BSI bussterminal, Reykjavik

BSI bussterminal, Reykjavik: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Reykjavík: Busstransfer till/från Keflavík flygplats (KEF)

1. Reykjavík: Busstransfer till/från Keflavík flygplats (KEF)

Välj en säker och pålitlig flygplatstransfer mellan Reykjavík Keflavík flygplats (KEF) och ditt boende i Reykjavík eller centralt belägna BSI bussterminal. Res stressfritt med vetskap om att din plats i bussen är garanterad och att du inte behöver vänta länge på tjänsten. Koppla av i luftkonditionerade fordon som underhålls regelbundet för att hålla en hög hygienisk standard. Välj en enkelresa till eller från flygplatsen och känn dig säker i vetskap om att tjänsten är pålitlig och säker. Slipp krånglet med att ta dig fram med kollektivtrafiken före eller efter en lång resa. Av miljöskäl tillåter inte Reykjavík större bussar på många av stadens gator. Därför kan du, under din resa, behöva byta från en större till en mindre buss vid BSI bussterminal. Personalen ser till att du känner dig trygg och ger dig all information på plats. Oroa dig inte för att vänta för länge – bussarna avgår 30-45 minuter efter varje flyg för din bekvämlighet. Det enda du sedan behöver göra är att koppla av och njuta av utsikterna från ditt bekväma säte.

Reykjavík: Blå lagunen på bussresa tur och retur

2. Reykjavík: Blå lagunen på bussresa tur och retur

Börja din resa från Reykjaviks centralt belägna bussterminal BSI. Resan från Reykjavik till Blå lagunen tar ca 50 minuter och kommer att imponera: längs vägen kan du beundra de vackra lavafälten på Reykjaneshalvön. Väl framme vid Blå lagunen kan du koppla av i det mjölkblå vattnet med temperaturer på runt 100 grader. När du har njutit av allt som Blå lagunen har att erbjuda hoppar du på den bekväma bussen tillbaka till Reykjavik (50 minuters bilresa) eller till Keflaviks internationella flygplats (20 minuters bilresa)* för ditt eftermiddagsflyg. Transfern till Blå lagunen sker enligt en fastställd tidtabell. - Från Reykjavík till Blå lagunen - 9:00, 10:00, 11:00, 1:00, 2:00, 3:00, 5:00 - Från Blå Lagunen till Reykjavík - 1:15 PM; 2:15 PM; 4:15 PM; 6:15 PM; 8:15 PM - Från Blue Lagoon till Keflaviks flygplats - endast kl. 14.00

Reykjavik: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

3. Reykjavik: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Reykjavik är en modern, trendig och framåtblickande stad som samtidigt är rotad i naturen och erbjuder det bästa av två världar och är en magisk plats att besöka. Din 24- eller 48-timmarsbiljett ger dig tillgång till staden på en hop-on hop-off-tur med flerspråkiga kommentarer ombord. Berget Esja håller utkik över denna nordligaste huvudstad, och på en solig dag framträder den mystiska Snaefellsjokull-glaciären kristalllik och babyblå vid den västra horisonten. Se bland annat Reykjaviks hamn, rådhuset, Islands nationalgalleri, Pärlhallsgrimskyrkan och Laugardalurs termalpooler och spa. Turens stopp: 1- Harpa konserthus och konferenscenter 2- Gamla hamnen 3 - Reykjaviks sjöfartsmuseum 4 - Islands valar 5 - Nationalmuseet 6 - Laekjargata 7 - Shoppinggatan Laugavegur 8 - Reykjaviks konstmuseum - Kjarvalsstaðir 9 - Hallgrimskirkja 10 - BSI bussterminal 11 - Perlan 12 - Köpcentret Kringlan 13 - Hilton Reykjavik Nordica 14 - Laugardalur-dalen 15 - Skarfabakki hamn (endast sommar) 16 - Hofdi-huset

Från Reykjavik: Hvammsvík Hot Spring med transport

4. Från Reykjavik: Hvammsvík Hot Spring med transport

Hvammsvík är känt för sin fantastiska naturskönhet och lugna omgivningar, vilket gör det till ett perfekt resmål för dem som söker lugn och avkoppling. Vår halvdagstur avgår från BSI bussterminal, bekvämt belägen i Reykjaviks centrum, och tar dig med på en naturskön resa till de utsökta varma källorna i Hvammsvík. Upplev det bästa av Islands naturliga skönhet när du kopplar av i de varma källornas varma omfamning, omgiven av fantastiska landskap som lovar att lämna dig föryngrad och utvilad. Höjdpunkterna i Hvammsvík inkluderar den pittoreska varma källan, som erbjuder en föryngrande och lugnande upplevelse mitt i det hisnande isländska landskapet. Dessutom kan besökare njuta av områdets lugna atmosfär, perfekt för att varva ner och ta in den vackra utsikten över de omgivande naturunderverken.

Reykjavik: Guidad tur till vulkanen och Reykjanes Geopark

5. Reykjavik: Guidad tur till vulkanen och Reykjanes Geopark

Naturens underverk upphör aldrig att förvåna, och Reykjaneshalvön är ett bevis på Islands oöverträffade skönhet. Denna region är ett riktigt geotermiskt underland, där dramatiska landskap, bubblande gyttjepooler, fräsande varma källor och spännande geologiska formationer väntar på dina ivriga ögon. När jordens tektoniska plattor drar isär under dina fötter, kommer du att ha en plats på första raden för att bevittna den råa kraften i naturen som har format denna fascinerande terräng. Börja din turné vid de kokande lerbassängerna och färgglada landskapen i Seltún Geothermal Area. Vandra upp till vulkanen och ta in utsikten över det färska lavafältet som bildades i de senaste utbrotten. Stå på Mid-Atlantic Ridge, en anmärkningsvärd geologisk gräns där de nordamerikanska och eurasiska tektoniska plattorna möts på bron mellan kontinenterna. Denna unika plats erbjuder en unik möjlighet att korsa mellan två kontinenter! På vägen tillbaka till Reykjavík stannar du till vid Gunnuhver, den största lerbassängen på Island. Förbered dig på att bli hypnotiserad när du möter de kraftfulla geotermiska krafterna i Gunnuhver. De rytande ångventilerna och bubblande lerpölarna skapar en utomjordisk atmosfär som för tankarna till den råa energi som finns under jordens yta.

Reykjavik: Islands sydkust och glaciärsnöskotertur

6. Reykjavik: Islands sydkust och glaciärsnöskotertur

På denna heldagstur från Reykjavik reser vi längs Islands majestätiska sydkust till Adventure Ground, där ni utrustar er, hoppar på en specialanpassad glaciärlastbil och njuter av en spännande men säker snöskotertur på glaciären. Om molnen är gynnsamma är utsikten från toppen hisnande. Efter skoterturen på glaciären kommer vi tillbaka till Adventure Ground där du kan njuta av din lunch innan du åker tillbaka. På vägen tillbaka till Reykjavik stannar vi vid vattenfallet Skógafoss, förmodligen det mest fotograferade vattenfallet på Island, och vattenfallet Seljalandsfoss, där du kommer att kunna gå bakom detta fantastiska vattenfall.

Från Reykjavik: Sydkusten, flygplansvrak och ATV-tur till stranden

7. Från Reykjavik: Sydkusten, flygplansvrak och ATV-tur till stranden

Njut av en heldagstur från Reykjavik och se Islands majestätiska sydkust. Åk ATV:er på en svart sandstrand och stanna till vid DC3-planvraket på stranden. Starta turen i Reykjavik och åk ner längs Islands vackra sydkust till Adventure Ground. Gör dig redo för att njuta av en spännande men säker ATV-quadcykeltur på den svarta sandstranden Sólheimasandur. Korsa ett ökenliknande landskap och stanna till vid det berömda DC3-planet som kraschade på sandstranden 1973. Res till den spektakulära kusten och se den spektakulära utsikten över det omgivande området. Se sevärdheter som Dyrhólaeyhalvön, Islands sydligaste spets. Titta längre inåt landet och se den fantastiska glaciären Mýrdalsjökull i fjärran. Retur till Reykjavik och håll till vid vattenfallet Skógafoss, ett av de mest fotograferade vattenfallen på Island, och vattenfallet Seljalandsfoss, där du kan gå bakom detta fantastiska vattenfall.

Från Reykjavik: Tur till Reykjanes Geopark och besök i Sky Lagoon

8. Från Reykjavik: Tur till Reykjanes Geopark och besök i Sky Lagoon

Lämna Reykjavik bakom dig och ge dig ut på en spännande vandring upp till det nybildade lavafältet på denna dagstur. Se vulkanen Geldingadalur som fick sitt senaste utbrott 2021, vulkanen Meradalir som fick sitt senaste utbrott i augusti 2022 och Litli-Hrútur som fick sitt senaste utbrott i juli 2023. Utforska det vulkaniska landskapet innan du kopplar av i varmt geotermiskt vatten. Avgå från Reykjavik City Center och börja resan genom att beundra kokande lerbassänger och färgglada landskap vid Seltún Geothermal area. Res till början av vandringsleden och vandra det bekvämaste sättet att bevittna det nybildade lavafältet. Efter vandringen till vulkanen, gå till bron mellan kontinenterna, där du får chansen att gå mellan den eurasiska tektoniska plattan och den nordamerikanska tektoniska plattan. Efter en spännande dag med att utforska de vulkaniska underverken på Reykjanes halvön reser du tillbaka till Reykjavik för att koppla av i det varma geotermiska vattnet i Sky Lagoon, beundra havsutsikten från deras infinitypool och uppleva den inkluderade 7-Step Spa Ritual.

Reykjavik: Naturliga isgrottor Guidad tur Äventyr

9. Reykjavik: Naturliga isgrottor Guidad tur Äventyr

Ge dig ut på ett äventyr från Reykjavík och njut av en naturskön resa längs Islands sydkust. Förundras över karga berg, fridfulla betesmarker och avlägsna vulkaner krönta med is. Åk på en Super Jeep med en tur ner till DC-3 Plane Wreck på Sólheimasandur eller välj en busstur med en snöskotertur. Utforska två av Islands berömda vattenfall - Seljalandsfoss, känt för sin fängslande bakgrund som tillåter en promenad bakom den brusande slöjan, och Skógafoss, imponerande med sina dånande droppar och dimmiga regnbågar. Låt höjdpunkten utspela sig vid Mýrdalsjökull Glacier Base Camp, där en åktur på en gigantisk Mountain Truck tar dig till glaciärens kant. Denna 20-30 minuter långa resa sätter scenen för kommande underverk. Med hjälp av en glaciärguide och utrustad med säkerhetsutrustning vågar du dig in i hjärtat av Mýrdalsjökull. Ta en kort promenad från parkeringen till Askur Ice Cave, där orörd snö och uråldrig is väntar, prydda med djupblå, vulkansvarta och gnistrande vita nyanser. Utforska den största och djupaste isgrotttunneln som upptäckts under säsongen, med en storslagen ingång som leder över 100 meter in i tunneln. Möt öppna "kupoler" och vidsträckta utrymmen medan du korsar en mestadels platt väg innan du avslutar det spännande äventyret.

Från Reykjavik: Guidad tur i Gyllene cirkeln och besök i Sky Lagoon

10. Från Reykjavik: Guidad tur i Gyllene cirkeln och besök i Sky Lagoon

Kombinera äventyr med avkoppling på en guidad dagsutflykt till några av Islands mest anmärkningsvärda naturliga underverk. Se spektakulära, forsande gejsrar vid Geysir, vattenfallet Gullfoss och Thingvellir nationalpark. Avsluta resan med en 7-stegs spa-ritual och ett avkopplande dopp i Sky Lagoon. Från Reykjavik upptäcker du snart den hisnande naturen i Islands berömda område Golden Circle. Se först de utbrottande gejsrarna i det geotermiska området Geysir innan du beger dig till de isländska vattenfallen, Gullfoss, som är drottningen av de isländska vattenfallen. Besök sedan den fantastiska Thingvellir Nationalpark. Efter dagens äventyr kan du bege dig till Sky Lagoon, ett geotermiskt spa som ligger på klipporna ovanför Atlanten. Beundra lavaformationerna medan du unnar dig en spa-ritual i sju steg innan du åker hem.

10 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära BSI bussterminal, Reykjavik

BSI bussterminal, Reykjavik: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Reykjavík: Busstransfer till/från Keflavík flygplats (KEF)

Reykjavík: Busstransfer till/från Keflavík flygplats (KEF)

Välj en säker och pålitlig flygplatstransfer mellan Reykjavík Keflavík flygplats (KEF) och ditt boende i Reykjavík eller centralt belägna BSI bussterminal. Res stressfritt med vetskap om att din plats i bussen är garanterad och att du inte behöver vänta länge på tjänsten. Koppla av i luftkonditionerade fordon som underhålls regelbundet för att hålla en hög hygienisk standard. Välj en enkelresa till eller från flygplatsen och känn dig säker i vetskap om att tjänsten är pålitlig och säker. Slipp krånglet med att ta dig fram med kollektivtrafiken före eller efter en lång resa. Av miljöskäl tillåter inte Reykjavík större bussar på många av stadens gator. Därför kan du, under din resa, behöva byta från en större till en mindre buss vid BSI bussterminal. Personalen ser till att du känner dig trygg och ger dig all information på plats. Oroa dig inte för att vänta för länge – bussarna avgår 30-45 minuter efter varje flyg för din bekvämlighet. Det enda du sedan behöver göra är att koppla av och njuta av utsikterna från ditt bekväma säte.

Reykjavík: Blå lagunen på bussresa tur och retur

Reykjavík: Blå lagunen på bussresa tur och retur

Börja din resa från Reykjaviks centralt belägna bussterminal BSI. Resan från Reykjavik till Blå lagunen tar ca 50 minuter och kommer att imponera: längs vägen kan du beundra de vackra lavafälten på Reykjaneshalvön. Väl framme vid Blå lagunen kan du koppla av i det mjölkblå vattnet med temperaturer på runt 100 grader. När du har njutit av allt som Blå lagunen har att erbjuda hoppar du på den bekväma bussen tillbaka till Reykjavik (50 minuters bilresa) eller till Keflaviks internationella flygplats (20 minuters bilresa)* för ditt eftermiddagsflyg. Transfern till Blå lagunen sker enligt en fastställd tidtabell. - Från Reykjavík till Blå lagunen - 9:00, 10:00, 11:00, 1:00, 2:00, 3:00, 5:00 - Från Blå Lagunen till Reykjavík - 1:15 PM; 2:15 PM; 4:15 PM; 6:15 PM; 8:15 PM - Från Blue Lagoon till Keflaviks flygplats - endast kl. 14.00

Reykjavik: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Reykjavik: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Reykjavik är en modern, trendig och framåtblickande stad som samtidigt är rotad i naturen och erbjuder det bästa av två världar och är en magisk plats att besöka. Din 24- eller 48-timmarsbiljett ger dig tillgång till staden på en hop-on hop-off-tur med flerspråkiga kommentarer ombord. Berget Esja håller utkik över denna nordligaste huvudstad, och på en solig dag framträder den mystiska Snaefellsjokull-glaciären kristalllik och babyblå vid den västra horisonten. Se bland annat Reykjaviks hamn, rådhuset, Islands nationalgalleri, Pärlhallsgrimskyrkan och Laugardalurs termalpooler och spa. Turens stopp: 1- Harpa konserthus och konferenscenter 2- Gamla hamnen 3 - Reykjaviks sjöfartsmuseum 4 - Islands valar 5 - Nationalmuseet 6 - Laekjargata 7 - Shoppinggatan Laugavegur 8 - Reykjaviks konstmuseum - Kjarvalsstaðir 9 - Hallgrimskirkja 10 - BSI bussterminal 11 - Perlan 12 - Köpcentret Kringlan 13 - Hilton Reykjavik Nordica 14 - Laugardalur-dalen 15 - Skarfabakki hamn (endast sommar) 16 - Hofdi-huset

Från Reykjavik: Hvammsvík Hot Spring med transport

Från Reykjavik: Hvammsvík Hot Spring med transport

Hvammsvík är känt för sin fantastiska naturskönhet och lugna omgivningar, vilket gör det till ett perfekt resmål för dem som söker lugn och avkoppling. Vår halvdagstur avgår från BSI bussterminal, bekvämt belägen i Reykjaviks centrum, och tar dig med på en naturskön resa till de utsökta varma källorna i Hvammsvík. Upplev det bästa av Islands naturliga skönhet när du kopplar av i de varma källornas varma omfamning, omgiven av fantastiska landskap som lovar att lämna dig föryngrad och utvilad. Höjdpunkterna i Hvammsvík inkluderar den pittoreska varma källan, som erbjuder en föryngrande och lugnande upplevelse mitt i det hisnande isländska landskapet. Dessutom kan besökare njuta av områdets lugna atmosfär, perfekt för att varva ner och ta in den vackra utsikten över de omgivande naturunderverken.

Reykjavik: Guidad tur till vulkanen och Reykjanes Geopark

Reykjavik: Guidad tur till vulkanen och Reykjanes Geopark

Naturens underverk upphör aldrig att förvåna, och Reykjaneshalvön är ett bevis på Islands oöverträffade skönhet. Denna region är ett riktigt geotermiskt underland, där dramatiska landskap, bubblande gyttjepooler, fräsande varma källor och spännande geologiska formationer väntar på dina ivriga ögon. När jordens tektoniska plattor drar isär under dina fötter, kommer du att ha en plats på första raden för att bevittna den råa kraften i naturen som har format denna fascinerande terräng. Börja din turné vid de kokande lerbassängerna och färgglada landskapen i Seltún Geothermal Area. Vandra upp till vulkanen och ta in utsikten över det färska lavafältet som bildades i de senaste utbrotten. Stå på Mid-Atlantic Ridge, en anmärkningsvärd geologisk gräns där de nordamerikanska och eurasiska tektoniska plattorna möts på bron mellan kontinenterna. Denna unika plats erbjuder en unik möjlighet att korsa mellan två kontinenter! På vägen tillbaka till Reykjavík stannar du till vid Gunnuhver, den största lerbassängen på Island. Förbered dig på att bli hypnotiserad när du möter de kraftfulla geotermiska krafterna i Gunnuhver. De rytande ångventilerna och bubblande lerpölarna skapar en utomjordisk atmosfär som för tankarna till den råa energi som finns under jordens yta.

Reykjavik: Islands sydkust och glaciärsnöskotertur

Reykjavik: Islands sydkust och glaciärsnöskotertur

På denna heldagstur från Reykjavik reser vi längs Islands majestätiska sydkust till Adventure Ground, där ni utrustar er, hoppar på en specialanpassad glaciärlastbil och njuter av en spännande men säker snöskotertur på glaciären. Om molnen är gynnsamma är utsikten från toppen hisnande. Efter skoterturen på glaciären kommer vi tillbaka till Adventure Ground där du kan njuta av din lunch innan du åker tillbaka. På vägen tillbaka till Reykjavik stannar vi vid vattenfallet Skógafoss, förmodligen det mest fotograferade vattenfallet på Island, och vattenfallet Seljalandsfoss, där du kommer att kunna gå bakom detta fantastiska vattenfall.

Från Reykjavik: Sydkusten, flygplansvrak och ATV-tur till stranden

Från Reykjavik: Sydkusten, flygplansvrak och ATV-tur till stranden

Njut av en heldagstur från Reykjavik och se Islands majestätiska sydkust. Åk ATV:er på en svart sandstrand och stanna till vid DC3-planvraket på stranden. Starta turen i Reykjavik och åk ner längs Islands vackra sydkust till Adventure Ground. Gör dig redo för att njuta av en spännande men säker ATV-quadcykeltur på den svarta sandstranden Sólheimasandur. Korsa ett ökenliknande landskap och stanna till vid det berömda DC3-planet som kraschade på sandstranden 1973. Res till den spektakulära kusten och se den spektakulära utsikten över det omgivande området. Se sevärdheter som Dyrhólaeyhalvön, Islands sydligaste spets. Titta längre inåt landet och se den fantastiska glaciären Mýrdalsjökull i fjärran. Retur till Reykjavik och håll till vid vattenfallet Skógafoss, ett av de mest fotograferade vattenfallen på Island, och vattenfallet Seljalandsfoss, där du kan gå bakom detta fantastiska vattenfall.

Från Reykjavik: Tur till Reykjanes Geopark och besök i Sky Lagoon

Från Reykjavik: Tur till Reykjanes Geopark och besök i Sky Lagoon

Lämna Reykjavik bakom dig och ge dig ut på en spännande vandring upp till det nybildade lavafältet på denna dagstur. Se vulkanen Geldingadalur som fick sitt senaste utbrott 2021, vulkanen Meradalir som fick sitt senaste utbrott i augusti 2022 och Litli-Hrútur som fick sitt senaste utbrott i juli 2023. Utforska det vulkaniska landskapet innan du kopplar av i varmt geotermiskt vatten. Avgå från Reykjavik City Center och börja resan genom att beundra kokande lerbassänger och färgglada landskap vid Seltún Geothermal area. Res till början av vandringsleden och vandra det bekvämaste sättet att bevittna det nybildade lavafältet. Efter vandringen till vulkanen, gå till bron mellan kontinenterna, där du får chansen att gå mellan den eurasiska tektoniska plattan och den nordamerikanska tektoniska plattan. Efter en spännande dag med att utforska de vulkaniska underverken på Reykjanes halvön reser du tillbaka till Reykjavik för att koppla av i det varma geotermiska vattnet i Sky Lagoon, beundra havsutsikten från deras infinitypool och uppleva den inkluderade 7-Step Spa Ritual.

Reykjavik: Naturliga isgrottor Guidad tur Äventyr

Reykjavik: Naturliga isgrottor Guidad tur Äventyr

Ge dig ut på ett äventyr från Reykjavík och njut av en naturskön resa längs Islands sydkust. Förundras över karga berg, fridfulla betesmarker och avlägsna vulkaner krönta med is. Åk på en Super Jeep med en tur ner till DC-3 Plane Wreck på Sólheimasandur eller välj en busstur med en snöskotertur. Utforska två av Islands berömda vattenfall - Seljalandsfoss, känt för sin fängslande bakgrund som tillåter en promenad bakom den brusande slöjan, och Skógafoss, imponerande med sina dånande droppar och dimmiga regnbågar. Låt höjdpunkten utspela sig vid Mýrdalsjökull Glacier Base Camp, där en åktur på en gigantisk Mountain Truck tar dig till glaciärens kant. Denna 20-30 minuter långa resa sätter scenen för kommande underverk. Med hjälp av en glaciärguide och utrustad med säkerhetsutrustning vågar du dig in i hjärtat av Mýrdalsjökull. Ta en kort promenad från parkeringen till Askur Ice Cave, där orörd snö och uråldrig is väntar, prydda med djupblå, vulkansvarta och gnistrande vita nyanser. Utforska den största och djupaste isgrotttunneln som upptäckts under säsongen, med en storslagen ingång som leder över 100 meter in i tunneln. Möt öppna "kupoler" och vidsträckta utrymmen medan du korsar en mestadels platt väg innan du avslutar det spännande äventyret.

Från Reykjavik: Guidad tur i Gyllene cirkeln och besök i Sky Lagoon

Från Reykjavik: Guidad tur i Gyllene cirkeln och besök i Sky Lagoon

Kombinera äventyr med avkoppling på en guidad dagsutflykt till några av Islands mest anmärkningsvärda naturliga underverk. Se spektakulära, forsande gejsrar vid Geysir, vattenfallet Gullfoss och Thingvellir nationalpark. Avsluta resan med en 7-stegs spa-ritual och ett avkopplande dopp i Sky Lagoon. Från Reykjavik upptäcker du snart den hisnande naturen i Islands berömda område Golden Circle. Se först de utbrottande gejsrarna i det geotermiska området Geysir innan du beger dig till de isländska vattenfallen, Gullfoss, som är drottningen av de isländska vattenfallen. Besök sedan den fantastiska Thingvellir Nationalpark. Efter dagens äventyr kan du bege dig till Sky Lagoon, ett geotermiskt spa som ligger på klipporna ovanför Atlanten. Beundra lavaformationerna medan du unnar dig en spa-ritual i sju steg innan du åker hem.

De mest populära sevärdheterna i Reykjavik

Att göra i BSI bussterminal, Reykjavik

Städer i Island

BSI bussterminal, Reykjavik: Fler aktiviteter och sevärdheter

BSI bussterminal, Reykjavik: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om BSI bussterminal, Reykjavik

Samlat omdöme

4.7
(579 recensioner)

Jag rekomenderar. Ett enkelt sätt att ta sig från flygplatsen till Reykjavik och vice versa. Efter ankomsten behövde vi inte vänta länge på bussen trots att vårt flyg var försenat med ca 3 timmar och landade mitt i natten ☺️

Mycket lätt att använda. Bussen stod klar på flygplatsen och bussen till hotellet kom samtidigt som vi anlände till bussterminalen i Reykjavik.

Buss väntar klar utanför flygplatsen. Avgick så fort den fylldes på, det tar cirka 55 minuter att komma till Reykjaviks bussterminal

Resan var jättebra, jag kan bara rekommendera den, jag bokar mest mina resor med goes your gide.

det var magnifik tack vare utflykterna. Jag tror att endast i en dröm kan du se detta landskap