Skapa minnen

Oförglömliga reseupplevelser

Oavsett vart dina resor tar dig erbjuder GetYourGuide det bästa sättet att komma i kontakt med din destination. Skapa minnen över hela världen med våra lokalt granskade och expertkuraterade upplevelser. Från ikoniska sevärdheter som bara måste ses till oväntade dolda pärlor - vi har något för alla.

Maximera din resa

Vi tar bort stressen från reseplaneringen. Få tillgång till allt i vår app så att du kan njuta av stunden och inte fokusera på logistiken. Utforska vad du vill göra och lita sedan på våra flexibla policyer och vår flerspråkiga kundsupport som finns där dygnet runt för dig när du behöver det.

Hitta de bästa sevärdheterna

Välj bland över 118 000 upplevelser i 150 länder, inklusive svårbokade sevärdheter och överraskningar som är lätta att missa. Med insikter från likasinnade resenärer och miljontals verifierade recensioner hittar du de tips och rekommendationer du behöver för att få en oförglömlig upplevelse.

Planera i förväg eller var spontan

Vi har sålt över 120 miljoner biljetter till världens resenärer. Du kan resa precis som du vill, från sista minuten-beslut till planering flera månader i förväg. Boka i förväg när du kan och även om dina planer ändras kan du avboka upp till 24 timmar i förväg utan anledning.

Originals by GetYourGuide

Upplev världen på djupet med Originals by GetYourGuide, en samling av våra mest uppslukande och oförglömliga upplevelser hittills. Lås upp dörren till Sixtinska kapellet innan någon annan får komma in, utforska dolda restauranger på en rundtur ledd av din favoritfoodie på Instagram eller kliv in på spelplanen och bakom kulisserna med sportlegender.

Vår resa hittills

GetYourGuides mål är att öppna upp världen för alla. Företaget grundades 2009 av klasskamraterna Johannes, Tao, Martin och Tobias efter att en reseförväxling gav upphov till en nyskapande syn på turism. När Johannes landade en dag tidigare än väntat i Beijing tillbringade han sin tid med att vandra runt på stadens gator utan att ha någon aning om vart han skulle gå eller vad som fanns att göra. Det var inte förrän Tao kom och agerade som lokal guide som duon kunde uppleva sitt resmål fullt ut. I Zürich bestämde sig våra grundare för att förändra resevärlden med en tydlig vision för framtiden. Resultatet? En plattform som samlar de bästa aktiviteterna i hela världen på ett och samma ställe.

Tao och Johannes