Lägg till datum

Brevnovklostret

Brevnovklostret: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Prag: Segway-tur i liten grupp med inkluderad taxitransport

1. Prag: Segway-tur i liten grupp med inkluderad taxitransport

Ha fördel av att bli upphämtad med taxi från ditt boende 15-20 minuter före din Segway-rundtur, eller träffa din guide vid din rundturs startplats och lär känna din självbalanserande personliga transportör. Lär dig att använda det självbalanserande fordonet så att du känner dig bekväm och säker innan du ger dig iväg.Välj en klassisk rutt eller upplev en resväg som är skräddarsydd efter dina intressen i det privata alternativet. Ta dig in i lugnare delar av Prag för att se Prags bostadsområden, inklusive Prags "Beverly Hills". Upptäck Strahov-stadion för fantastiska panoramautsikter. Ta en titt på Brevnov- eller Strahov-klostret, där benediktinermunkar grundade ett av Tjeckiens äldsta ölbryggerier.Under rundturen kan du besöka följande Prags sevärdheter enligt ditt valda alternativ: • Ladronka-parken •Spiritka-egendomen •Strahov-stadion •Brevnov-klostret •Villa Kajetánka •Sacre Coer •Sankt Wenceslas kyrka •Villa Kinsky •Strahov-klostret • Området "Beverley Hills" i Prag • Villa Muller • Max van der Stoel-parken Längs vägen får du intressant information om Prag och dess sevärdheter. Lär dig mer om livet i staden av din guide, som är från Prag. Be om rekommendationer om du behöver dem och råd om hur du når din önskade destination i slutet av resan. Din guide ordnar en gratis avlämning med taxi efter rundturen.

Prags kloster och parker 3 timmars segwaytur

2. Prags kloster och parker 3 timmars segwaytur

Få en unik utsikt över Prag ombord på en personlig transportör på en 3-timmars Segway-tur till stadens parker och kloster. Dra nytta av en professionell guide som berättar mer om de monument du kommer att se. I en liten grupp på högst 8 personer tar denna 3-timmars tur dig genom Břevnov-klostret, Ladronka-parken, Vila Miller, Chateau Hvezda, Strahov-klostret och Strahovs sportarena med en kort paus i Břevnov-klostret. Längs vägen kan du se några av stadens historiska kloster, till exempel Břevnov-klostret och Strahov-klostret, som grundades 1143 av biskop John av Prag. Beundra den enorma Strahov-stadion, som byggdes för uppvisning av synkroniserad gymnastik i stor skala. Upptäck en mängd andra dolda juveler och lokala nöjesställen längs vägen. Privata turer finns tillgängliga på flera språk som tyska, franska, spanska eller ryska. Du kan också välja ett annat fordon som eBike (e-Bike) eller till och med eScooter (e-Scooter).

Prag: Tjeckisk ölprovningsupplevelse

3. Prag: Tjeckisk ölprovningsupplevelse

Prova 7 premium tjeckiska öl med ost och kex, skaffa vänner och lär dig att uppskatta öl som en sann ölkännare på denna guidade provsmakning. Ta en tur genom Böhmens fantastiska historia av öltillverkning. Utforska och bidra till 1 500 år av kontinuerlig kärlek till öl med en tjeckisk ölprovningstur. Prova öl från tre stora, massproducerande tjeckiska bryggerier och fyra specialöl från Prags mikrobryggerier och bryggningshus. Njut av dessa öl tillsammans med Hermelin-ost, en tjeckisk ost som kan vara inlagd, friterad eller grillad, och kex. Lär dig hur du korrekt smakar, utvärderar och njuter av öl från din guide. Tjeckien har världens högsta ölkonsumtion per capita och folket har traditioner att backa upp denna statistik. År 850 började man odla humle i Tjeckien. Den första dokumenterade bryggningen gjordes av böhmiska munkar år 990 e.Kr. i Břevnov-klostret nära Pragborgen.

Prag: 3-timmarstur på ett mikrobryggeri

4. Prag: 3-timmarstur på ett mikrobryggeri

Tjeckien har högst ölkonsumtion per capita i världen och århundraden av bryggartradition! Det finns bevis för att humle har odlats på den tjeckiska landsbygden så tidigt som 850 e.Kr. Den första bokförda bryggningen skedde år 990 e.Kr av böhmiska munkar på klostret Břevnov nära Pragborgen. Din tjeckiska ölprovningstur kommer ta dig igenom 1 500 år av ölkultur! Upptäck de bästa traditionella och moderna bryggarteknikerna i det kulturella centret i Tjeckien. Du kommer få besöka 3 helt olika mikrobryggerier, gå till fots och ta spårvagnen genom den historiska nya stan. På varje bryggeri kommer du få möjlighet att provsmaka öl som har bryggts på stället. Från traditionellt ljus och mörk öl till säsongsbryggningar, varje smakprov kommer introducera dig till en gammal bryggeritradition i den Gyllene staden. Stoppen på vägen är mikrobryggerierna Pivovarsky Dum, U Fleku och U Medvidku.

Prag: Segway med taxitransfer och besök i klostren

5. Prag: Segway med taxitransfer och besök i klostren

Välj mellan en rundtur på 1,5 eller 3 timmar och se några av Prags mest kända landmärken, historiska platser och lokala favoritställen längs vägen på en segway med en liten grupp. Träffa din guide på det lokala kontoret bara några steg från Karlsbron och få en gratis taxiresa till den plats där ditt äventyr börjar. Få en kort orientering på din självbalanserande Segway för att se till att du känner dig bekväm och säker innan du glider fram på stadens trottoarer. Se den massiva Velký Strahovský-arenan som blickar ut över Moldau-floden och byggdes 1920 för fantastiska uppvisningar av synkroniserad gymnastik. Upptäck några av Prags gömda pärlor och få veta hur du hittar till de bästa platser för underhållning.  Beundra en av världens största idrottsarenor och den berömda utsiktspunkten Bellavista med en hisnande utsikt över Prags gamla stads kyrktorn, slottskatedralen och de ikoniska röda hustaken. Välj att uppgradera till en privat tur för att få ett mer personligt äventyr och se de sevärdheter som intresserar dig mest medan din guide berättar fascinerande historier om staden.

Prag: Rundtur på Segway till klosterbryggerier

6. Prag: Rundtur på Segway till klosterbryggerier

Din 2,5 timme långa Segwaytur börjar med en lång men enkel åktur upp till Prags Strahovdistrikt. Förutom att se sevärdheterna kommer du lära dig en del om den gamla tjeckiska bryggeriindustrin. På toppen av kullen kommer du åka förbi världens största stadium och därefter åka ned till Strahov klosterbryggeri. Här har munkar bryggt öl sedan 1142. Smaka den speciella ölen och åk sedan genom parkerna i Prags sjätte distrikt till Břevnovklostret, var du kan smaka på annan lokal öl, producerad av det äldsta bryggeriet Bohemia (grundades år 993). Åk ned till Smíchovdalen med din Segway, genom den pittoreska Sacre Couer-parken och sedan genom Anděl-distriktet innan du åker tillbaka. Var trygg i vetskapen om att du kommer få ut det mesta av din tid med guiden. Fråga din guide om vad som finns att se i Prag, var man kan shoppa och vad man kan göra på kvällen.

Prag: 4 timmars sightseeingtur med Segway och E-scooter

7. Prag: 4 timmars sightseeingtur med Segway och E-scooter

Utforska Prag ombord på en eScooter och Segway och få en fantastisk utsikt över staden från olika utsiktspunkter. Ta en titt på John Lennon-muren och Kampa-ön i Malá Strana, och se historiska monument som Karlsbron, Rudolfinum och Nationalteatern på nära håll. Njut av adrenalinet och det roliga med att använda segway-fordonet under denna tur. En timmes segway-körning ingår medan du upptäcker den fantastiska Strahov-stadion och de vyer som den erbjuder. Byt sedan ut din Segway mot en e-scooter för att köra till Loreto-kapellet. Fortsätt till Pragborgen och passera Sankt Nikolaus kyrka i Lilla staden. Privata turer finns tillgängliga på flera språk som tyska, franska, spanska eller ryska. Du kan också välja ett annat fordon, eBike (e-Bike).

Prag: 3 timmars segwaytur till ett bryggeri med klosteröl

8. Prag: 3 timmars segwaytur till ett bryggeri med klosteröl

Upptäck Prag som du aldrig har sett det förut i Prag: 3 timmars segwaytur till ett bryggeri, inklusive klosteröl. Börja turen med ett kort träningspass och sedan börjar det roliga. Upptäck Prag som en lokal och utforska stadens egna "Beverly Hills" där du kommer att se Mullers villa och St Norbert-kyrkan, besök sedan de äldsta och högsta klostren och den berömda Pragborgen, medan du åker runt på din Segway. Beundra staden från den högsta utsiktspunkten i Strahov-klostret, se St Margaretakyrkan i Brevnov-klostret och besök deras klosterbryggerier.

Brevnovklostret: Fler aktiviteter och sevärdheter

Brevnovklostret: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Brevnovklostret

Samlat omdöme

4.8 / 5

baserat på 936 omdömen

En ölprovning där vår guide, Steve, var förträfflig. Han var rolig, kunnig och bra på att ta med hela gruppen. Vi provade 7 öl, vilket var lagom. Vi fick historisk bakom öl och många många skratt. Det kanske inte var den mest seriösa ölprovningen men absolut den bästa.

Prisvärd aktivitet med en väldigt bra guide. Intressant fakta om öl. Testar olika sorters öl. Rekommenderas om man vill ha en prisvärd ölprovning.

We had a great tour visiting three breweries drinking local beer. Thank you Paul!

Mycket trevlig reseguide, trevlig variation mellan information och provsmakning.

Mycket trevlig och kunnig kille som hjälpte oss med ölen