Upplevelser i

Burano

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Toppaktiviteter

Du kan avboka gratis upp till 24 timmar innan din aktivitets start för full återbetalning.


Alla saker att se i Burano

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Burano? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Burano

Samlat omdöme

4.1 / 5

baserat på 15 073 omdömen

En mycket trevlig resa väl värd pengarna. Framme vid den punkten frågade jag vart vi skulle gå och jag kunde hitta det snabbt. Många människor som hade bokat denna turné så 2 båtar. Vi var tvungna att vara framme varje gång för att få en bra plats, men vi lyckades. Jag är själv väldigt sjösjuk men det störde mig inte alls efter att ha tagit min vanliga Primatour. På båten en kvinna som gav lite information om vägen till öarna. Jag personligen tyckte inte att ljudet var särskilt begripligt. På öarna trodde jag också att vi hade kort tid, jag hade gärna velat ha en timme extra per ö. För resten är det värt pengarna eftersom linan för vattentaxin till öarna var otroligt upptagen och det störde oss inte!

Utmärkt! Det är den perfekta goda planen att besöka de 3 öarna på en dag. Scenen på Murano är kort om man väljer att titta på glasblåsardemonstrationen (vilket är mycket imponerande) efter att det är lite tid kvar att besöka ön. I Torcello har vi 1 timme att äta och besöka, så du behöver inte umgås. Slutligen på Burano (vår favorit) är ledig tid 1:30 och vi har gott om tid att besöka. Kryssningen är underbar och den italienska guiden som kommenterade utflykten talar engelska som är helt förståeligt för fransmän :)

Kom 45 minuter tidigt eftersom det finns långa köer att checka in (även om du förbokar måste du ställa upp) glas bowlingpresentationen är bra, och du kan handla direkt efter. Gott om tid att äta, utforska och ta dina instafoton. Torcello är MEH jämfört med murano och burano FYI, men överlag väl värt ett besök för priset!

Hade en underbar tid! Vi njöt av att dagen såg platsen, åt en god lunch och lärde oss om glasframställning. Detta är en resa min familj och jag kommer alltid att minnas. Tack igen GYG !!

Välorganiserad med rena båtar och timingen var bra. Jag skulle ha föredragit mer tid på Torcello eftersom det här var den minst turistiska ön.