Lägg till datum

BoracayNatur och äventyr

Våra mest rekommenderade Boracay Natur och äventyr

Boracay: Båtutflykt vid solnedgången med vattenaktiviteter

1. Boracay: Båtutflykt vid solnedgången med vattenaktiviteter

Njut av Boracays fantastiska, tropiska skönhet på denna båtutflykt längs sandstränderna. Stanna till för att snorkla eller paddelsurfa. Slappna av i en vattenhängmatta eller ta det lugnt i en badring. Prova "sjöjungfruns svans" eller bara slappna av på båten. Fyll dina sociala medier med fantastiska bilder av det vackra havet och kusten. Slutligen kan du njuta av solnedgångens spektakulära färger innan du återvänder tillbaka till ön.

Från Boracay: Upplevelse av terrängkörning med ATV eller zipline på fastlandet

2. Från Boracay: Upplevelse av terrängkörning med ATV eller zipline på fastlandet

Slut dig till oss för ett offroad-äventyr på fastlandet! Aktiviteten omfattar överföring till fastlandet med en snabbbåt, körning med ett terrängfordon över grov terräng och leriga stigar, följt av ett sim- eller flodkajakäventyr. Du kan också prova den 550 meter långa ziplinen, som en separat aktivitet, om du fortfarande är sugen på mer spänning. Slutligen kan du sedan slappna av och ta dina mest Instagram-kapabla bilder i kawa varmvattenbadet. En snabbkurs i körsäkerhet kommer att genomföras före åkturen, och en av våra vänliga, engelsktalande guider kommer att eskortera dig till aktivitetsområdet.

Boracay: Hjälmdykningsupplevelse med foton och videor

3. Boracay: Hjälmdykningsupplevelse med foton och videor

Om du alltid har velat dyka men inte är en säker simmare eller inte känner dig bekväm med att bära dykardräkt, är Boracay Helmet Dive det bästa alternativet. Det ger dig möjlighet att uppleva hela den marina miljöns skönhet och låter dig promenera under vattnet precis som du gör på land. Äventyret börjar med en spännande snabbbåtstur till dykplatsen. En säkerhetsgenomgång kommer att äga rum där medan du tar på dig den syrgaspumpade hjälmen och sedan långsamt tar dig ner i vattnet för att börja utforska den fantastiska dykplatsen. Du kan stå och titta på korallrev, unika fiskar i alla färger och mycket mer.

Boracay: Dualtron E-Scooter Ride

4. Boracay: Dualtron E-Scooter Ride

En av öns nyaste attraktioner är Dualtron-upplevelsen. Utforska och upplev ett spännande äventyr omgivet av ett fantastiskt landskap och njut av en rolig, miljövänlig, e-scootertur på den toppmoderna e-scootern Dualtron. Resplanen omfattar Bolabog Beach, Mt. Luho, Newcoast Village, Savoy/Belmont Beach och Keyhole (men detta kan ändras något beroende på vädret). Turen omfattar också ett 30-minuters träningspass med en guide för att hjälpa dig och garantera din säkerhet, med professionella engelsktalande guider och mekaniker som leder vägen.

Boracay: Introduktion till dykning

5. Boracay: Introduktion till dykning

Få en introduktion till dykning på en av de bästa dykplatserna i världen på den här aktiviteten från Station 1 stranden i Boracay. Dyk till 6 meter med 3 timmars aktivitet som inkluderar orientering, utbildning och ett dyk med en instruktör. Välj mellan ett dyk klockan 9:00 eller 13:00. Möt din dykmästare vid Willy's Rock på Station 1-stranden för att påbörja din orientering. Få stegvis utbildning och hoppa ombord på en båt som tar dig till dykplatsen. Få hjälp med att ta på dig din högkvalitativa dykutrustning, inklusive luftregulatorn som fästs på ryggen. Hoppa i vattnet och avslöja den dolda världen under vågorna. Var på havsbotten på Boracay Island med din dykmästare som kommer att vara med dig under hela dykningen. Titta på det fantastiska marina livet innan du kommer upp till ytan och går tillbaka till båten. Ta hem ett certifikat som visar att du har slutfört ditt roliga dyk och några foton och videor av dig under vattnet.

Boracay: Privat båtutflykt till öar med snorkling

6. Boracay: Privat båtutflykt till öar med snorkling

Utforska Boracay bekvämt och stilfullt med en privat båttur med öhoppning. Du kan både utforska och slappna av under dagen med möjligheter att bada, snorkla och sola på Boracays mest populära stränder och öar. Du och din grupp kan vara mer flexibla när det gäller vilka platser ni ska besöka och hur länge ni vill stanna på varje plats eftersom den här turen är privat. Utforska öar som Crocodile Island med din tvåspråkiga guide, som guidar dig till de bästa snorklingsplatserna i området. Besök Crystal Cove, en liten privat strand med två vikar och vita sandstränder. Plaska runt och snorkla i det klara, grunda vattnet strax utanför stranden. Gör klippdykningar och posera framför det rena vattnet på Magic Island och sola på de populära Puka Beach och Balinghai Beach. Slappna av medan du njuter av utsikten över hela ön. Njut av en lokal BBQ-lunch med fisk och skaldjur.

Boracay: Crystal Kayak Photo-op Experience

7. Boracay: Crystal Kayak Photo-op Experience

Njut av en fotoupplevelse i en kristallkajak på vackra Boracay. Ta några minnesvärda semesterbilder och Instagrambilder med hjälp av din guide. Möt din guide och ge dig ut på vattnet i en kristallkajak. Använd din egen telefon eller kamera för att ställa in den perfekta bilden. Få hjälp och råd av din guide under din 15 minuter långa fotosession. Beundra dina bilder i många år framöver.

Boracay: All terrängfordon eller Buggy Car Experience: Borayay: All-Terrain Vehicle eller Buggy Car Experience

8. Boracay: All terrängfordon eller Buggy Car Experience: Borayay: All-Terrain Vehicle eller Buggy Car Experience

Letar du efter spännande och spännande aktiviteter? Ta den helt nya eldrivna terrängbilen och Buggybilen för ditt livs resa när du besöker Boracay. Ön har många vattensportaktiviteter, men du bör också prova dessa två aktiviteter för en unik upplevelse. Den bästa tiden för ett besök är tidigt på morgonen när det är färre människor och fortfarande inte är för varmt för att köra i solen. Vandringslederna erbjuder också en mängd olika utmanande terräng samt en hisnande utsikt. Säker för nybörjare.

Boracay - Fotoupplevelse med Crystal Kayak

9. Boracay - Fotoupplevelse med Crystal Kayak

Välkommen och Mabuhay! En annan aktivitet som du måste prova i Boracay idag är Crystal Kayaking. Hoppa på en kristallkajak och ta dina mest unika och Insta-grammbara bilder medan du glider genom det lugna vattnet i Boracay. Vår vänliga lokala guide kommer att vara där för att hjälpa dig att ta de fantastiska bilderna. Denna aktivitet är idealisk på soliga dagar eller under solnedgången när havet är lugnt. Följande ingår: - Åk den berömda Crystal Kayak i Boracay - Njut av en 10-15 minuters fotoaktivitet - Låt din vänliga lokala guide hjälpa dig att ta de fantastiska bilderna! Följ med oss på denna oförglömliga upplevelse, från P500 per person. Vi ser fram emot att träffa dig snart!

⭐ Boracay Island Hopping Experience ⭐

10. ⭐ Boracay Island Hopping Experience ⭐

Boracay är en av Filippinernas främsta destinationer för sommar- och strandresor. Här hittar du många stränder, många av dem orörda, tillsammans med färgglada havsdjur under kristallklart vatten. Boka detta paket för att ge dig ut på ett spännande ö-hoppningsäventyr som tar dig till flera av öns populära och omtyckta turistmål, från Crocodile Island till Puka Beach. En speciell båt kommer att reserveras för denna aktivitet, När du kryssar runt kommer du att kunna sola dig i havets lugn, känna havsbrisen och förundras över det hisnande landskapet. Vi stannar till vid flera olika natursköna platser på vägen och du får tid att ta ett dopp i havet eller snorkla så mycket du vill. Det ingår också ett besök på Magic Island, där du kan uppleva klippdykning vid den berömda Crystal Cove, där lokala artefakter visas för allmänheten. Här väntar en spännande och omfattande utforskning av öns naturskatter.

11 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Andra alternativ som kan passa dig

Sevärdheter du inte bör missa

Immersion-upplevelser

Vanliga frågor om Natur och äventyr i Boracay

Vad finns det för andra saker att göra än Natur och äventyr som är värt att besöka i Boracay?

Andra upplevelser du inte bör missa i Boracay:

Boracay: Fler aktiviteter och sevärdheter

Boracay: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.