Blå lagunen, Malta

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Blå lagunen, Malta

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Blå lagunen, Malta? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Blå lagunen, Malta

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 2 095 omdömen

Turnén var riktigt bra! För en extra betalning på 15 euro får du en måltid och en drink ombord. Köttet rostas på grillen på katamaranen, mycket välsmakande. Katamaranen är supervacker, i den främre delen kan du gå i vattnet via trappor eller hoppa i vattnet på sidan. Skor är förbjudna ombord, men du kan bära skor på toaletten. Om du bara vill simma i havet är detta den perfekta turen.

Bra genomförande av hygienreglerna på grund av den nuvarande pandemin. Med cirka 30 personer på den nya båten körde vi till 3 olika vikar, där vi kunde simma och snorkla i 1 till 2 timmar vardera. Däremellan visades grottor. Det fanns en bra grill mot en extra kostnad. Priserna på drycker var rimliga. Bra båt, trevligt besättning. Mycket rena toaletter.

Jättebra resa. Flera stopp vid stora vikar för simning gav dig tillräckligt med tid. Hoppning från båten var också tillåten. Vi var på Blue Lagoon och Popeye Village, etc. Du kan köpa drycker och glass ombord, priset är helt okej. Kan definitivt rekommendera utflykten.

Fantastisk promenad, härlig plats, jag rekommenderar det starkt, även om det inte var på sommaren, för med värme skulle det fortfarande vara mycket bättre, men ändå så gillade vi verkligen varje plats !!!

Det var en mycket trevlig turné och det var ett underbart minne.