Saker att göra i
Brunswick River

Brunswick River

Brunswick River: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Brunswick River: Flodkryssning Byron Sunset Eco Rainforest

Brunswick River: Flodkryssning Byron Sunset Eco Rainforest

Avsluta dagen med en avkopplande kryssning i solnedgången längs Brunswick River. Njut av en unik lokal upplevelse med fantastiska möjligheter att titta på fåglar och vilda djur i Byron Bay. Först går du ombord på det bekväma fartyget och avgår från hamnen i Brunswick. När solen börjar gå ner kan du insupa den magiska kvällsstämningen och uppleva hur varje solnedgång på floden är speciell. Känn brisen svalka dig på en sommareftermiddag medan du ser fåglarna återvända till sin viloplats för natten. Kryssa förbi olika regnskogs- och flodlandskap som är vackra vid den här tiden på dygnet. När du färdas nedför floden kanske du till och med ser 1 eller 2 av de vackra kungsfiskarna eller majestätiska örnarna som kallar området hem. Njut av gratis läsk och välsmakande tapas medan du kopplar av och låter dagens bekymmer flyta iväg. Den licensierade baren är öppen för att köpa lokala Brookie's Gin-cocktails, öl inklusive lokala Stone & Wood, vin och bubbel. Slutligen kan du återvända till hamnen när solen sakta går ner bakom Mt Chincogan och se de vackra reflektionerna i floden.

Byron Bay: Brunswick River Scenic Kayak Tour

Byron Bay: Brunswick River Scenic Kayak Tour

Njut av en avkopplande kajaktur på Brunswick River, ett av de vackraste flodsystemen i New South Wales. Utnyttja tidvattnet och paddla längs det klara, lugna vattnet. Omfamna lugnet i området, andas in den rena luften och lyssna efter ljuden från lokala sjöfåglar och vilda djur. Ta in utsikten över det fantastiska kustlandskapet när du kryssar förbi. Ta en välförtjänt paus på flodbanken för ett dopp och ett mellanmål innan du fortsätter turen. Lyssna när din guide pekar ut miljöns unika egenskaper.

Byron Bay: Grupp 2,5 timmars Stand-Up Paddle Board Tour

Byron Bay: Grupp 2,5 timmars Stand-Up Paddle Board Tour

Ta reda på varför stand up paddle boarding (SUP) är en av de snabbast växande vattensporterna i denna 2,5 timmar långa SUP-upplevelse. De stabila stand up paddle-brädorna gör det enkelt för alla att njuta av den unika upplevelsen av att gå på vatten. Du börjar med lite viktig säkerhetsinformation där alla grunder inklusive uppvärmning, hur man står och kontrollerar brädan, korrekt stroke- och vändteknik, korrekt hållning och positionering, säkert inträde och utträde från vattnet kommer att täckas. Du kommer att vara omgiven av ett vackert naturlandskap och ha chansen att upptäcka några fantastiska marina liv inklusive delfiner, fiskar, sjöfåglar marina växter och havssköldpaddor.

Brunswick Heads: Brunswick River Sunset Kayak Tour

Brunswick Heads: Brunswick River Sunset Kayak Tour

Följ med oss på en kajaktur i solnedgången på den vackra Brunswick River, bara 15 minuter från Byron Bay. Kajakpaddling vid olika tider på dagen ger dig olika upplevelser. På Go Sea Kayak strävar vi efter att hjälpa människor från hela världen att på ett speciellt sätt få kontakt med Moder Natur samtidigt som vi kommer bort från de upptrampade vägarna och gör något annorlunda. Därav vår avgångstid i skymningen på Brunswick River för den här turen. Njut av det lugna vattnet i en av Australiens vackraste floder, Brunswick River. Vi börjar turen sent på eftermiddagen när tidvattnet stiger. Solnedgången skänker oss en skönhet medan vi paddlar vidare och njuter av fågellivet i slutet av en ny dag. Se lokala pelikaner och havsörnar, leta efter stingrockor som vilar i det grunda vattnet under din kajak och slingra dig genom mangroveträsket medan du rensar tankarna. Denna kajaktur är enkel, rolig och speciell. det är begränsat antal så det är en intim upplevelse.

De mest populära sevärdheterna i Byron Bay

Att göra i Brunswick River

Städer i Australien

Brunswick River: Fler aktiviteter och sevärdheter

Brunswick River: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Brunswick River

Samlat omdöme

4.8
(16 recensioner)