Upplevelser i
Burj Khalifa

Ta in den kittlande utsikten över Arabiska gulfen från världens högsta byggnad.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Se Burj Khalifa: De bästa vyerna över tornet

Burj Khalifa är den högsta byggnaden i världen. Vad ska du göra för att se så mycket som möjligt av denna vertikala stad i staden? Och hur tar du det snyggaste fotot? Vi har listat de fem bästa utsikterna över Burj Khalifa.

 • Palm Islands

  1. Palm Islands

  Palm Islands är två konstgjorda och mycket sinnrikt konstruerade öar invid Dubais kust. Härifrån kan du se ut över hamnen, staden och tornet.

 • Dubai Mall (Waterfall Entrance på nedervåningen)

  2. Dubai Mall (Waterfall Entrance på nedervåningen)

  Dubai Mall är världens största galleria. Från Waterfall Entrance på nedervåningen har du inte bara utsikt över Burj Khalifa utan också över den romantiska fontänshowen.

 • Jumeirah Beach

  3. Jumeirah Beach

  Jumeirah kallas ofta för Dubais Beverly Hills och består av ett pärlband offentliga stränder med promenadstråk och shopping.

 • The Address Downtown Dubai

  4. The Address Downtown Dubai

  De flesta loungerna i detta lyxhotell erbjuder fantastisk utsikt över Burj Khalifa. Vi föreslår en afternoon tea på Risalaterrassen eller drinkar i Neos Sky Lounge (63:e våningen).

 • Safa Park

  5. Safa Park

  Denna gröna oas är belägen tre kilometer från Burj Khalifa, och erbjuder såväl lugn och ro som en oändligt vacker vy över sjön och över Dubais skyskrapor.

Planera ditt besök

 • Hur tar jag det bästa fotot av Burj Khalifa?

  Ha tålamod och var kreativ. Burj Khalifa är så högt att det kommer att se helt gigantiskt ut jämfört med i princip allting annat. Att hitta nya vinklar att fånga tornet ur är ett kul sätt att utforska staden och allt den har att erbjuda. Du kanske till och med vill boka en rundtur?

 • Hur köper jag biljett till själva Burj Khalifa?

  När du beundrat tornet från alla olika håll, så åk upp till utsiktsdäcket At The Top inne i Burj Khalifa och se staden ovanifrån. Tips: Köp en biljett som ger dig köföreträde, annars kan väntetiden bli bortåt 1,5 timme.

 • Vilken är den bästa tiden att åka till Dubai?

  Sommarsäsongen är visserligen billigast, men då är hettan ibland snudd på outhärdlig. Mellan november och april är det svalare men fortfarande tillräckligt varmt för sol och bad. Ett extra tips när du planerar din resa: Tänk på att många lokalbor fastar mellan soluppgången och solnedgången under hela ramadan, vilket har stor inverkan även på turistattraktionerna.

Praktisk information

 • När skall man åka?
  Öppettiderna varierar från säsong till säsong, men At The Top är vanligen öppet kl. 12.00-21.30 varje dag.
 • Vad kostar det?
  Biljettpriset beror på vilken tid på dagen du väljer, om du vill gå förbi kön och om du vill ha guidning.
 • Behöver jag en guide?
  Om du vill, så absolut! Oavsett om du vill utforska Dubai eller bara lära dig mer om Burj Khalifas arkitektur så finns det ett stort urval av guidade rundturer som passar just dina behov och intressen.
 • Hur tar jag mig dit?
  Burj Khalifa är beläget mitt i Dubais hjärta. Eftersom det är 829,8 meter högt är det lätt att hitta.
 • Ytterligare tips

  • Bara så du vet: Den genomsnittliga väntetiden för biljetter som köps på plats är 1,5 timme.

  • Observera att Ramadan påverkar öppettiderna. Planera din resa i förväg innan du bokar.

Alla saker att se i Burj Khalifa

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Burj Khalifa? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Burj Khalifa

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 69 639 omdömen

mycket nöjd med denna guidade tur. Det var en koordinator som mötte mig på flygplatsen, en guide och en chaufför. Kände mig väldigt säker, fick massor av information och fick se "hela" Dubai på dagen. De förbetalda Burj Khalifa-biljetterna gjorde också upplevelsen här extremt smidig.

Det var en fantastisk vattenskotertur! Massor av frihet på havet att gå riktigt fort om du vill och under tiden kommer du att stanna på olika ställen för att ta bilder och filma. Rekommenderad!

Allt var jättebra. Kupongerna byts direkt vid den officiella disken, men det gick väldigt snabbt och därifrån var allt som beskrivet. Det gratis kaffet på våning 148 var en dikt.

Topp lag. Utan undantag. Perfekt vattenskoter. Det är andra gången jag är här. Jag råder alla

Kom vid 14:30 tiden och det var inga köer alls! Smidigt och lätt att komma upp med hissen!