Burj Khalifa

Ta in den kittlande utsikten över Arabiska gulfen från världens högsta byggnad.

  • Entrébiljetter
  • Guidade turer
  • Vattenaktiviteter
  • Heldagsturer
  • Äventyr
69 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 5

Burj Khalifa: Fler aktiviteter och sevärdheter

Burj Khalifa: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Burj Khalifa

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 85 644 omdömen

Detta evenemang via GetYourGuide är ett MÅSTE HA !!! Som en "Sky VIP" förbi de oändliga köerna med omaskerade deltagare med din egen guide, som rapporterar om Burj Khalifas (om än mycket nyare) historia på flera språk och sedan tar dig till en separat, extremt snabb uppstigning till Burj Khalifa 148:e våningen. Det finns förfriskningar och små snacks utan slut(!) och en obeskrivlig utsikt över hela staden till öknen. Och det utan många deltagare och publik. utmärkt! Sittplatser, balkong, stanna så länge du vill. Hemresan gick också – på grund av Sky VIP-knappen – utan köer och långa köer. Bara i en separat hiss och i noll finns ingenting på marken. Perfekt!

Underbar upplevelse. Väl på våning 158 är det möjligt att sitta ner, smutta på kaffe, te eller juice som erbjuds genom att äta dadlar och bakverk. Utsikten är spektakulär och inte för trångt. För att komma ur 124 och det är en mardröm sprang vi iväg, för många människor och väldigt lite utrymme för foton eller bara för att se

Boka definitivt med 147 våning annars står du för alltid vid hissarna, upp och ner. En guidas förbi alla VIPs och har de 147 bitarna i en liten grupp. Med solnedgång är det det bästa valet eftersom du har båda tillsammans. Mycket imponerande under dagen och i mörkret.

Så otroligt häftigt! Vi hade tur att få en egen helikopter. Fick sitta framtill med piloten som var helt fantastisk. Mycket trevlig, berättade och svarade på frågor. Mycket nöjd!

Fantastiskt att åka upp i detta torn och läsa om dess historia