Bukarest

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära upplevelser i Bukarest

Alla saker att se i Bukarest

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Bukarest? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Bukarest

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 4 883 omdömen

Dagen började med att jag klev in i fel buss och busschaufför upptäckte sitt misstag efter att han körde en bra bit, så jag var tvungen kliva av bussen. Jag kontaktade agencyn men de kunde inte hämta mig så jag var tvungen typ springa ett km till sista pick up stället. Så tack och lov hann jag med bussen. Det var ganska mycket trafik fast det var låg säsong. Hela resan var riktigt bra. Mycket fina ställen man passerat, är man många personer som ska boka då rekommenderar jag att man hyr en bil så man kan bara stanna och ta fina bilder eller ta det lugnt helt enkelt. Jag var mest intressant av att se Dracula slottet och det var värt att se fast byggnaden var typ gipsad och den ursprungliga väggen var gömd bakom gipset.

Resan var mycket bra men ingen hotell upphämtningen som förväntat!

Hela själva sightseeingstour var jätte bra med en duktig engelsk-talande guide men tyvärr vi fick stressa oss med vår frukost för att kunna beställa en taxi till den mötesplatsen för att vara med i gruppen. Tänk att vara första gången i Bucharest,tog en taxi till Romana torget och senare fick åka tunnelbanan tillbaka till hotellet på kvällen var ingen höjdare for oss som inte känna väl runt omkring staden. Upphämtning och avlämning på hotellet borde ha ägt rum i alla fall!

Intressant och lärorikt men lite för långt.

Bra service vid upphämtning och avlämning på hotell. Trevlig och kunnig guide som berättade om både Rumäniens historia, kungar och politiska ledare och om de specifika resmålens historia. Chauffören körde hetsigt på ganska dåliga och slingriga vägar, inget för den som har anlag för åksjuka.

Toppenguidning under en otroligt intressant och givande dagstur !!!!!!

En stor eloge till vår fantastiske guide SAM Alexandru Teodor som var vår lokala tourguide på vår fantastiska dagstur genom Transylvanien och tre slott! Resan är mycket väl värd såväl kostnaden som ansträngningen. Vill varmt rekommendera denna tur ! Lyckliga 60 + are från Sverige

One of the most valued guided trips we have been to very good guide and a wonderful trip to Peles,Bran and Brasov. Special thanks to Silvio our guide and greetings from Sweden/Eeva&Rolf