Upplevelser i
Boston

Transformation and modernity define the city they call the birthplace of the American Revolution.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Boston

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Boston?

Alla saker att se i Boston

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Boston? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Boston

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 9 048 omdömen

Kunniga och erfarna guider gör turnén intressant och rolig. Vi gjorde hela slingan först, hoppade sedan av och på på olika platser. Vi hade en två-dagars biljett, men använde bara den första dagen, vilket förmodligen är tillräckligt med TBH. Bussarna är inte tillräckligt regelbundna för att ersätta tunnelbanan, och går bara i en riktning, så när du väl har gjort slingan är det det. Totalt värt pengarna och roligt, men du behöver bara en dag verkligen.

Fantastisk dag!!!

Fantastisk dag i Boston. Utmärkta busschaufförer, mycket trevlig resa trots avståndet. Paus på vägen dit och tillbaka. Irene, vår guide, var fascinerande! Förklaringar genom hela kursen, mycket berikande, med mycket mycket goda kunskaper i det franska språket. Magnifik stad. Glad över att ha upptäckt det. Vi såg det väsentliga och kommer definitivt tillbaka på en framtida resa.

Trots grova hav på vägen till Provincetown som en stund hade detta som en "fruktansvärd" resa, återvann jag mig tillbaka ..... Jag satt på övre däck på en vacker solig dag och hade ett äventyr snarare än en pendla. Rekommendera starkt detta mot körningen från Boston.

Förarna var mycket kunniga och frekvensen på vagnen såväl som stoppen var stor !! Den enda kommentaren jag har är att när jag köpte biljetten sa det att andra dagen var gratis och jag informerades om att det inte längre är fallet, så du borde ta bort den informationen.

Det finns färre platser ombord än tillgängliga platser. Generellt är det en bra idé att anlända till bryggan 40 + minuter för tidigt om du vill ha plats. Det finns inget incheckat bagage. Det finns områden där passagerare själv staplar bagage.