Brooklyn
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
På grund av Covid-19 är det möjligt att vissa turer, attraktioner och platser håller stängt temporärt. För info om New York States reseregler rörande Covid-19, gå till: coronavirus.health.ny.gov
Bästsäljare

Brooklyn: Upplevelser

Se alla upplevelser i Brooklyn

Toppsevärdheter i New York

Se 523 upplevelser

Vad besökare tycker om Brooklyn

Samlat omdöme
4.4 / 5
baserat på 6 853 omdömen

Roligt att upptäcka en stad på cykel, man ser så mycket mer!

Kul att se Brooklyn på ett nytt sätt! Turen innehöll även många intressanta stop. Ett litet bryggeri, ett av få ställen där key lime pie tillverkas, en liten chokladfabrik i ett fin lagerbyggnad samt ett whiskey destilleri. Guiden hade en VR kamera och filmade mycket av turen, de teknikintresserade var lyriska. Turen innehöll även intressant historia om Brooklyn!

Brooklyn: 3.5-timmars guidad cykeltur Omdöme från:

Mycket praktiskt med ett kort för 3 aktiviteter.

Det var lätt att beställa kortet, tyvärr desto svårare att hämta ut. Fel adress var angivet på vår bekräftelse, så det blev många vändor till olika uthämtings ställen innan vi fick våra kort. På denna punkt måste det till en skärpning. Annars var det ett bra koncept. Med vänlig hälsning, Stefan

Så här upplever man New York om man inte har så mycket tid

Cyklarna var ganska slitna men de funkade. Guiden var ok, lite brottom hade han när vi ville kika på Trumps landning med helikoptern, visste knappt om att FN hade möte i stan:). Annars väldigt påläst guide. Vatten och hjälm. I det stora hela mycket nöjd!

Det var verkligen intressant att få uppleva områden utanför Manhattan på ett enkelt sätt. Guiden var verkligen kunnig och entusiastisk, men det var lite svårt att orka lyssna hela tiden då han växlade varje mening mellan engelska och tyska.

We had a great day in Brooklyn with our guide Shelly, trying local specialties and learning the history of the neighbourhood. There wasn’t a question she couldn’t answer!

Brooklyn, New York: Kulinarisk rundtur i liten grupp Omdöme från: