Välj datum
Saker att göra

Brandenburg

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Brandenburg

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Brandenburg?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Brandenburg:

Alla saker att se i Brandenburg

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Brandenburg? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Brandenburg

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 14 999 omdömen

Eftersom jag själv fortfarande hade mycket kontakt med det forna DDR såg jag en hel del bekant här igen. Oavsett om det var pepparmyntslikören som var så populär i DDR eller cigaretter av märket F6. Utställningens skapare har här satt ihop många fina utställningar som också ger den som inte längre kan DDR en bra inblick i tiden. Utställningen kunde bara ha lite mer plats. Det är ibland väldigt smalt i rummen. Absolut att rekommendera för den som är intresserad av DDR och livet där. Hur som helst, vi gillade det verkligen.

Illuseum i Berlin är värt ett besök. Vi tog fantastiska videor och tog roliga bilder. Jag förstår fortfarande inte vissa fenomen. Mina barn hade väldigt roligt, såklart finns det en liten souvenirbutik vid ingången/utgången. Jag gillar att shoppa lite som souvenir. Min slutsats: Jag rekommenderar ett besök på Illuseum Berlin.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ett superroligt museum för stora och små... för de stora återvänder snabbt till barndomen och de små vill bli större för att förstå bättre! I verkligheten förstår vi inte alltid allt vi ser och det är det som gör denna plats magisk! Vår hjärna spelar oss ett spratt...om det inte är våra ögon? Hur som helst, jag rekommenderar starkt! :)

En avslappnad och informativ båttur genom Berlin. Sittplatserna var lite trånga, men för en timme försvagade det inte det roliga med åkturen. Rekommenderas definitivt.

Tv tornet var en kul upplevelse o väl vörd att lägga tid på. Rekommenderar