Denna aktivitet har översatts automatiskt. Se originalversionen på engelska här.

Bologna: Privat och personlig promenadtur

Bologna: Privat och personlig promenadtur

Från $84,33 per person

Boka en riktig lokal Bolognese för en personlig utforskning av de viktigaste sevärdheterna. Din lokala värd kommer att ge dig ett lokalt perspektiv av Bolognas största attraktioner genom att visa dig det bästa av staden med en privat, personlig och skräddarsydd resväg.

Om denna aktivitet

Enkel avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Visa din voucher på mobil eller papper
Längd 2 - 8 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Omedelbar bokningsbekräftelse
Guide
Engelska, Italienska, Franska
Upphämtning är inkluderad
Ditt hotell / boende eller önskad mötesplats.
Privat grupp

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Bli matchad med en kunnig lokal guide baserat på dina intressen och personlighet
 • Se Bolognas ikoniska attraktioner såväl som ett par utanför misshandlad stig
 • Utforska Via del Pratello till Giardini Marghertia och alla platser däremellan
 • Upptäck höjdpunkterna i områdena och kvarteren genom ögonen på en lokal
 • Ställ frågor om Bologna och var du ska besöka under resten av din vistelse
Beskrivning
Denna upplevelse är avgörande för alla som menar allvar med att utforska det bästa av Bologna. Med din kunniga lokala värd kan du återupptäcka den ursprungliga charmen och livliga karaktären i denna extremt livliga stad. Du kan börja dagen med en kort och stark espresso i en av barerna under "portici", precis som lokalbefolkningen gillar det. Gå uppför en av huvudgatorna och förbi en av de viktigaste teatrarna för att hamna vid Montagnola Marknad. Utforska de smala gatorna i det judiska gettot, där du kan beundra de små fönstren som är typiska för husen i den här delen av staden och komma ut precis under de två tornen, som är Bolognas ikoner. Stanna för en snabb pizza genom skivan på en av de platser som normalt blir upptagen med studenterna från universitetet, som är det äldsta universitetet i världen. Ta eftermiddagen för att andas in i kulturen och upptäck Santo Stefano-området, där samtida och antik konst möts. finns många dolda pärlor som lokalbefolkningen älskar och är svåra att hitta på en karta. Om vädret tillåter kan du unna dig en uppfriskande gelato. Gå in på några av de trevligaste oberoende antikaffärerna för att se unika föremål och upptäck nyfikenheter, gå sedan med av th många lokala favoritbarer för aperitivo och smutta på ett gott glas Prosecco medan du får rekommendationer för restauranger och kanske antecknar ett par traditionella recept. Boka detta möte med en bolognese och du kommer att kontaktas inom 24 timmar med frågor om dina preferenser och intressen. Du kommer att paras ihop med guider som brinner för den plats de kallar hem och som väljer att spendera sin fritid på att dela den med likasinnade resenärer som matchas med dem. Replikera upplevelsen av att tillbringa tid i en stad med en vän som bor där när de bästa resestunderna kommer från att gå under ytan på en destination och upptäcka den genom lokala objektiv. Baserat på de saker som du vill se och göra kommer en personlig och skräddarsydd resväg att byggas just för dig. Observera att detta kommer att beskrivas men flexibelt. Under utforskningen, om du känner för att ändra riktning eller om din lokala värd tror att du skulle tycka om en syn eller en annan upplevelse, kommer de att föreslå och diskutera med dig ändringar i resplanen. Du kommer att kunna ordna en mötesplats och tid med din värd på den mest lämpliga platsen för dig. Njut av att upptäcka fantastiska platser i Bologna som du inte känner till och är svåra att hitta i någon guidebok eller på internet eftersom de är mindre kända för publiken men älskade av lokalbefolkningen. Låt din privata lokala värd visa dig den Bologna du kommer att älska.
Inkluderar
 • 3, 4, 6 eller 8 timmars privat och personlig rundtur
 • Hämtning från ditt boende
 • Gångupplevelse
 • Lokal värd
 • Tips och rekommendationer för resten av din vistelse i Bologna
 • Mat eller dryck
 • Inträdesavgifter
 • Avstängning vid ditt boende
 • Offentlig eller privat transport
 • Godis (valfritt)
Covid-19-åtgärder

Den här aktiviteten måste beställas på nätet eftersom biljettkontoret är stängt

Rådande säkerhetsåtgärder
 • Antalet besökare begränsas för att undvika folksamlingar
Deltagarkrav
 • Deltagare måste ha på sig munskydd
 • Temperaturmätning är obligatoriskt

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Kundomdömen

Samlat omdöme

5 / 5

baserat på 9 omdömen

Översikt

 • Guide
  5.0/5
 • Valuta för pengarna
  4,6/5
 • Service
  5.0/5
 • Organisering
  5/5
Sortera efter

Sortera efter

Just what we wanted

We are here in Bologna for 3 months. We wanted a tour to orient us to good restaurants, points of interest, things to do while we are here, places to go and general information. Not only did our guide Benedette fun and enjoyable, but she was a great guide providing us with a great tour of the city. Ask for her and you won't be disappointed. She also does food tours which I expect to also be great!

Läs mer

7 september 2019

Översätt

Ein überaus interessanter, privat geführter Stadtrundgang in Bologna

Mit Francesca hatten wir eine sehr nette, engagierte, gebildete junge Studentin, die uns in 4 Stunden ihre Heimatstadt zeigte. Wir haben alle wichtigen Sehenswürdigkeiten gesehen und viel gelernt. Gut gefallen hat uns auch gefallen, dass sie uns zu einem gemeinsamen Imbiss in die Markthalle fernab des touristischen Trubels geführt hat. Eine sehr empfehlenswerte Tour!

Läs mer

27 maj 2018

Översätt

Our guide Elisabeth was just great.

2 april 2018

Översätt
Arrangeras av

Produkt-ID: 96213