Budapest Båtturer och flodkryssningar
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Ungern stängde sina gränser den 1 september för internationella besökare (med undantag för tjeckiska, polska och slovenska medborgare, diplomatiska besök och andra nödsituationer). Inreseförbudet kommer att gälla åtminstone fram till 1 oktober 2020.
Bäst valuta för pengarna
budapest nattkryssning med parlamentsutsikt och champagne

Budapest: Nattkryssning med parlamentsutsikt och Champagne

Längd: 1 timme
576 omdömen
GetYourGuide Originals
576

Gå ombord på en exklusiv 1 timmars nattkryssning och skål med ett glas champagne när du förundras över den upplysta skönheten i Budapest från…

Populära Båtturer och flodkryssningar i Budapest

Visa alla Båtturer och flodkryssningar i Budapest
Se 298 upplevelser

Sevärdheter i Budapest

Fler aktiviteter i Budapest

Alla saker att se i Budapest

Vad besökare tycker om Budapest

Traditionsenlig mat med levande musik på Donau.

Maten var vällagad, vackert upplagd och serverad, serveringspersonalen var professionell och den levande musiken var framförd på ett sätt som gjorde att den kändes personlig, violinisten hade ett brett leende och mötte gästernas blick. Donau var svart eftersom det var mörkt och byggnaderna utmed båda sidorna var vackert upplysta, gav en magisk känsla. ”Incheckningen” var dock komplex, först samling utanför ett hotell, där personal förvisso mötte upp, och sedan skulle biljetter uppvisas varefter man fick en ny biljett, sedan lång väntan innan vi i en stor skock vandrade ner mot okänt mål, guidade av någon. Båtturen var dock med råge värd den komplexa incheckningen och väntan.

Mycket prisvärd båttur. Gav fin överblick av viktiga byggnader och dess historia. Vi fick öl/vin/alkoholfritt samt vars ett glas lemonad i priset (SEK148). Vi var få passagerare så vi fick möjlighet att se väldigt bra genom att sitta i fören men det var otroligt varmt då inget solskydd fanns inte heller möjlighet att öppna upp.

Budapest: båttur med sightseeing på dagen Omdöme från: Catharina, 2019-09-20

Vi blev vänligt välkomnade, visade till vårt bord för kvällen En drink serverades o vi fick beställa vad vi ville äta, de fyra rätterna kom i lagom takt och var riktigt god.

Detta är ett måste, staden blir så himla fin på kvällen med alla ljus som lyser upp. Ville man ha mer champagne kostade det bara 20 kr för två glas. Fantastisk upplevelse!

Bra mat o trevligt lite rörigt i samband mad den gemensamma promenaden

Kunde samordnas lite bättre men allt fungerar som man i övrigt sett i Budapest lite bak o fram dåligt tänk, kunde planeras till det bättre!!

Budapest: Båttur med middag och livemusik Omdöme från: Liselotte, 2018-02-18