Välj datum

Blå lagunen, Malta

  • Vattenaktiviteter
  • Heldagsturer
  • Äventyr
28 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Blå lagunen, Malta: Fler aktiviteter och sevärdheter

Blå lagunen, Malta: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Blå lagunen, Malta

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 8 604 omdömen

Mycket trevlig dag på denna vackra ö Gozo. Cyl var en utmärkt guide och tog sig tid att visa oss och förklara dessa vackra platser. I en jeep är det ganska typiskt och roligt att dela detta ögonblick med våra 3 tonåringar. Vi hämtas från pendeln framför hotellet, sedan båt och jeep. Dito för återkomsten Vi låter oss bäras och guidas utan stress. Det är grymt! Måltiden var trevlig och mysig. Ingen kanin utan kyckling (puh jag var rädd att det var kanin!) Jag rekommenderar starkt denna utflykt. Och framför allt, kom tillbaka till Gozo och påbörja utflykten från första dagen!

Det var en underbar dag på katamaranen och allt var superorganiserat. Vi lämnade punktligt klockan 10:30 och var tillbaka i Bugibba runt 16:30. Katamaranen är mycket välutrustad och varje gäst hade möjlighet att använda en solstol. Det fanns också skuggiga platser. Under dagen ankrade vi på tre olika platser. Det fanns tillräckligt med tid för bad, snorkling och solbad. Lunchen, som man också kunde boka, var mycket god och varierad. Sammanfattningsvis var det en fantastisk dag med en mycket trevlig besättning och trevliga människor. Resan rekommenderas varmt.

Simma i Crystal och Blue Lagoon var fantastiskt. Att ta med snorkel rekommenderas. Vistelsen på GOZO var för kort eftersom det finns alldeles för mycket att se men definitivt värt varenda euro. Om du vill veta något historiskt rekommenderar vi den röda turistbussen på GOZO med en tysk ljudguide. Victoria är ett absolut måste, kyrkan och de små gatorna är väldigt vackra.

Stranden vid blu lagoon är liten och superfull. Mycket bättre att välja båten som tar dig till ett vackert område där du kan dyka och ta ett dopp i havet som ser ut som en pool. På båten kan du även sola på flera solstolar. Rekommenderad

Vi är mycket nöjda med utflykten, bussen kom i god tid, trevliga guider speciellt Paulina från Holland som var suveränt bra. Allt gick enligt planen. Vi rekommenderar gärna att andra turister åka till utflykten med bolaget