Bukarest Dagsutflykter
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna

Populära Dagsutflykter i Bukarest

Visa alla Dagsutflykter i Bukarest
Se 211 upplevelser

Vad besökare tycker om Bukarest

Resan var mycket bra men ingen hotell upphämtningen som förväntat!

Hela själva sightseeingstour var jätte bra med en duktig engelsk-talande guide men tyvärr vi fick stressa oss med vår frukost för att kunna beställa en taxi till den mötesplatsen för att vara med i gruppen. Tänk att vara första gången i Bucharest,tog en taxi till Romana torget och senare fick åka tunnelbanan tillbaka till hotellet på kvällen var ingen höjdare for oss som inte känna väl runt omkring staden. Upphämtning och avlämning på hotellet borde ha ägt rum i alla fall!

Intressant och lärorikt men lite för långt.

Bra service vid upphämtning och avlämning på hotell. Trevlig och kunnig guide som berättade om både Rumäniens historia, kungar och politiska ledare och om de specifika resmålens historia. Chauffören körde hetsigt på ganska dåliga och slingriga vägar, inget för den som har anlag för åksjuka.

Från Bukarest: Heldagsutflykt till Draculas slott Omdöme från: Kristina, 2017-07-03

Toppenguidning under en otroligt intressant och givande dagstur !!!!!!

En stor eloge till vår fantastiske guide SAM Alexandru Teodor som var vår lokala tourguide på vår fantastiska dagstur genom Transylvanien och tre slott! Resan är mycket väl värd såväl kostnaden som ansträngningen. Vill varmt rekommendera denna tur ! Lyckliga 60 + are från Sverige

Tre Slott i Transsylvanien Dagstur från Bukarest Omdöme från: Anna, 2017-05-16