Välj datum

Burj Khalifa

Ta in den kittlande utsikten över Arabiska gulfen från världens högsta byggnad.

  • Entrébiljetter
  • Guidade turer
  • Vattenaktiviteter
  • Äventyr
  • Heldagsturer
75 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 5

Burj Khalifa: Fler aktiviteter och sevärdheter

Burj Khalifa: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Burj Khalifa

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 89 379 omdömen

Vi var i Dubai för första gången. Entrén gick genom köpcentret, eftersom vi redan hade bokat biljetter här behövde vi inte köa. Sedan gick det våning för våning och det fanns historiska saker om Burj Kalifa som man kunde titta på och lyssna på. Kön till hissarna var ganska lång och vi fick vänta ca 15/20 minuter tills vi var på toppen. När vi kom dit var vi lite besvikna. För det var väldigt trångt och fronten som man kunde besöka utifrån, som var utanför, var också väldigt trångt, så man fick vänta på att ens kunna ta bilder eller titta ut. Uteområdet var bara som en halvmåne och fönstren var tyvärr väldigt smutsiga så att man kunde se på filmerna att det var fläckar på fönstren. Du måste se den en gång men skulle inte spendera så mycket pengar för den igen. Fontänerna underifrån var mycket mer hisnande än ovanifrån.

Måste se i Dubai. Ingången genom gallerian är skyltad, men vi frågade ändå runt och alla hjälpte till. Våning 148 är värt det då fönstren är renare där och bilderna blir bättre. 17.00 är också bra i december då du kan se Dubai under dagsljus, se solnedgången och från runt 18.00 se Dubai på natten. Fountainshowerna börjar klockan 18.30. Dessa ser också bra ut från ovan.

Hade bokat biljetter till högsta våningen 148 vilket vi inte ångrade. Färre personer och bättre utsikt. Verkligen värt den extra kostnaden. Åkte upp kl 17,00 och såg därmed solnedgången. Fantastiskt! Ett besök i Bur Kalifha är ett måste (enligt oss) om du reser till Dubai

Att glida runt med båt i en stor fin fontän bland höghusen, och titta på en vacker vatten-show i mörkret, var för oss 8 dagens höjdpunkt.

Hisnande, kändes overkligt att vara så högt upp. Sllt väl ordnat