Välj datum
Saker att göra

Budapest

Populära Budapest charmerar dig med dess blandning av kultur, konst och arkitektur.

Alla saker att se i Budapest

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Budapest? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Budapest

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 48 990 omdömen

Bra service, mycket glad att jag bokade det!! Mycket bekväm process, till ett bra pris (jämfört med 200E buss) & med minimal väntan. Processen är hur enkel som helst: när du lämnar flygplatsen från ankomst visar du din elektroniska voucher vid MiniBud-disken, får sedan ett kvitto med en unik kod och väntar (sitter i MiniBud-hörnet) på att föraren ska ringa din kod. Du går sedan ombord på minivanen (det finns gott om plats för bagage) & den tar dig till den exakta destinationen du har angett. På så sätt har du möjlighet att se Budapests förorter & "lära känna" staden lite tills du kommer till ditt boende. Jag rekommenderar starkt tjänsten!!

riktigt lätt att använda och bra valuta för pengarna! Du kan inte missa informationspunkterna och all personal var verkligen hjälpsamma trots att vi inte pratade någon ungerska (de kan alla engelska). det enda de glömde att nämna är att det finns en ankomstbräda med ditt tilldelade skyttelnummer på, du kan inte bara hoppa i vilken buss som helst (vi försökte). och det finns bara 2 eller 3 andra hållplatser på din buss så det tar inte lång tid!

Bra valuta för pengarna, gjorde det superenkelt att komma in i spaanläggningarna. Kunde inte göra testet tyvärr men det var i ett bra område. Jag skulle rekommendera att åka under högsommaren, kommer att vara upptagen men det var mulet dagen vi åkte så vi stannade inte så länge som vi kunde ha en solig dag

Båtturen var utmärkt, och fyrverkerierna på Donau var inget mindre än episka. Rekommenderar starkt alternativet för obegränsade drycker. Väldigt njutit.

Kryssning som låter dig se alla monument på Donau upplysta på kvällen! Skön!