Välj datum
Budapest

Kryssningar och båtturer

  • Guidade turer
  • Vattenaktiviteter
  • Paketerbjudanden
  • Heldagsturer
  • Privata turer
48 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 48

Vanliga frågor om Kryssningar och båtturer i Budapest

Vad finns det för andra saker att göra än Kryssningar och båtturer som är värt att besöka i Budapest?

Vilka Kryssningar och båtturer i Budapest vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Budapest

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Budapest? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Budapest

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 12 254 omdömen

Mycket trevlig organiserad middag med levande musik. Klockan 7 passar den här tiden på året. Vi hade redan fantastisk utsikt över de upplysta byggnaderna före 21:00. Det går väldigt bra, och du kan hjälpa dig själv. Musikerna charmade turisterna, det sjöngs och dansades. Vi möttes ombord med ett glas champagne och barnen med ett glas apelsinjuice. Personalen tog oss sedan till vårt bord, som var täckt med olika glas. Det var en riktigt romantisk middag på fartyget.

Vi gick ombord på en båt som tog oss på en mycket romantisk kryssning på Donau. Maten var buffet stil och utmärkt, rikliga kurser och alla läckra. Dessutom är vin ett välkomstglas champagne, och med en orkester på 2 violiner och en kontrabas som spelar dig vacker musik och ägnar en åt dig som passerar mellan borden, kort sagt, vad mer kan du önska dig?! Det är en måste-göra-upplevelse om du passerar genom Budapest

Cristina, guiden som följde med oss på rundresan från Wien till Budapest, har varit fantastisk. Han har gett oss mycket information under hela resan och jag har verkligen haft det mycket. Sedan har Ungerns huvudstad förtrollat mig och den lokala guiden har också varit väldigt bra med all information han har gett oss. Utflykten rekommenderas varmt för den som vill lära känna den vackra staden!

Båtturen var utmärkt, och fyrverkerierna på Donau var inget mindre än episka. Rekommenderar starkt alternativet för obegränsade drycker. Väldigt njutit.

Kryssning som låter dig se alla monument på Donau upplysta på kvällen! Skön!