Bushmills

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära upplevelser i Bushmills

Toppsevärdheter i Bushmills

Alla saker att se i Bushmills

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Bushmills? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Bushmills

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 7 814 omdömen

Trevlig tur med många spännande naturupplevelser

Väl genomförd tur med en väldigt pratglad guide/chaufför. Turen började och avslutades helt enligt tidsplan. Det fanns relativt gott om tid avsatt vid varje sevärdhet för att på egen hand utforska. Att det sedan var dåligt väder just den dagen, och visa delmoment var inställda, kan ju inte arrangören lastas för. Det enda mindre bra var att man på grund av resans upplägg och val av lunchplats, kunde känna sig "tvingad" att delta i lunchen, (extrakostnad). Men det var å andra sidan gott och trevligt, så det var i slutändan en ganska positiv upplevelse det också

+ Guiden, Busschauffören, bussen, Giants causeway, utsikterna, info historiskt, bra stämning, bra hållpunkter, bra musik. - Guiden kunde tagit reda på att övervägen ner till causeway var stängd. Enorm omväg ner därför. Bara 1,5 tim i Belfast. För lite tid så då kunde det skippas. Hängbron överreklamerad. Även träden. Inget berättades om The great famine. Lite mer detaljerat om t ex hur gångvägarna såg ut till t ex stenarna och hängbron.

Vår guide Leisha var helt otroligt kunnig i Irlands historia och dom platser som vi besökte. Hon gav oss tips på vad som fanns att göra och svarade på alla våra frågor. Chauffören var superduktig på att köra. Med andra ord så är denna tur ett absolut måste göras

De besökta målen var fantastiska och så även guiden. Under resan fick man information om Irland/Nordirland och dess historia. Vi åkte inte den bästa årstiden men det var kanske mindre besökare att trängas med istället.

Lång resa utan toa på bussen blev stressat på det korta stoppet på upp å ner vägen. Kändes som det var väldigt pressat på tid! Annars väldigt bra, mycket bra guide, Many.