Burj Khalifa
Dagsutflykter

Dagsutflykter
71 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Dubai

Dubai

Populäraste attraktionerna i Dubai

Saker att göra i Burj Khalifa

Städer i Förenade Arabemiraten

Burj Khalifa: Fler aktiviteter och sevärdheter

Burj Khalifa: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Burj Khalifa

Samlat omdöme

4.5
(1 195 recensioner)

Aktiviteten var stor. Vi kom till Burj Khalifa en timme för tidigt (kl. 10.00), och förväntade oss en stor kö, men vi var på toppen vid 10.30-tiden, vilket var fantastiskt. Guiden WhatsAppade oss med den exakta insamlingstiden för safarin som vi hade fått veta 15-16.30, och han kom exakt i tid. Safariupplevelsen var fantastisk och vi skulle definitivt rekommendera den.

Fantastiskt vacker dag med imponerande upplevelser som kommer att stanna i ditt minne för alltid. Ameera var vår reseguide och visade oss runt i Dubai med stor kunskap. Även om vi inte ville ha en privat rundtur så blev vi upphämtade på hotellet och körde tillbaka enligt överenskommelse. Vi skulle boka igen och igen. Tack Ameera och föraren.

Resan var felfri! Du såg mycket bra saker och fick fantastiska intryck av Dubai. Vår guide Amira var underbar: hon var mycket vänlig, förklarade allt mycket bra och var alltid villig att svara på alla frågor vi hade. Tack Amira!🤗 Stor eloge även till vår chaufför, vi kände oss alltid trygga.

Amira är en mycket bra guide. Hon talar perfekt tyska och förklarar Dubai på ett mycket välgrundat och intressant sätt. Hon är också en mycket trevlig och fördomsfri kvinna. Vi hade bokat en privat rundtur (för två) som vi skulle göra igen i ett pulsslag.

Fantastisk turné för att se nästan allt på en dag i Dubai med en fantastisk guide. Högt rekommenderad!