Budapest Båtturer och flodkryssningar
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Ungern stängde sina gränser den 1 september för internationella besökare (med undantag för tjeckiska, polska och slovenska medborgare, diplomatiska besök och andra nödsituationer). Inreseförbudet kommer att gälla åtminstone fram till 1 oktober 2020.
Bäst valuta för pengarna

Populära Båtturer och flodkryssningar i Budapest

Visa alla Båtturer och flodkryssningar i Budapest
Se 336 upplevelser

Vad besökare tycker om Budapest

Traditionsenlig mat med levande musik på Donau.

Maten var vällagad, vackert upplagd och serverad, serveringspersonalen var professionell och den levande musiken var framförd på ett sätt som gjorde att den kändes personlig, violinisten hade ett brett leende och mötte gästernas blick. Donau var svart eftersom det var mörkt och byggnaderna utmed båda sidorna var vackert upplysta, gav en magisk känsla. ”Incheckningen” var dock komplex, först samling utanför ett hotell, där personal förvisso mötte upp, och sedan skulle biljetter uppvisas varefter man fick en ny biljett, sedan lång väntan innan vi i en stor skock vandrade ner mot okänt mål, guidade av någon. Båtturen var dock med råge värd den komplexa incheckningen och väntan.

Bra mat o trevligt lite rörigt i samband mad den gemensamma promenaden

Kunde samordnas lite bättre men allt fungerar som man i övrigt sett i Budapest lite bak o fram dåligt tänk, kunde planeras till det bättre!!

Budapest: Båttur med middag och livemusik Omdöme från: Liselotte, 2018-02-18