Lägg till datum

Broadway, New York City

Broadway, New York City

Broadway, New York City: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

New York City: Biljetter till Lejonkungen på Broadway

1. New York City: Biljetter till Lejonkungen på Broadway

Förundras över den här fantastiska föreställningen av Disney's Lejonkungen med de Oscarsbelönade sångerna skrivna av Elton John och Tim Rice. Blicka ut över det underbara afrikanska landskapet medan du följer Simbas och hans familjs resa. Se giraffer spatsera, fåglar flyga och gaseller hoppa på en teater fylld av syn- och ljudintryck utformade av Tony Award-vinnande regissören Julie Taynor. Upplev hur savannen vaknar till liv med hjälp av musiken och se hur Lejonklippan träder fram på scenen. Följ historien om en liten lejonunge som kämpar med att acceptera ansvaret som kommer med att bli lejonkung. Lejonkungen har vunnit sex Tony Awards och är en iscensättning av den klassiska Disney-filmen från 1994.Njut av den rika mytologin, den kraftfulla dramatiken och de afrikanska rytmerna i den här älskade historien på New York City's berömda Broadway.

New York City: Biljetter till Aladdin på Broadway

2. New York City: Biljetter till Aladdin på Broadway

Njut av ett besök på den historiska New Amsterdam Theatre i New Yorks stadsdel Midtown Manhattan och se Disneys Aladdin The Musical vakna till liv i en ny teaterupplevelse. Hör alla uppskattade låtar från Academy Award-vinnande filmen, samt nya låtar skrivna speciellt för Broadway. Den helt nya scenproduktionen är regisserad och koreograferad av Tony Award-vinnaren Casey Nicholaw och komponerad av Tony Award-vinnaren Alan Menken.  Ta del av en oförglömlig upplevelse innehållande texter författade av legendaren Howard Ashman och Tony Award-vinnaren Tim Rice, med bok och ytterligare texter av Chad Beguelin. Aladdin uppvisar också ett makalöst designteam med utsökta uppsättningar, kostymer och scenbelysning. Upptäck en helt ny värld på ett helt nytt sätt.

NYC: MJ Broadway-biljetter

3. NYC: MJ Broadway-biljetter

MJ är den elektrifierande nya Broadway-musikalen som tar publiken in i den kreativa processen för en av historiens största underhållare. Säkra din inträdesbiljett för att fira några av Michael Jacksons största och mest ikoniska hits. Med över 25 av Michael Jacksons största hits, låter MJ tittarna återupptäcka mannen i spegeln, med en explosion av musik, koreografi och teatralitet lika oförglömlig som artisten själv. (Bok av Lynn Nottage. Regisserad och koreograferad av Christopher Wheeldon.)

NYC: Tillbaka till framtiden på Broadway Inträdesbiljett

4. NYC: Tillbaka till framtiden på Broadway Inträdesbiljett

Gör dig redo att uppleva en prisbelönt musikal när Tillbaka till framtiden kommer till Broadway. Återbesök denna klassiska tidsreseberättelse som nu har anpassats för scenen med stor framgång. Följ Marty McFly när han förflyttas tillbaka till 1955 i en tidsmaskin som byggts av den excentriske vetenskapsmannen Doc Brown. När han av misstag ändrar historiens gång hamnar han i en kapplöpning med tiden för att fixa nutiden, fly det förflutna och skicka sig själv... tillbaka till framtiden. Boka din biljett till denna prisbelönta show som har vunnit Olivier Award för bästa nya musikal, fyra WhatsOnStage Awards, inklusive bästa nya musikal, och Broadway World Award för bästa nya musikal.

NYC: Wicked Broadway-biljetter

5. NYC: Wicked Broadway-biljetter

Se musikalen som har slagit alla tidigare kassarekord och bli en Broadway-legend. "Wicked" är historien om livet i Oz före Dorothy. Följ två flickor som träffas i landet Oz och följ med dem på deras resa när de blir den onda häxan i väst och Glinda den goda häxan. Bli kär i historien om Oz två häxor, baserad på romanen av Gregory Maguire och med musik och text av Stephen Schwartz. Fördjupa dig i den underbara musiken, den ambitiösa scenografin och det fängslande skådespeleriet i denna prisbelönta show. Följ med den onda häxan och Glinda när de växer upp tillsammans bara för att bli två väldigt olika kvinnor. Man föds med smaragdgrön hud och är eldig, smart och missförstådd. Den andra är vacker, ambitiös och mycket populär. Om du någonsin har känt att du inte passade in, om du någonsin har känt att du behövde en hjälpande hand, om du har gett en hand och saker och ting inte blev riktigt bra, så är det här programmet för du.

NYC: Blue Man Group biljetter

6. NYC: Blue Man Group biljetter

Se varför Blue Man Group är världsberömd för sina vilda teaterföreställningar som kombinerar musik, komedi och multimediaspektakel för att skapa en helt unik form av underhållning. Se konserten på Manhattan som är en del av deras pågående världsturné. Upplev den feststämning som skapas vid deras liveevenemang och som har blivit gruppens varumärke. Känn energin som är utformad för att blåsa bort en internationell publik med flera generationer. Kom och se den legendariska föreställningen som miljontals människor över hela världen redan har upplevt och upptäck vad som lockar folkmassorna tillbaka till varje turné.

New York City: The Ride Interaktiv bussrundtur

7. New York City: The Ride Interaktiv bussrundtur

När New Yorks entreprenörer och kreativa typer går samman uppstår ultramodern underhållning i form av en 45 fot lång buss med stadionstolar, surroundljud och gatuperformance. Följ med på denna interaktiva bussresa på 65-75 minuter och se New York ur ett helt unikt perspektiv. New Yorks gator förvandlas till en scen, där underhållning och turism förenas för att skapa en stadsupplevelse som alla, från turister till New York-bor, kan njuta av. RIDE kör genom New York och bjuder på föreställningar framför sevärdheter som Grand Central, 42nd Street, Bryant Park med mera. Det är Broadway utan de begränsningar som en stationär teater innebär, och en bussresa med en teatralisk twist. Var och en av de mobila biograferna rymmer 3 rader med stadionstolar, plus den modernaste ljud- och bildtekniken, inklusive högtalare som tar med sig ljudet ut på gatan, så att RIDE-användarna kan gå "On Air" och interagera med staden.

NYC: Sightseeing Night Tour med öppen toppbuss med live guide

8. NYC: Sightseeing Night Tour med öppen toppbuss med live guide

Upplev ett helt nytt perspektiv av "Staden som aldrig sover" när solen går ner över New Yorks vackra skyline. Denna 2-timmars panoramatur tar dig förbi Times Squares berömda ljus innan du åker in till centrum för att se den upplysta Empire State Building och den ikoniska Flatiron Building, med sin art deco-fasad. Korsa Manhattan Bridge för att få en fantastisk utsikt över den fantastiska horisonten, perfekt för fotografering! Lyssna på en underhållande live-guide som tar dig till det förflutna och nutiden med fascinerande berättelser och dolda pärlor som väntar på att avslöjas. Turen avslutas med en utsikt över Avenue of the Americas, där du kan se Macy's Department Store och Radio City Music Hall, som är värd för liveframträdanden och scenshower som Rockettes. Du har inte sett Big Apple på riktigt förrän du har sett det på natten!

NYC: En vacker buller, The Neil Diamond Musical Biljett

9. NYC: En vacker buller, The Neil Diamond Musical Biljett

Köp din biljett för att se A Beautiful Noise, The Neil Diamond Musical Broadway-musikalen i New York och njut av en hel natt till ära för Neil Diamond. Hoppa in till Broadhurst Theatre i New York och gå till din övre eller nedre plats, beroende på ditt bokade alternativ. Luta dig tillbaka i din bekväma stol och njut av att titta på den spännande musikalen. Sjung med på "Sweet Caroline", "America" och "Cracklin' Rosie". Förundras över föreställningen, beundra de fantastiska kostymerna och dansa med skådespelarna när du fördjupar dig i denna musikal. Få reda på om en konstnärs sökande efter sig själv och hylla hans kraftfulla musik. Se Diamond's framgång utspela sig framför dig och dansa med till hans 10 största hits. Gör en resa in i världen av underhållaren som sålde 140 miljoner album. Lyssna på hans tidiga dagar i New York och lär dig om hans rockstjärneliv. Hör om denna rockikon och upptäck varför hans musik har gjort honom till en nationell skatt.

New York City Greenwich Village guidad stadsvandring

10. New York City Greenwich Village guidad stadsvandring

Utforska New Yorks mest bohemiska stadsdel på en guidad rundtur i Greenwich Village. Upptäck berömda landmärken som Stonewall Inn, Washington Square Park och Cherry Lane Theater, och lär dig mer om områdets rykte som en magnet för intellektuella, konstnärer och beatpoeter. Möt din guide och följ i Henry James och Edgar Allan Poes fotspår. Hör om konstnärer som Jackson Pollack, som gav stadsdelen dess fria identitet. Hör berättelser om radikala tänkare som Upton Sinclair och John Reed, som debatterade på rökiga kaféer. Känn energin i "the Village" när du promenerar från Washington Square Park förbi Dylan Thomas, Jimi Hendrix och Lenny Bruces gömställen. Ta reda på hur Beat-generationen blomstrade i området och upptäck några av New Yorks mest sällsynta sevärdheter, inklusive stadens minsta privata egendom. Promenera längs Jones Street, där Bob Dylans albumomslag "The Freewheeling Bob Dylan" fotograferades. Se den första integrerade klubben i New York på Café Society. Lär dig mer om hur gayrörelsen föddes utanför Stonewall Inn, och se hyreshuset som användes i den ikoniska sitcomen "Friends". Beundra det äldsta trähuset i byn och avsluta din rundtur på 77 Bedford Street, Issac Hendricks tidigare hem. Du kan också se Cherry Lane Theater, den äldsta off-Broadway-teatern i New York som kontinuerligt varit i drift.

54 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Broadway, New York City

Broadway, New York City: Fler aktiviteter och sevärdheter

Broadway, New York City: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Broadway, New York City

Samlat omdöme

4.8
(1 638 recensioner)

Det var kul på bussen. Våra guider var inte bara informativa de var roliga och fick alla inblandade. En riktigt avkopplande 75 minuters rolig resa genom centrala New York. Mycket smart interaktion med människorna utanför på gatorna.

Det var helt fantastiskt – mer än jag hade förväntat mig. Jag gillade särskilt artisterna på gatan när bussen åkte förbi olika delar av staden. Vi skrattade mycket under turnén på grund av skämten som berättas av våra 2 reseguider.

Låt inte den långa kön oroa dig. Inom sju minuter kommer detta att försvinna och du kommer att guidas till din plats i byggnaden. Alla vänliga och hjälpsamma. Showen är en viskning. En stjärna dras av för kostnaden för dryckerna.

Riktigt magiskt. Rekommenderar att betala extra för bättre sittplatser. Hur ofta kommer du till NYC för detta...

Roligast, barnen hade en absolut boll, pratar fortfarande om det..!!