Upplevelser i
Bremen

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Bremen

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Bremen? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Bremen

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 2 391 omdömen

Vi hade mycket tur och kunde byta från en bitchig äldre dam med österländsk accent till en högt kvalificerad guide från norra Tyskland, som har bott i Bremen i decennier. Det är tack vare honom som vi kunde njuta av vackra Bremen under turnén på ett underhållande och mycket gott humör utan att "tjata" (som från nämnda äldre arroganta dam). Stort tack för den intressanta informationen och framför allt för den - faktiskt självklara - mellanmänskliga respekten. Det finns bara en stjärnavdrag på grund av det ovänliga mötet med den hädiska kvinnliga guiden.

Tour mycket att rekommendera

Turnén genom Schnoorviertel var stor: informativ, underhållande och mycket skräddarsydd för vår grupp. De små berättelserna och ytterligare information gör en stad mycket annorlunda och mycket mer intensiv. Vår guild Oliver Söhlke rekommenderas starkt eftersom den berättar spännande historier och når alla i gruppen. Vi var med tre generationer (från 18 till 85) som en del av en familjetur i Schnoorviertel (promenadtur 1 timme) och verkligen alla gillade det. Topprekommendation !!!!

En intressant turné, också som Bremer

Jag har bara positiva saker att säga: Reseguiden var super punktlig och framför oss vid mötesplatsen. Guiden är mycket vänlig och vi gjorde oss kända mycket lätt och började sedan turnén omedelbart. För oss som Bremer fanns det också mycket ny och intressant information om marknadsplatsen och Schnoor. Guiden svarade på många frågor kompetent och snabbt så att timmen gick snabbt. Det var fantastiskt, tack för den trevliga turnén.

Stadsguiden pratade (eftersom hon var engelska!) perfekt engelska och även långsamt, så att andra gäster som pratade engelska men kunde förstå allt perfekt. Dessutom var turen genom stationerna, som också har sittplatser, välplanerad. Vi fick också en omfattande kunskap om Bremens historia. Det var ett mycket tillfredsställande resultat på det hela taget. Tack så mycket för detta!