Välj datum

Bollywood Parks Dubai

Alla saker att se i Bollywood Parks Dubai

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Bollywood Parks Dubai? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Bollywood Parks Dubai

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 545 omdömen

Mycket bra valuta för pengarna, mycket okomplicerat

Vi har bara goda erfarenheter av detta erbjudande. Bokningen går snabbt och enkelt. Passet är ett iVenture-kort. Ett bekräftelsemail kommer att skickas från iVenture till den e-postadress du angett, tillsammans med en länk för att registrera dig hos iVenture gratis (se: http://checkin.iventurecard.com). Med denna registrering kan du också välja om du vill hämta iVenture-kortet på plats i Dubai Mall eller skriva ut det direkt online (min rekommendation!). Efter registrering på webbplatsen (obs: registrering på smartphones är ibland inte möjlig, bara på PC och laptop) kan du sedan logga in på portalen (se: http://myaccount.iventurecard.com). På denna sida kan du sedan förboka alla attraktioner som kräver reservation. Du får omgående en bekräftelse på mejl med en QR-kod, som gäller som biljett till respektive attraktion

Om du kombinerar turerna rätt kan du spara mycket. Ta reda på i förväg vad som behöver bokas. Det går smidigt. Till exempel i Wild Waldi Waterpark räcker det att bara presentera QR-koden. Med fontänrundturen måste du dock boka tiden i förväg och göra om den till en biljett på plats.

Fantastiska aktiviteter som är super dyra utan pass.

Aktiviteter är normalt mycket dyra i Dubai. Ta detta pass, det kommer att minska din räkning med flera hundra euro. När du kommer dit tar du ditt pass till köpcentret i Dubai och bokar allt du behöver för att boka. Jag rekommenderar detta pass 1000 gånger.

Super bra. planera hela dagen för den här aktivitet. det finns så mycket att göra

Trevlig miljö

Trevligt och fina uppträdanden Samt film visningar med effekter över det vanliga