Body Worlds, Berlin

Body Worlds, Berlin

Body Worlds, Berlin: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Berlin: Biljetter till BODY WORLDS Museum i Berlin

1. Berlin: Biljetter till BODY WORLDS Museum i Berlin

Besök Dr. Günther von Hagens museum BODY WORLDS i Berlin. Det finns ingen annan utställning som kommer att ändra ditt perspektiv på mänskligheten på det här sättet, när din egen kropp hamnar mitt i händelsernas centrum. Se riktiga mänskliga plastinater, bland annat av hela kroppar, som kan visa hur ett enstaka organ fungerar i kroppen såväl som hur vanliga sjukdomar utvecklas på ett sätt som är lätt att förstå. Lär dig mer om hur människokroppen fungerar och få en mycket detaljerad inblick in i hur de komplexa systemen inuti kroppen fungerar. Se ett mänskligt skelett och hur det påverkas av muskelsystemet. Lär dig mer om vår matsmältning, hur embryon blir foster i livmodern och hur det kardiovaskulära blodsystemet fungerar. Våra andningsorgan och det mänskliga nervsystemet är också en viktig del av den här utställningen. När du når bortom montrarna får du också lära dig mer om förutsättningarna som behövs för att vi ska kunna leva. Få reda på mer om faktorerna som styr människans välmående och hur våra kroppar hanterar stress. Lär dig något om hur du hittar den bästa mellanvägen mellan överflöd och måttlighet, samt vad exakt våra kroppar behöver för att kunna leva ett långt och hälsosamt liv.

1 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Body Worlds, Berlin

Body Worlds, Berlin: Fler aktiviteter och sevärdheter

Body Worlds, Berlin: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Body Worlds, Berlin

Samlat omdöme

4.6
(467 recensioner)

Mycket informativt - speciellt för min vän som har en medicinsk bakgrund. Jag hade redan besökt en Body Worlds-utställning för ca 22-25 år sedan (hos mig i Nordrhein-Westfalen) och jag måste säga att efter ca 45 minuter hade jag samma känsla som då: jag var tvungen att få lite frisk luft ! Medvetenheten om att vara omgiven av riktiga, döda människor och djur gör mig obekväm. Tack för att det finns sådana här utställningar och att folk testamenterar sina kroppar till dem.

Biljetter kunde utan problem lösas i kassan. Jag hade varit på utställningen i Amsterdam tidigare och var orolig för att det skulle bli lite tråkigt. Så var dock inte fallet. Utställningarna är olika och utställningen i Berlin var verkligen superintressant. Det finns också en del interaktiva saker att göra. Obs: Det finns en ljudguide som du kan spela på din mobiltelefon. Så det är bäst att komma med ett fullt batteri.