Saker att göra i
Byron Bay

Våra mest rekommenderade saker att göra i Byron Bay

Byron Bay: Havskajak tur med delfiner och sköldpaddor

Byron Bay: Havskajak tur med delfiner och sköldpaddor

Ge dig ut på ett 2,5 timmars kajakäventyr i Byron Bay. Du får instruktioner och utrustning av din guide innan du tar del av några av de bästa sevärdheterna som östkusten har att erbjuda. Se den östligaste punkten på Australiens fastland och Byron Bay Lighthouse från havet. Lär dig mer om lokal historia, aboriginernas historia, fyren och det marina djurlivet av din lokala guide medan du paddlar i kajak runt det berömda havsreservatet Byron Bay. Om du har möjlighet kan du komma nära de vänliga flasknosdelfinerna och upptäcka hur nyfikna de kan vara. Du kan också hålla utkik efter havssköldpaddor som kommer upp för att andas luft och beundra storleken på de majestätiska knölvalarna när de vandrar genom Byron Bay under juni-oktober. Njut av att paddla kajaken i surfarna och åk senare på några av Australiens mest berömda vågor. Om du inte ser någon delfin, sköldpadda eller val kan du paddla om gratis med researrangören.

Byron Bay: 2-timmars surflektion i liten grupp

Byron Bay: 2-timmars surflektion i liten grupp

Väck surfaren inom dig under denna 2-timmars introduktionslektion. Även om det är första gången du står på en bräda kommer du att bli tryggt ledd till din första våg innan du ens har hunnit oroa dig för att ramla av. Lär dig surfa i vackra Byron Bay. Denna operatör är en av få leverantörer som har en licens för att surfa i Byron Bay. Från absoluta nybörjare till alla som vill ha en uppfriskande kurs, dessa lektioner inkluderar säkerhetsinformation om stranden och viktiga surf- och säkerhetsregler som täcker alla grunder från uppvärmning, till paddling, fånga vågor och stå. Surfa i små grupper (max 6 surfare per instruktör) och den personliga uppmärksamhet du får kommer att bygga upp din kunskap och ditt självförtroende samtidigt som du utvecklar din surfteknik. Du kommer garanterat att gå hem med ett leende på läpparna och skryträttigheter för att du nästan har erövrat denna perma-coola och fantastiska sport! **Minsta ålder 13 - Vi levererar lektioner till vuxna, familjer, par, grupper och barn från 5 år och uppåt. Om du vill boka ett barn under 13 år eller inte kan hitta ett datum som passar, vänligen ring oss**.

Byron Bay: Dagstur med vattenfall och dolda pärlor

Byron Bay: Dagstur med vattenfall och dolda pärlor

Upplev skönheten i vattenfallet Killen Falls, den pittoreska kuststaden Lennox Head och simma i det helande vattnet i Lake Ainsworth på en dagstur från Byron Bay. Med upphämtning och lämning ingår allt du behöver göra är att luta dig tillbaka, koppla av och njuta av resan. Din kunniga och vänliga lokala guide har bott i området hela sitt liv och kommer att leda dig på en resa genom de pittoreska landskapen i inlandet och kustlinjen, dela områdets historia och kultur, samt peka ut de bästa platserna för foton. Stanna till vid Killen Falls där du kan njuta av en simtur i det svala vattnet i detta vackra vattenfall. Promenera på gatorna i avslappnade Lennox Heads och utforska de slingrande stigarna i Broken Head National Park. Svalka dig i Lake Ainsworth, som är lokalt känd för sina läkande egenskaper. Njut av en utsökt lunch (mot extra kostnad) i en charmig kiosk på stranden och smaka på smakerna från Northern Rivers. Med en mängd olika menyalternativ finns det något som passar allas smaklökar och kostbehov. Denna dagsutflykt är det perfekta sättet att fly stadens liv och rörelse och fördjupa dig i den naturliga skönheten i Northern Rivers.

Byron Bay: Hinterland Magic och Glow-Worm Experience

Byron Bay: Hinterland Magic och Glow-Worm Experience

Upptäck det enastående inlandet i Byron Bay och imponeras av episka utsiktsplatser, orörda vattenfall och uråldriga skogar. Låt dig förbluffas av glödmaskarnas magi på en hemlig plats på denna guidade tur som inkluderar en välsmakande vegetarisk måltid. Gör ditt besök till ett äventyr som får dig att må bra från början till slut när du utforskar inte bara den fantastiska naturen i Rainbow Region utan också lämnar dig med en större förståelse och uppskattning av vårt samhälle och vår miljö. Känn spänningen av att titta på glödmaskar i deras naturliga livsmiljö. Njut av en hälsosam vegetarisk/vegansk lätt middag. Åk tillbaka till Byron föryngrad efter en upplevelse fylld av medvetna samtal och inspirerande idéer.

Byron Bay: Valskådningskryssning med en marinbiolog

Byron Bay: Valskådningskryssning med en marinbiolog

Följ med på Byron Bays #1-tur. Avresa från Ballinas Richmond River och gå in i det orörda vattnet i Cape Byron Marine Park. Möt häpnadsväckande knölvalar i deras naturliga livsmiljö när de migrerar förbi den hisnande kusten mellan Ballina och Byron Bay. En vänlig marinbiolog kommer att dela med sig av djupgående kunskaper om området och knölvalsmöten som du får uppleva i Byrons Marine Park. Du kan också lyssna på knölvalarnas sång med hjälp av en specialiserad undervattenshydrofon. De specialbyggda ekofartygen har plats för 25 och 20 gäster med 360 graders utsikt för enastående valskådning och sightseeingupplevelser. Fartygen har en unik skrovdesign som garanterar en smidig och bekväm resa under alla förhållanden. Det vänliga, professionella teamet garanterar en förstklassig, oöverträffad ekotur att komma ihåg. Det finns ingen bättre tid för valskådning längs vår kustlinje. Kryssningarna går kl. 7.30, 10.00, 12.30 och 15.00 varje dag med valar garanterade på varje resa!

Brunswick Heads: Snorkling Byron Bay Tour vid Julian Rocks

Brunswick Heads: Snorkling Byron Bay Tour vid Julian Rocks

Följ med våra marinbiologer på en premiumkryssning från Brunswick Heads till Julian Rocks Nature Reserve i Byron Bay för ett snorklingsäventyr där all utrustning ingår. Kryssa längs Byron Bays kust och utforska över 1 000 marina arter, inklusive havssköldpaddor, mantor, örnrockor, leopardhajar, grå sjuksköterskehajar, delfiner, koraller och mycket mer. Starta från Brunswick Heads Marina och njut av Byron Bay-kustens sevärdheter ombord på vårt bekväma specialbyggda fartyg. Träffa lokala delfiner och andra marina djur på vägen till Julian Rocks. Upptäck sedan Julian Rocks naturreservats klippiga udde, traditionellt känd som "Nguthungulli", en av Australiens högst rankade dykplatser. Snorkla i det säkra, skyddade och grunda vattnet och observera en oändlig lista över marint liv. Från vänliga leopardhajar och wobbegongs till mantor, sköldpaddor, hundratals färgglada fiskarter, grå sjuksköterskehajar, örnrockor, delfiner och mycket mer, ta in allt under en förstklassig guidad snorkeltur.

Byron Bay Tandem Fallskärmshoppning med transferalternativ

Byron Bay Tandem Fallskärmshoppning med transferalternativ

Ta in Australiens mest spektakulära kustvyer från 15 000 fot när du hoppar fallskärm över Byron Bay. Upplev livets spänning, med upp till 1 minuts fritt fall. Flytta under ett färgglatt tak i 5-7 minuter på detta tandem-fallskärmshopp och njut av hisnande utsikt över området. Flyg fritt som en fågel och känn hur vinden rasar genom håret. Se glittrande vita sandstränder och oförstörda inlandet På den här 4-timmarsaktiviteten kommer du att lyfta och landa vid stranden vid släppzonen bara 15 minuter från Byron Bay, där du hittar gott om parkeringsplatser, grillplatser och picknickplatser.

Byron Bay valskådningskryssning

Byron Bay valskådningskryssning

Gå till mötesplatsen och hoppa ombord på "Wardjam", en snabb och stabil uppblåsbar båt. Den här kompakta båten har plats för bara 12 gäster och erbjuder en intim upplevelse där du får se knölvalar på nära håll i en liten grupp. Vi ger oss ut till havs och styr mot Byron Bays kust. Här ses dessa graciösa jättar ofta simma nära stranden när de tar sig till varmare vatten under sin migrationssäsong. Lär dig mer om dessa otroliga varelser från din erfarna marinbiologguide och lyssna på deras sång med hydrofonen ombord. Håll utkik efter andra marina djur under din resa, och delfiner, sköldpaddor och flyttfåglar dyker ofta upp.

Från Byron: Halvdagstur för att lära sig surfa

Från Byron: Halvdagstur för att lära sig surfa

*Ny produktvarning* Lets Go Surfing har levererat surflektioner i nästan 30 år, kolla in vårt senaste erbjudande! Väck surfaren inom dig under denna inledande surfupplevelse. Även om det är din första gång på en bräda, kommer du säkert att visas upp till din första våg innan du ens har haft tid att oroa dig för att falla av. Vi har massor av fantastiska surfingplatser nära till hands och vi kommer att hitta de bästa vågorna som Byron-Ballina-regionen har att erbjuda. Från absoluta nybörjare till alla som vill ha en uppfriskande kurs, dessa lektioner inkluderar säkerhetsinformation om stranden och viktiga surf- och säkerhetsregler som täcker alla grunder från uppvärmning, till paddling, fånga vågor och stå. Surfa i små grupper (max 7 surfare per instruktör) och den personliga uppmärksamhet du får kommer att bygga upp din kunskap och ditt självförtroende samtidigt som du utvecklar din surfteknik. Du kommer garanterat att gå hem med ett leende på läpparna och skryträttigheter för att du nästan har erövrat denna perma-coola och fantastiska sport! Vår 4-timmarsupplevelse kommer att erbjuda dig ett verkligt autentiskt surfäventyr och vårt vänliga team hjälper dig att komma dit. Gör som lokalbefolkningen gör, Lets Go Surfing! **Minsta ålder 13 - Vi levererar lektioner till vuxna, familjer, par, grupper och barn från 5 år och uppåt. Om du vill boka ett barn under 13 år eller inte kan hitta ett datum som passar, vänligen ring oss**.

Byron Bay: Heldags safari med vilda djur

Byron Bay: Heldags safari med vilda djur

Följ med oss och se Australiens vilda djur i det fria - inte på en djurpark eller i en fristad. Vår viltsafari tar dig till tre olika livsmiljöer nära Byron Bay. Du besöker eukalyptusskog, regnskog och gräsmark för att upptäcka de djur som lever där. Vi garanterar att du får se en koala eller två, ett gäng kängurur, en hel koloni med flygrävar och många fågelarter. Om förhållandena är de rätta kan du också få se pademelon, echidna, tawny frogmouth och vattendrakar. Du reser med stil och komfort, antingen i vårt mysiga åttasitsiga hybridfordon eller i vår rymliga 12-sitsiga buss, beroende på gruppstorleken för turen. Lär dig att se skillnaden mellan en känguru och en wallaby, eller en gråhuvad flygande räv och en svart. Längs vägen kommer du att förvånas över det rika fågellivet. Inhemska höns, ankor och vadare, bullriga färgglada papegojor, ikoniska kookaburra, skator, currawong, små fladdrande wrens och robins, är bara några av de fåglar vi ser på den här turen. Vi är ett prisbelönt ekoturföretag och vi brinner för vad vi gör. Som med alla våra ekoturer är det vårt mål att observera men inte störa djurlivet. Om du vill mata eller klappa de vilda djuren är detta inte turen för dig. På den här turen reser vi dit djuren bor, så det innebär en del bilkörning. Vi börjar med en 45-minuters bilresa till vårt första stopp och avslutar dagen med en 1-timmes bilresa tillbaka till Byron Bay. Däremellan finns det korta körningar och promenader. Vänligen meddela oss om du har några speciella kostbehov när du bokar. Som med alla våra ekoturer ber vi dig att försöka bära mörka kläder om möjligt. Vi vill inte dra uppmärksamhet till oss själva, till det vilda djurlivet som vi försöker se. Minimum 2, Maximum 10. Vad ingår i priset? Transport tur och retur Miljöforskare som guide Användning av kikare Tillgång till fotografier Lunch med picknick Påfyllning av vatten Vad du bör ta med: Vattenflaska Jacka (beroende på väder) Skyddade skor Vänligen bär mörka kläder om möjligt Upphämtning Vi hämtar dig gärna från ditt boende i Byron Shire eller Ballina Shire

Alla aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Byron Bay

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Byron Bay?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Byron Bay:

Sevärdheterna i Byron Bay du inte bör missa

Vilka är de bästa dagsturerna från Byron Bay?

De bästa dagsturerna från Byron Bay:

Se alla dagsturer från Byron Bay på GetYourGuide

Vilka är de bästa inomhusaktiviteterna i Byron Bay när det regnar?

De bästa inomhusaktiviteterna i Byron Bay när det regnar:

Se alla inomhusaktiviteter i Byron Bay på GetYourGuide

De mest populära sevärdheterna i Byron Bay

Att göra i Byron Bay

Städer i Australien

Byron Bay: Fler aktiviteter och sevärdheter

Byron Bay: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Byron Bay

Samlat omdöme

4.7
(620 recensioner)

Vi paddlade på morgonen och såg massvis med delfiner som kom väldigt nära, helt otroligt! Vi såg även havssköldpaddor och en leopard haj, samt att guiderna var väldigt bra och stannade på olika ställen ute på havet för att man skulle få titta på allt havsliv. De var jättetrevliga och berättade mycket om djuren! Proffsiga och kände mig alltid säker trots höga vågor!

Vi hade turen att se delfiner och några sköldpaddor! Guiden var tydlig, respekterade naturen och försökte skapa en trevlig atmosfär.

Det var jättekul. Tom berättade mycket om djurlivet i det här området. Han involverade oss aktivt i sökandet efter djuren

Mycket roliga och vänliga guider! Ett bra ögonblick delas. Vi såg valar i fjärran och delfiner :)

Total njutning med en mycket dyr guide och många djur att se i naturen.