Blue Bay Marine Park

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Blue Bay Marine Park

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Blue Bay Marine Park? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Blue Bay Marine Park

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 142 omdömen

Helt enkelt fantastiskt.

Utmärkt turné, rekommenderar starkt. Vi var bara sex personer ombord och det var spektakulärt: Kristallklart vatten och möjlighet att simma / snorkla i en himmelblå lagun, mycket att se, fint väder och även motorbåten var utmärkt. Personalen var mycket professionell och vänlig, de såg också till att du alltid hade en kyld drink i handen. Det var också superfint att det var möjligt att verkligen prata med människor och ändra några tankar. Denna turné var verkligen värd all den tid och pengar. Det gick inte att be om mer.

Vackra stränder och bra lunch. Att gå runt med motorbåt var bra eftersom det gav den bästa möjligheten att se mer (jämfört med en katamaran) även om utrymmet är tätare. Snorkling var lite vanligt vilket antagligen är sant i större delen av Mauritius. Lunchen var generös och läcker, gillade verkligen det när du äter lunch längs stranden. Vår guide, Hans, var också bra. Lite på den dyra sidan men allt ganska mycket finns i Mauritius.

Stor utforskning av sydostkusten. Guider, båt och dryck / måltid var jättebra! Vi hade tur, vädret var perfekt och snorkling och matsal på stranden var fantastiskt. Om du är i närheten av Mahébourg och vill göra en båttur, kan vi bara rekommendera att boka det här. Tack för den fantastiska dagen Nelson, Laura! Med vänlig hälsning Julia, Stephan

Stor snorkling turné - besättningen var mycket, mycket trevlig och gick ut med oss två. Vi hade mycket tid att snorkla och såg mycket fisk på nära håll. Bokning var också väldigt enkelt och det var en fantastisk resa!

Super trevlig resa. Allt var perfekt och Alan och hans besättning var de perfekta värdarna som bortskämde oss med kärlek. Den bästa resan jag har gjort i Mauritius