Lägg till datum

BoracaySnorkling

Våra mest rekommenderade Boracay Snorkling

Boracay: Båttur till öar och stränder med snorkling

1. Boracay: Båttur till öar och stränder med snorkling

Utforska Boracay bekvämt på en 5,5 timmars båttur som tar dig till flera olika öar. Fyll din dag med utforskning och avkoppling, och ta tillvara på möjligheterna att simma, snorkla och sola på platser som Crystal Cove Island, Crocodile Island, Magic Island, Puka Beach och Balinghai Beach. Besök vackra sandstränder, bukter och små öar tillsammans med din tvåspråkiga guide som tar med dig till områdets bästa platser att snorkla på. Ön är omgiven av vacker korall och ett mångfaldigt marint liv med färgglada läppfiskar, muränor och havsormar. Rundturen inkluderar flera stopp. Besök Crystal Cove, som är en privat liten strand med två vackra vikar och vita sandstränder. Plaska omkring och snorkla i det kristallklara grunda vattnet precis vid kustens kant. Gör klippdyk och posera framför det rena vattnet på Magic Island, medan du kan sola på de populära stränderna Puka Beach och Balinghai Beach.

Boracay: Båtutflykt vid solnedgången med vattenaktiviteter

2. Boracay: Båtutflykt vid solnedgången med vattenaktiviteter

Njut av Boracays fantastiska, tropiska skönhet på denna båtutflykt längs sandstränderna. Stanna till för att snorkla eller paddelsurfa. Slappna av i en vattenhängmatta eller ta det lugnt i en badring. Prova "sjöjungfruns svans" eller bara slappna av på båten. Fyll dina sociala medier med fantastiska bilder av det vackra havet och kusten. Slutligen kan du njuta av solnedgångens spektakulära färger innan du återvänder tillbaka till ön.

Boracay: Introduktion till dykning

3. Boracay: Introduktion till dykning

Få en introduktion till dykning på en av de bästa dykplatserna i världen på den här aktiviteten från Station 1 stranden i Boracay. Dyk till 6 meter med 3 timmars aktivitet som inkluderar orientering, utbildning och ett dyk med en instruktör. Välj mellan ett dyk klockan 9:00 eller 13:00. Möt din dykmästare vid Willy's Rock på Station 1-stranden för att påbörja din orientering. Få stegvis utbildning och hoppa ombord på en båt som tar dig till dykplatsen. Få hjälp med att ta på dig din högkvalitativa dykutrustning, inklusive luftregulatorn som fästs på ryggen. Hoppa i vattnet och avslöja den dolda världen under vågorna. Var på havsbotten på Boracay Island med din dykmästare som kommer att vara med dig under hela dykningen. Titta på det fantastiska marina livet innan du kommer upp till ytan och går tillbaka till båten. Ta hem ett certifikat som visar att du har slutfört ditt roliga dyk och några foton och videor av dig under vattnet.

Boracay: Privat båtutflykt till öar med snorkling

4. Boracay: Privat båtutflykt till öar med snorkling

Utforska Boracay bekvämt och stilfullt med en privat båttur med öhoppning. Du kan både utforska och slappna av under dagen med möjligheter att bada, snorkla och sola på Boracays mest populära stränder och öar. Du och din grupp kan vara mer flexibla när det gäller vilka platser ni ska besöka och hur länge ni vill stanna på varje plats eftersom den här turen är privat. Utforska öar som Crocodile Island med din tvåspråkiga guide, som guidar dig till de bästa snorklingsplatserna i området. Besök Crystal Cove, en liten privat strand med två vikar och vita sandstränder. Plaska runt och snorkla i det klara, grunda vattnet strax utanför stranden. Gör klippdykningar och posera framför det rena vattnet på Magic Island och sola på de populära Puka Beach och Balinghai Beach. Slappna av medan du njuter av utsikten över hela ön. Njut av en lokal BBQ-lunch med fisk och skaldjur.

Boracay: Sunset Boat Party med snacks

5. Boracay: Sunset Boat Party med snacks

Upplev atmosfären på Boracay sent på eftermiddagen på en kryssning vid solnedgången. Njut av utsikten över den berömda White Beach och Shangri-La-kusten medan du kopplar av ombord och njuter av snacks och alkoholfria drycker. Njut av fantastiska vyer från båtens däck när du kryssar längs Boracays kustlinje. Denna eleganta men prisvärda kryssning vid solnedgången har ett unikt nät längs båtens sida där du kan vila och njuta av öns gyllene timme medan du njuter av skinka och ost samt alkoholfria drycker. Välj mellan den stora båten eller premiumalternativet att använda en yacht.

3D2N Boracay-upplevelse med gratis ö-hopning + lunch

6. 3D2N Boracay-upplevelse med gratis ö-hopning + lunch

Boracay är en av de mest eftertraktade stränderna i landet med sin fläckfria strandlinje av fin, vit sand som kompletteras av orört, klart vatten. Denna tropiska ö kan skryta med sin vita, talkhaltiga strand, sitt ljumma väder och sitt kristallklara, svala vatten. Ön är känd som "Filippinernas strandhuvudstad" och fortsätter att locka strandälskande turister från hela världen. ALLMÄN RESPLAN: DAG 1: Ankomst Vid ankomsten till Caticlans flygplats välkomnas du av resekoordinatorn som ordnar transport med en 15-minuters van/buss till Caticlans hamn. Därifrån tar en 15-minuters båtresa dig till Boracay Island, där du kommer att överföras till ditt hotell för incheckning. Resten av dagen kan du njuta av på egen hand och du tillbringar natten på hotellet. DAG 2: Ö-hoppning & varmt bad i Kawa Börja dagen med en härlig frukost, och missa inte chansen att njuta av gratis ö-hopning tillsammans med en avkopplande upplevelse i Kawa Hot Bath. Hotellet hämtas mellan 08:00 och 09:00, och hela äventyret kommer att pågå i cirka 4-5 timmar av ren lycka. Dag 3: Avresa Efter frukost kan du välja mellan att njuta av lite fritid eller delta i valfria turer. Därefter checkar du ut från hotellet och fortsätter till båtterminalen för en båttur till Caticlan brygghamn. Därifrån får du transfer till CATICLANs flygplats med en skåpbil/buss.

⭐ Boracay Island Hopping Experience ⭐

7. ⭐ Boracay Island Hopping Experience ⭐

Boracay är en av Filippinernas främsta destinationer för sommar- och strandresor. Här hittar du många stränder, många av dem orörda, tillsammans med färgglada havsdjur under kristallklart vatten. Boka detta paket för att ge dig ut på ett spännande ö-hoppningsäventyr som tar dig till flera av öns populära och omtyckta turistmål, från Crocodile Island till Puka Beach. En speciell båt kommer att reserveras för denna aktivitet, När du kryssar runt kommer du att kunna sola dig i havets lugn, känna havsbrisen och förundras över det hisnande landskapet. Vi stannar till vid flera olika natursköna platser på vägen och du får tid att ta ett dopp i havet eller snorkla så mycket du vill. Det ingår också ett besök på Magic Island, där du kan uppleva klippdykning vid den berömda Crystal Cove, där lokala artefakter visas för allmänheten. Här väntar en spännande och omfattande utforskning av öns naturskatter.

⭐ Boracay Sunset Yacht Party Experience ⭐

8. ⭐ Boracay Sunset Yacht Party Experience ⭐

Upplev en imponerande Boracay-solnedgång när du lutar dig tillbaka och kryssar längs Boracays strandlinje. Upplev atmosfären i Boracay sent på eftermiddagen på en kryssning i solnedgången. Njut av utsikten över den berömda White Beach och Shangri-La-kusten medan du kopplar av ombord och njuter av snacks och alkoholfria drycker. Njut av den fantastiska utsikten från båtens däck när du kryssar längs Boracays strandlinje. Denna eleganta men ändå prisvärda solnedgångskryssning har ett unikt nät längs båtens sida där du kan vila och ta in öns gyllene timme medan du njuter av skinka och ost och alkoholfria drycker. Andra saker att tänka på Kontrollera väderprognosen innan du bokar, upplevelsen kan variera beroende på säsong. Under semestern kan det till exempel vara trångt på turistplatserna, men det går att kontrollera. Totalt: Cirka 3-4 timmar

Premium Island Hopping med buffélunch

9. Premium Island Hopping med buffélunch

Resplan för ö-hopping : Habagat Säsong: Juni-november 8:00-9:00 Möt upp på Astoria Station 1 eller Bolabog Beach 9:00-10:00 Avgång med båt Första stopp: Ilig-iligan Beach för simning / Sighseeing eller Puka Beach (väderberoende) Andra stopp: Krokodilön för snorkling/simning Tredje stopp: Lunch Fjärde stopp: Ön Crystal Cove 2:00PM-3:00PM - Slut på turnén Amihan säsong: December-maj 8:00-9:00 Möte vid Astoria Station 1 eller Bolabog Beach 9:00-10:00 Avgång med båt Första stopp: Coral Garden för simning/snorkling Andra stopp: Balinghai Beach för simning Tredje stopp: Puka Beach för simning/sightseeing (beror på väderförhållandena) Fjärde stopp: Lunch 2:00PM-3:00PM - Slut på turnén

Standard Island Hopping med buffélunch

10. Standard Island Hopping med buffélunch

Resplan för ö-hopping : Habagat Säsong: Juni-november 8:00-9:00 Möt upp på Astoria Station 1 eller Bolabog Beach 9:00-10:00 Avgång med båt Första stopp: Ilig-iligan Beach för simning / Sighseeing eller Puka Beach (väderberoende) Andra stopp: Krokodilön för snorkling/simning Tredje stopp: Lunch Fjärde stopp: Ön Crystal Cove 2:00PM-3:00PM - Slut på turnén Amihan säsong: December - maj 8:00-9:00 Möte vid Astoria Station 1 eller Bolabog Beach 9:00-10:00 Avgång med båt Första stopp: Coral Garden för simning/snorkling Andra stopp: Balinghai Beach för simning Tredje stopp: Puka Beach för simning/sightseeing (beror på väderförhållandena) Fjärde stopp: Lunch 2:00PM-3:00PM - Slut på turnén

Vanliga frågor om Snorkling i Boracay

Vad finns det för andra saker att göra än Snorkling som är värt att besöka i Boracay?

Andra upplevelser du inte bör missa i Boracay:

Vilka Snorkling i Boracay vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Boracay: Fler aktiviteter och sevärdheter

Boracay: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.