillåter. Besök i flera grottor där båten gör en liten entré. - 14:00: 2h15 tur och retur. Navigation från Cala Bona, passerar genom Cala Millor, Sa Coma och Porto Cristo, besöker naturområdet Punta de n'Amer. Det ingår ett badstopp i Cala Morlanda om väderförhållandena tillåter. Besök i en grotta där fartyget gör en liten entré. Från SA COMA - 10:00: 3,5 timmar tur och retur. Passerar genom Cala Bona/Millor, Porto Cristo, Cala Romantica, Piratgrottan och till Cala Varques. Inkluderar ett badstopp i Cala Varques-området, om väderförhållandena tillåter. Besök i flera grottor där båten gör en liten entré.

Från Porto Cristo: Ostkustens resa med glasbottnad båt

2. Från Porto Cristo: Ostkustens resa med glasbottnad båt

Utforska de fantastiska platserna på Mallorca på en båttur med glasbotten. Avresa från Porto Cristo och upptäck många vackra stränder, vikar och grottor på Mallorcas östra kust. Välj den resa som passar dig bäst baserat på de olika alternativ vi erbjuder: - Nya havets paradis: Från Porto Cristo 1,5 timmars båttur: Det inkluderar 1 timme och 30 minuters båttur från Porto Cristo till Cala de Mallorca. På vägen kommer du att se: Cala Romantica, Calas de Mallorca, Piratgrottan och andra havsgrottor samt jungfruliga stränder. Ni kommer tillbaka till Porto Cristo kl. 11.00. - Nya havets paradis: Från Porto Cristo 2-timmars båttur /Nordlig rutt Avgång kl 11:00. Det inkluderar 2 timmars båttur från Porto Cristo till Cala Bona. Du kommer att se från katamaranen: Sa Coma och Cala Millor. Du har också möjlighet att ta en simtur i Cala Morlanda och se havsbotten. Du kommer tillbaka till Porto Cristo kl. 13.00. - Nytt havsparadis: Från Porto Cristo 2 timmars båttur / Södra rutten Avgång kl. 12.45 eller kl. 15.30. Här ingår en båttur från Porto Cristo till Calas de Mallorca. Du kommer att se från katamaranen: Cala Romantica, Calas de Mallorca, Piratgrottan, andra havsgrottor och vita sandstränder som Cala Varques. Du kommer att njuta av ett badstopp för att snorkla och se havsbotten, med turen som börjar kl 13:00 kommer du att vara tillbaka till Porto Cristo kl 15:30 och med den kl 15:30 kommer du att anlända kl 17:30. - Båtpendel från Porto Cristo till Calas de Mallorca I priset ingår en båttur från Porto Cristo till Calas de Mallorca. Från båten kan du njuta av landskapet i Cala Mandia, Cala Anguila, Piratgrottan, Cala Romantica, Cala Varques, Cala Magraner, Cala Virgili, Cala Bota tills du når Calas de Mallorca kl. 10.00. På återresan ingår ett badstopp i Cala Varques. I Calas de Mallorca har du fri tid att njuta av stranden, restaurangerna och de lokala butikerna. Ni återvänder till Porto Cristo kl. 14.00.

Från Calas de Mallorca: Naturskön tur med glasbottenbåt

3. Från Calas de Mallorca: Naturskön tur med glasbottenbåt

Utforska de fantastiska platserna på Mallorca på en båttur med glasbotten. Avresa från Calas de Mallorca och upptäck många vackra stränder, vikar och grottor på Mallorcas östkust. Välj den resa som passar dig bäst baserat på de olika alternativ vi erbjuder: Avresa kl. 10.00 - 4 timmars båttur Här ingår 4 timmars båttur från Calas de Mallorca till Cala Millor. På vägen ser du från katamaranen Piratgrottan, andra havsgrottor och vita sandstränder som Cala Varques och Cala Mandia och de vackra stränderna Cala Romantica, Porto Cristo, Sa Coma, Cala Bona och Cala Millor. På vägen tillbaka stannar båten i Cala Morlanda för att göra ett badstopp för att snorkla och koppla av. Ankomsttiden till Calas de Mallorca är planerad till kl. 14.00. Avgång kl. 14.00 - 2 timmar 30 min båttur I priset ingår en 2 timmar och 30 minuter lång båttur från Calas de Mallorca till Porto Cristo. På vägen ser du från katamaranen Piratgrottan, andra havsgrottor och vita sandstränder som Cala Varques, Cala Mandia, den naturliga stranden och Cala Romatica. I Cala Magraner kommer båten att göra ett badstopp för att snorkla och koppla av. Ankomsttiden till Calas de Mallorca är planerad till kl. 16.30. - Båtbuss från Calas de Mallorca till Cala Millor - avgång kl. 10.00 - återkomst kl. 13.45 Båttur från Calas de Mallorca till Cala Millor. Från båten kan du njuta av landskapet i Cala Romantica, Porto Cristo, S'illot, Cala Morlanda och Sa Coma. På återresan kl. 13.45 ingår ett badstopp och ett besök i havsgrottorna, och kl. 15.30 måste du byta båt i Porto Cristo. I Cala Millor har du mellan 2 timmar på dig att njuta av stranden, restaurangerna och de lokala butikerna. Varje måndag kan du njuta av den lokala marknaden i Cala Millor. - Båtbuss från Calas de Mallorca till Porto Cristo - Avgång 10:00 - Återkomst 13:00. Båttur från Calas de Mallorca till Porto Cristo. Från båten kan du njuta av landskapet vid stränderna Cala Romantica, Cala Varques, Cala Mandia och Cala Anguila. I Porto Cristo har du 2 timmar på dig att njuta av stranden, restaurangerna och de lokala butikerna. Varje söndag och torsdag kan du njuta av den lokala marknaden i Porto Cristo. Återresan sker kl. 13.00 från Porto Cristo och ankomsten till Calas de Mallorca sker kl. 14.00.

3 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Cala Anguila: Fler aktiviteter och sevärdheter

Cala Anguila: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Cala Anguila

Samlat omdöme

3.8
(204 recensioner)

Vi startade från Cales de Mallorca till Porto Cristo och tillbaka. En kust värd att se med fantastiska vikar. På vägen dit stannade vi en gång för att bada från båten, antingen från stegen eller rutschkanan i havet. Höjdpunkten på vägen tillbaka var att locka fisk med mat under andra simningen. Toaletter och en bar med drinkar och snacks finns också ombord. Förresten...om du tror att du knappt kan känna någon svullnad på en katamaran så har du tänkt fel ;)

Bra tillfälle att se olika delar av Mallorcas kuster, med möjlighet att simma i 20 minuters intervaller, hoppa på och av om du vill utforska andra områden. Det fanns också en prisvärd snackbar där med chips, glass och drinkar. Värt pengarna om du vill ha en enkel, rolig dag ute på havet.

Vacker hop-on hop-off båttur nära kusten med stopp i olika vikar och grottor. Du kan tillbringa 2,5 timmar i Porto Cristo och sedan börja återresan med ett badstopp i Cala Varques. Hela turen varade från 11:30 till 16:30. På båten finns snacks, glass, läsk och öl för €3 styck.

Mycket trevlig aktivitet som gör att man kan upptäcka ön på ett annat sätt.

Det var en trevlig resa, allt var fläckfritt på båten