Lägg till datum

Bukarest
Buss- och minivanturer

Buss- och minivanturer
92 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade Bukarest Buss- och minivanturer

Bukarest: Draculas slott, Peles slott och Brasovs gamla stad

1. Bukarest: Draculas slott, Peles slott och Brasovs gamla stad

Upptäck några av Rumäniens mest kända slott på en guidad tur från Bukarest. Se Peles slott och Bran slott och få lite ledig tid för att strosa genom Gamla stan i Brasov. Efter upphämtning i Bukarest lämnar du staden och åker till Sinaia. Besök slottet Peles, tidigare residens för Rumäniens kungar. Här kan du beundra möbler, prydnadsföremål, mattor, gobelänger, skulpturer, målningar och vapensamlingar från 1400- till 1800-talet. Fortsätt till Bran med det berömda slottet Bran, även känt som Draculas slott. Lär dig mer om slottets historia och hur det hade ett strategiskt uppdrag som gräns mellan Transsylvanien och Valakiet. Njut av fri tid i Brasov och beundra stadens hus byggda i renässans, barock, provinsiell och nyklassisk stil. Utforska den medeltida fästningen Brasov, som tidigare var en av Europas säkraste fästningar. Se den bevarade gamla muren, de svarta och vita tornen och Weaver's Bastion. Lär dig också om Katarinaporten, som ligger nära Scheiporten i den västra delen av fästningen, och dess fyra små torn som symboliserar den medeltida rätten till liv och död över vasallens liv.

Bukarest: Drakulas slott, Peleș & Brașov – liten grupptur

2. Bukarest: Drakulas slott, Peleș & Brașov – liten grupptur

Upptäck Transsylvaniens sevärdheter och berömda städer på denna guidade tur från Bukarest. Besök historiska slott och en medeltida stad när du fördjupar dig i denna stämningsfulla region. Du hämtas från ditt boende och ger dig sedan iväg för att utforska de historiska slotten i Transsylvanien och den medeltida staden Brașov. Stanna i den lilla staden Sinaia och besök slottet Peleș för att utforska de rumänska kungligheternas tidigare sommarpalats. Fortsätt till Bran, känt för sin imponerande fästning som är kopplad till legenden om greve Dracula. Hör berättelser om den riktiga Vlad Impaler, som sägs ha inspirerat Bram Stoker. Från resterna av citadellet får du en panoramautsikt över de omgivande bergen. Njut av lite fritid för att hitta souvenirer på souvenirmarknaden innan du tar en rundvandring i Brașovs medeltida gamla stad med en lokal guide. Du får lite tid på fritiden innan du reser tillbaka till Bukarest och släpps av vid ditt boende.

Från Bukarest: Heldagstur till Draculas slott, Peles och Brasov

3. Från Bukarest: Heldagstur till Draculas slott, Peles och Brasov

Fly från det hektiska Bukarest och tillbringa en dag med att fördjupa dig i Transsylvaniens landskap och sevärdheter. Upplev de historiska slotten, det rika landskapet och den suggestiva atmosfären i denna unika region. Du hämtas från närliggande mötesplatser och får en guidad tur till dessa fascinerande monument. Börja din dagsutflykt med ett besök till Peles slott, som ligger i den natursköna bergsorten Sinaia, känd som Karpaternas pärla. Gå runt i den rumänska kungafamiljens forna sommarresidens och se ett praktfullt palats i traditionell tysk renässansstil. Därefter har du fri tid för lunch i staden Brasov. Börja utforska den här fascinerande staden i Transsylvanien från huvudtorget och promenera runt i den välskötta historiska stadskärnan och se sevärdheter som den gotiska svarta kyrkan, det gamla stadshuset och Europas smalaste gata. På din sista tur möter du slottet Bran, även känt som Draculas slott. Ta en promenad in i de storslagna tornen och nerför de smala trapporna och passagerna, och lär dig om den ökände Vlad the Impaler.

Bukarest: Inträdesbiljett till Therme Bucuresti med badrock

4. Bukarest: Inträdesbiljett till Therme Bucuresti med badrock

Koppla av i en varm bastu omgiven av 1500 palmer och över 800 000 växter med denna inträdesbiljett till Therme Bucuresti i Bukarest. Vandra mellan de torra basturna, termalpoolerna och de våta basturna när du utforskar Therme. När du kommer in i spaet kan du hämta din bekväma badrock och handduk och välja var du vill koppla av först. Utforska de 3 områdena, inklusive de 6 torra basturna, 4 våta basturna, 10 termiska pooler och många vattenrutschbanor. Galaxy-området Det här området är inriktat på familjen, med vattenrutschbanor för barn i alla åldrar, en vågpool inomhus, en utomhuspool med poolbar, en sandstrand under sommaren och en avslappningszon för hälsa och välbefinnande. Palm-området Här finns ett semesterområde för avkoppling med inomhus- och utomhuspooler, terrasser, fin sandstrand under sommaren, jacuzzi, mineralpooler, tropisk vegetation, hydromassagebäddar, solstolar och en restaurang med internationella rätter. Elysium-området Kom till detta wellnessområde för att koppla av i temabasturarna, simma i en inomhuspool med panoramautsikt och poolbar, äta i à la carte-restaurangen eller läsa en bok på terrassen. Om du vill kan du uppgradera din upplevelse med behandlingar med eteriska oljor, peeling och ansiktsmask (finns att köpa på plats).

Bukarest: Parlamentspalatset Biljetter och guide

5. Bukarest: Parlamentspalatset Biljetter och guide

När du anländer till platsen kommer din värd att se till att du får plats och presentera dig för guiden. Efter att ha passerat metalldetektorerna kommer ditt första stopp att vara i hederskorridoren, en plats full av kroppar som representerar några av de mest representativa rumänska kungarna från medeltiden till modern tid, som Vlad Dracula. Nästa steg är de enorma korridorerna och rummen som är uppkallade efter några av de viktigaste rumänska konstnärerna, poeterna och författarna: N. Balcescu, M. Kogalniceanu osv. Under hela rundturen kommer du att beundra det rosa rummet som är avsett för ONU-möten, musiksalen, där några av världens största artister uppträdde, och Ceausescus imponerande balkong med en underbar utsikt över UNIRSI Boulevard. Din rundtur avslutas i något som tros vara Europas största balsal, jämförbart med storleken på fyra fotbollsplaner som är fästa vid varandra.

Bukarest: Parlamentspalatset – entrébiljett med köföreträde

6. Bukarest: Parlamentspalatset – entrébiljett med köföreträde

Upplev en av de främsta sevärdheterna under ditt besök i Bukarest med ett planerat besök till Parlamentspalatset.Palatset beställdes av Nicolae Ceaușescu, det kommunistiska Rumäniens diktator, och byggdes mellan 1984 och 1997. Ceaușescus galna dröm började under kommunismens mörkaste period och blev Europas största byggnad och den näst största byggnaden i världen. Börja rundturen genom att hoppa över kön med din företrädesbiljett.Träffa den officiella guiden för Bukarests parlament och börja utforska byggnadens interiör. Fördjupa dig i denna unika byggnads historia och samtida verklighet under en fängslande rundvandring som omfattar tre våningar av byggnaden. Börja på bottenvåningen där ingången finns.Lär dig en rad fascinerande fakta, bland annat att palatset är 84 meter högt, har en golvyta på 365 000 kvadratmeter och är världens tyngsta byggnad. Gå sedan upp till första våningen där de viktigaste mötesrummen finns tillsammans med balsalen.  Medan du beundrar inredningen och arkitekturen får du veta hur byggnaden innehåller närmare 500 ljuskronor, över 1 400 speglar och taklampor, närmare en miljon kubikmeter marmor och 900 000 kubikmeter trä tillsammans med mattor och andra dekorationer som gör denna byggnad till en plats som inte liknar någon annan. Lyssna på andra häpnadsväckande fakta, till exempel att byggnaden har åtta underjordiska nivåer, varav den sista är en kärnvapenbunker, och att den är förknippad med de viktigaste statliga institutionerna genom 20 km långa katakomber.

Bukarest: Dagsutflykt till Draculas slott, Peles slott & Brașov

7. Bukarest: Dagsutflykt till Draculas slott, Peles slott & Brașov

Fördjupa dig i legenden om Vlad Impaler, inspirationen till greve Dracula, på denna heldagsutflykt i Transsylvanien. Upptäck några av regionens historiska slott och besök staden Brașov. Börja resan med upphämtning från särskilda upphämtningsställen i Bukarest och åk mot Valahia-regionen. Upptäck slottet Peles som ligger i det pittoreska Sinaia och är känt som Karpaternas pärla. Res genom bergslandskapet till Bran, där du besöker slottet Bran, allmänt känt som Draculas slott. Lär dig legenden om den skräckinjagande fiktiva greven. Fortsätt till Brașov, som ligger i hjärtat av Transsylvanien. Delta i en rundvandring genom den historiska stadskärnan. Upptäck sevärdheter som den gotiska kyrkan Biserica Neagră och den medeltida Katarinaporten, den sista kvarvarande delen av stadens försvarsmurar.

Bukarest: Therme Bucuresti Transfer med valfri biljett

8. Bukarest: Therme Bucuresti Transfer med valfri biljett

Unna dig en avkopplande och problemfri dag på spa under din resa till Bukarest. Njut av en bekväm transfer till Therme Spa Bucharest, som ligger i norra delen av staden. Detta är det största inomhus wellnesscentret i Europa och är en sevärdhet som du måste besöka under din vistelse. Välj att inkludera din entrébiljett och dra nytta av snabb skip-the-line-entré vid ankomsten. Detta pass ger dig tillgång till båda Spa-områdena: Galaxy och The Palm. Spa-anläggningen har 10 termiskt uppvärmda pooler, 11 bastur, 16 vattenrutschbanor och den största botaniska trädgården i Rumänien. Efter detta kan du dra nytta av de läkande infraröda effekterna medan du kopplar av på sängen eller njuter av en cocktail i poolbaren. När du har fyllt på din energi kommer chauffören att överföra dig tillbaka till Bukarest.

Bukarest: Biljetter till Parlamentspalatset och guidad tur

9. Bukarest: Biljetter till Parlamentspalatset och guidad tur

Känt i det förflutna som Casa Republicii, sedan Casa Poporului, men inte för folket, är det den viktigaste symbolen för den kommunistiska eran, tänkt att hysa ministerier, kommunistpartiets kontor eller höga funktionärers lägenheter. Det byggdes från och med 1984 på den säkraste platsen i staden, med tanke på den höga risken för jordbävningar, och har 12 våningar och 4 underjordiska nivåer. Under rundturen kommer du att passera de viktigaste rummen i byggnaden, konferenssalar, balkonger med fantastisk utsikt över huvudtorget, huvudtrappor, stora korridorer och imponerande gallerier. Du kommer att överraskas av de överdådigt dekorerade interiörerna, som alla är gjorda av lokala material (marmor, kristall, mattor, gardiner, stuckatur) och av lokala hantverkare.

Bukarest: Therme București Inträdesbiljett med transport

10. Bukarest: Therme București Inträdesbiljett med transport

Du har möjlighet att koppla av på det största wellness-spaet i Europa Programmet du köper beskrivs i detalj nedan Beläget 20 km från centrum av Bukarest, erbjuder vi dig en transporttjänst (tur och retur) och biljetter ingår på Therme -Transfer ingår med upphämtning från centrum från fasta punkter Therme express transfer inkluderar 3 upphämtningsplatser från centrum av Bukarest, du måste välja en: - upphämtning 1-Boulevard Regina Elisabeta no 5 (Ghe Lazar Statue 44°26'05.9"N 26°06'02.4"E på Google Maps https://maps.app .goo.gl/Ju6GyVum2Ag4QrJh8), - upphämtning 2-Bulevard Nicolae Balcescu no. 4 (bredvid Grand Hotel Bucharest) - plocka upp 3-Piata Romana no. 8. När du gör bokningen, vänligen välj en av dessa mötesplatser Observera att GetYourGuide-vouchern inte är entrébiljetten till Therme. Biljetterna till Therme kommer att tillhandahållas av vår personal när du går ombord på bussen!!!aldrig på plats Therme -På Therme har du din biljett på en linje avsedd för reservationer och inkluderar 2 zoner - Galaxy Zone på Therme Bucharest är en wellness- och underhållningszon för familjer, utan åldersgränser, vilket gör det roligt för besökare i alla åldrar. Här finns ett brett utbud av vattenattraktioner särskilt för barn, t.ex. 16 vattenrutschbanor, en vågpool inomhus, en utomhuspool och en sandstrand med palmer (under sommarsäsongen). Dessutom kan vuxna njuta av olika relaxfaciliteter som bastur, hydromassagebad, hydromassagesängar, infraröda fåtöljer och en poolbar för en komplett wellnessupplevelse. -Palmzonen på Therme Bukarest har många alternativ för välbefinnande och avkoppling, till exempel tre mineralpooler, en utomhusjacuzzi, en ångbastu, hydromassagesängar och solstolar för avkoppling. Hotellet har en frodig botanisk trädgård som ger en lugnande tropisk atmosfär att varva ner i. Besökarna kan äta på Humboldt-restaurangen och delta i aktiviteter som yoga och pilates. Denna zon är inte tillgänglig för barn, vilket garanterar en lugn atmosfär för vuxna. - Valfritt -Elysium-du betalar ett tillägg på cirka 7 euro / person / 4,5 timmar, betalning sker vid utgången Therme Bukarests Elysium-zon erbjuder en unik avkopplingsupplevelse. Här finns 10 bastur, inklusive 6 temabastur som Himalaya-, Alhambra- och Hollywood-bastun. Besökarna kan varva ner i den panoramiska inomhusmineralpoolen och njuta av thailändska rätter på restaurangen The Mango Tree. Elysium erbjuder också avkopplande utrymmen inomhus och utomhus samt Aufguss-terapier. Det är reserverat för vuxna -Inuti, följ de säkerhetsföreskrifter som du får vid entrén -Efter avslutad avkoppling vid den tidpunkt som anges i bokningen kommer chauffören att vänta på dig på parkeringsplatsen för att ta dig till din ursprungliga destination -Du kan komma överens om att stanna vid Otopeni flygplats, Baneasa Feeria köpcentrum eller på rutten utan att avvika Tack för ditt val!

Bukarest

Bukarest

Vanliga frågor om Buss- och minivanturer i Bukarest

Vad finns det för andra saker att göra än Buss- och minivanturer som är värt att besöka i Bukarest?

Bukarest: Fler aktiviteter och sevärdheter

Bukarest: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.