Lägg till datum

Saker att göra i
Burford

Våra mest rekommenderade saker att göra i Burford

Från London: Heldagstur med liten grupp till Cotswolds

1. Från London: Heldagstur med liten grupp till Cotswolds

Tillbringa en dag med att utforska den typiskt brittiska landsbygden i Cotswolds, ett område som är känt för sina gröna landskap, charmiga byar och honungsfärgade stenstugor. Njut av höjdpunkterna i Cotswolds, liksom av några av de tystare, mindre kända områdena på landsbygden. Först stannar du till i den lilla staden Burford, en av Englands mest oförändrade medeltida städer med många byggnader som är över 500 år gamla. Besök den historiska kyrkan, promenera längs den attraktiva huvudgatan och utforska staden. Därefter åker du till Bibury, som är känd som den vackraste byn i hela England. Vandra längs floden och se Arlington Row, en samling vävarstugor som nu är en av symbolerna för Cotswolds. Du har fri tid att utforska den förtrollande byn. Fortsätt till den pittoreska staden Bourton-on-the-water. Ta gott om tid att promenera längs floden och dess små broar, beundra stenstugorna och äta lunch.  Avsluta resan med ett besök i Stow-on-the-Wold, ett virrvarr av värdshus och antikaffärer som ligger runt det gamla torget. Stow har varit ett handelscentrum i Cotswolds i århundraden och var platsen för det sista slaget i det engelska inbördeskriget 1646. Här finns också "Englands äldsta pub".  Därefter återvänder turen till mötesplatsen.

Från London: Cotswolds och Oxford på guidad dagsutflykt

2. Från London: Cotswolds och Oxford på guidad dagsutflykt

Följ med på en guidad heldagstur på den engelska landsbygden från London. Beundra de sagolika husen i Cotswolds, det historiska Oxford University och den vackra engelska landsbygden. Lämna London på en heldagstur som tar dig västerut för att uppleva den vackra landsbygden i Cotswolds och universitetsstaden Oxford. Kör genom Cotswolds och njut av utsikten över det vackra landskapet och stenbyarna. Detta är ett utpekat område med enastående naturskönhet och den engelska landsbygden när den är som finast. Vi stannar till i Bibury och Burford, de två mest älskade byarna i Cotswolds. Fortsätt till Oxford för att utforska världens mest berömda universitetsstad. Fri tid för lunch i hjärtat av staden. Ta en promenad bland collegebyggnaderna och beundra deras drömska spiror. Din guide kommer att rekommendera en promenadväg som täcker de mest kända platserna, inklusive Sighs Bridge och Christchurch Cathedral. Lär dig mer om Oxfords koppling till Alice i Underlandet och Harry Potter. Hitta ett bra ställe för en måltid (din guide kommer att ge rekommendationer), eller gå med lokala forskare och akademiker över en pint i stadens mest hemsökta pub. Du är tillbaka i London vid 6-tiden på kvällen och du kan använda Londons tunnelbana för att snabbt ta dig till alla delar av London.

Från London: Heldagstur till Cotswolds med lunch

3. Från London: Heldagstur till Cotswolds med lunch

Njut av de böljande kullarna i Cotswolds och besök tre av de vackraste byarna - Burford, Bibury och Stow-on-the-Wold. Res genom Cotswolds, ett område som till synes inte har förändrats under tidens gång. Se böljande landskap, stenmurar, pittoreska kyrkor och vattendrag som rinner förbi små byar och charmiga småstäder. På denna heldagsutflykt från London börjar du i Burford, där den magnifika High Street sluttar ner mot floden Windrush. Besök stadens små tehus innan ni åker söderut till pittoreska Bibury för lunch. Ät middag i en av de vackraste byarna i England. I hjärtat av Cotswolds väntar en 2-rätters middag på Swan Hotel. Restaurangen, som har utsikt över floden Coln, är inrymd i ett före detta värdshus från 1600-talet och serverar ett populärt utbud av traditionella rätter, tillsammans med öl och fina viner. Därefter reser ni till Stow-on-the-Wold, en liten marknadsstad som är känd för sina årliga marknader. Njut av en guidad promenad genom stadskärnan innan du återvänder till London.

Från London: Dagsutflykt till Oxford och byarna i Cotswolds

4. Från London: Dagsutflykt till Oxford och byarna i Cotswolds

Följ med på en dagsutflykt från London och ta en paus från den hektiska storstaden. Utforska universitetsstaden Oxford och 2 charmiga städer i Cotswolds, Burford och Bibury. Vi möts i centrala London och reser nordväst ut ur staden, genom Chiltern Hills, ett område med enastående naturskönhet. Njut av utsikten över den pittoreska landsbygden som har inspirerat TV-program som Midsomer Murders och Vicar of Dibley. Första stoppet är i universitetsstaden Oxford där du har tid att utforska de många colleges. Klättra upp till utsiktspunkterna för att beundra stadens silhuett, eller välj att se konst- och antikvitetssamlingarna på Ashmolean Museum. Fortsätt till Burford, känt som "porten till Cotswolds". Ta dig tid att utforska denna lilla marknadsstad som kantas av typiska radhus längs den charmiga High Street. Res vidare en kort bit till Bibury, som ofta anses vara en av de vackraste byarna i England. Promenera förbi den sagolika Arlington Row, med en rad av fallfärdiga stugor från 1300-talet. Efter en heldag med utflykter i staden Oxford och byarna i Cotswolds kan du koppla av på återresan till London. *Denna rutt kan komma att vändas vid vissa tillfällen.

Från London: Cotswolds byar i en liten grupp

5. Från London: Cotswolds byar i en liten grupp

Försvinn från London och lämna stadens livliga gator bakom dig när du beger dig till Cotswolds, som är det enskilt största området med en enastående naturskönhet i Storbritannien. Med sin rustika lantliga charm, böljande kullar, livliga marknadsstäder och bildsköna byar täcker Cotswolds nästan 800 kvadratkilometer av oförstörd landsbygd. Ta en tur genom dess böljande kullar, som är hemvist för några av Englands mest kända och historiska städer och byar. Denna bergskedja i västra mitten av England är ett område med en enastående naturlig skönhet och är full av pittoreska byar byggda av Cotswoldsten, vackra kyrkor och stora herrgårdar. När du tar dig fram genom små byar och historiska marknadsstäder får du möjlighet att utforska de honungsfärgade stugorna i Bourton-on-the-Water, Bibury och Burford. Högtidpunkter är bland annat en fantastisk rad med vävarstugor från 1600-talet och en lugn flod som rinner genom "Cotswolds Venedig".

Från Oxford: Smågruppsresa till Cotswolds städer och byar

6. Från Oxford: Smågruppsresa till Cotswolds städer och byar

Upptäck pittoreska byar, små teburar och ruiner från 1400-talet på en dagsutflykt till Cotswolds från Oxford. Utforska Stow-on-the-Wold, Burford, Bourton-on-the-Water och fler ovanligt namngivna platser. Beundra landskapet när du kör genom det vackra landskapet till pittoreska byar. Du utgår från utanför Oxfords järnvägsstation på morgonen klockan 10.00 och beger dig till byn Great Tew. Fortsätt till Stow-on-the-Wold för att nå den högsta staden i regionen och bläddra bland de honungsfärgade byggnaderna och de små tekaféerna. Besök den vackra byn Lower Slaughter innan du åker till Bourton-on-the-Water, känd som "Cotswolds Venedig", där du har tid för lunch. Efter lunchen kan du upptäcka porten till Cotswolds i byn Burford. Res genom floden Windrushs dal och upptäck fantastiska byar som Swinbrook tillsammans med ruinerna av 1500-talets Minster Lovell Hall. Avresa sker sent på eftermiddagen och du återvänder till Oxfords järnvägsstation senast kl. 17.00.

Från London: Blenheim Palace och Cotswolds med lunch

7. Från London: Blenheim Palace och Cotswolds med lunch

Upptäck de fängslande Cotswolds! Njut av utsikten över en hisnande landsbygd, sömniga byar och livliga marknadsstäder på denna panoramatur i en av Englands vackraste regioner. Njut av skönheten i Blenheim Palace! Tidig ankomst till palatset garanterar ett nästan privat besök av denna sagolika herrgård på landet. Se de överdådiga statsrummen med sina ovärderliga skatter, promenera genom svepande anlagda trädgårdar designade av Capability Brown och ta ett fototillfälle vid den skimrande sjön. Den pittoreska byn Bourton-on-the-Water är känd som "Cotswolds Venedig" och har många traditionella inslag från Cotswolds. Ta dig tid att beundra de eleganta låga broarna och promenera längs den magnifika huvudgatan. Beräknad ankomsttid tillbaka till London är omkring 18.30.

Från London: Guidad heldagstur i Cotswolds

8. Från London: Guidad heldagstur i Cotswolds

Vi lämnar London och reser genom de oförstörda byarna, floddalarna och de böljande kullarna i Cotswolds, ett område med enastående naturskönhet som är känt för sina hus byggda av lokal honungsfärgad sten. Här finns charmiga byar och små samhällen som lämnats orörda av tiden och några av de vackraste städerna i England. Stanna till i staden Burford vid floden Windrush, som ofta kallas "porten" till Cotswolds. Ta dig tid att äta lunch på ett lokalt kafé och se några av de vackra stugorna i Stow on the Wold. Res sedan vidare till Chipping Campden som har kopplingar till den viktorianska Arts & Crafts-rörelsen.

Shakespeares Stratford och Cotswolds

9. Shakespeares Stratford och Cotswolds

En expertguide visar vägen och berättar historier och intressanta fakta om den rika historien på dessa vackra platser. Stratford-upon-Avon, den legendariske dramatikern William Shakespeares hemstad, är det första stoppet på denna dagsutflykt. Besök platsen där den berömde barden föddes - ett pittoreskt, anspråkslöst korsvirkeshus som är fyllt av historia. Lär dig fantastiska historier och egenheter om det elisabetanska livet från din expertguide. Nästa stopp är ett besök i Shakespeares brud Anne Hathaways stuga och trädgårdar. Detta vackra lilla lanthus med halmtak är den plats där barden uppvaktade sin brud. Än idag finns här originalmöbler, bland annat Hathaway-sängen. Huset ligger inbäddat på en fantastisk tomt och i en trädgård som dignar av väldoftande blommor och traditionella buskar. Fortsätt sedan till Cotswolds. Besök vad som ofta anses vara ett av de vackraste områdena i hela Storbritannien. Med sina pittoreska byar och hisnande landskap ser Cotswolds ut som om det vore hämtat från en sagobok. På den här turen gör vi fotostopp i 2 fantastiska byar i Cotswolds: Bourton-on-the-Water, även känt som "Lilla Venedig" på grund av sina låga broar och stenbankar, och Burbury, en stad som en gång beskrevs av William Morris som "den vackraste byn i England". Efter en underbar dag med sightseeing återvänder ni till London ungefär kl. 19.15" till "19.30".

Från London: Cotswolds & Broadway Tower Tour med Cream Tea

10. Från London: Cotswolds & Broadway Tower Tour med Cream Tea

Cotswolds är klassificerat som ett område med enastående skönhet och är känt för sina traditionella byar, böljande kullar, gräddtårtor, får och viktorianska folier. Det är ett av Storbritanniens mest populära turistområden, så följ med oss på vår resa i liten grupp för att få en mer "off the beaten track"-upplevelse av detta charmiga område. Vackert under alla årstider kommer vi att besöka några av Cotswolds höjdpunkter, alla inom en dags bilresa från London. En lantlig idyll som en gång var hjärtat av ullindustrin under medeltiden och exporterade textilier över hela Europa. Under den viktorianska eran passerade de nybyggda järnvägarna förbi detta område, vilket innebär att dess medeltida charm har bevarats. Det återupptäcktes av pionjärerna inom Arts & Crafts-rörelsen och pre-rafaeliterna i slutet av den viktorianska eran, som gjorde det modernt och skapade mängder av små hantverksverkstäder som tillverkade varor som möbler, smycken och keramik. Först åker vi till Burford, känd som porten till Cotswolds, en gammal marknadsstad vid floden Windrush som slingrar sig runt en medeltida kyrka med en fascinerande historia. Därefter kommer vi att besöka en rad olika byar, bland annat Bibury med sin öringfarm och de gamla vävarstugorna i Arlington Row. Efter att ha vandrat genom närliggande byar, bland annat Bourton on the Water, besöker vi det ikoniska Broadway Tower för att få en fantastisk utsikt över landsbygden.

Alla aktiviteter

42 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Burford

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Burford?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Burford:

Vilka är de bästa dagsturerna från Burford?

De bästa dagsturerna från Burford:

Cotswold

Burford: Fler aktiviteter och sevärdheter

Burford: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Burford

Samlat omdöme

4.6
(2 318 recensioner)

Darren och James var båda fantastiska guider, superkunniga och passionerade. Vi var en mindre turné vilket var fantastiskt, vi anlände till båda cotswolds byar före andra bussar och kunde njuta av varje by utan en massa människor. Det fanns tillräckligt med tid vid varje stopp, och jag kunde bocka av några Harry Potter-inspelningsplatser en gång i Oxford. Sammantaget rekommenderar jag starkt denna turné för en dagstur från London.

Fantastisk resa! Vår förare var mycket kunnig och gav en detaljerad (och kortfattad) bakgrund för varje plats vi besökte. Han påpekade också de måste se platserna för varje plats samt var man kan hitta den bästa maten och toaletterna. Han gjorde dagsturen exceptionell.

Darren vår guide var fantastisk! Han var så vänlig och informativ. Mycket kunnig och passionerad om historien bakom områdena att besöka. Han gav oss rimlig tid att njuta av varje destination... Det var fantastiskt!

Trevlig resa med vackra omgivningar, historiska platser med gammal bebyggelse. Speciellt tack till Jack, vår trevliga, kunniga och engagerade guide och duktiga chaufför. Rekommenderas!

Dagen var fantastisk. Bibury är en dold pärla liksom Bourton on the Water. Oxford var en fantastisk campusstad, och James gjorde ett fantastiskt jobb med att väcka dem alla till liv.