Brooklyn

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Brooklyn

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Brooklyn? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Brooklyn

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 7 417 omdömen

Tvådelad upplevelse: Attraktionen och kupongen är topp, stödet från get your guide är absolut dåligt. Varför? På frågan var biljetten nu ska bytas ut fanns ett tydligt svar, men frågan varför två olika adresser finns mellan webben och appen var en stor överraskning. När vi anlände till New York för att byta biljetter, var leverantören förvånad eftersom att dina guider redan ger dig det digitala sightseeingkortet i appen. Därför är inget utbyte nödvändigt! Tillträde med kupongen gick smidigt, men jag är mycket förvånad över att denna leverantör knappast eller knappast verkar känna sina egna produkter. En annan liten anmärkning: Som tjänsteleverantör är ett seriöst utseende också viktigt i WhatsApp Chat. Det finns fortfarande en klar potential här. Trots detta är kupongen du får här Sightseeing Pass och detta rekommenderas starkt.

lysande .... kom efter långa timmar med flygningar, väntar på tullen och här försöker vi komma överens om mötesplatsen. Fantastiskt fordon direkt ur en film, ett mycket varmt välkomnande från föraren, ett stort tack till honom. En upplevelse som jag rekommenderar. Vi var en familj med mina fyra barn inklusive 1 barn med barnvagn, jag var orolig för bagaget och allt gick mycket bra.

Det fungerade bra och sparat dig mycket! Gå helt enkelt till attraktionen med ditt virtuella pass på din smartphone och samla in din biljett. Tyvärr kan vi inte säga om det kommer att spara mycket tid - tack vare jetlag var vi alltid där så tidigt att bara några få andra var där.

Allt fungerade smidigt, det var också ekonomiskt värt. Definitivt att rekommendera.

Vi hade bokat passet med 4 aktiviteter. Allt fungerade underbart.