Børsen, Copenhagen - Biljetter och turer

13 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Børsen, Copenhagen

Børsen, Copenhagen: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Höjdpunkter i Köpenhamn: 3 timmars cykeltur

Höjdpunkter i Köpenhamn: 3 timmars cykeltur

Utforska Köpenhamn på en 3-timmars guidad cykeltur. Cykla längs stadens cykelbanor och upptäck dolda platser och historiska höjdpunkter. Upptäck den berömda marmorbyggda Frederiks Kirke och de populära Tivoli-trädgårdarna. Utforska den historiska stadsdelen Christiansborg, cykla längs den pittoreska strandpromenaden vid Nyhavn och upptäck den berömda statyn av den lilla sjöjungfrun. Se den majestätiska Rådhuspladsen och det kungliga slottet Amalienborg och njut av lite grönska runt Köpenhamns berömda sjöar. Det kommer att finnas många fotomöjligheter längs vägen. Den vänliga lokala guiden kommer att svara på dina frågor om staden och ge dig personliga tips för din vistelse i Köpenhamn.

Köpenhamn: City Highlights: Självguidad Scavenger Hunt Tour

Köpenhamn: City Highlights: Självguidad Scavenger Hunt Tour

Lär känna Köpenhamn i din egen takt på den här interaktiva vandringsrundturen som spelas upp på din telefon. Lös gåtor, interagera med de viktigaste attraktionerna i staden och lås upp intressanta fakta och legender. En idealisk utomhusaktivitet för förstagångsbesökare, par, grupper, familjer och barn. Kan användas som en utmärkt teambuildingaktivitet. På promenad till alla de bästa landmärkena och gömda pärlor och lös utmaningar. Arbeta med ditt team eller tävla mot dem medan ni lär er spännande fakta och skapar minnen som ni aldrig glömmer. Lär dig intressant information om staden och dess sevärdheter. Starta aktiviteten när som helst, schemat är vägledande. Vid varje stopp får du lära dig mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp den rätta koden och avslöja nästa destination i sightseeingspelet i staden. Start din rundtur vid det imponerande torget i stadshuset. Besök Köpenhamns domkyrka med sin magnifika interiör. Fotografera The Round Tower ett av de äldsta observatorierna och beundra Christiansborgs slott med sin unika arkitektur. Stoppa förbi den gamla börsen, en av de äldsta byggnaderna i Köpenhamn, och se Kungliga teatern som har en fantastisk akustik. Promenera runt i det vackra Nyhavn och beundra Kissing Bridge med sin innovativa design. Upptäck Amalienborg, den danska kungafamiljens mycket utsmyckade hem, och förundras över rokokodesignen och de fyra palatsfasaderna. Se slutligen den förtrollande Fredriks kyrka gjord av marmor.

Köpenhamn: Guidad E-scooter KickBike Tour- Alla höjdpunkter

Köpenhamn: Guidad E-scooter KickBike Tour- Alla höjdpunkter

De helt nya 2023 Electric Kick-Bikes är de första i sitt slag i Danmark. Följ med på denna spännande guidade tur i Köpenhamn. Du kommer att se 90 % av stadens höjdpunkter med din egen guide. Se sjöjungfrun, det kungliga slottet, parlamentet, operahuset, Nyhavn, citadellet, Waterfront, Gefionfontänen, de gamla gatorna och vackra byggnader, och lyssna på din guide medan han/hon berättar anekdoter och fakta om Danmarks stolta huvudstad. Hjälmar är obligatoriska. Fullständig introduktion och utbildning innan turen börjar. Guiden kommer att vara med dig under rundturen. Radiosystem tillhandahålls. St Nicholas Church Absalon-statyn Gamla stranden Waterfront De latinska kvarteren Christiansborgs slott Riksdagen Det kungliga biblioteket Biblioteksträdgården Den svarta diamanten Den gamla börsen Små mysiga danska gator Kanalerna i Köpenhamn Ofelia-stranden Skådespelarnas hus Vattenfront Nya hamnen (Nyhavn) Det kungliga slottet Amalienborg Gefion-fontänen Citadellet Den lilla sjöjungfrun Kungens nya torg Kungliga teatern

Kajaktur i Köpenhamns hamn - juni, juli och augusti

Kajaktur i Köpenhamns hamn - juni, juli och augusti

Vänligen anlända till platsen 10 minuter före avgång för incheckning. Här kommer du att behöva underteckna vår friskrivning, träffa din guide som kommer att ge dig några instruktioner, hjälpa dig med utrustning och hur du kommer in i kajaken. Kajakerna är stabila dubbla havskajaker, vilket innebär att vem som helst kan segla dem. För större grupper används även dubbla Sit-on-Top och enkla havskajaker. Personer under 15 år seglar tillsammans med en vuxen i en dubbelkajak. När du är bekväm i kajakerna börjar vi turen från Kalvebod Bølge. 2 timmars tur: Segling till Slotsholmen förbi Gammel Strand, Thorvaldsens Museum, Christiansborg, Børsen och Kungliga Biblioteket och genom Christianshavns mysiga kanaler. Upplev de vackra byggnaderna i Köpenhamns centrum och historien samt de gamla byggnaderna och den speciella atmosfären i Christianshavn. Turen avslutas vid Kalvebod Bølge igen. Turens längd är inkl. instruktioner och en förfriskning.

GhostWalk - En självguidad audiotur i Köpenhamn 👻😱

GhostWalk - En självguidad audiotur i Köpenhamn 👻😱

Upptäck Köpenhamns spökhistorier på denna guidade ljudvandring genom stadens centrum, berättad av Allision, ett lokalt medium från Köpenhamn. Oavsett om du är förstagångsbesökare eller har varit här tidigare kommer du garanterat att lära dig något! Du får följa med på en resa genom tiden och lära dig mer om Danmarks historia och samhälle längs vägen. På vägen kommer Allison att visa dig de mest hemsökta platserna i staden - allt medan hon delar med sig av berättelserna om Köpenhamns förlorade själar. Så är du redo att avslöja Köpenhamns mörka hemligheter?

Köpenhamns sevärdheter & berättelser - 3 timmars vandringstur

Köpenhamns sevärdheter & berättelser - 3 timmars vandringstur

Vi möts på Rådhustorget. Gå genom Piss-kanalen, som trots sitt namn kanske är den charmigaste stadsdelen i Köpenhamn. Hör berättelserna från de senaste tusen åren och upplev den moderna kulturen i staden. Vi promenerar genom den medeltida staden ut till Maktens ö där vi ser palats och den underbara biblioteksträdgården. Vi ser hamnen från Black Diamond och går tillbaka in i Gamla stan, förbi den 400 år gamla börsen med sin otroliga drakspira. På vägen ser vi arkitektur i världsklass, gammal och ny, samtidigt som vi upplever magin i stadens avslappnade cykellivsstil. Vår rundtur avslutas vid det storslagna Kings New Square och den magiska New Harbour.

Köpenhamn: First Discovery Walk och Reading Walking Tour

Köpenhamn: First Discovery Walk och Reading Walking Tour

Gå genom en vacker rutt i staden, upptäck dolda pärlor och besök 10+ av de viktigaste attraktionerna och platserna. Lär dig lite inledande information om varje plats och intressanta berättelser om staden i allmänhet. Ladda ner appen 'World City Trail' från butiken och logga in. Läs instruktionerna och gå till startplatsen. Lås upp foton av exteriören och interiören på platsen. Läs lite information om attraktionen och fortsätt gå till nästa kontrollpunkt. Notera vad du gillade och inte gillade och skapa din bucket list för de kommande dagarna! Starta din promenad när som helst, utan schema. Pausa för lunch, ta en drink, besök en valfri attraktion och fortsätt senare eller till och med en annan dag. Med kartfunktionen kommer du aldrig att gå vilse. Börja din turné på den imponerande Köpenhamns rådhusplats! Besök Köpenhamns domkyrka med sin magnifika interiör. Fotografera Rundetårn, ett av de äldsta observatorierna och beundra Christiansborgs slott med sin unika arkitektur. Den gamla börsen är en av de äldsta byggnaderna i Köpenhamn, och en av era destinationer. Sedan väntar Det Kongelige Teater på dig, glöm inte att ta bilder, det har bra akustik! Nyhavn kommer att göra dig mållös med sin lugna skönhet. Beundra Kissing Bridge med sin innovativa design. Amalienborg är värt din tid och utrymmet i ditt mobilminne, det kommer att ge en kunglig smak till din rundtur medan pricken över i:et på denna unika rundtur är Fredriks kyrka (där turen slutar), en plats som är imponerande och förtrollande.

Köpenhamn: Express Walk med en lokalinvånare på 60 minuter

Köpenhamn: Express Walk med en lokalinvånare på 60 minuter

Följ med på en 60-minuters utforskning av Köpenhamn ur en ortsbefolknings perspektiv och få ut det mesta av ditt värdefulla besök! Från Nyhavn till Børsen, lär känna stadens mest definierande landmärken. Upptäck alla viktiga fakta om Köpenhamn, upplev den lokala livsstilen och smaka på dess unika kultur. Din lokala guide, utrustad med berättelser och tips, kommer att visa dig det bästa lokala köket och leda dig till livliga barer där du kan sippa och chilla i äkta Köpenhamnsstil. Denna upplevelse är inriktad på att ge en genuin känsla av Köpenhamn, koppla dig till det lokala sättet att leva och dess landmärken, samtidigt som den passar perfekt in i alla resplaner.

Köpenhamn: Privat guidad tur - 90 minuter - Dolda pärlor

Köpenhamn: Privat guidad tur - 90 minuter - Dolda pärlor

Välkommen till Köpenhamn På den här privata rundturen visar vi dig några av Köpenhamns dolda detaljer. Våra politiskt inkorrekta guider kommer att få dig att skratta, lära dig (och bli lätt förolämpad) när de välkomnar dig till det märkliga och underbara Köpenhamn. Det finns många saker att upptäcka i en så gammal stad som denna, så gör det med lite humor. Vi berättar allt om våra berusade kungar och drag queens, liksom om tidigare krig, berömda filosofer, nationella firanden och internationella katastrofer. På den här rundturen tar vi upp kända (och inte så kända) sevärdheter i Köpenhamn och viktiga historiska platser som t.ex: Christiansborgs slott parlamentsbyggnader Børsen (den gamla börsen) Kungliga bibliotekets trädgårdar Kungliga stallarna Nationalmuseet Carlsbergs hus Magstræde (Köpenhamns äldsta gata) Rådhuspladsen (stadshuset)

De mest populära sevärdheterna i Köpenhamn

Att göra i Børsen, Copenhagen

Städer i Danmark

Børsen, Copenhagen: Fler aktiviteter och sevärdheter

Børsen, Copenhagen: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.