Lägg till datum

BoracayStrandturer

Våra mest rekommenderade Boracay Strandturer

Boracay: Båttur till öar och stränder med snorkling

1. Boracay: Båttur till öar och stränder med snorkling

Utforska Boracay bekvämt på en 5,5 timmars båttur som tar dig till flera olika öar. Fyll din dag med utforskning och avkoppling, och ta tillvara på möjligheterna att simma, snorkla och sola på platser som Crystal Cove Island, Crocodile Island, Magic Island, Puka Beach och Balinghai Beach. Besök vackra sandstränder, bukter och små öar tillsammans med din tvåspråkiga guide som tar med dig till områdets bästa platser att snorkla på. Ön är omgiven av vacker korall och ett mångfaldigt marint liv med färgglada läppfiskar, muränor och havsormar. Rundturen inkluderar flera stopp. Besök Crystal Cove, som är en privat liten strand med två vackra vikar och vita sandstränder. Plaska omkring och snorkla i det kristallklara grunda vattnet precis vid kustens kant. Gör klippdyk och posera framför det rena vattnet på Magic Island, medan du kan sola på de populära stränderna Puka Beach och Balinghai Beach.

Boracay: Båtutflykt vid solnedgången med vattenaktiviteter

2. Boracay: Båtutflykt vid solnedgången med vattenaktiviteter

Njut av Boracays fantastiska, tropiska skönhet på denna båtutflykt längs sandstränderna. Stanna till för att snorkla eller paddelsurfa. Slappna av i en vattenhängmatta eller ta det lugnt i en badring. Prova "sjöjungfruns svans" eller bara slappna av på båten. Fyll dina sociala medier med fantastiska bilder av det vackra havet och kusten. Slutligen kan du njuta av solnedgångens spektakulära färger innan du återvänder tillbaka till ön.

Boracay: Scenisk solnedgångskryssning med levande musik

3. Boracay: Scenisk solnedgångskryssning med levande musik

Upptäck Boracays mest underhållande Sunset Cruise idag! Ta en 2-timmars kryssning längs Boracays berömda White Beach ombord på en av de största yachterna på ön och njut av denna upplevelse som bara finns en gång i livet. Kryssningen inleds med välkomstdrinkar ombord och fortsätter med cola och pica-pica (pommes frites, chips, Shanghai-rullar), allt medan du underhålls av lokala sångare och artister. Gästerna kan också beställa drinkar och cocktails från baren om de vill på egen bekostnad. Slutligen kan man beundra solnedgångens magnifika färger innan man återvänder till ön. Diamond Yacht är en av de största yachterna på ön och är upplyst med led-lampor.

Boracay: Solo eller Tandem Parasailing Experience

4. Boracay: Solo eller Tandem Parasailing Experience

Med sin fantastiska strand och sitt klara vatten är ett av de bästa sätten att njuta av Boracay ön från luften. Boka i förväg för din parasailingupplevelse, antingen solo eller dubbel, och ta den när som helst på dagen. Ta med din kupong till en av inlösningsställena (i station 1 eller 3) och åk på en motorbåt för att ta dig till vattensportsstationen som flyter på vattnet. Var beredd att bli blöt. När du kommer fram hjälper besättningen dig att ta på dig säkerhetsutrustning och när du är klar kommer du att vara uppe och högt upp i himlen där du kan se hela Boracays kustlinje. Njut fullt ut av den här 15 minuter långa flygningen som en fågel och landa säkert tillbaka. Snabbbåten tar dig tillbaka till Boracay White Beach efter din upplevelse.

Boracay: Dualtron E-Scooter Ride

5. Boracay: Dualtron E-Scooter Ride

En av öns nyaste attraktioner är Dualtron-upplevelsen. Utforska och upplev ett spännande äventyr omgivet av ett fantastiskt landskap och njut av en rolig, miljövänlig, e-scootertur på den toppmoderna e-scootern Dualtron. Resplanen omfattar Bolabog Beach, Mt. Luho, Newcoast Village, Savoy/Belmont Beach och Keyhole (men detta kan ändras något beroende på vädret). Turen omfattar också ett 30-minuters träningspass med en guide för att hjälpa dig och garantera din säkerhet, med professionella engelsktalande guider och mekaniker som leder vägen.

Boracay: Introduktion till dykning

6. Boracay: Introduktion till dykning

Få en introduktion till dykning på en av de bästa dykplatserna i världen på den här aktiviteten från Station 1 stranden i Boracay. Dyk till 6 meter med 3 timmars aktivitet som inkluderar orientering, utbildning och ett dyk med en instruktör. Välj mellan ett dyk klockan 9:00 eller 13:00. Möt din dykmästare vid Willy's Rock på Station 1-stranden för att påbörja din orientering. Få stegvis utbildning och hoppa ombord på en båt som tar dig till dykplatsen. Få hjälp med att ta på dig din högkvalitativa dykutrustning, inklusive luftregulatorn som fästs på ryggen. Hoppa i vattnet och avslöja den dolda världen under vågorna. Var på havsbotten på Boracay Island med din dykmästare som kommer att vara med dig under hela dykningen. Titta på det fantastiska marina livet innan du kommer upp till ytan och går tillbaka till båten. Ta hem ett certifikat som visar att du har slutfört ditt roliga dyk och några foton och videor av dig under vattnet.

Boracay: Privat båtutflykt till öar med snorkling

7. Boracay: Privat båtutflykt till öar med snorkling

Utforska Boracay bekvämt och stilfullt med en privat båttur med öhoppning. Du kan både utforska och slappna av under dagen med möjligheter att bada, snorkla och sola på Boracays mest populära stränder och öar. Du och din grupp kan vara mer flexibla när det gäller vilka platser ni ska besöka och hur länge ni vill stanna på varje plats eftersom den här turen är privat. Utforska öar som Crocodile Island med din tvåspråkiga guide, som guidar dig till de bästa snorklingsplatserna i området. Besök Crystal Cove, en liten privat strand med två vikar och vita sandstränder. Plaska runt och snorkla i det klara, grunda vattnet strax utanför stranden. Gör klippdykningar och posera framför det rena vattnet på Magic Island och sola på de populära Puka Beach och Balinghai Beach. Slappna av medan du njuter av utsikten över hela ön. Njut av en lokal BBQ-lunch med fisk och skaldjur.

Boracay: Jet Ski Experience

8. Boracay: Jet Ski Experience

Upptäck det fantastiska landskapet runt Boracay med den här adrenalinfyllda upplevelsen med jetski. Ta en motorbåt från White Beach till vattensportsstationen där du får träffa din besättning och lyssna på säkerhetsreglerna. Åk först med en av besättningsmedlemmarna för att känna dig bekväm med jetski:n, och de kanske visar dig ett trick eller två. Njut av antingen 30 minuter eller 1 timme för att köra jetski på egen hand medan du beundrar den natursköna utsikten över det turkosa vattnet och den fantastiska kusten. Du kan ta pauser om du känner dig trött. Efter upplevelsen hoppar du tillbaka ombord på en motorbåt för att åka tillbaka till White Beach, där din upplevelse tar slut.

Boracay: Flying Donut Water Tubing Experience

9. Boracay: Flying Donut Water Tubing Experience

Upplev en speciell vattenaktivitet på Boracay, när du åker på en uppblåsbar munk och dras med av en racerbåt i högsta hastighet! Visa upp din kupong på mötesplatsen och ta en motorbåt från Boracays strand till den flytande vattensportsstationen, var redo att bli blöt! När du anländer till stationen får du en kort säkerhetsinstruktion av värden och ger dig ut på den uppblåsbara donutturen. Låt dig dras av en motorbåt i 30 km/h medan du håller dig fast och tävlar med din familj och dina vänner om vem som kan hålla sig kvar längst på båten. Snabbbåten låter dig känna olika svängar medan du flyter ovanpå vattnet. Om du vill ta med dig några minnen hem kan du be personalen att ta ett foto av dig och din grupp. Efter upplevelsen kan du njuta av så mycket tid du vill för att beundra Boracay Islands strandlinje och ta dig tillbaka till huvudön på en speedbåtstur.

Boracay - Fotoupplevelse med Crystal Kayak

10. Boracay - Fotoupplevelse med Crystal Kayak

Välkommen och Mabuhay! En annan aktivitet som du måste prova i Boracay idag är Crystal Kayaking. Hoppa på en kristallkajak och ta dina mest unika och Insta-grammbara bilder medan du glider genom det lugna vattnet i Boracay. Vår vänliga lokala guide kommer att vara där för att hjälpa dig att ta de fantastiska bilderna. Denna aktivitet är idealisk på soliga dagar eller under solnedgången när havet är lugnt. Följande ingår: - Åk den berömda Crystal Kayak i Boracay - Njut av en 10-15 minuters fotoaktivitet - Låt din vänliga lokala guide hjälpa dig att ta de fantastiska bilderna! Följ med oss på denna oförglömliga upplevelse, från P500 per person. Vi ser fram emot att träffa dig snart!

Tillgängliga aktiviteter

15 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Vanliga frågor om Strandturer i Boracay

Vad finns det för andra saker att göra än Strandturer som är värt att besöka i Boracay?

Andra upplevelser du inte bör missa i Boracay:

Boracay: Fler aktiviteter och sevärdheter

Boracay: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.