Budapest
Båtturer och flodkryssningar

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Budapest

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Budapest? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Budapest

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 12 254 omdömen

Traditionsenlig mat med levande musik på Donau.

Maten var vällagad, vackert upplagd och serverad, serveringspersonalen var professionell och den levande musiken var framförd på ett sätt som gjorde att den kändes personlig, violinisten hade ett brett leende och mötte gästernas blick. Donau var svart eftersom det var mörkt och byggnaderna utmed båda sidorna var vackert upplysta, gav en magisk känsla. ”Incheckningen” var dock komplex, först samling utanför ett hotell, där personal förvisso mötte upp, och sedan skulle biljetter uppvisas varefter man fick en ny biljett, sedan lång väntan innan vi i en stor skock vandrade ner mot okänt mål, guidade av någon. Båtturen var dock med råge värd den komplexa incheckningen och väntan.

Mycket prisvärd båttur. Gav fin överblick av viktiga byggnader och dess historia. Vi fick öl/vin/alkoholfritt samt vars ett glas lemonad i priset (SEK148). Vi var få passagerare så vi fick möjlighet att se väldigt bra genom att sitta i fören men det var otroligt varmt då inget solskydd fanns inte heller möjlighet att öppna upp.

Vi blev vänligt välkomnade, visade till vårt bord för kvällen En drink serverades o vi fick beställa vad vi ville äta, de fyra rätterna kom i lagom takt och var riktigt god.

Detta är ett måste, staden blir så himla fin på kvällen med alla ljus som lyser upp. Ville man ha mer champagne kostade det bara 20 kr för två glas. Fantastisk upplevelse!

Bra mat o trevligt lite rörigt i samband mad den gemensamma promenaden

Kunde samordnas lite bättre men allt fungerar som man i övrigt sett i Budapest lite bak o fram dåligt tänk, kunde planeras till det bättre!!